|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
6.12.2007 15:26:41   
amaya
Ma kot jaz vem partner ne dobi prav nobene večerje, temveč le čaj. zadnjič smo se prav hecale v zvezi s tem, ker bi lahko čaj s sabo prinesle v termoski, tisti očetje, ki pa so plešasti, še kapce ne rabijo...torej en škonto bi moral leteti user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.12.2007 11:21:58   
leni5
Ja, ma res...če samo una zelena halja s kapco košta 20 eur? Kaj če vzamejo delavsko tuto od doma? Tudi škonto?

Kaj pa muziko lahko še vedno poslušaš v porodni? Mi smo si nardila doma 2 CDja, ma da bi mi kdo omenu muziko v tistem trenutku, bi mu vrgla CD v glavo...
Kaj je še novega v Izolski porodnišnici? Dajte me preseneti!? Kaj not si še vedno 3 noči, če je vse BP?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.12.2007 10:34:54   
aleži
Kako ste kaj user posted image ? Kaj ste lepega počele čez vikend?
Danes zjutraj sem videla, da je na Slavniku malo snega in je prav mrzlo bilo. Komaj čakam, da ga kaj zapade, da lahko ga peljeva se malo sankat, ker komaj čaka.
Drugače, kako je počutje, pa brci,... Moja pupica kar non stop brca. V prvi nosečnosti sem čutila samo zjutraj in zvečer brce, ta pa... verjetno nam bo dala popra, ker sinček je tako miren in zlat.
Počutim se zelo v redu in komaj čakam na praznike saj delam do 21.12 in potem sem na dopustu do 03.01.
Lepo se imejte user posted image  in lep dan

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.12.2007 20:54:32   
amaya
ah...mene brca z vseh strani...teden dni je bil obrnjen z nogicami dol in me je brcal v mehur, nekajkrat sem ga čutila prav v "luli"user posted image ...mehur pa je fantazija...sploh te lulat ne tišči, potem pa kar naenkrat ne zdržiš več, ...pol pa mineuser posted image ...danes se je pa obrnila, ker ga čutim pod rebri...
lp

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.12.2007 12:08:47   
leni5
Ciao Obalke! Spet malo zatišja, a? Azzura, si bla na predavanju za EA? Kolko točno stane? Sem ugotovila, da je v Postojni ceneje 170 EUR in za prisotnost partnerja 17EUR.
No, ma če smo v prvo preživeli Izolo, bomo še v drugo.
Amaya, ti pa pišeš malo v ženskem malo v moškem? Kaj se torej skriva v tvojem trebuščku?

Jaz imam danes Morfologijo in še zdaj ne vem, če me zanima kaj bo ali ne...bom vidla sproti!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.12.2007 13:52:49   
amaya
leni: kinder jajček je...zato me vleče v oba spola user posted image user posted image user posted image ...da se ne bi razjezil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.12.2007 8:30:40   
pina-1
pozdravljena obala... se že dolgo nisem nič ogasila. sedaj sem že skoraj dokončno doma in bo malo več časa.

v glavnem mi odštevamo dneve do dopusta. še 4 dni delam naslednji teden in končno doma. Koamj čakam, ker me ta trebuh res že kar ovira.

no pridne bodite in lepo se mejte. danes bomo zgleda meli sonček

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.12.2007 9:18:54   
amaya
ojla pina...kako pa kaj s tabo? Lepo , da boš končno uživala doma....jaz imam pa od tega že jajca do kolen (dobesedno user posted image ). Komaj čakam praznike, da ne bom toliko sama in se bo hiša malo napolnila. Trenutno sem v srčku selitve. Selim pa se v Cepke: a ni to nekje blizu tebe? Saj si iz Črnega kala, ne? No...zdaj je moj edini problem ta, da ne vem kje se bom s tem vozičkom šetala...imam dve izbiri: al po cesti al po gozdu user posted image ...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.12.2007 11:37:12   
Azzurra
Pozdrav vsem.

leni5, sem bila na predavanju in sem podpisala tisto izjavo. EA v izoli stane 190 eur, prisotnost partnerja pa ne vem, koliko stane. ja, jaz sem mislila, da bom tudi tokrat šla rodit v Postojno, a je situacija pač zdaj drugačna in v dobro otroka bom rodila v Izoli, kajti kot sem že omenjala, obstaja možnost, da bo moj otrok potreboval izmenjalno transfuzijo, v Postojni v teh primerih otroka odpeljejo v LJubljano, v Izoli pa ne. Tako se za tistih 20 eur razlike v EA ne sekiram, daleč od tega, in bom šla probat na svoji koži kako je rodit v izoli. ene jo hvalijo, druge ful kritizirajo. meni je pa itak važno samo to, da je vse pri roki za otroka. predavanje samo je blo ok, anesteziologinja je na kratko predstavila EA, sledila so vprašanja, nič pretresljivega.

Tudi jaz sem od srede že na dopustu in bom do nastopa porodniške. Se moram še navadit na to, da sem doma. Dopoldne se kar nekako nimamo kam dat. Z vozičkom se mi zdi brezveze it na sprehod s tamalim, če pa greva peš, pa je kar malo grave, ker ga s tem trebuhom kar težko dohajam, za nosit pa je ojoj, ker ima 13 kil, oblečen še kakšno več. Ma bomo že nekako. Zdaj je tako obdobje, da hoče vse videt, raziskovat, laufat...skrbi za mojo kondicijo in kile user posted image  v tem obdobju ko sem bila zanj noseča, sem se zredila že kakih 10 kil, zdaj pa le kakih 5. (da ne bo kakšna eksplozija na koncu?user posted image user posted image user posted image

Amaya tam po cepkih zdaj ni več tolko prometa, po gozdu po moje pa se da super sprehajat. jaz živim na hribu nad cepki in ti povem, da mi je blo tle tako super, da sem se šla v koper bolj malo sprehajat.

Mi smo ta vikend sami, tati je šel na službeno pot (beri novoletna fešta). ma ga že prav pogrešam, no...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.12.2007 12:03:01   
pina-1
amaya in azzura pol smo me tri vse na kupuuser posted image user posted image user posted image

amaya se bomo kje po cesti srečevale z vozički. vem pa kako ti je ko si dolgo doma. jaz sem v prvo bla doma celih 5 mesecev..sedaj ti pa povem, da mi ne bo prov nič škodilo biti malo doma. me trebuh že kar pošteno oira, pa Mia je tuki, ki rabi svojo pozornost...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.12.2007 12:08:34   
leni5
Jaz sem se tudi malo pozanimala o cenah v Izoli, EA 190 EUR, prisotnost partnerja 20 EUR, celpljenje za tuberkulozo (ki ni več obvezno, pač če se zanj odločiš) 25 eur. En mini kreditek, al pa denar, ki ga dobiš od socialne. Sicer za otroka vse in še več, ampak mi je hecno, ker je blo še 2 leti nazaj vse to zastonj.

No, ve bo ste vaj imele družbo pri vozičkanju, pri nas v Novi vasi je otrok malo, nosečke poleg mene niti ene, tako da bodo izleti v KP pogosti!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.12.2007 17:00:14   
amaya
Ma kje naj se po gozdu sprehajam? z vozičko ???user posted image Ej res se mi ne sanja kje...prometa pa je še kar...večinoma so to kamioni, ki me kar zmrazijo, ko jih vidim, ker tam divjajo kot blesavi...

Mah se bom že znajdla. Sicer imam pa ful sosedov, ki so v penziji, tako da mi ne bo dolgčas pa še sama ne bom user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.12.2007 9:57:12   
amaya
Obala kje ste? ste se zgubile? Bližajo se prazniki, mize se polnijo, rit se veča, trebuh ravno tako....drugače sem pa fajnuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.12.2007 10:24:05   
leni5
Ojla!

Mi letimo okrog...je res divji ta veseli december, danes pakiramo, jutri pa gremo za 5 dni na sneg, na Sviščake! Uživajte v prazniki z vašimi user posted image , user posted image  in trebuščki!

Vesele in čim manj stresne praznike!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.12.2007 14:27:46   
amaya
Joj kako fajn. A je kaj snega gor? Jaz bi tudi šla malo na snegeca, a smučat letos žal ne bom mogla, tako da bi si samo gušte delala.
Lepo praznujte in ne pretiravajte z darili user posted image in kosili user posted image ...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.12.2007 10:16:45   
leni5
Juhu! Ste spet mrknile obalke?

Mi smo nazaj s Sviščakov in je blo lepo, lepo...snega dovolj za sankanje, moja ta mala, ki ima 3 leta je šla prvič na smučke in je bla res neverjetna...ni hotla dol in je šibala vsa srečna po snegu. Jaz sem bolj gledala, čeprav sem se parkrat spustila s sankami,ma po bolj položnem. Celo božiček nas je obiskal in to ta pravi!!!

Upam, da ste vse uživale v prvem delu praznikov, drugi del še prihaja...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 241
28.12.2007 9:15:40   
amaya
Oh...ko bi že minili ti prazniki...povsod gužva, evforija,...norija...Včeraj sem šla malo do BTC v LJ in sem ugotovila, da v Baby Centru, čeprav je tako velik imajo še manj kot v Kopru. Vse je pa ful drago. Na koncu sem končala v H&M (kot vedno) in nakupila kup stvari za borih 60 evrov: nogavičke, čeveljčki, majčke, bodiji, ...pa še znižanja imajo
PINA IN AZZURRA iz kje ste pa vidve...???? če mi lahko zaupata user posted image

če se ne slišimo oz. ne beremo:

ŽELIM VAM SREČNO IN NADVSE MIRNO LETO 2008.

ŽELIM VAM ČIMLAŽJI IN ČIMKRAJŠI POROD V LETU 2008user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 242
1.1.2008 15:51:18   
aleži
Drage nosečnice in primorke!!!!
Želim vam srečnouser posted image , razigranouser posted image in mirno v  novem letu 2008 z vašimi štrucami, katere bodo prijokale na svet v kratkem.

Kako ste kaj preživele tole novo leto? mi smo se imeli zelo v redu, naš mali je bil celo do 1h po koncih pri prijateljih in zdaj spi .

lep pozdravček

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.1.2008 21:31:26   
amaya
pozdravljene pupice....

kako smo kaj v novem letu? jaz ga sploh ne čutim...ti prazniki so kar zdrveli mimo mene..bo drugo leto bolje.
Drugače pa nič novega...edino to da celo noč hodim lulat...no to je nekaj novega, ker prej tega ni bilo. Nekam zgodaj sem začela. Sem mislila, da je to rezervirano za zadnji mesec. Ja no sej se mu kr približiujem in to s svetlobno hitrostjo. Še prej me pa čaka praznovanje 30 roj dne. No to bo pa depresija...user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.1.2008 22:08:16   
Azzurra
ojla. zame nič posebnega, mislim na novoletno praznovanje...že pred nekaj leti se mi zdi, da so se končale tiste hude žurke z obveznim mačkom naslednji dan, tako da je vedno bolj umirjeno, odkar imamo otroka pa sva itak doma, lani je imel pol leta, letos leto pa pol - mi ni do tega, da bi ga držala pokonci na kakšni žurki, tako da smo bili kar lepo doma, smo imeli eno fajn večerjico, eno daljše kopanje, malo več muzike in malo bolj naglas kot ponavadi, mali se je naplesal in potem je lepo mirno zaspal in prespal pokanje petard in ostalega.

drugače pa ja, PDP se bliža, medenica, križ, kolki...vse me neki boli in špika, križ še posebej, ker moram še tamalega občasno dvignit, pa ta mali ima res samo leto in pol, ima pa oblečen kakšnih 15 kil, tako da mi ni glih lahko. V trebuhu pa brca in pleše. Do zdaj smo še na vsakem UZ ugotavljali, da sedi na ritki - upam, da se misli obrnit!!!!
Danes smo sinčku preuredili sobico, dobil je mladinsko posteljo, posteljica pa je šla ven in jo bomo pripravili za dojenčka. Iz škatel, omar in predalov sem potegnila ven vse tetra plenice, povijalne plenice, bodije, tetra majčke, pajacke in brisače, tako da imam zdaj vse na enem mestu in pol enkrat februarja bom začela s pranjem in likanjem.
Kaj ve hodite kaj na telovadbo?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.1.2008 17:23:16   
aleži
Tudi jaz imam probleme z spanjem na bokih, ker me grozno bolijo user posted image  in tudi hodim na WC 2x na noč. Imam tudi kušin pod nogami, ki pa prav nič mi ne pomaga, saj ne morem spati na hrbtu in je groza. Se premetavam iz enega na drugi bok. Že nekaj večerov mi mož naredi masažo po nogah in morem rečt, da mi malo pomaga. Spim pa zelo slabo in jutri me pa čaka it po dveh tednih v službo. Saj res, PDP se kar hitro približuje in še samo 1 mesec delam, potem pa tudi mene čaka pranje, likanje, pospravljanje,priprave,.... bo kar pestro.
Tudi moja pupica brca 100 na uro zvečer in ponoči in mislim, da nam bo dala, kar popra. Moj sinček je brcal mi samo zvečer in zjutraj malo. Saj se vidi, je pa miren in ubogljiv. Pupica pa bo....
Jaz hodim na telovadbo recimo vsak petek, če mi znese in sem bila ravno v petek in morem rečt, da sem malo boljše spala ponoči. Pomagalo mi je telovadit, se pretegnit,....

lep pozdravček

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.1.2008 20:02:54   
amaya
aleži: jaz sem si že na samem začetku nabavila lunco (to je tisto v obliki lune, polnjeno z neko umetno maso in se uporablja tudi pri dojenju) in z njo spim že dobra 2 meseca. Ful pomaga ker si jo dam med noge, druga stran je pa pr hrbtu. Ko se pa obrnem je že pripravljen drugi del. Res da je malo tečno se obračat ampak jaz veliko lažje spim. Moja pikica (čeprav ne vem kaj je) je tudi živahna. predvsem zvečer. Zdaj čutim popolnoma drugače kot pred tednom dni. Gibi so počasnejši amapak jih bolj čutim. Mislim, da je obrnjen/a z glavo navzdol, ker me konstantno "žgačka"  pod rebri in to vedno le na  desni strani.
joj, telovadba....ko se preselim grem nazaj

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.1.2008 22:55:36   
Azzurra
katera pa si, aleži?
ker sem bila tudi jaz na telovadbi v petek, zato sprašujem. meni je maja dala tisti list, ker sem vprašala kaj naredit za obrnit otroka na glavico. evo, tisto sem jaz, Azzurra.
Upam, da bom naslednji teden spet šla na telovadbo, mi paše, samo kaj ko včasih moj dragi ne utegne pridet iz službe dovolj "zgodaj". Ta petek recimo sva se dobila na vratih user posted image

Drugače tudi jaz spim s povštrom - banano. Je 190 cm dolga in jo uporabim tako, da jo objamem s koleni, naslonim nanjo bok in jo objamem, trebuh tako "pade" v eno prijetno luknjo, ostalo je vse podprto. Tako imam potem občutek, da spim na trebuhu, sicer daleč od tega, a vsaj občutek je user posted image

Moj mali je bil v trebuhu tudi precej miren in potem je bil miren še enih....10 do 11 mesecev, glih dokler sem jaz zanosila, pol pa je dobil speed, začel hodit in od takrat jao mene, tečem cele dneve. Sej ni za se čudit...spi 12 do 13 ur v kosu, poje en velik zrezek z enim jajcem na oko in krajec štruce...le kako naj bo pri miru user posted image user posted image user posted image Bomo videli kakšen bo pa ta drugi otrok, glede na to, da kar lepo rumpa!

resnično upam, da se spoznamo še v "živo". Na prvi porodniški sem pri telovadbi spoznala resnično fajn punce, s katerimi imamo vrstnike in se že ves čas družimo in če vzamem 4, ki smo se res stalno držale skupaj, je ena že drugič rodila, ena bo začetek februarja, jaz pa začetek marca user posted image

Ekola, grem zdaj počasi počivat. Lepo se imejte

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.1.2008 12:05:21   
leni5
Oj, obalke...

Vidim, da pridno hodite na telovadbo, meni ne znese, ker mojega zvečer ni in nimam kam dat hčerko. Moja ta mala je tudi pridno skakala po trebuhu in tudi zunaj njega je pravi divjak...od rojstva dalje...pri šestih mesecih je že plazla, pri desetih shodla, tako da sem skovi v muvingu. Dobro zdaj ima že 3 leta in se že sama zaigra. Ta "malo" v trebuhu pa je mirno...bomo vidli kaj bo zunaj...
Azzurra, veš da sem se spraševala, če si še v enem kosu, ker se nisi nekaj časa oglasla in z veseljem vidim, da si!
Amaya vse najboljše v naprej...in kakšna depresija, dej!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.1.2008 15:50:08   
amaya
danes sem bila na ogledu v porodnišnici in povem vam, da me je na začetku kar malo v grlu stisnilo. sicer pa ne zgleda tako grozno.user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?