|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
12.11.2007 18:36:02   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Aja pa še neki sem vam hotla napisat user posted image

A ste že bile v trgovini Turbo Limač pod Emporiumom? Men majo tam tok luškane pa tok pocen cotike user posted image  Pa fajn je ker ni gužve...No zdej sem pa naredila reklamo pa zihr gužva ratala user posted image

Me je že zanimal, kje je to. Nočem bit kao fina, ampak se mi je slišal turbo limač tk k bi na ponte rosi kupval al pa še slabš. Ampak, zdaj bom pa šla pogledat. Hvala Sissy za info.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
12.11.2007 18:54:43   
LadyB
kva je zdj babe? A se bo kej pospravljal pa kuhal doma al boste sam na RR visel user posted image user posted image

Jaz sm bla pa dons pridna, zjutri sm šla za eno uro na faks, pol sm šla z user posted image na sprehod(sm nameraval it vn s pajacev sam k je pozabljivka in je mogla za porodniško zrihtatuser posted image ). Pol sm doma skuhala, pospravla  bajto,lase umila in noge pobrila user posted image user posted image user posted image -.končno, sm bla k pošat. Tin je pa danes neverjetno priden. Aja pol sva šla še z dragijem jedilno mizo končno kupt k sva jo že prej zbrala. Sm pa zdj tok vesela, res lep daan. Pa tak sonček je bil.

jaz ga pa dajem kar na hrbet ležat, zdj se skoz obrača, tko da je itak vseen.

Sisy, sm ti zanč hotla rečt kok maš lepe dolge lase. Sploh nism vedla da maš podaljške. Full hudo. Mal manj na RR bod, pa si jih boš mogoče lohk razčesala user posted image user posted image , ne  ne hecam se. Vem kako je to. Jaz si včasih še zob neuspem umit, kje da bi se počesala.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.11.2007 20:19:51   
Talika19
Pridna, pridna LadyB ... tako se dela, ne pa na RR viset user posted image user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.11.2007 20:38:17   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Janana, a si dobila pošto na ZS k si pisala z velikimi tiskanimi. Jaz sem vzanč se zmotla in sem dobila, da bo post zbrisan naslednjič, ker to pomeni kričanje.
A lohk pišemo z velikimi, da le kričimo???!!!! No, ok. LEPO SE MEJTE!!!!!(SEM GLASNO ZAVPILAuser posted image )

AJA.JAZ IMAM velike tiskane  zaradi gesla ki ga moram z velikimi vtipkat na kliku,potem pa ponavadi s tamalo v  naročju kaj pišem pa ne morem spremenit.  ja me je pa ena okregala  na pasjemu forumu kaj kričim.Tukaj na rr pa  še nisem dobila opomina.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.11.2007 21:32:39   
saskija
Sem komaj pred kratkim ugotovila, da je turbo limač trgovina tudi pri nas in ne samo v Puliuser posted image  Smo tudi že kako cotiko tam kupili, pa crocs tukaj pa še nič, se bom mogla spravit pogledat.

Sem tako zmatrana, pa še je cel teden pred mano sama s tremi otročkiuser posted image pa ne vem kje se naj lotim pospravljanja se mi čisto nič ne da. je bil sredinček danes doma ker ga malo grlo boli, sem že zjutraj kuhala, pa zvečer kruh pekla, mala dva sta z bleščicami ustvarjala neke risbe se vse sveti kamor stopiš in pogledaš.Za pop...

Jaka ful slabo spi ponoči, zbuja se nonstop pa se doji, pa ne doji. kaj vem kaj me še danes čaka.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.11.2007 21:36:05   
pajac
Mi smo zaradi ta malega kupili vlažilec zraka pa kaže 90% vlažnost zraka v stanovanju.. Kdo tukaj koga?? Ob centralni kurjavi??? Pa cca 140 E sva dala zanj user posted image user posted image user posted image Če zjutraj ne bo v redu delal grem v BC naredit puser posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.11.2007 21:49:12   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Aja pa še neki sem vam hotla napisat user posted image

A ste že bile v trgovini Turbo Limač pod Emporiumom? Men majo tam tok luškane pa tok pocen cotike user posted image  Pa fajn je ker ni gužve...No zdej sem pa naredila reklamo pa zihr gužva ratala user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja res majo dobre stvari za naše user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.11.2007 21:49:36   
bibyzan
Talika 19 in vse ostale, ki komentirate handling, naj vam svetujem sledeče (s Tjašo hodim na nfth in naju tako uči nevrofizioterapevtka): Naše 3 mesečnike (ojej, naša bo že stara pol leta!!!) ne smemo več nosit v položaju jajčke, ker so postali radovedni in glavico držijo potem postrani, ko gledajo okrog sebe. No, razen če jih uspavamo. Za naše aradovedneže pride v poštev handling opisan na strani  
 http://www.mameibebe.net/bt/2003310102.htm . Men se je sicer zdelo preveč pokonci, pa mi je zagotovila, da je to prav za to starost, da se tako razvijajo vratne mišice . Je pa treba menjavat strani, da zopet ne gleda zmeraj v isto stran in si ne razvija mišic ene strani vratu. v bistvu am sedi na roki, z drugo ga pa držite samo spredaj za varnost. Naši pupi to ful paše inje tud začela gledat okoli.  Tudi stegovati nazaj se ne morejo-naša ima ekstenzijo in se je občutno izboljšalo. 
No, avgustovke lepo se imejte in se še kaj javim. 

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.11.2007 22:11:28   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Sem komaj pred kratkim ugotovila, da je turbo limač trgovina tudi pri nas in ne samo v Puliuser posted image  Smo tudi že kako cotiko tam kupili, pa crocs tukaj pa še nič, se bom mogla spravit pogledat.

Sem tako zmatrana, pa še je cel teden pred mano sama s tremi otročkiuser posted image pa ne vem kje se naj lotim pospravljanja se mi čisto nič ne da. je bil sredinček danes doma ker ga malo grlo boli, sem že zjutraj kuhala, pa zvečer kruh pekla, mala dva sta z bleščicami ustvarjala neke risbe se vse sveti kamor stopiš in pogledaš.Za pop...

Jaka ful slabo spi ponoči, zbuja se nonstop pa se doji, pa ne doji. kaj vem kaj me še danes čaka.

Uboga. user posted image  Te čisto štekam. Sem bila sama pred prvim novembrom skoraj ves teden. Jutri bo že bolje, boš videla. Ko se enkrat organiziraš, vse steče kot je treba. Pospravljala pa jaz nisem kaj dosti tačas, niti prala perila redno, tako, da se je v enem tednu ful nabralo tega. Še vedno čistim pretekle grehe. user posted image  Smo se pa veliko vozili z avtom naokoli, da ni bilo dolgčas. Glede Jakca in noči pa: kar bo, pa bo.
Če se boš živcirala, bo še slabše. In otroci to čutijo, potem maš pa v trenutku lahko "štalo". Starejša se bosta stepla, mali neutolažljivo jokal, ti boš pa zbežala k sosedom. user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.11.2007 22:14:03   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: bibyzan

Talika 19 in vse ostale, ki komentirate handling, naj vam svetujem sledeče (s Tjašo hodim na nfth in naju tako uči nevrofizioterapevtka): Naše 3 mesečnike (ojej, naša bo že stara pol leta!!!) ne smemo več nosit v položaju jajčke, ker so postali radovedni in glavico držijo potem postrani, ko gledajo okrog sebe. No, razen če jih uspavamo. Za naše aradovedneže pride v poštev handling opisan na strani  
 http://www.mameibebe.net/bt/2003310102.htm . Men se je sicer zdelo preveč pokonci, pa mi je zagotovila, da je to prav za to starost, da se tako razvijajo vratne mišice . Je pa treba menjavat strani, da zopet ne gleda zmeraj v isto stran in si ne razvija mišic ene strani vratu. v bistvu am sedi na roki, z drugo ga pa držite samo spredaj za varnost. Naši pupi to ful paše inje tud začela gledat okoli.  Tudi stegovati nazaj se ne morejo-naša ima ekstenzijo in se je občutno izboljšalo. 

Kako lepo, da se javlja naša prvakinja! user posted image  Ti kar večkrat kaj napiši. Napiši nam kako sta kaj! Bosta kmalu uvajali gosto hrano? se dojita?,...

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.11.2007 22:16:16   
Jumpy
O, pajac, nov avatar? Kakšno sexi opravo pa ma tale Petrček?user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.11.2007 22:20:57   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

O, pajac, nov avatar? Kakšno sexi opravo pa ma tale Petrček?user posted image

user posted image user posted image user posted image ja ja to je dobil od tete (moje sestre), k ije bila mnenja da bo imela "poletnega" nečaka pa smo ga v tej mornarski opravi vsaj slikali.. Enih par cotik pa sploh ni imel oblečenih....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.11.2007 22:24:12   
pajac
evo sem ga dala v njegov zadnji album user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.11.2007 22:32:39   
mony5
Ej Pajac full sta luškana s Peterčkom user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.11.2007 22:32:46   
Jumpy
Sem šla takoj firbcat. user posted image  user posted image  user posted image  
Na zadnjih dveh fotkah sta pa res luštna!! user posted image  user posted image   user posted image  No saj so ostale fotke tudi lepe. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.11.2007 22:42:20   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.11.2007 22:44:48   
pajac
Šibam spat... če bom hiter dihala mogoče sama navlažim zrak, če oni hudič ne dela...

nočko

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
13.11.2007 7:34:57   
Anonimen
Dobro jutro zaspankeuser posted image

Mi smo že od 6h pokonci, ker je mogla naša čmrla papcati zdej je pa tolk zaspala nazaj kot polhek jst pa gledam kt sova, čist zbujenauser posted image .

Pajac, čudovite slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...oba sta tok luštkanauser posted image user posted image user posted image

Sisy, tebi in Sari pa držim pestke za prvo cepljenje,da ne bo prehudo in da ne bo nikakršnih reakcijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa poročaj kako je šlo, ker mi imamo cepljenje jutri in sem že danes vsa na trnih...
Aja, glede podaljškov, zdej si mi spet take lušte naredila s temi lasmiuser posted image , se se že vnosečnosti odločila, da ko rodim si dam spet podaljške notri itak me je potem minil, ker nimam časa si jih urejat ampak zdej me je pa tooolk prijel. Čeprov me potem tolk stvari moti, ko jihimam, čepki ki se začnejo videti, zavozlani lasje, pa tu pa tam mi je kak šop odpadeluser posted image ah, ja vse za lepoto aneuser posted image . Ampak, ko ji pa enkrat imaš te zasvojijo in potem jih je ful težko dat stran.

No mi se imamo drugače luštn samo hranjenje je kar naenkrat velik problem p an e zato, da naša žabica nebi imela apetita(tega se ni za batuser posted image ), vse okoli jo zanima in potem se med hranjenjem smeji, pogovarja, se zagleda in potem se zgodi da se hraniva več kot pol ure kar je za hranjenje po flaški ogromno, prej je pojedla v trenutku zdej mi pa take dela, da me včasih čist izmozgauser posted image . zdej morm it v spalnico in jo tam nahrant, ker v dnevni je čsito vse zanimivo...lumpa mala, potem se pa čez pol ure spomni,ko je že vsa naveličana, da je lačna k volk potem pa v tak jok,kot, da jo stradamouser posted image .

Naš Jaki kljub katetru, deitni hrani in zdravilom ne more lulat, tko, da moramo danes že 3. nazaj, ker je treba nekaj ukrent....user posted image . Revežs e preklada iz ene sobe v drugo s tisto veliko ovratnico, cel je zemden, bogi, boli ga v glavnem , če ne bodo kaj naredili se mi bo zmešalo!!

Zdej pa nekaj pojem in še malo zdremam, če se ne bo prej moja čmrla zbudilauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
13.11.2007 7:38:03   
pajac
No pa sem prva.. Peter že nazaj spi slabo uro... Noč je bila bolj tko tko in bom danes hodila kot marsovec. Res ne vem kaj ga matra... Ponoči se zbuja, zvija, stoka, gleda iz posteljice kot čuk user posted image . Kot da bi spet imel poskok v rasti, samo ta otrok bo rabil potem stolpnico ne sobe... Ko ga pa vzamem, hop jošk v usta in čez 5 minut mir.. Se p tudi na rokah zvija in drgne z rokami po obrazu. Mislim, da ga matra nosek, ker se okoli noska drgne. Upam da bo ta nos počasi boljši (vsako jutro, oz. okoli 4. ure ima čisto zabasanega). Oni hudič, ki sva ga kupila sinoči pa še vedno ne dela....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
13.11.2007 7:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

No pa sem prva.. Peter že nazaj spi slabo uro... Noč je bila bolj tko tko in bom danes hodila kot marsovec. Res ne vem kaj ga matra... Ponoči se zbuja, zvija, stoka, gleda iz posteljice kot čuk user posted image . Kot da bi spet imel poskok v rasti, samo ta otrok bo rabil potem stolpnico ne sobe... Ko ga pa vzamem, hop jošk v usta in čez 5 minut mir.. Se p tudi na rokah zvija in drgne z rokami po obrazu. Mislim, da ga matra nosek, ker se okoli noska drgne. Upam da bo ta nos počasi boljši (vsako jutro, oz. okoli 4. ure ima čisto zabasanega). Oni hudič, ki sva ga kupila sinoči pa še vedno ne dela....

mislim, da nisi prvauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
13.11.2007 8:05:15   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: bibyzan

Točno ta položaj sem probala včeraj, pa se mi je zdel fajn. Pa sem glih hotla vprašat, če ga lahko tako nosim. Super, bomo sedaj tako probali.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
13.11.2007 8:07:28   
mony5
jst pa tretja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
13.11.2007 8:08:41   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

joj ne me je Talika19 prehitela! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
13.11.2007 8:15:01   
Anonimen

joj ne me je Talika19 prehitela! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
13.11.2007 8:22:14   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že ob 5. uri strašila tukaj okoli samo nisem nič pisala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?