Azzurra
|
Pozdrav vsem. leni5, sem bila na predavanju in sem podpisala tisto izjavo. EA v izoli stane 190 eur, prisotnost partnerja pa ne vem, koliko stane. ja, jaz sem mislila, da bom tudi tokrat šla rodit v Postojno, a je situacija pač zdaj drugačna in v dobro otroka bom rodila v Izoli, kajti kot sem že omenjala, obstaja možnost, da bo moj otrok potreboval izmenjalno transfuzijo, v Postojni v teh primerih otroka odpeljejo v LJubljano, v Izoli pa ne. Tako se za tistih 20 eur razlike v EA ne sekiram, daleč od tega, in bom šla probat na svoji koži kako je rodit v izoli. ene jo hvalijo, druge ful kritizirajo. meni je pa itak važno samo to, da je vse pri roki za otroka. predavanje samo je blo ok, anesteziologinja je na kratko predstavila EA, sledila so vprašanja, nič pretresljivega. Tudi jaz sem od srede že na dopustu in bom do nastopa porodniške. Se moram še navadit na to, da sem doma. Dopoldne se kar nekako nimamo kam dat. Z vozičkom se mi zdi brezveze it na sprehod s tamalim, če pa greva peš, pa je kar malo grave, ker ga s tem trebuhom kar težko dohajam, za nosit pa je ojoj, ker ima 13 kil, oblečen še kakšno več. Ma bomo že nekako. Zdaj je tako obdobje, da hoče vse videt, raziskovat, laufat...skrbi za mojo kondicijo in kile v tem obdobju ko sem bila zanj noseča, sem se zredila že kakih 10 kil, zdaj pa le kakih 5. (da ne bo kakšna eksplozija na koncu? Amaya tam po cepkih zdaj ni več tolko prometa, po gozdu po moje pa se da super sprehajat. jaz živim na hribu nad cepki in ti povem, da mi je blo tle tako super, da sem se šla v koper bolj malo sprehajat. Mi smo ta vikend sami, tati je šel na službeno pot (beri novoletna fešta). ma ga že prav pogrešam, no...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|