Anonimen
|
Dobro jutro zaspanke Mi smo že od 6h pokonci, ker je mogla naša čmrla papcati zdej je pa tolk zaspala nazaj kot polhek jst pa gledam kt sova, čist zbujena . Pajac, čudovite slikce ...oba sta tok luštkana Sisy, tebi in Sari pa držim pestke za prvo cepljenje,da ne bo prehudo in da ne bo nikakršnih reakcij . Pa poročaj kako je šlo, ker mi imamo cepljenje jutri in sem že danes vsa na trnih... Aja, glede podaljškov, zdej si mi spet take lušte naredila s temi lasmi , se se že vnosečnosti odločila, da ko rodim si dam spet podaljške notri itak me je potem minil, ker nimam časa si jih urejat ampak zdej me je pa tooolk prijel. Čeprov me potem tolk stvari moti, ko jihimam, čepki ki se začnejo videti, zavozlani lasje, pa tu pa tam mi je kak šop odpadel ah, ja vse za lepoto ane . Ampak, ko ji pa enkrat imaš te zasvojijo in potem jih je ful težko dat stran. No mi se imamo drugače luštn samo hranjenje je kar naenkrat velik problem p an e zato, da naša žabica nebi imela apetita(tega se ni za bat ), vse okoli jo zanima in potem se med hranjenjem smeji, pogovarja, se zagleda in potem se zgodi da se hraniva več kot pol ure kar je za hranjenje po flaški ogromno, prej je pojedla v trenutku zdej mi pa take dela, da me včasih čist izmozga . zdej morm it v spalnico in jo tam nahrant, ker v dnevni je čsito vse zanimivo...lumpa mala, potem se pa čez pol ure spomni,ko je že vsa naveličana, da je lačna k volk potem pa v tak jok,kot, da jo stradamo . Naš Jaki kljub katetru, deitni hrani in zdravilom ne more lulat, tko, da moramo danes že 3. nazaj, ker je treba nekaj ukrent.... . Revežs e preklada iz ene sobe v drugo s tisto veliko ovratnico, cel je zemden, bogi, boli ga v glavnem , če ne bodo kaj naredili se mi bo zmešalo!! Zdej pa nekaj pojem in še malo zdremam, če se ne bo prej moja čmrla zbudila
|