Azzurra
|
oj, leni5, katera si? ja, moje slike so v mojem albumu tako da jaz nimam več kaj skrivat, če si videla slike, si me gotovo prepoznala. sicer pa...jaz sem tista, ki sem vsa nasmejana in srečna prijadrala iz ambulante in izjavila "SE NE VIDI" no, šalo na stran, čeprav je res, da se ni videlo in res sem to izjavila in res sem bila celo srečna, da se ni videlo, mi je čisto ok tako važno je, da otrok izgleda v redu, sicer so ta moja protitelesa spet porastla, a spet ni tako hudo, da bi bil preplah, zaenkrat. vse ostalo na UZ pa izgleda dobro in važno mi je, da je G potrdil, da otrok izgleda v dobri formi. Upam, res upam, da bo še naprej tako, čeprav me opozarjajo, da se te specifične težave lahko povečajo, ko začne otrok pridobivat na teži, ker rabi več. In to se bo počasi začelo dogajat, torej da bo otrok začel dobivat na teži. Zdaj ima cca 940 gramov. Z mano pa je bil moj dragi, tak visok, suh in s čepico na glavi (ali pa je ni imel...ne vem...no, če je ni imel, pa je bil tisti s pobrito glavo ) Res je bilo kar nekaj nosečnic, zato nimam pojma katera bi ti lahko bila...pa bi bil kaj čas, da se kje dobimo/spoznamo? sicer sem sama obupno na kratkem s časom, ker sem še v službi, doma pa že imam malčka. No, zdaj sem recimo v službi, pa je šla sobota.... Sicer pa - predavanj in študentov ni, torej ni gužve in ko je tako, lahko tudi malo srfam po internetu, a vseeno. Predlagam, da prideste k meni v službo na kavo
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|