Azzurra
|
ojla, čao Leni5. kako smo? ti, o kekcu sem res razmišljala le zaradi popoldanskega varstva, ampak glede na nefleksibilnost prihoda v vrtec, tudi ta varianta po vsej verjetnosti odpade. no, bomo videli še sproti. kaj ti hodiš kaj na telovadbo za nosečnice? ali ne utegneš, kot jaz? med tednom ni šans, ker je telovadba ob 17.30, ob petkih pa je sicer ob 18.20, vendar jaz vsak drugi teden delam popoldne, ergo do 18.30 in spet ne morem. Imam pa ful dopsuta in ga bom kar lepo pokoristila, in sicer grem 12.12. na dopust in do nastopa porodniške ne grem več v službo, torej star dopust do novega leta, nov dopust cel januar, na začetku februarja pa nastop porodniške. bo kar v redu, imam precej dela, moram pripravit prostor, oblekice, opremo, preselit Liama, skratka dela se ne manjka, poleg tega pa nebi rada to tik pred zdajci, še posebej zaradi te situacije, v kateri sem, ker se ne ve če ne bom kaj prej rodila in raje nebi zadnji trenutek vsega počela ali pa da bi to počeli drugi namesto mene po rojstvu otroka. joj sem jaz danes zaspana...po 5krat na noč hodim na wc...to ni normalno, ej...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|