sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži A ja, sire. Jaz imam samo večje stvari, to se pravi od 12-18 m. Bi ti prišlo kaj v upoštev kakšna trenirkica? Drugega žal nimam, ker nismo hodili v hribe,samo na morje. Ja, ja pride prav, tega tudi nimam kdo ve koliko na zalogi in zna bit, da bo tako hladno, da odpadejo kratki rokavi tko da trenirkica je ok! Imam sicer ene dve, ma se bojim, da je za en teden premalo (polivanje, lulanje, itd.). Številka je ok, zdaj nosimo raznorazno od št. 74, 3-6m, 6m, bomo malo zavihali rokave pa bo . Ja, za plažo vreme malo nagaja te dni, sem brala napoved za ju3 in pojutrišnjem in naj bi bilo jasno, bomo videli temperature. Šperiamo bene . A ja, mi tudi nismo od hribov, samo ki za na morje mi je Mihael še malo premali, verjetno bomo šli prvi teden septembra na morje, ko ni več taka pripeka, tako da smo lahko tudi čez dan malo več z njim zunaj pa na plaži. Pero šikome do septembra je še dolga je padla ideja hribi - lepo frišno cel dan, sence kolkor češ,... samo me je malo zvilo, ko mi je tata rekel prejšnji teden, da je bilo gor 9 stopinj . Tako da me je kar malo zaskrbelo glede oblačilc za miškota, ki mi imamo za zdaj vse poletno na zalogi, razen par stvari malo bolj toplih. Leni, roza ne pride glih v poštev , grazie comunque. Amaya ma če imaš od Etienna od spomladi mu bo najbrž majhno, tako da ne se sekirat, bomo že skombinirali da bo prav.
|