|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
16.11.2007 14:28:09   
LANLAN
Jaz sem sedaj pozorna na to kdaj postane zaspan (to sem spet prebrala v oni knjigi; zdej bo Antigoni že žal, da mi jo je omenila, ker skoz težim z njo

katera knjiga-a je fajna?jst bi rada eno kupila-tko k je vzgoja,pa kake bolezni...-kaj bolj enostavnega..

Talika19
A vidte kakšno zaporedje je v datumu in uri rojstva:
25.8. ob 8:52 (iste številke samo kontra zaporedje)

pri nas mamo tud take hecne datume:
jaz,Lori ...1.1
Lan...8.8
moj ati....1.8
moja mami in brat...na isti dan....28.11
moj fant je pa izven konteksta..(6.4.)user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.11.2007 14:33:06   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

katera knjiga-a je fajna?jst bi rada eno kupila-tko k je vzgoja,pa kake bolezni...-kaj bolj enostavnega..

Ta knjiga govori kako doseči, da ti otrok spi.
Elizabeth Pantley: Otroško spanje - brez joka v sanje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.11.2007 14:33:23   
Jumpy

pri nas mamo tud take hecne datume:
jaz,Lori ...1.1
Lan...8.8
moj ati....1.8

No, vi ste pa  tud frajerji! user posted image  user posted image

Pri nas imamo te datume čisto kaotične. 

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.11.2007 14:35:02   
Talika19
Antigona, a si ti prebrala tudi ono drugo knjigo od Pantley-eve: Z otrokom lahko sodelujete?
Kakšna se ti zdi? Si jo bom tudi sposodila. A je to že za večje otroke ali tudi za našo starost dojenčkov?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.11.2007 14:35:38   
Jumpy
Gledam tele vaše avatarje. Res, ampak, RES VSE imate luškane dojenčke! Kakšni cukri! Za popapat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.11.2007 14:36:31   
Talika19

Moj user posted image  ima na ta dan rojstni dan. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.11.2007 14:37:23   
Talika19

Ja itak, če pa ni v žlahti. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.11.2007 14:41:25   
Talika19
Evo naš še kar spi, že 2,5 uri. Pa od kar je jedel je že 3,5 ure. Se sploh ne zbudi zaradi lakote. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.11.2007 14:48:42   
LANLAN

Ja itak, če pa ni v žlahti.
user posted image user posted image user posted image user posted image

zdajle si grem skuhat eno dobrouser posted image ...mmmm..da se mal zbrihtam..

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.11.2007 15:19:29   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Antigona, a si ti prebrala tudi ono drugo knjigo od Pantley-eve: Z otrokom lahko sodelujete?
Kakšna se ti zdi? Si jo bom tudi sposodila. A je to že za večje otroke ali tudi za našo starost dojenčkov?

Men je bla tolk všeč da sem si jo potem celo kupila. Res zakon knjiga.
Se jo splača že zdej prebrat, ker otročki zelo hitr kapirajo kaj lahko in kaj ne, pa naj kdorkoli reče da ne. Žan je že pri 6 mescih vedu kaj lahko in kaj ne in takrat se vzgoja začne. Ne moreš namreč pol leta govort da je še premajhen da ne razume, pol pa kr naenkrat neki ne sme več delat....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
16.11.2007 17:34:21   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Men je bla tolk všeč da sem si jo potem celo kupila. Res zakon knjiga.
Se jo splača že zdej prebrat, ker otročki zelo hitr kapirajo kaj lahko in kaj ne, pa naj kdorkoli reče da ne. Žan je že pri 6 mescih vedu kaj lahko in kaj ne in takrat se vzgoja začne. Ne moreš namreč pol leta govort da je še premajhen da ne razume, pol pa kr naenkrat neki ne sme več delat....
se strinjam!!!!!!!!!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
16.11.2007 18:06:05   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: April

mene pa zanima koliko vam čez dan spijo.

pri nas je tako, da se zjutraj zbudi ob šestih. potem je do 11 buden. zaspi mi na rokah. ko ga položim v posteljico takoj al pa najkasnej v 5 min začne jokat. se še ni zgodil, da bi kdaj tekom dneva skupaj spal več kot 1 uro v svoji posteljici ali vozičku. popoldne ga pa imam več ali manj stalno priklopljenega in na rokah. jaz že v rit dobim mravljince od vsega tega sedenja.user posted image
včeraj in danes sem ga pustila tud jokat(previtega, sitega, zaspanega), pa ni nič pomagal.
če bi bil to moj prvi otrok, bi se že orng zamislila nad sabo, kaj delam narobe.
sam od sebe-razen v avtu, ne zaspi. ko ga pa jaz uspavam pa takoj, ko ga odložim, odpre oči.
kakšna idejauser posted image

Evo men zdele spi že tretjič... Čeprav danes še nobene ni odspal celo uro.
Zjutraj mi je okoli pol devetih zaspal v ležalniku in spal dobre pol urce, potem je zaspal okoli 11ih ko sva bila zunaj in tud spal cca 40 min. Zdele ga je pa neki ful zvijal (sem včer jedla rdečo peso in mi je žal kokr mam las na glavi) in spet revež zaspal... Kolk časa bo pa zdej spal pa ne vem... Upam da celo urco, pol morva pa tko it, morm ob pol treh avto peljat na servis, pa moj takrat pride po naju...

moja je rekorderka v spanju user posted image  

spi od 22.00 do nekje sedmih,osmih zjutri,se podojiva,spi potem še ceu dopoldne...pa še popoldne kakšni 2 urci...če greva pa na sprehod pa tut v vozičku zadrema razen če se že ceu dopoldne prespala potem ne...jo pa tut takoj ob prvih znakih utrujenosti dam v lupinico,nosim po stanovanju da zaspi in jo potem odložim al v posteljico al pa na igralno blazino....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
16.11.2007 18:53:46   
tikca
Moj ima pa že kar kak mesec solzice, mi je blo ful hitro.

Me pa zanima kako imate urejeno, da dragi zjutraj vstanejo, če delajo. Budilka v spalnici bi zbudila tut Lovrotauser posted image  Moj ves napsihiran že pol ure preden mora vstat gleda kolk je ura, da nebi zaspal.
Sicer pa ponoči spimo nekje od 22.30 do 7. zjutrajuser posted image user posted image  

Pri nas se pa krepi burja, brrrr.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
16.11.2007 19:23:45   
mony5
no midve s Sisy pa sva bili danes pri prijateljici, ki je user posted image  in smo malo počvekali!

jaz tudi že opažam, kdaj je Zoja utrujena in jo potem dam v posteljico in skoraj vedno zaspi! Spi pa dopoldne kakšno urco in popoldne kakšni dve urci-če ima dober dan! kdaj pa tudi nič-če ima slab dan!user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
16.11.2007 19:47:44   
Anonimen
oj, ojuser posted image

jst sem pa spoznala birdy, njenega lubija in lepo Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok ste luškana družinica...Neli je pa tolk velikauser posted image user posted image user posted image , kt da bi bla en mesec starejša od Tjaškeuser posted image user posted image , v živo je pa še lepša kokr na slikcah, bravo mami in atiuser posted image user posted image .

Upam, da bomo kmalu našli več časa, da ornk počvekamouser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
16.11.2007 19:47:52   
Sisy
Ja Mony luštno je blo mormo še kdaj tkole na izletek user posted image

Hotla sem vam tut napisat tole: kolega ima 5-mesečno punčko ki so jo že zdavnaj cepil proti rota virusu in kaj se je zgodil? Pristala je na infekcijski user posted image  Bruha v loku,driska,prov revčka je....Pa je bila cepljena user posted image  Tko da je tut to cepivo očitno en drek....user posted image  po mojem jo jst ne bom dala cepit,brez veze..očitno itak nima smisla....

aja pa hotla sem napisat še to: tut naša joka s solzicami..in takimi debelimi,velikimi solzicami...pa tako užaljeno šobico naredi da ti je kr hudo...pol jo pa ne morm pustit da tako "trpi" user posted image  pa jo nosim okol....

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
16.11.2007 19:49:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

aja pa hotla sem napisat še to: tut naša joka s solzicami..in takimi debelimi,velikimi solzicami...pa tako užaljeno šobico naredi da ti je kr hudo...pol jo pa ne morm pustit da tako "trpi" user posted image  pa jo nosim okol....

tole pa poznam jauser posted image ..točn tako šobico nardi kokr je taleuser posted image ...pol pa itak nimaš kej druzga nardit, ko da jo vzameš k sebiuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
16.11.2007 19:50:29   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Me pa zanima kako imate urejeno, da dragi zjutraj vstanejo, če delajo. Budilka v spalnici bi zbudila tut Lovrotauser posted image  Moj ves napsihiran že pol ure preden mora vstat gleda kolk je ura, da nebi zaspal.

na telefonu si naštima budilko pa Sare nikol ta budilka ne zbudi..probajta naštimat kakšen bolj "nežen" zvonec....

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
16.11.2007 19:51:49   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

tole pa poznam jauser posted image ..točn tako šobico nardi kokr je taleuser posted image ...pol pa itak nimaš kej druzga nardit, ko da jo vzameš k sebiuser posted image

jaja točn tako kao češ " kako ste lahko taki do mene?" smrk smrk user posted image  pol mi pa kr hudo rata...Tamala pa očitno sam izsiljuje user posted image  že ve kako mora..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
16.11.2007 19:56:59   
Anonimen

jaja točn tako kao češ " kako ste lahko taki do mene?" smrk smrk user posted image  pol mi pa kr hudo rata...Tamala pa očitno sam izsiljuje user posted image  že ve kako mora..user posted image

user posted image točno to. ko jo imaš pa pri sebi se pa solzice takoj posušijo in kr naenkrat je nasmeh na ustnicah, še sekundo nazaj je blo pa hudo do koncauser posted image ...lisičkeuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
16.11.2007 20:09:21   
Anonimen
prižgite zvočnike in si oglejte toleuser posted image ...naš muci je isti ...samo brez kijauser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
16.11.2007 20:24:27   
tikca
user posted image user posted image user posted image o hudo sem se pa namejala zdele temu mačku.... Še mal pa nas bodo naši malčki tkole budiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
16.11.2007 20:24:35   
mony5
no naša Zoja že aja, mami pa gre na kakšno pivce malo ven user posted image user posted image user posted image  (je prijateljica službo dobila pa malo časti), tako da bo oči z Zojo in upam, da se ne bo več zbudila oz. da se ne bo zbudila dokler me ne bo! Sej veste, ko greš nekam potem se ti Murphy zgodi! Upam, da se meni ne bo to zgodilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
16.11.2007 20:26:31   
mony5

user posted image točno to. ko jo imaš pa pri sebi se pa solzice takoj posušijo in kr naenkrat je nasmeh na ustnicah, še sekundo nazaj je blo pa hudo do koncauser posted image ...lisičkeuser posted image

Mi pa temu rečemo "glej k je KRAPEK", ko je moj lubček bil majhen in ko je takole delal mu je babica to govorila in zdaj tudi mi Zoji tako govorimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
16.11.2007 20:55:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Lan je izumil novo vrsto joka,ki se mu reče dulček-čist po ateku .....to je tak užaljen jok,da ne vem al bi se kr smejala zravn,tko je hecn spodnjo ustko da tko naprej,pol pa ...a ima kdo od vaših že solzice?

jaaa, naš tud too dela, kook je smešen men to. Sam to dela takrat ko mu moj en tak glas spušča, al pa če mu jaz govorim: aaaaaaa. Glede solzic pa vsake tolk čase ko joka kakšna vn prleze.

Tale jokanje Neli prakticira že tok časa kot solzice, se pravi več kot dva meseca. Tko da pri nas vemo, če so solzice je res hudo, če je pa spodnja ustnica tako naprej pa še ni hudo. Jst pa itak zraven umiram od smeha, ker je tok hecna.
Se pa dostikrat zgodi, da potem začne zares jokatuser posted image  pol se pa ne režim več.user posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?