|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
15.11.2007 22:06:24   
mony5
Jumpy res si luškana!user posted image

Sončni žarek sej moja Zoja tudi ponavadi takoj zaspi, ko jo dam v posteljo ampak pride pa kakšen dan kot je ta danes in potem je nikakor ne morem uspavati!

Jst kremo za temenca od Mustele uporabljam ko vidim, da so se ji le-ta naredila! Drgač sem jo pa jaz uporabljala vsak drugi dan!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
15.11.2007 22:06:34   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Jumpy moj sredinček je star 5 let in iam še več hobijev takih bolj čudnih zbira namreč sveče, školjke, mila in okraske tega ima za vsako zbirko po en velik predal, ima svoj vrt (natančneje svojo gredo) na katero je posadil in pridella fižolo (je že v zmrzovalniku), čebulo, radič in opsadil belo kosmuljo  ta teden je pa začel še s temi zastavami- sprašuje če bi mu lahko kupili eno veliko slovenskouser posted image

Ženske tako rada bi dala slikice mojih otročkov sem gor je to težko - naredim to kar v ikonici Album? No bom opskusila, da se še jaz malo z njimi pohvalimuser posted image

Hej, Saskija, a mu jst mal mojo zbirko odstopim? Mam školjk in mil kar nekaj (sem tud zbirala) pa nimam placa zanje, pa mi je škoda stran vržt.user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
15.11.2007 22:11:00   
saskija
Birdy vidim da si tudi ti zbirala podobne reči user posted image potem ga verjetno razumeš ko kamorkoli pride gleda kje je kako milo je v moravskih toplicah čisto vse pobral do zadnjega hotelskega mila.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
15.11.2007 22:11:52   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..

a ti tut? jst tut-oboje user posted image

pa pismo midve pa skoz nekaj podobnega tolčevauser posted image

jst sem komaj čakala, da grem mal v solarij, ker sem tolk bleda da lahko čez mene vidiš...kt da bi bla dvestolet zaprta in nebi ugledala sončne svetlobeuser posted image

jst sem šla že ene parkrat...pa se že takoj bolš počutm da nism tko bleda user posted image  Iz porodnišnice sem pršla bela kot jogurt-me sosedi sploh niso spoznal ker nikol nism tok bela user posted image

sej si tud bleda lušna, hahahhahahahauser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
15.11.2007 22:11:58   
Anonimen

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..

a ti tut? jst tut-oboje user posted image

pa pismo midve pa skoz nekaj podobnega tolčevauser posted image

jst sem komaj čakala, da grem mal v solarij, ker sem tolk bleda da lahko čez mene vidiš...kt da bi bla dvestolet zaprta in nebi ugledala sončne svetlobeuser posted image

jst sem šla že ene parkrat...pa se že takoj bolš počutm da nism tko bleda user posted image  Iz porodnišnice sem pršla bela kot jogurt-me sosedi sploh niso spoznal ker nikol nism tok bela user posted image

user posted image user posted image jst grem jutri spet in komaj čakam, se takoj boljš počutim.
pred nosečnsotjo sem bila kar redna obiskovalka, ampak nisem nikol pretiravala...najdlje zdržim not 10 min ampak mi je že kar mučnouser posted image . grem raje manj minut več obiskov kot pa obratnouser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
15.11.2007 22:13:07   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Lenča, vidla sem da si spraševala o tablicah otrok v avtu. Lahko si pogledaš na sončkovi spletni strani k maš tablice z imenom in sliko otroka. Midva mava tako magnetno tablico in je bla 20 eur, maš pa nalepke k so ful cenej. Čist tok za informacijo.

HVALA!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
15.11.2007 22:14:33   
Anonimen

Poopsie kako dolgo pa imaš podaljške, jaz sem jih imela pol leta potem sem se pa naveličala se mi je vse tako vozlalo, je pa res da so mi spodaj zrasli zelo lepi zdravi lasje.

jst jih imam več, sisy jih ima.
ko sem jih pa imela, sem jih pa nosila cca. 2 leti, s tem, a sem jih obnavljala. stare ven on spet nove..

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
15.11.2007 22:16:45   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Danes imava pa z mojim user posted image  priprave na krst in bo Mark prvič v varstvu pri teti (v zgornjem štuku). Me kar malo stiska user posted image . Ko sem bila noseča sem rekla, da bom brez problema dala otroka malo v varstvu, zdej pa mi kar ni. No ja saj bo preživel tisto dobro urico.

hi, hi
tudi mi smo jih imeli......
menda nisva bili kje skupaj.......user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
15.11.2007 22:17:13   
birdy

Birdy vidim da si tudi ti zbirala podobne reči user posted image potem ga verjetno razumeš ko kamorkoli pride gleda kje je kako milo je v moravskih toplicah čisto vse pobral do zadnjega hotelskega mila.

Čist razumem. Jaz se tud vsa mila pobrala. Še nosil so mi jih, če je kdo kje bil (npr.: starša v na počitnicah).
Sicer pa mila niso kriza, pri men so enkrat ponorel, ko so ugotovil da so par kil kamnov vozil iz Paga, Pašmana,... Tist so bli pa kar hudiuser posted image  Pa ne vem zakajuser posted image  Pač avto je biv precej naložen, vsa kamp oprema, hladilnik,... pa par kil kamnov, sploh ne razumem kaj jih je motiluser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
15.11.2007 22:17:49   
mony5
no jst grem pa počasi spat,

nočko

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
15.11.2007 22:19:28   
mony5

Čist razumem. Jaz se tud vsa mila pobrala. Še nosil so mi jih, če je kdo kje bil (npr.: starša v na počitnicah).
Sicer pa mila niso kriza, pri men so enkrat ponorel, ko so ugotovil da so par kil kamnov vozil iz Paga, Pašmana,... Tist so bli pa kar hudiuser posted image  Pa ne vem zakajuser posted image  Pač avto je biv precej naložen, vsa kamp oprema, hladilnik,... pa par kil kamnov, sploh ne razumem kaj jih je motiluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
15.11.2007 22:20:20   
Sončni žarek
Mony sem hotela pogledat tvoj album pa ne moremuser posted image  mi napiše, da moram biti prijavljena-pa semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
15.11.2007 22:21:50   
tonja

Midva z mojim sva pa dons ponoč živce dokončno zgubla. Mava hrčka, ki že par noči eno plastiko od kletke gloda. Lubi je pa ponoru in mu je neki iz kletke ven vrgu, da ne gloda tiste user posted image  plastike k midva tud spat nisva mogla. Pol ga pa sploh slišat ni blo več, pomoje je ful užaljen.user posted image

birdy te čist razumem, midva sva imela hrčka samo za čez eno noč pa bi kmalu že takrat živce izgubila - kar naprej nekaj praska, gloda, krpa.....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
15.11.2007 22:22:15   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Mony sem hotela pogledat tvoj album pa ne moremuser posted image  mi napiše, da moram biti prijavljena-pa semuser posted image user posted image user posted image

Zato, ker ga nimam narejenegauser posted image user posted image user posted image ! Upam, da se kmalu spravim in ga naredim!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
15.11.2007 22:26:49   
Anonimen
jst grem tudi ležkat!
nočkouser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
15.11.2007 22:27:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Lenča, vidla sem da si spraševala o tablicah otrok v avtu. Lahko si pogledaš na sončkovi spletni strani k maš tablice z imenom in sliko otroka. Midva mava tako magnetno tablico in je bla 20 eur, maš pa nalepke k so ful cenej. Čist tok za informacijo.

HVALA!

Ni kej, pa še ful lepe tablice pridejo  (valda, ko je pa tvoj otrok goruser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
15.11.2007 22:31:12   
Talika19
No, jaz sem preživela 1,5 ure brez mojega srčka, pa moram rečt, da sem kar mislila nanjga, sem parkrat čist pozabla župnika poslušat. user posted image

Je pa bil kar priden v varstvu, so ga celo uspeli uspavat in je spal ene 45 minut. Tako, da smo morali odhod v posteljo zamaknit in je šel v košek ob pol desetih, čist koma. Je takoj zaspal.

Ej Saskija, kolk maš ti faco ta malega. Noro kaj že vse počne. user posted image user posted image

Naš pa že od nekdaj ful dviguje noge in rit, ker ga ponavadi šraufa. Tko, da bo imel natrenirane trebušne mišice. Se je pa danes ko sem ga prijela za rokice in dvignila, čisto dvignil in je glavico imel čisto vzporedno s strupom. Tako še nikoli ni bil. No saj to glih ne prakticirava. Včasih mal probam. user posted image

Na bok se pa glih še ne obrača. Mogoče malo ampak ne še čist.

Antigona, noro kako velik fant je Luka. Saj sem rekla, da je glava družine Avgustovčkom.
Pa še to sem ti pozabila povedat. Po nekaj dneh mazanja z ono kremo so hemeroidi popolnoma izginili. Pa je spet sedenje na wc užitek. user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
15.11.2007 22:36:58   
Anonimen
Jest sem pa tolk časa kupovala kremo proti hemeroidom,da so se očitno naveličal čakanja in šliuser posted image Upam da za vednouser posted image

antigona-kater program za urejanje slik imaš?

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
15.11.2007 22:43:15   
Jumpy

Jumpy moj sredinček je star 5 let in iam še več hobijev takih bolj čudnih zbira namreč sveče, školjke, mila in okraske tega ima za vsako zbirko po en velik predal, ima svoj vrt (natančneje svojo gredo) na katero je posadil in pridella fižolo (je že v zmrzovalniku), čebulo, radič in opsadil belo kosmuljo  ta teden je pa začel še s temi zastavami- sprašuje če bi mu lahko kupili eno veliko slovenskouser posted image

Ženske tako rada bi dala slikice mojih otročkov sem gor je to težko - naredim to kar v ikonici Album? No bom opskusila, da se še jaz malo z njimi pohvalimuser posted image

Zgoraj v desnem kotu na vrhu strani imaš napisano moja ringarja. Tam klikneš in vidiš napisano vse sorte, čisto na vrhu pa moji albumi. Klikneš to in potem klikneš dodaj album, tam pa potem "apliciraš" slike s svojega računalnika. Če hočeš slikco dati v sporočilo, klikneš na željeno v tem albumu in jo prilepiš v sporočilo.
Evo, moja podrobna razlaga, upam, da je transparentna. user posted image  Zdej pa čakam na fotke. user posted image user posted image user posted image

Ampak tale tvoj petletnik je pa res faca. Pa je tak že od zmeraj? Sprašujem, ker upam, da se bo tudi moj sčasoma malo manj zanimal za "borilne veščine" (grizenje, lasanje,...) in težko mehanizacijo. user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
15.11.2007 22:45:12   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Jumpy res si luškana!user posted image  

Ja, hvala! Ampak, sej v resnici nisem, to je sam slika tko naredila. user posted image  

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
15.11.2007 22:46:30   
tonja
jumpy - zelo podoben voziček imava! user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
15.11.2007 22:48:44   
Jumpy
Tonja, jaz imam kar enega iz Avstrije. Ni nobena taka znana firma. Knorr. Kakšnega imaš pa ti?

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
15.11.2007 22:51:40   
birdy
Nočko punce, jst grem še mal knjigo brat pol pa spat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
15.11.2007 23:10:33   
Antigona
antigona-kater program za urejanje slik imaš?

Jaz uporabljam photoshop...

sem zdele spet porabla pol ure da sem se čez vse tole prebila, zdej sem pa že tolk zaspana da komaj gledam in bom šla kar spat...
upam, da se bom jutr spomnla kaj sem še hotla napisat..

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
15.11.2007 23:13:32   
Antigona
A ja, to sem hotla rečt da Luka ni mel nobene reakcije in da sem mu včeraj obkladke sploh pozabila dajat. Ko sem ga namreč naslednjič po pregledu previla, sem sam potegnila tist obliž namočen v alkohol dol in se splo ni vidl kje je pikico dobil. Je pa zato tolk bolj smrdel po alkoholu user posted image , pa še tolk mlad...

Nočko punce, pa dobr spite!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?