|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
19.11.2007 13:31:25   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

jeeeeee imam tri zvezdice user posted image user posted image user posted image

čveka user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
19.11.2007 13:34:59   
Anonimen
Čestitke Zoja za 3 meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
19.11.2007 13:36:30   
srursa
 Talika19 vse najboljše. user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
19.11.2007 13:44:30   
srursa
user posted image user posted image user posted image Čestitke Zoja za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Mogoče tudi jaz pridem v sredo.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
19.11.2007 13:47:15   
LANLAN
Čestitke Zoja za 3 mesece.

tudi od mene in Lanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
19.11.2007 14:00:08   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

Čestitke Zoja za 3 mesece.

tudi od mene in Lanauser posted image user posted image user posted image

Pa od mene in Janeza tud.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
19.11.2007 14:02:10   
abc100
Ne, hiša ni nova. Letos smo podrli notranje stopnice, pa od svoj vhod sva nardila. Tko da sva čist zase zdej. Zdej morva pa našparat. da bova dala omaro delat, za na hodnik.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
19.11.2007 14:13:55   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

a veš da jst tut razmišljam v tej smeri... s čim boš pa začela?

menda se začne z tem,da pretlačiš naribano jabolko čez gazico-nastane sokec,čez teden dni pa že malo jabolčne kašice..itd..
ne vem pa kdaj bomo začeli-bomo počakal,da pediatrinja pove kako in kaj..mi je pa čudno,ker naj bi do 6.meseca izključno dojileuser posted image user posted image ,pol te pa nahruljo,ker bi mogu pri 6 mes.že VSE jest............halo???Tako je blo z  mojo kolegico,ki je prišla z sinkom v bolnico zarad bolezni..ne morš verjet...

Se čist strinjam s tem, da eni govorijo tako drugi pa drugače.

A niso eni od nas avgustovk rekli, da naj tamali daje še čajčka, da je dojenje hrana otrok pa mora tudi piti.
A ve jim date tudi kaj za pit???

Jaz mu namreč ne pa poslušam od vseh tod okoli naj mu dam.

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
19.11.2007 14:16:02   
tonja
Talika in Zoja - VSE NAJBOLJŠE user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
19.11.2007 14:23:23   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ne, hiša ni nova. Letos smo podrli notranje stopnice, pa od svoj vhod sva nardila. Tko da sva čist zase zdej. Zdej morva pa našparat. da bova dala omaro delat, za na hodnik.

abc res lepe ploščice imate! mi smo nove ploščice čistili tako, da smo v vodo dali navaden kis (beli) in so bile po dveh pomivanjih čiste,brez prahu in tistega od fuge!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
19.11.2007 14:24:57   
Anonimen
Vse čestitke lepotički Zoji za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in seveda njeni mamici - čvekici za 3 user posted image user posted image user posted image .

birdy, jst sem tud tolk jezna,  ker še zdej nisem opravla vozniškega izpita, pa sme bila že vpisana in vse pa je zmeraj nekaj prišlo vmes, drugo leto spomladi ga grem pa takoj delat, ker me je totalno sram, da ga še zdej nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
19.11.2007 14:27:41   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ma ne, ampak me pa res zanima kdaj nameravate začet uvajat 1 obrok goste hrane,pred 6.mesecem al ne?

Jaz bom začela z uvajanjem pri 4 in pol, tako kot pri Žanu. Ne bom čakala predolgo, ker sem prevečkrat slišala da je bil otrok potem ful izbirčen in ni nič jedel...
tko da navali narod, pa mogoče bo potem celo noč prespal...

Pri Žanu sem začela z naribanim jabolkom, banano in sokom pomaranče... Tako mi je takrat rekel pediater in je reku naj mu dam toliko kolikor hoče... In je že prvič ful pojedu in tako se je nadaljevalo, nismo imel nikol problemov da kej ni hotu jest... No, skor nikol user posted image
Pa če se le da ne pasirajte z paličnim mešalnikom ampak pretlačite z vilčkami, da se otroček nauči požirati oz. žvečiti. Žal sem slišala za ne vem koliko primerom ko so jim mogle vse pasirat ful dolgo, drugače niso hotl jest in so ven pluval, tud do enga leta... Groza...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
19.11.2007 14:34:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Vse čestitke lepotički Zoji za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in seveda njeni mamici - čvekici za 3 user posted image user posted image user posted image .

birdy, jst sem tud tolk jezna,  ker še zdej nisem opravla vozniškega izpita, pa sme bila že vpisana in vse pa je zmeraj nekaj prišlo vmes, drugo leto spomladi ga grem pa takoj delat, ker me je totalno sram, da ga še zdej nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdej vem, da je vse skupaj dobr izgovor, ker bi ga lahko naredila že zdavnaj, pred vsemi temi spremembami oz. težavamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
19.11.2007 14:35:06   
Talika19

Pa če se le da ne pasirajte z paličnim mešalnikom ampak pretlačite z vilčkami, da se otroček nauči požirati oz. žvečiti. Žal sem slišala za ne vem koliko primerom ko so jim mogle vse pasirat ful dolgo, drugače niso hotl jest in so ven pluval, tud do enga leta... Groza...

No to pa lahko jaz potrdim. Od moje svakinje je mala stara že več kot 1 leto in pol in ji morajo še vedno skoraj vse miksati. Saj kakšno stvar že poje (piškot, kruh...), večino stvari pa ne. Meni se tudi to zdi čisto predolgo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
19.11.2007 14:36:48   
Anonimen

Ma ne, ampak me pa res zanima kdaj nameravate začet uvajat 1 obrok goste hrane,pred 6.mesecem al ne?

Jaz bom začela z uvajanjem pri 4 in pol, tako kot pri Žanu. Ne bom čakala predolgo, ker sem prevečkrat slišala da je bil otrok potem ful izbirčen in ni nič jedel...
tko da navali narod, pa mogoče bo potem celo noč prespal...

Pri Žanu sem začela z naribanim jabolkom, banano in sokom pomaranče... Tako mi je takrat rekel pediater in je reku naj mu dam toliko kolikor hoče... In je že prvič ful pojedu in tako se je nadaljevalo, nismo imel nikol problemov da kej ni hotu jest... No, skor nikol user posted image

tudi jst bom začela okoli 4 meseca uvajati GH. počasi se učimo oz. eksprimentiramouser posted image hranjenje z žličko, ji dam malo čajčka ali pa mlekca na žličko in včasih ful lepo popapca včasih pa vse ven zletiuser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
19.11.2007 14:38:58   
Antigona

Ne...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
19.11.2007 14:41:39   
Anonimen

Ne...

Jst ji dajem...sploh zdej k je tak suh zrak in včasih prov sitnaka in joka, potem k ji dam pa čajček je pa spet zadovoljna

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
19.11.2007 14:43:08   
Anonimen
je pa res, da jst ne dojim...verjetno se z materinim mlekom otrok tudi odžeja in pravijo da če doji ne rabiš dajat čajčka.
sicer pa vsaka mamica ve kaj je najbolje za njenega otročkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
19.11.2007 15:27:32   
Petjana
MI SE BOMO POMOJEM KAR DO 6 MESECA SAMO DOJILI. MEN je prov fino,ker ni treba tuhtat kaj bi spet jedl. Potem ko enkrat začneš packat je konec luštnega.  Meni je bilo najbolj zoprno to,da ne moreš dat otročku kosilo  istočasno-šele ob petih,takrat kot sva jedla midva. Potem pa prej kuhaš, pa potem še enkrat.No potem po 1 letu je malo bolje,ker mu lahko daš to kar zase skuhaš-no  skoraj vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
19.11.2007 16:39:53   
pajac
  user posted image Zoji za 3 mesece!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
19.11.2007 17:41:08   
Sisy

Ne...

Jst ji dajem...sploh zdej k je tak suh zrak in včasih prov sitnaka in joka, potem k ji dam pa čajček je pa spet zadovoljna

jst sem ji na začetku dajala pa ni bila preveč navdušena tko da zdej že kakšen dober mesec dobiva samo moje mleko...

Mi je pa pediatrinja rekla da če noče da sploh NI POTREBE da ji dodajam karkoli drugega...Če je plenička dosti polulana je vse okej in je ziza dovolj user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
19.11.2007 19:31:45   
*lenc@*
oj!
  • SEm cel pop za avto gledala. mam zdaj na tri vrata in moram zamenjat. Se je merkala pr tašči in je bila zelo pridna, Lahko je pustit , če veš da se mala dobr počuti. Mah avto ne kupujem vsak let in se pol full pozanimam...

• Mony, čestitke za 3 mesece tvoje punce in za 3user posted image user posted image user posted image .

• Men je patronažna rekla, da jo pokličem okol 5mesca, da se pogovoriva o GH.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
19.11.2007 19:32:20   
*lenc@*
Sem ji dala čaj pa ga ven zmeče koj.Ji ne paše očitno.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
19.11.2007 19:57:17   
Anonimen

Ne...

jst sem ji na začetku dajala pa ni bila preveč navdušena tko da zdej že kakšen dober mesec dobiva samo moje mleko...

Mi je pa pediatrinja rekla da če noče da sploh NI POTREBE da ji dodajam karkoli drugega...Če je plenička dosti polulana je vse okej in je ziza dovolj user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
19.11.2007 20:02:08   
LANLAN

Mi je pa pediatrinja rekla da če noče da sploh NI POTREBE da ji dodajam karkoli drugega...Če je plenička dosti polulana je vse okej in je ziza dovolj
se podpišem zraven..je pa potrebno dajat piti,če hranite z adaptiranim mlekom
Komaj čakam Betko&gospodinje(vsaj 1xtedensko kej fajnga po tv-mam rezerviran termin,mojuser posted image pa jih ne prenese-babji filmi-itak.. in še hitrej zaspi zraven..)k sreči dam malega na zizo,pa je mir,da si mami ogleda user posted image user posted image ...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?