|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
16.11.2007 13:22:17   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: April

mene pa zanima koliko vam čez dan spijo.

pri nas je tako, da se zjutraj zbudi ob šestih. potem je do 11 buden. zaspi mi na rokah. ko ga položim v posteljico takoj al pa najkasnej v 5 min začne jokat. se še ni zgodil, da bi kdaj tekom dneva skupaj spal več kot 1 uro v svoji posteljici ali vozičku. popoldne ga pa imam več ali manj stalno priklopljenega in na rokah. jaz že v rit dobim mravljince od vsega tega sedenja.user posted image
včeraj in danes sem ga pustila tud jokat(previtega, sitega, zaspanega), pa ni nič pomagal.
če bi bil to moj prvi otrok, bi se že orng zamislila nad sabo, kaj delam narobe.
sam od sebe-razen v avtu, ne zaspi. ko ga pa jaz uspavam pa takoj, ko ga odložim, odpre oči.
kakšna idejauser posted image

Evo men zdele spi že tretjič... Čeprav danes še nobene ni odspal celo uro.
Zjutraj mi je okoli pol devetih zaspal v ležalniku in spal dobre pol urce, potem je zaspal okoli 11ih ko sva bila zunaj in tud spal cca 40 min. Zdele ga je pa neki ful zvijal (sem včer jedla rdečo peso in mi je žal kokr mam las na glavi) in spet revež zaspal... Kolk časa bo pa zdej spal pa ne vem... Upam da celo urco, pol morva pa tko it, morm ob pol treh avto peljat na servis, pa moj takrat pride po naju...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
16.11.2007 13:23:58   
Antigona
a ja,pa pol okol petih oz. mal prej spet zaspi za kako uro, ob 7ih je pa koma strica toma in nočno spanje... s pit stopi na vsake tri ure...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
16.11.2007 13:26:08   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Da se vam še jaz malo javim. Nažalost nisem uspela
do trgovine Okaidi priti ker je Valentin zbolel in
smo že 7 dni "zaprti" doma. Tonja sem ti še vedno
dolžna cene.....takoj ko bo možno jih dobiš. Je pa ta
trgovina v City Centru in ne v Celea kot so ti povedali.

Če bo kdo kupoval v okaidi naj vzame cunje za en let. Jaz imam bundo in majcko iz okaide za pol leta. Majcko ne spravim vec gor, z bundo pa se full matram, ampak vsak cas bo tud njo prerastel, pa je suhec. Uglavnem full majo majnhe cifre.

Sej sem že zadnjič tud jst to omenila... Jst mam še od Žana ene hlače in bodi za 6 mescev in je bodi že itak čist premajhen, hlače so pa farmarke in so glih za glih, mogoče za odtenk prekratke hlače. A ja, pa zdej sem dobila pa eno majčko, hvala bogu za 1 leto, pa mu je tud glih še prov... no mal mu je ozka user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
16.11.2007 13:40:56   
LANLAN
Pri nas tud ne spimo veliko čez dan...če že,mu to rata na joški..

pa zdej morava vsak dan biti okol 11-13 zunaj,kr drgač je tako tečen,da ne preustane drugega,da popokava voziček in greva-vsaj mal zapančka....pa ko sem pred rač.mi na rokah spi in dudla...user posted image
Lan je izumil novo vrsto joka,ki se mu reče dulček-čist po atekuuser posted image user posted image .....to je tak užaljen jok,da ne vem al bi se kr smejala zravn,tko je hecnuser posted image user posted image spodnjo ustko da tko naprej,pol pauser posted image user posted image ...a ima kdo od vašihuser posted image že solzice?Naš je sam tko moker po očkih,solzic pa še ni...jst sm jih dobila šele pri enem letu..

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
16.11.2007 13:47:22   
LANLAN
ANTIGONA-ti si bolj stručkouser posted image user posted image kako naj naredim da bo v "dodatnem opisu"lillypye ..aktiven..sem vse naredila,ampak pol k sem skopirala,mi je napisal le spletno stran,ne pa tudi mojega Lana na gosenčki..:(help..user posted image

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
16.11.2007 13:50:36   
LANLAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sem pametna.............že dela......................

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.11.2007 13:51:45   
April
jaz pa od slolat edino rdečo peso jem. Pa mu na srečo nč ne škodi.user posted image

lanlan, naš joka s solzicami.

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.11.2007 13:51:49   
Petjana
hvala antigona za sliko...

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.11.2007 13:53:13   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr sem pametna.............že dela......................

Ja ampak še zmeri ni čist ok, saj jst ne vidm uredu tikerja....

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.11.2007 13:54:13   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: janana

hvala antigona za sliko...

Ni panike, sej veš kadarkoli... Je pa res ful dobra slikca....

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.11.2007 13:56:06   
Antigona
A ja, pa Luka se je že zbudu, je zdej prklopljen in papca, pa še posračku se je, menda že 3jič danes...
Ta prvič je bil pa po dooooooooolgem času do vratu posran, se vid da ma premale pleničke... Mam hvala bogu sam še par ta manjšihpleničk, pa sem misnla da je še cel paket doma...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.11.2007 13:56:20   
April
pajac, kako ti ga pa rata v plenico povit? A ni mal premajhna plenica? Kam se pa robovi zatlačijo?
Mojmu bi se najbrž strgal, da bi ga tako "onesposobila".user posted image

Ja, pa tud mraz ga ne zdela. Edino v kengurujčku zaspi.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.11.2007 13:57:12   
April
Antigona, kdaj pa ti misliš na tisto kavo pridt?user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.11.2007 13:59:25   
LadyB
Lan je izumil novo vrsto joka,ki se mu reče dulček-čist po ateku .....to je tak užaljen jok,da ne vem al bi se kr smejala zravn,tko je hecn spodnjo ustko da tko naprej,pol pa ...a ima kdo od vaših že solzice?

jaaa, naš tud too dela, kook je smešen men to. Sam to dela takrat ko mu moj en tak glas spušča, al pa če mu jaz govorim: aaaaaaa. Glede solzic pa vsake tolk čase ko joka kakšna vn prleze.

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.11.2007 14:00:23   
LANLAN
Ja ampak še zmeri ni čist ok, saj jst ne vidm uredu tikerja....

ŽE DELA TAK K SE ŠIKA-pa nism blond...hehe.....user posted image user posted image bravo jst

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.11.2007 14:00:48   
Antigona

Antigona, kdaj pa ti misliš na tisto kavo pridt?user posted image

Ej bom, obljubim!!!
Mogoče drug teden ok????

Pa pajaci sem tud obljubila....

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.11.2007 14:04:38   
April
No drug teden rajš ne, ker gremo v toplice. Takoj naslednji te pa spomnim. Pa, če se še kateri da čvekat, vabljena.user posted image
Itak, enkrat, ko se bodo že plazili je boljš, če se kje doma dobimo, da ne bodo vse možne bacile pobrali. Pa še bolj komot je.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.11.2007 14:11:21   
Talika19
Naš pa sedaj čez dan kar velikokrat spi, skoraj vsake 2 uri, ampak malo od 20 min do 40min, uro zelo malokrat da spi notri. V vozičku pa spi kar dolgo, sedaj sva se sprehajala uro in pol, pol sem spet košaro noter prinesla in še kar spi.

Jaz sem sedaj pozorna na to kdaj postane zaspan (to sem spet prebrala v oni knjigi; zdej bo Antigoni že žal, da mi jo je omenila, ker skoz težim z njo user posted image ) in potem se uspavava. Imam ga malo v naročju, da se umiri, potem ga dam budnega v košek, ga božam, dam dudo, pustim, pa če se spet začne razburjat to ponovim (brez nošenja ponavadi) in to lahko traja tudi do pol ure, potem pa zaspi.
Nisem pa še pogruntala kaj naj naredim da bi notri dlje spal. user posted image  Mogoče bo sedaj ko ga bom dajala spat v spalnico v posteljo, kjer bo imel čisti mir, ker jaz tle skoz nekaj ropotam. Če ne druzga pa po tipkovnici tapkam. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.11.2007 14:13:12   
Talika19
Ja pa naš tud že kar nekaj časa dela tisto užaljeno faco in potem jok. Meni pa gre na smeh, če je pa tolk dober s tisto šobico. user posted image
Pa tudi kakšna solzica mu že priteče, ko res ful joka. Takrat pa že skoraj jaz jokam. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.11.2007 14:13:57   
April
Talika, ob kateri uri si pa ti rodila? Da vidim, kateri je stareši.
Jaša se je rodil okol pol dveh popoldan.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.11.2007 14:13:59   
Jumpy
April, jaz našega kar naprej uspavam. Zbudi se ob pol sedmih, potem zaspi malo pred osmo za kakšne pol urce, potem spet okoli desetih za kakšne pol urce, pa spet okoli 12.00 - tokrat za eno uro, včasih tudi dlje, potem ima pa še en spanec ob petih za 45 minut. Človek bi rekel, da kar naprej spi. Je pa res, da delam tako kot Antigona, ob prvih znakih utrujenost ga položim v posteljo ali ga malo nosim. Moja prvorojenka se je tudi vedno zbujala, če sem jo položila v posteljo, potem sem ugotovila, da moram takoj, ko jo položim nekaj časa - dokler ni trdneje zaspala - držati roko na njenem prsnem košu (kar močno), da je imela še vedno občutek, da se me tišči.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.11.2007 14:16:00   
April
Moj je skoz utrujen, ko nč ne spi. Sicer pa čakam, da še malo zraste. Ponavadi takrat dalj spijo tudi čez dan.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.11.2007 14:18:47   
Talika19

Talika, ob kateri uri si pa ti rodila? Da vidim, kateri je stareši.
Jaša se je rodil okol pol dveh popoldan.user posted image

Ob 8:52. Jupi, naš je starejši.user posted image user posted image

A vidte kakšno zaporedje je v datumu in uri rojstva:
25.8. ob 8:52 (iste številke samo kontra zaporedje)
Na to me je opozorila babca ko nama je trakec gor dajala, jaz sploh ne bi opazila.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.11.2007 14:22:26   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Pa še malo pomoči-nekaj strani nazaj je bil omenjen
ekstenzijski vzorec- a lahko katera na kratko razloži kaj to pomeniuser posted image

Meni pa se zdi, da Eva nezna tako uporabljati leve roke....če ima kaj v desni-takoj  v usta, če pa v levi-pa sam drži in gleda... Bi bilo verjetno dobro da omenim P, ali ni potrebeuser posted image user posted image user posted image

Ti kar omeni P za rokice.

Tukaj je nekaj o ekstenzijskem vzorcu:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4282152,4282204#msg-4282204

A to z rokicami ni normalno?? Jaz sem mislila da je.. Peter tudi samo eno roko nese v usta z drugo pa sicer drži stvari ampak jo ne nese v usta (no večinoma razen ko ima obe roki  hkrati v ustihuser posted image )

Ni čisto nič nenavadnega, če bolj uporablja eno kot drugo roko. Je pa res, da, če si v dvomih je bolje to pokazat. Včasih mame kaj vemo česar pediatri na pregledu ne morejo videti. Zato tudi jaz vedno našemu pediatru povem vse svoje dvome.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.11.2007 14:24:44   
Jumpy
A vidte kakšno zaporedje je v datumu in uri rojstva:
25.8. ob 8:52 (iste številke samo kontra zaporedje)
Na to me je opozorila babca ko nama je trakec gor dajala, jaz sploh ne bi opazila.

Wow, pa res! user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?