|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
24.10.2007 10:22:00   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jst pa študiram da bi šla dons spet v CPuser posted image  rabm čevlje-še zmeri hodm naokol v poletnih user posted image  čeprov se mi neki baš ne da.... ampak bolš k pa mehiške gledat...pospraula sem pa že učer user posted image

Jaz grem v BTC verjetno popoldne, če bo le nehal dežvat. Ampak gremo kar vsi, ker moramo Žanu čevlje kupit... Se mi toooooooolk ne da, ampak kar je treba je treba. Ima trenutno samo superge in tiste gumjaste škornje za dež...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
24.10.2007 10:22:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst pa ne vem, moram na fth vprašat, Neli mi glavo sam v levo suče. Vem kaj moraš delat, da ti tud drugo stran obrajta sam ne pali.user posted image  Prov hudo mi jeuser posted image  Mislim, sej vem da se bo to popravl, sam to je mene najbolj skrbel, da bo začela desno zavračat. Še ko se dojive bi ona najraj kr v levo gledala, jo moram prov prisilit.

To sem tudi jaz pri našem ugotovila pred nekaj dnevi. Najbolj očitno je bilo to na previjalno, ko da glavico v levo čisto z ličkom na previjalno ali pa v košku, ko ga dam na desni bok on obrne glavo v levo in se zarije v steno.user posted image

Zdej sem na previjalni vse odstranila iz leve strani in dala na desno. Dosegla sem to, da ne gleda več toliko na levo, ker tam ni nič. Še vedno pa ne obrne glavice čisto na desno, tako kot jo je na levo. Če boš vprašala fizioterapetko mi prosim povej kaj ti bo predlagala. Mene tudi zelo zanima.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
24.10.2007 10:29:03   
abc100

Je bla pa včeri pol ko smo domov prišli ful dobre volje. Se je smejala, vriskala, grulila... Prov veselje jo je bilo gledat.
Zvečer pa istouser posted image  Samo, ko sva jo pa hotla posnet, je pa gledala direkt v objektiv in bila čist tiho. Pa tolk sva jo hotla posnet da pokaževa kako ona vriska, pa to je vedno tako. A vaši tud ostrmijo, ko vidijo fotoaparat al pa kamero? Seveda je v tistem momentu, ko je ugasnil fotkiča mala začela vriskat, "govort",...

K bi našga Janeza opisvala. Pa direkt v objektiv gleda, pa čist resen je.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
24.10.2007 10:29:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Naša pa ponoč spi (dons je spala od 21.30 do 8.00 z 1 vmesnim dojenjem), mam pa problem k podnev pa ne spi NIČ user posted image  Glih zdele jo poslušam kako se dere v ležalniku...pa poskušam s tole metodo da jo mal pustim jokat ker če ne jo loh ceu dan samo po rokah nosm- tko kt vedno....Če sva doma je kr naprej jok,  jst sploh ne štekam zakaj... Kadar pa kam greva-recimo tko kt učer je pa mir pa spi...user posted image  Tko da je me je prov "strah" tistih dni kadar sva samo doma...user posted image

evo, pri nas je ČISTO isto, ponoči spi 12 ur in enkrat vmes hranjenje podnevi pa nič in samo joka user posted image  in zdjle nori v ležalniku...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
24.10.2007 10:37:21   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jst pa ne vem, moram na fth vprašat, Neli mi glavo sam v levo suče. Vem kaj moraš delat, da ti tud drugo stran obrajta sam ne pali.user posted image  Prov hudo mi jeuser posted image  Mislim, sej vem da se bo to popravl, sam to je mene najbolj skrbel, da bo začela desno zavračat. Še ko se dojive bi ona najraj kr v levo gledala, jo moram prov prisilit.

To sem tudi jaz pri našem ugotovila pred nekaj dnevi. Najbolj očitno je bilo to na previjalno, ko da glavico v levo čisto z ličkom na previjalno ali pa v košku, ko ga dam na desni bok on obrne glavo v levo in se zarije v steno.user posted image

Zdej sem na previjalni vse odstranila iz leve strani in dala na desno. Dosegla sem to, da ne gleda več toliko na levo, ker tam ni nič. Še vedno pa ne obrne glavice čisto na desno, tako kot jo je na levo. Če boš vprašala fizioterapetko mi prosim povej kaj ti bo predlagala. Mene tudi zelo zanima.

Pri nas je isto. vse v levo. Če mu ne vem kaj na desno naštimam, bo radiator na levi vseen bol zanimiv. Nimaš kej. Ja prosim povej, kaj ti bojo rekl. Kaj pa moraš delat, da bo bol na obe strani gledal, ne sam na eno?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
24.10.2007 10:38:10   
Liya
Dajte punce men povedat kaj naj jaz naredim z mojo srako,
zvečer ko je trba it spat to je tam nekje med 7 in 8 smo jo tak
jok da je kaj pa čeprav je zaspana.
Pa to jo z nobeno stvarjo ne morem potolažiti
tudi v naročju ni učinka.Skor sm že obupala,marsikatero metodo
že dala kozi pa ni haska.user posted image

Pa je to normalno da mi še zdele spi,po 1 nočnem in 1 jutranjem dojenjem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
24.10.2007 10:42:44   
Petjana
VERJETNO SO KRČI, SPLOH ČE JE TO VSAK VEČER.
DANES SO VSI BOLJ ZASPANČKI-DEŽ, NI KAJ.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
24.10.2007 10:45:09   
tikca
Tut našuser posted image  ima zvečer skor vedno "dretje" na programu. Pa mu ne pomaga nobena stvar, če je v ležalniku vpije in me gleda, češ pomagi mi. Pa se mi itak zdi revček, ga vzamem ven, ga pestujem, mu prigovarjam, a on znori še bolj, tolče po meni z rokicami, mi grize pižamo, joka, da kar do zraka ne pride..... jao meniuser posted image . Očitno je to višek energije, ki je čez dan ne izjoka, kot sem nekje prebrala. Potem je pa ponavadi že tako utrujen, da tudi, ko mu dam flaško, ne dojame, da jo ima v ustih. Ko se pa napapca, poderemo kupček in ponavadi zaspi od 22.30 do 4., 5., 6., kot ima dan.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
24.10.2007 10:48:17   
Anonimen
pri nas imamo pa čisto kontra težave, ponoči spi kot top podnevi pa ni nobenega načina, ki bi jo uspaval...verjetno je tolk spočita, ker ponoči spi..ma ko bi bila vsaj zadovoljna, k bi se igrala in se zamotila tko pa je vsega tega konec po parih minutahpotem pa v jok in histerijo dokler je ne vzamem k sebi in potem se nosiva cel danuser posted image user posted image in ne vem več kaj naj naredim, ker ko pa jo vzamem ksebi je pa tiho kot miškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
24.10.2007 10:52:21   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

pri nas imamo pa čisto kontra težave, ponoči spi kot top podnevi pa ni nobenega načina, ki bi jo uspaval...verjetno je tolk spočita, ker ponoči spi..ma ko bi bila vsaj zadovoljna, k bi se igrala in se zamotila tko pa je vsega tega konec po parih minutahpotem pa v jok in histerijo dokler je ne vzamem k sebi in potem se nosiva cel danuser posted image user posted image in ne vem več kaj naj naredim, ker ko pa jo vzamem ksebi je pa tiho kot miškauser posted image user posted image user posted image

Probaj jo ponoči na dve uri zbujat, bo potem tudi čez dan hotla spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.10.2007 10:55:01   
tikca
Ja, izgleda, kot bi nas že znali okol prnašatuser posted image  Naš je podnevi tut več al manj buden. Izgleda, da zaspi, pa hočem izkoristit kdaj, da zadremam, ma ja....10 minu največ, pa je že buden. Samo jaz sem še po stopnicah zunanjih odletela ( z malim v naročjuuser posted image ) pa sem se prov fajn udarla v trtico in hrbet in me še zlo boli, če ga velik prenašam.
Pa naš po moje nima krčev zvečer, ker nič ne priteguje nogic. Pa tudi, če mu dam kapljice Sab Simplex je isto, tko da...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.10.2007 10:56:04   
Jumpy
Valda, da hoče bi v naročju. Sama se še ne zna dalj časa zamotit, v maminem naročju pa se stalno nekaj dogaja. Počaaaasi bo bolje, tačas bo pa v hiši malo manj pospravljeno.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.10.2007 11:33:57   
Anonimen
Moja Tisa Lana obupno gleda v levo.Vse sem že prestavila pa dajem jo na drug bok ležat pa se kljub temu spodvije in leže na hrbet in hop glavo na levouser posted image
Danes sem porajtala,da ima glavico malo poležano,pomoje no.Pismo kaj naj še nardimuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.10.2007 11:40:37   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Tut našuser posted image  ima zvečer skor vedno "dretje" na programu. Pa mu ne pomaga nobena stvar, če je v ležalniku vpije in me gleda, češ pomagi mi. Pa se mi itak zdi revček, ga vzamem ven, ga pestujem, mu prigovarjam, a on znori še bolj, tolče po meni z rokicami, mi grize pižamo, joka, da kar do zraka ne pride..... jao meniuser posted image . Očitno je to višek energije, ki je čez dan ne izjoka, kot sem nekje prebrala. Potem je pa ponavadi že tako utrujen, da tudi, ko mu dam flaško, ne dojame, da jo ima v ustih. Ko se pa napapca, poderemo kupček in ponavadi zaspi od 22.30 do 4., 5., 6., kot ima dan.

Jaz bi prej rekla da je preutrujen in ne more zaspat, zato tako kriči... Sploh če čez dan nič ne spi oz. malo. Da bi se otrok čez dan spočil mora spati skupaj vsaj 1 uro, tisto kar je manj pa je bolj ali manj samo trenutno"spočit" in je hitro spet siten. Vtakem primeru je res dobro opazovati otroka in takoj ko opaziš da je utrujen hop spat. Če tisti trenutek zamudiš (ker moraš še obesit perilo do konca, ali sam še tole nardim, itd..) si pečen še za kako uro ali dve, ko otrok spet pride v tisto fazo za zaspat... To sem prebrala v tisti knjigi od Elizabeth Pentley in se moram kar strinjat. Vsaj pri Žanu je bilo tako...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.10.2007 11:42:14   
Talika19
Vidim, da imamo iste probleme. Pa zakaj se vsi ravno na levo stran obračajo? Najbrž mora biti nek razlog.

Jaz sem tudi ugotovila, da ga vedno na isti strani nosim, predvsem ko ga nosim v pokončnem položaju. Hvala bogu ga pa moj ravno kontra, da ima vsaj takrat glavico na drugo stran. Ampak v postelji pa tudi skoraj vedno obrne glavo v levo. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.10.2007 11:47:09   
tia01
Živjo! Kako ste čveke? Jst sm čist v zaostanku. Se premal javlam tuki, ker mi Timon tok časa vzame. Uglavnm na hitr, naročeni smo na fizioterapijo, ker Timon večinoma v levo stran gleda. Mi je pa zdravnica na razvojni dala nalog za 12 mesecev. Na kolk časa se pa to hod ponavad? Na en tedn al na en mesc?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
24.10.2007 11:49:05   
Anonimen
Vsi na levouser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
24.10.2007 12:05:00   
birdy
Mi gremo popoldne tud v CP. Če je kera bolj popoldne tam se lahko na kavi dobimo. Pomoje bova šla okoli petih.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
24.10.2007 12:05:55   
birdy
Živjo! Kako ste čveke? Jst sm čist v zaostanku. Se premal javlam tuki, ker mi Timon tok časa vzame. Uglavnm na hitr, naročeni smo na fizioterapijo, ker Timon večinoma v levo stran gleda. Mi je pa zdravnica na razvojni dala nalog za 12 mesecev. Na kolk časa se pa to hod ponavad? Na en tedn al na en mesc?

Midve hodve na fth enkrat na teden. Odvisno kako hudo je.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
24.10.2007 12:13:08   
tia01
Aja? In kako mu to pomagajo tm? Pa v razvojni ambulanti so mi rekl da ga nepravilno držim in da morm to po tistmu handlingu počet, pa me zanima če se držite handlinga?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
24.10.2007 12:16:44   
*lenc@*
NE BOTE VERJELE, AMPAK NAŠ TUD SKOZ V LEVO. PROTI SVETLOBI, PR NAS SO GLIH TAKO OKNA. zDAJ JO PA OBRAČAM NA ZOFI, DA ČE ME HOČE VIDIT, MORA V D POGLEDAT. PA PREVIJALNO BO TREBA KONTRA OKNU POSTAVT.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
24.10.2007 12:17:46   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Aja? In kako mu to pomagajo tm? Pa v razvojni ambulanti so mi rekl da ga nepravilno držim in da morm to po tistmu handlingu počet, pa me zanima če se držite handlinga?

po pravici povedano, včas ja včas ne. Men ni tak enostaven ta prijem za vzdigovat.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
24.10.2007 12:28:38   
pajac
tia01 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok ...
Poopsie - imava približno enako stanje doma.. Roke so zakon vse ostalo za par minut... Se tolažim da bo boljše.. Zdaj je zaspal, ker sem ga zunaj nosila na rokah  in nato hop v voziček... Pred tem, pa kot da bi ga iz kože dajala...

Spanje- se strinjam z Antigono. Le da sva mi dva pogruntala otroka zavit v bubo preden gre spat. Saj veste kako je to ?? No in od takrat, ko ga tako zavijava zaspi v najslabšem primeru v pol ure. Sicer se nekaj časa orang otepa in ima prav vrestling z mojim možem (ki ga je  tako začel dajat spat, jez sem poleg malega jokala user posted image user posted image user posted image ), vendar nato zaspi in res lepo spi. Mislim da jim taj občutek utesnjenosti paše in so bolj mirni. Sploh pa Petru, ki ima izrazit Morojev refleks in se med spanjem kresne z roko poglavi in smo spet budni...
Pa še to... vsak, ampak res vsak večer imava enak obred: hranjenje, kopanje, dohranjivanje oz. malo cartanja in potem buba in spanje... In se pozna! Mali že ob 19. uri redno zeha in se drgne po obrazu...

Moram pa zdaj malo Petra spremljati, če še on gleda na levo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
24.10.2007 12:31:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Estera76

Pa je to normalno da mi še zdele spi,po 1 nočnem in 1 jutranjem dojenjem?

Odvisno kdaj je zaspala srakca in koliko je ponoči bila budna...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
24.10.2007 12:47:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

tia01 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok ...
Poopsie - imava približno enako stanje doma.. Roke so zakon vse ostalo za par minut... Se tolažim da bo boljše.. Zdaj je zaspal, ker sem ga zunaj nosila na rokah  in nato hop v voziček... Pred tem, pa kot da bi ga iz kože dajala...

pajac blagor teb, da ti zaspi na rokah in da se ne zbudi, ko ga položiš v voziček ali posteljico...meni tečka takoj zaspi na rokah ampak, ko jo dam pa v posteljico se pa za 2 minuti zbudi in smo spet tamuser posted image .

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.