|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
17.11.2007 9:36:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

a rees?moj pa še z eno roko bolj tako tako..bomo mogli več delat na tem izgleda...

Mi nismo nič na tem delali. Dam mu ropotuljico v eno roko in jo itak nese v usta, tam jo pa prime z drugo roko in s prvo spusti in potem s to maha. Noro. Ta prvič sploh nisem dojela, da je to naredil.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
17.11.2007 9:37:47   
Talika19
Lenča78, spet nov avatar. Kako je luštna Lina na tej slikci, taka sijoča lička ima. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
17.11.2007 9:38:18   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No imam eno lepo novico: Mark že zna ropotuljico iz ene roke prestaviti v drugo.user posted image  

BRAVO user posted image user posted image user posted image

Bravo mami čveka za tri zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
17.11.2007 9:44:44   
mony5
No Zoja je pa včeraj zaspala ob 20-ih in je danes spala do osmih zjutraj, sem kar debelo pogledala kok je ura saj je spala celih 12 ur. In včeraj sem prišla domov ob enih zjutraj smo se ženske tako načvekale, da bo kmalu deževalo!!!user posted image user posted image user posted image  In tudi jaz sem se lahko sprostila saj je moja princeska lepo spančala!user posted image

Zdaj je pa spet malo zaspala, tako da grem lahko malo pospravljat! Jst pa na RR-ju visim, stanovanje pa razmetano!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
17.11.2007 10:03:33   
Jumpy
Bravo za Marka!! Je pa hiter! Naš piki tud to že počne, samo je star že 4 mesece. user posted image

Jorja, ta od tvoje prijateljice je pa velikaaaan. Naš je imel pri treh mesecih samo 2 cm več. user posted image

LANLAN, jaz se nič ne tiškam z mojimi. user posted image  

Tudi mi smo vstali ob 6.30, pojedli zajtrk, spili kavo, potem je mož vse tri otroke odpeljal z avtom na en krog, da bi jaz lahko malo pospravila, pa je bil v eni uri že nazaj. user posted image  Sem pospravila samo dnevno in jedilni kot, ostale so mi pa še 4 sobe!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa se jaz ukvarjam z otroci, tako, da eni gledajo TV, eden pa se doji in poskuša gledati TV. user posted image  Ne vem, kdo bo pospravil, pa torto spekel. user posted image  Jutri namreč moja ta starejša praznuje 6. rojstni dan (no, v bistvu v torek) in imamo goste. Mož pa na hiši dela "nujne" reči. Montira okenske police. Kot, da je to nujno ta trenutek za naredit. Sem jezna kot sto vragov. Eh, pač ne bo pospravljeno, pa kaj. user posted image  Ne bo prvič. user posted image

Sem zadnjič gledala eno oddajo na RTV SLO in je nea ženska rekla: "Pospravljanje, medtem ko otroci odraščajo, je isto, kot kidanje snega medtem, ko sneži." Res dobra misel.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
17.11.2007 10:04:57   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

No Zoja je pa včeraj zaspala ob 20-ih in je danes spala do osmih zjutraj, sem kar debelo pogledala kok je ura saj je spala celih 12 ur. In včeraj sem prišla domov ob enih zjutraj smo se ženske tako načvekale, da bo kmalu deževalo!!!user posted image user posted image user posted image  In tudi jaz sem se lahko sprostila saj je moja princeska lepo spančala!user posted image

Zdaj je pa spet malo zaspala, tako da grem lahko malo pospravljat! Jst pa na RR-ju visim, stanovanje pa razmetano!!!

Bravo mony in zoja, tako se dela! user posted image

Me pa veseli, da še ena počne isto kot jaz. (visi na RR-ju)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
17.11.2007 10:12:47   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Srursa, si bila na srečanju grosupeljčank? Kako je bilo? 

Ja sem bila. Bolo je ok, dobile smo se v Mecatorju. Bilo nas je pet.
Oatale imajo že kar velike otroke, tako da je bil Rok najmlajši. Pridi nasledjič.

Si že kaj šla na telovado v Brinje? Moja kolegica pravi, da je ok. Kot nekakšna aerobika, z user posted image  delajo bolj malo.  Hodijo pa tri.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
17.11.2007 10:23:17   
Antigona
"Pospravljanje, medtem ko otroci odraščajo, je isto, kot kidanje snega medtem, ko sneži." Res dobra misel.

Tale misel mi je pa zelo zelo všeč, se je bom kdaj poslužila in servirala dragemu kadar bo tečen...

Pa bravo Mark!!! Jst dam našemu ropotuljco v roke bolj malokrat, kar pozabim...

Glede obračanja pa se je menda takrat pri mescu in pol oz. dveh se ne spomnim točno obrnil, od takrat pa se mu ne da več. Ampak kravce pa res konkretno pase...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
17.11.2007 10:37:39   
pajac
No potem še jaz sneg kidam ko sneži...user posted image user posted image user posted image
Sinoči sem se vdala in zlikala perilo... zdaj pa delovna akcija dokler Peter spi!!! Danes dobimo obisk in pekel bo stric Pečjak. Samo v trgovino še skočiva ko se zbudi. Jani pa dela danes. Upam da bo prišel kmalu.

jumpy tvoj je tudi tak fenomen kot moj.. lahko se ubije preko razmetanih reči po stanovanju, on se pa odloči da je nujno montirati luč nad pomivalnim koritom user posted image user posted image

Sinoči je prišel 1. po ne vem kolikem času prej domov , se najedel in nato vprašal, če lahko midva zdrživa brez njega pol ure user posted image (kot da ne bi hodil domov pol ure preden mali zaspi??), ker on bi nesel smuče na servis... Mene je kar želodec zabolel ko sem bremzala jezik. Sem rekla samo, da se še jaz mislila kaj danes pojesti...
Pa se je odločil, da ne bo šel...

Peter zdaj spi pod prisilo, ker je bil siten in sem ga imela zadosti. Po cca 10 minutah joka in upiranja je zaspal...

April kako misliš kako ga lahko zavijem v plenico?? Saj ga ne v pampersko?? (no moj je prišel tudi na to idejo user posted image ) Tetra pleničko naredim v trikotnik in ga zavijem (zgleda takole  user posted image -ponavadi se sicer takrat ne smeji user posted image ..). Pa živčnega je tudi on fasal v začetku... zdaj mu prav paše...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
17.11.2007 10:56:42   
Jumpy
Sinoči je prišel 1. po ne vem kolikem času prej domov , se najedel in nato vprašal, če lahko midva zdrživa brez njega pol ure (kot da ne bi hodil domov pol ure preden mali zaspi??), ker on bi nesel smuče na servis... Mene je kar želodec zabolel ko sem bremzala jezik. Sem rekla samo, da se še jaz mislila kaj danes pojesti...

user posted image user posted image user posted image

Desci. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
17.11.2007 10:57:47   
birdy
Hoj punce!
Mi smo pa danes ful slabo spali. Je neli se skoz neki dojit hotla, pa kar pokonc je hotla bit. Sicer sva na koncu vstale ob devetih sam vseeno.
Ja, moj dragi si je pa nogo zlomu na šihtu. Je mev dans šiht pa me je klicu ob sedmih da gre na urgenco, mislim, da ga je sestra peljala. Zdej bo pa pomoje počasi dam pršu. Ma nogo do kolena v gipsu. Pa ne vem, a on res nima sreče a je tok štorast? Sem prov jezna, ker je čist skoz neki polomljen al opečen od izolacije, al ma kako nesrečo, ma ni da ni. Joooooooooooooj!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
17.11.2007 10:59:25   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Bravo za Marka!! Je pa hiter! Naš piki tud to že počne, samo je star že 4 mesece. user posted image

Jorja, ta od tvoje prijateljice je pa velikaaaan. Naš je imel pri treh mesecih samo 2 cm več. user posted image

LANLAN, jaz se nič ne tiškam z mojimi. user posted image  

Tudi mi smo vstali ob 6.30, pojedli zajtrk, spili kavo, potem je mož vse tri otroke odpeljal z avtom na en krog, da bi jaz lahko malo pospravila, pa je bil v eni uri že nazaj. user posted image  Sem pospravila samo dnevno in jedilni kot, ostale so mi pa še 4 sobe!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa se jaz ukvarjam z otroci, tako, da eni gledajo TV, eden pa se doji in poskuša gledati TV. user posted image  Ne vem, kdo bo pospravil, pa torto spekel. user posted image  Jutri namreč moja ta starejša praznuje 6. rojstni dan (no, v bistvu v torek) in imamo goste. Mož pa na hiši dela "nujne" reči. Montira okenske police. Kot, da je to nujno ta trenutek za naredit. Sem jezna kot sto vragov. Eh, pač ne bo pospravljeno, pa kaj. user posted image  Ne bo prvič. user posted image

Sem zadnjič gledala eno oddajo na RTV SLO in je nea ženska rekla: "Pospravljanje, medtem ko otroci odraščajo, je isto, kot kidanje snega medtem, ko sneži." Res dobra misel.

To mi je pa znano. Moj tud k se neki odloč mora tist moment narest, ne kasneje ampak čist takojuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
17.11.2007 11:25:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj punce!
Mi smo pa danes ful slabo spali. Je neli se skoz neki dojit hotla, pa kar pokonc je hotla bit. Sicer sva na koncu vstale ob devetih sam vseeno.
Ja, moj dragi si je pa nogo zlomu na šihtu. Je mev dans šiht pa me je klicu ob sedmih da gre na urgenco, mislim, da ga je sestra peljala. Zdej bo pa pomoje počasi dam pršu. Ma nogo do kolena v gipsu. Pa ne vem, a on res nima sreče a je tok štorast? Sem prov jezna, ker je čist skoz neki polomljen al opečen od izolacije, al ma kako nesrečo, ma ni da ni. Joooooooooooooj!!!!!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Za hitro okrevanje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
17.11.2007 11:27:53   
pajac
Mojega kidanja je konec, ker se je njegovo visočanstvo odločilo, da ne bo več spal in  da hoče takojšnjo obravnavo s strani vseh prisotnih....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
17.11.2007 11:33:38   
tikca
Antigona hvalauser posted image
Pride katera na primorsko burjo s sončkom in posameznimi snežinkami? user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
17.11.2007 11:37:02   
Antigona
Talika sem se spomnila da si rekla da ti je rkema pomagala in da si se znebila hemeroidov. Me zelo zelo veseli user posted image  user posted image  user posted image !!!
Upam, da imaš seznam ostalih stvari za katere lahko kremo uporabiš... A ja sej res, sej sem ti cela navodila poslala, madona sem pozabljiva user posted image .

Jorja dojenček od tvoje kolegice pa mojmu konkurira, je malce daljši, pa malce lažji. Suma sumarum sta pa tuki tuki user posted image . Pa je rodila normalno al so ble kake komplikacije?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
17.11.2007 11:38:55   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Pride katera na primorsko burjo s sončkom in posameznimi snežinkami? user posted image

Tikca kadarkoli!!!!
Pa na primorsko bi šla tud z največjim veseljem, sam burja mi pa ne diši preveč user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
17.11.2007 12:00:13   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

user posted image user posted image user posted image ampak mal pa vseen morš ne.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
17.11.2007 12:45:23   
JORJA
Antigona, prijateljica je imela carski rez.
Sem se takoj na tebe in Luka spomnila ko mi
je poslala sms da je rodila. Ima že eno punčko
ki je mimogrede tehtala 2.800g in bila velika 47cm.
Toliko o tem kako so si otroci različni.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
17.11.2007 13:01:28   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj punce!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Za hitro okrevanje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvla v imenu mojega dragija.
Zdej pa sploh ne ve kaj bi delu sam s sabo. Glih zdele je reku, da bo probu mal počit.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
17.11.2007 13:24:28   
pajac
Lahko štrika..... zima je pred vratiuser posted image user posted image user posted image

Ali pa... na RR! On tipka, ti narekuješ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
17.11.2007 13:38:07   
Jumpy
Birdy, user posted image  user posted image  user posted image  za tvojga lubija!

Ja, lahko bi kaj naštrikal za Neli. Al pa za tebe, če bo imel dolg časa gips gor. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
17.11.2007 13:41:02   
Jumpy
user posted image user posted image user posted image ampak mal pa vseen morš ne.user posted image

Ja, mal, da lahko vidim barvo parketa, pa pozicijo kavča.

Nič. Grem pečt, če ne mi bo ta mala čist živce požrla s svojim najedanjem kdaj bo že torta narejena.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
17.11.2007 13:43:20   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Srursa, si bila na srečanju grosupeljčank? Kako je bilo? 

Ja sem bila. Bolo je ok, dobile smo se v Mecatorju. Bilo nas je pet.
Oatale imajo že kar velike otroke, tako da je bil Rok najmlajši. Pridi nasledjič.

Si že kaj šla na telovado v Brinje? Moja kolegica pravi, da je ok. Kot nekakšna aerobika, z user posted image  delajo bolj malo.  Hodijo pa tri.

Ja, se pa res lah vidmo.
Ob 10h je telovadba z dojenčki? Ker dan?
LP

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
17.11.2007 13:44:25   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Lep avatar maš! user posted image  

Kako imate pa lahko vi snežinke? user posted image  Mi pa nič, samo veter. user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?