|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
12.11.2007 12:34:15   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A se vaši tud kaj derejo ko se hranijo? Naš namesto, da bi bil zadovoljen ko je sit, se dere kot zmešan. Sploh ne vem kaj mu je. Se že kar malo bedno počutim, kot da zavrača mene oz. moje mleko. Pa to se ful dostikrat dogaja. user posted image user posted image

tud jauser posted image

tud ja

td ja. Glih zdele ma en obdobje, ko ne mara moje joške, pa na vsako uro bi se hranil. user posted image  Sem že skor obupala, ker mam občutek, da tud mleka nimam več zadost. Bi mu najraj kar dodatek dala.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.11.2007 12:42:15   
April
pr men tud dodatka ne bi hotel, saj sploh ne zna po flaši pit.
eh ja, saj bodo kmal mal zrastli, pa bomo spet druge probleme imele. potem bo pa korenček, pa jaBolka fuj fejuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
12.11.2007 14:08:10   
mony5

Ej, a veste kaj se pri nas dogaja? Sije sonce in PADA SNEG. Noro!!!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII to je pa full lepo za gledat user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
12.11.2007 14:09:58   
mony5

A se vaši tud kaj derejo ko se hranijo? Naš namesto, da bi bil zadovoljen ko je sit, se dere kot zmešan. Sploh ne vem kaj mu je. Se že kar malo bedno počutim, kot da zavrača mene oz. moje mleko. Pa to se ful dostikrat dogaja. user posted image user posted image

Ja naša je ista! Ko se nahranimo iz obeh dojk se ona potem kar kakšno minutko joka potem je pa ok! Kdo bi vedel kaj se jim dogaja user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
12.11.2007 14:47:26   
Talika19
No zdej ste me pa kar malo potolažile glede tega joka. Sem bla dons že kar psihično na tleh. user posted image  Res ni fajn občutek, ko naj bi bilo dojenje nek pristen stik matere in otroka, on se pa tako vede, kot da ga hočem zastrupit, ne pa le nahranit. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
12.11.2007 15:42:03   
*lenc@*
Talika 19, tud pr nas se jej jokala k da bi bilo neki narobe, pa že med hranjenjem, joške sem mela polne, tk da sem vedla, da ni vzrok premalo mleka. Tud objavla sem to na forume, pa ni bilo neki hudga odziva. Mrbit mu probaj kupček podret, pr nas sem začelka to prakticirat in zdaj je boljše.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
12.11.2007 15:43:44   
*lenc@*
Sem bla dfons skoz vzun.Vstali sav ob 1oh, zrihtali za ven, prišliu an kosilo ob 13h(tašča kuha) in spet ven do zdele.To mi je super, in res upam da bo mila zima.SEm čist druge volje k pa če sem cel dan not k ne vem več, kaj bi počela.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
12.11.2007 15:48:19   
*lenc@*

Mislim, kaj naš počne na trebuhu. Vse štiri dviga v luft in se gunca na trebuhu. Kako naj mu dopovem, da so roke in noge zato, da si z njimi pomaga. user posted image

Pa še ful se bojim, da ima naš ekstenzijski vzorec. Sedaj se trudim, da ga nosim v položaju lupinice (kot kaže handling), pa se včasih kar upira in se mi ful steguje nazaj in trebuh gor tišči. Pa rokce tudi dostikrat nazaj vleče, na primer pri dojenju, potem pa mu jih primem in držim na njegovih prsih. Saj to so znaki tega vzorca kajne?tako je meni sprobala P. Dala jo je v ta položaj lunce in se ni upirala lina. Vprašaj.Pa vidiš tud, če se ti upira k ga daješ v lupino sedet. Je

Si moram začet pisat kaj vse moram vprašat v posvetovalnici, ki jo imamo čez dobre 14 dni. A vsi pediatri vedo za to in za handling? Upam, to so osnove.Da me ne bo gledala kot da sem z lune padla o čem namreč govorim.Njo naj bo sram, če ne bo vedla. Pr nas to sestre in P vedo.

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
12.11.2007 15:56:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Sem bla dfons skoz vzun.Vstali sav ob 1oh, zrihtali za ven, prišliu an kosilo ob 13h(tašča kuha) in spet ven do zdele.To mi je super, in res upam da bo mila zima.SEm čist druge volje k pa če sem cel dan not k ne vem več, kaj bi počela.

user posted image user posted image user posted image user posted image lenča kaj si ti pila kaj danes ali imaš Lino v naročju???? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
12.11.2007 15:59:04   
pajac
Evo mene s kadrovske.. Pa v službi sva se oglasila sam na hiterco, da ne bi tam še kaj fasala...user posted image user posted image user posted image

Vsi so seveda navdušeni nad mojim fantom (pa kdo ne bi bil, ko je tako fejst deček user posted image ) in so ugotavljali kako mi je podoben... Hmmm...user posted image user posted image user posted image kako, da to midva z mojim tega ne vidiva. Edino kar sva ugotovila, da je podoben nečkoma, ko sta bila dojenčka in da ima moje oči...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
12.11.2007 16:11:15   
Talika19

Jest sem ista, pa malemu tud ful paše, da je zunaj. Je spal uro in pol, pa bi še, sam sem šla noter, ker je pri nas noro pihalo. Sem imela kapo in kapuco od bunde. Pa me je čisto prepihalo, že kar malo smrkam. Malega sem pa čist pokrila, pa v košari mu itak ne piha.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
12.11.2007 16:12:42   
Talika19

Evo mene s kadrovske.. Pa v službi sva se oglasila sam na hiterco, da ne bi tam še kaj fasala...user posted image user posted image user posted image

Vsi so seveda navdušeni nad mojim fantom (pa kdo ne bi bil, ko je tako fejst deček user posted image ) in so ugotavljali kako mi je podoben... Hmmm...user posted image user posted image user posted image kako, da to midva z mojim tega ne vidiva. Edino kar sva ugotovila, da je podoben nečkoma, ko sta bila dojenčka in da ima moje oči...

Ma to je bla meni vedno fora, kako so eni pametni komu je podoben. Midva sva tud rekla, da ni nobenemu, vsi pa pravijo, da je meni. To govorijo samo zaradi las, ker moj jih ima na žalost manj kot Mark.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
12.11.2007 16:20:50   
LANLAN
pajac jaz sem slišala, da ko starejši otroci začno ponoči dalj časa vodo zadrževat, takrat so zreli za odvajanje. mogoče je pa peter tok napreden.ti ga začni počas kar na kahlco navajat.

res je,zdaj so že toliko star,da lulajo redkeje ampak bolj obilno...jutri pa dobimo prvo pikico pri zdravniku,šmrc šmrcuser posted image user posted image bo mamico bolj boelo kot Lanauser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
12.11.2007 16:51:16   
Sisy
aja zdej mi je pa jasno Pajac-jst sem vse naenkrat oddala za nego in za porodniško...kako to da to na Ptuju ni možno naenkra oddat user posted image  In kaj boš zdej,sej nisi še prepozna ne?

Poopsie-ja te podaljški so ratal res en sr....user posted image Spodi mam vse sfeclan pa skup zliman k se včas tut počesat nimam cajta user posted image  Tko da sem se v sredo naročila k frizerju in kolebam med varianto da mi zadevo razčeše oz.razstriže še za kakšn mesec al pa da jih dam dol...Sam ta druga varianta mi ne diši,ker tko kot ti praviš me je kr groza ko bo pol naenkrat tolk manj las user posted image

Talika-jst ti tut priporočam da vprašaš svojga pediatra če je ok da se Mark tkole na trebuhu gunca user posted image  No ja sej ni smešn ampak mogoče pa ne bi bilo slabo če vprašaš,..Mogoče te pa napotijo v razvojno kar pa tut ni tok slabo....

Lenča-vidve z Lino sta pa take zaspanke kot midve ..Se tut pred enajsto ne morva ven spokat ker tok dolg spiva user posted image

Sva pa šle kljub moji angini mal ven ker če ne bi se mi zmešal..Ne morm bit skos doma...Pa še tamala tko lepo spi ko je zuni...Sam da not prideva pa -  opa oči odprte kot sokol user posted image

Mene pa zanimata 2 stvari:

- a ve vaše malčke še dajete na bok pa podlagate svalk pod hrbtiček? Vem da se večini ponoč obrnejo na  hrbet ampak vseeno..A ji vsakič podložite ko grejo spančkat? Jst mojo še kar čeprov zmer na konc pristane na hrbtu...Pa me zanima če jih še zmeraj MORAMO podlagat?

-zanima me tut kakšen imate popoldanski ritaual? A jih dajete popoldne kej spančkat? Men vsi pravjo da je to priporočljivo pa sama tut opažam da tamala okol petih ful zaspana rata pa jo kr uspavam pa dam v posteljico za kakšno urco...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
12.11.2007 16:55:00   
Sisy

No zdej ste me pa kar malo potolažile glede tega joka. Sem bla dons že kar psihično na tleh. user posted image  Res ni fajn občutek, ko naj bi bilo dojenje nek pristen stik matere in otroka, on se pa tako vede, kot da ga hočem zastrupit, ne pa le nahranit. user posted image

Men pa včas joka med dojenjem user posted image  Zgleda kot da bi jo neki bolel...Pa spet zagrab pa pije pa v jok.... pa spet pije pa jok in tako dalje...Sej pol se pomiri ampak mi ni jasno zakaj se to dogaja user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
12.11.2007 17:01:27   
Sisy
Dons mam pa jst monologe,ni nobene nikjer user posted image  Tamala spi pol mam pa cajt se sama s sabo pogovarjat user posted image

Nism vam še povedala da mamo jutr prvo cepljenje user posted image  Je kr mene strah user posted image  Ma ne mal se bojim "stranskih učinkov".... Pa vprašala bom tut kako je s cepljenjem proti rota virusu....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
12.11.2007 17:06:03   
Sisy
Aja pa še neki sem vam hotla napisat user posted image

A ste že bile v trgovini Turbo Limač pod Emporiumom? Men majo tam tok luškane pa tok pocen cotike user posted image  Pa fajn je ker ni gužve...No zdej sem pa naredila reklamo pa zihr gužva ratala user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
12.11.2007 18:08:33   
Petjana
MENDA DA JE DOBRO DA CEPIJO ISTOČASNO ZA ROTA VIRUS IN TO 1.CEPLJENJE.SAMO MORAJO PREJ NAROČIT KER JE DRAGO IN NI NA ZALOGI. (2 KRAT PO 75 EVROV).PA PO CEŠLJENJU MORAŠ BITI PAZLJIVA  NEKAJ ČASA  DA SI DOBRO PEREŠ ROKE,KER LAHKO Z  BLATOM OKUŽIŠ OTROKA ALI SEBE.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
12.11.2007 18:12:59   
Petjana

- a ve vaše malčke še dajete na bok pa podlagate svalk pod hrbtiček? Vem da se večini ponoč obrnejo na hrbet ampak vseeno..A ji vsakič podložite ko grejo spančkat? Jst mojo še kar čeprov zmer na konc pristane na hrbtu...Pa me zanima če jih še zmeraj MORAMO podlagat?

-zanima me tut kakšen imate popoldanski ritaual? A jih dajete popoldne kej spančkat? Men vsi pravjo da je to priporočljivo pa sama tut opažam da tamala okol petih ful zaspana rata pa jo kr uspavam pa dam v posteljico za kakšno urco...

JAZ NIČ NE PODLAGAM,KER JO DAM SPAT NA TREBUŠČEK.
POPLDAN PA SEM JO DANES PRVIČ DALA V POSTELJICO,ČE BO MOGOČE KAJ VEČ KOT V  GUGALNIKU,PA JE CELE POL URCE.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
12.11.2007 18:16:59   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Talika-jst ti tut priporočam da vprašaš svojga pediatra če je ok da se Mark tkole na trebuhu gunca user posted image  No ja sej ni smešn ampak mogoče pa ne bi bilo slabo če vprašaš,..Mogoče te pa napotijo v razvojno kar pa tut ni tok slabo....
Saj bom vprašala, si že delam seznam kaj moram vprašat, ker jest vedno vse pozabim ko pridem tja.

- a ve vaše malčke še dajete na bok pa podlagate svalk pod hrbtiček? Vem da se večini ponoč obrnejo na  hrbet ampak vseeno..A ji vsakič podložite ko grejo spančkat? Jst mojo še kar čeprov zmer na konc pristane na hrbtu...Pa me zanima če jih še zmeraj MORAMO podlagat?

Jaz ga ne podlagam že vsaj 1 mesec ali pa še več, ker spi v košku in ima itak ful malo prostora, če sem ga podložila, ga je imel še manj. Ga pa dajem vedno na bok, tako, da se s hrbtom nasloni na košek. Se pa ful hitro spravi na hrbet. Al pa celo una varianta. Leži na desnem boku in obrne glavo na levo in jo zarije v steno. Tako pa vedno zaspi. user posted image

Jaz ga še vedno dajem spat vsake 2 uri, ker v takšnem času postane zaspan. Sem v oni knjigi brala, da ga moraš opazovat in ga dat spat takoj ko postane zaspan. To nama kar rata, problem je samo v tem, da spi 20 minut ali včasih 40 minut. Tudi če zaspi od npr. 17:30 do 18:30, gre brez problema spat ob 20h. Še lažje zaspi ko ni tako utrujen.
Sem pa tudi prebrala, da otroci šele po 12 tednu začnejo kazati nek dnevni ritem spanja, da prej jim ga težko uvedeš. Na tej strani: http://www.mameibebe.net/dijete/spavanje.asp#2

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
12.11.2007 18:23:33   
pajac
EVROPSKO JAVNO POROČILO O OCENI ZDRAVILA (EPAR) ROTARIX Kaj je zdravilo Rotarix? Rotarix je peroralno cepivo. Na voljo je kot prašek in vehikel, ki se zmešata v peroralno suspenzijo. Vsebuje živo, atenuirano (oslabljeno) obliko humanega rotavirusa (sev RIX4414). Za kaj se zdravilo Rotarix uporablja ? Cepivo Rotarix se uporablja pri dojenčkih, starejših od 6 tednov za preprečevanje gastroenteritisa (diareja in bruhanje), ki ga povzroča okužba z rotavirusi. Cepivo Rotarix se daje le v skladu z uradnimi priporočili. Zdravilo se dobi samo na recept. Kako se zdravilo Rotarix uporablja? Cepivo Rotarix se daje z dvema odmerkoma, med katerima morajo miniti vsaj štirje tedni. Prvi odmerek dojenček prejme od starosti 6 tednov dalje. Najbolje je, da cepljenje z obema odmerkoma opravimo pred dopolnjenim 16 tednom starosti, vsekakor pa mora biti cepljenje z obema odmerkoma  zaključeno pred dopolnjenim 24 tednom starosti. Prašek in vehikel je treba zmešati tik pred uporabo,  tako pridobljeno suspenzijo pa je treba dati otroku neposredno v usta s pomočjo priložene peroralne brizge. Cepivo Rotarix se lahko daje sočasno z drugimi cepivi. Kako zdravilo Rotarix deluje? Cepivo Rotarix vsebuje majhno količino rotavirusa, virusa, ki povzroča gastroenteritis. Virus je živ, vendar oslabljen, tako da ne povzroči bolezni, zato je primeren za uporabo v cepivu. Ko otrok prejme cepivo, imunski sistem (sistem, ki se bori proti boleznim) prepozna oslabljeni virus kot ‘tujek’ in proti  njemu tvori protitelesa (protitelo je posebna beljakovina, ki lahko nevtralizira ali uniči antigen, kot je  na primer infekcijski agens ali virus). Med 78% in 95% dojenčkov je po cepljenju s cepivom Rotarix tvorilo protitelesa proti rotavirusom. Kako je bilo zdravilo Rotarix raziskano? Učinki cepiva Rotarix so bili najprej preizkušeni s pomočjo izkustvenih modelov, nato pa so jih raziskali pri ljudeh. Klinične raziskave cepiva Rotarix pri ljudeh so skupaj zajele preko 72.000 otrok in so potekale po  različnih državah na vseh koncih sveta. V vseh raziskavah so cepivo primerjali s placebom (cepivom brez zdravilne učinkovine). V glavni raziskavi so preučevali učinkovitost in varnost cepiva Rotarix, v  njej pa je sodelovalo preko 63.000 otrok. Raziskava je bila tako široko zasnovana z namenom dognati  ali cepivo povzroči invaginacijo, zelo redek in resen neželen učinek, pri katerem se en del črevesja  uviha v drugega kar vodi do zapore črevesja. Merilo učinkovitosti je bilo dognati, pri koliko otrocih se  je v mesecih, ki so sledili cepljenju (in preden so bili stari eno leto), razvil hud rotavirusni  gastroenteritis. Kakšne koristi je zdravilo Rotarix izkazalo med raziskavami? Cepivo Rotarix je bilo pri preprečevanju hudega gastroenteritisa, ki ga povzroča rotavirus, učinkovitejše od placeba. Učinkovitost je bila ocenjena pri več kot 20.000 otrocih in sicer se je število primerov hudega rotavirusnega gastroenteritisa po cepljenju s cepivom Rotarix zmanjšalo: hud  rotavirusni gastroenteritis se je razvil pri 12 otrocih, cepljenih s cepivom Rotarix, v primerjavi s 77  primeri med tistimi, ki so prejeli placebo. Kakšna tveganja so povezana z zdravilom Rotarix? V glavni raziskavi, v kateri je 31.500 otrok prejelo cepivo Rotarix in 31.500 placebo, se je po cepljenju s cepivom Rotarix pri 9 otrocih razvila invaginacija, v primerjavi s 16 otroki, ki so zboleli po  cepljenju s placebom. Iz tega je razvidno, da tveganje za invaginacijo zaradi cepiva Rotarix ni povečano. Najpogostejša stranska učinka (opažena pri več kot 1 od 10 bolnikov) sta razdražljivost in  izguba apetita. Celovit seznam neželenih učinkov, o katerih so poročali pri uporabi cepiva Rotarix, najdete v Navodilih za uporabo. Cepiva Rotarix ne smejo prejeti otroci, ki utegnejo biti preobčutljivi (alergični) na katero koli sestavino cepiva, ali pri katerih so se pokazali znaki alergije po prejetem predhodnem odmerku cepiv  proti rotavirusom. Cepiva ne smejo prejeti otroci, ki so imeli invaginacijo v preteklosti, ali ki imajo  take težave s črevesjem, ki so lahko predispozicija za bolezen. Prav tako ga ne smejo prejeti otroci z oslabljenim imunskim sistemom. Celoten seznam omejitev najdete v Navodilih za uporabo. Zakaj je bilo zdravilo Rotarix odobreno? Odbor za zdravila za uporabo v humani medicini (CHMP) je odločil, da so pri cepljenju otrok, starejših od 6 tednov za preprečevanje gastroenteritisa, ki ga povzroča okužba z rotavirusom, koristi cepiva Rotarix večje od z njim povezanih tveganj. Zato je priporočil, da se za cepivo Rotarix odobri  dovoljenje za promet.  

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
12.11.2007 18:24:26   
pajac
No pa sem te nafilala z branjem za Rotavirus... Tukaj imaš vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
12.11.2007 18:26:36   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

- a ve vaše malčke še dajete na bok pa podlagate svalk pod hrbtiček? Vem da se večini ponoč obrnejo na  hrbet ampak vseeno..A ji vsakič podložite ko grejo spančkat? Jst mojo še kar čeprov zmer na konc pristane na hrbtu...Pa me zanima če jih še zmeraj MORAMO podlagat?je ne dajem več na bok že dolg, ker se je takoj ulegla na hrbet. Moram vprašat P, če je ok tako.

-zanima me tut kakšen imate popoldanski ritaual? A jih dajete popoldne kej spančkat? Men vsi pravjo da je to priporočljivo pa sama tut opažam da tamala okol petih ful zaspana rata pa jo kr uspavam pa dam v posteljico za kakšno urco...Zaspi vsak dan , ja. Ampak zaenkrat čez dan kar še na kavču, jo bom mogla začet dajat v postlco v spalnico.

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
12.11.2007 18:31:23   
*lenc@*
Janana, a si dobila pošto na ZS k si pisala z velikimi tiskanimi. Jaz sem vzanč se zmotla in sem dobila, da bo post zbrisan naslednjič, ker to pomeni kričanje.
A lohk pišemo z velikimi, da le kričimo???!!!! No, ok. LEPO SE MEJTE!!!!!(SEM GLASNO ZAVPILAuser posted image )

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
12.11.2007 18:34:03   
*lenc@*

user posted image user posted image user posted image user posted image lenča kaj si ti pila kaj danes ali imaš Lino v naročju???? user posted image user posted image user posted image
Mi je blo kar nerodn k sem post prebralauser posted image Nč od tega pajac, le rada bi hitr tipkala, pa vidim, da ne gre...user posted image

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?