Azzurra
|
Samo na brzake brzake: sem šla, sem tudi že prišla. sem se nekaj lotila brat nazaj kaj ste napisale, samo ne utegnem, ker me toka še vse razpakirat. kdo je že govoril o nekakšnem "počitku"? mio dio, altro ke počitek!!!! rabim zdej en teden da pridem k sebi! apartma je bil kao za 4, ampak ko smo raztegnili kavče in sestavili posteljco, smo že skoraj hodili drug po drugem. do apartmaja v mansardi je blo ene 100 stopnic, lifta pa seveda ne. tako, da nismo mogli prit gor z vozičkom in smo morali dašo nosit v lupinici čez cel parking, po vseh stopnicah gor v stanovanje in dol, zraven še vso kramo in potrebščine, torbe, nemalokrat smeti, zraven pa še liama - tiste, ki imate stopnice in malčka, verjetno veste kako to izgleda. tako, da smo že vsakič za gor in dol spustili dušo, in to je bilo vsaj 3 do 4krat na dan. liam je bil ves čas na baterije. doma je vseeno lažje, ker je - če ne drugo - poznan teren in je urejeno tako, da točno veš, kje se otrok nahaja in kaj se mu lahko zgodi, pa štekerje imamo zaščitene, omarice tudi - gor pa če nisem 100krat spet zlagala hrano iz omarice, vsak dan jo je najmanj 10krat odprl in zlagal ven hrano, pa skakal po posteljah in tam so bli robovi kar nevarni. tuš kabina je bla neverjetna. če bi se tam peštal en malo bolj obilen človek vidim samo dve variante: ali se ne bi tuširal en teden, ali bi po naključju prišel not, ven pa ne. ergo: mi smo se sicer tuširali, da bi pa dašo notri, ni blo šanse, in smo jo zato kopali v lavandinu. komaj čakam, da jo danes zvečer umijem kot se spodobi, boga moja reva. drugače pa smo ful hodili in prve dni sem bla ko zgažena mačka. liam je za kakšne večje podvige še premajhen, za v voziček je še prevelik, tako da on kakšne večje ture recimo iz Planice v Tamar ne bi bil sposoben, tako da smo šli več ali manj tam, kamor se je dalo prit z avtom ali pa po kranjski gori. jest zunaj je blo šus v glavo, ker liama je vse drugo zanimalo, samo hrana ne. je hotel it gledat notri v gostilno, pa je ogovarjal druge goste, pa je tekal in raziskoval, v glavnem za mu uturit par žlic hrane je blo mission impossible, zato me je tokalo tudi kuhat v apartmaju, ki če ne, ta tič ne bi jedel nič. zaključek: je blo lepo, je bil dopust, smo menjali okolje, smo se imeli lepo - samo ne mi rečt, da je bil to počitek.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|