|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
5.7.2008 11:09:00   
aleži
Amaya, ne vsemu nasedat kar pišejo tukaj gor mamice!!!! Če vidiš,da je z Etiennom vse v redu, da se lepo obrne iz hrbta na trebuh, iz boka na hrbet ali obratno...... ne se obremljevat!!!
Kam pa greste v Zoo? V lj ali Lignano? Pojdi raje v Lignano, ki je superca. Enkrat sem že prilepla link samo poišči par strani nazaj!
Lahko bi šla v arboretum, mozirski gaj, Kranjsko goro, Bohinj ali Bled, Rovinj, Lent čeprav z majhnim je malo user posted image . Ah, saj tvoj je cukerček, ker lepo spi in je!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
5.7.2008 14:49:21   
aleži
Kaj danes, ki sem doma ni nobene gor, jojme? user posted image user posted image Kaj ste vse na plaži?
user posted image user posted image user posted image user posted image  ni nobene za čvek

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
5.7.2008 15:19:27   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Kam danes? Plaža? Kam jutri? Jaz mojemu težim za ZOO, pa bomo vidli.

Hi,hi imaš enake ideje kot jaz. Sem hotla it danes v ZOO, ma moj se skozi izgovarja, da je prevroče, danes pa da so kolone po cestah!?
Aja, če bi kaj blo narobe z Etiennom, bi ti že rekla pediatrinja, ne? Niti ne beri preveč teh cazzat...

Aleži, jaz sem doma, sem ravnokar iz bazena, zdaj mi je prav lepo hladno!

Sire, si že imela valdoltro za Mihaela? Jaz grem v ponedeljek.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
5.7.2008 15:32:58   
sirenetta
Leni jaz tudi Valdoltra v ponedeljek user posted image user posted image user posted image . Ob kateri uri imaš? Mi ob 8.20.

Ostale:
kaj se pride na vrsto takoj ali se dolgo čaka? Kaj je UZ ali slikanje (mislim tradicionalno z rentgenom)?

Tudi ostale: kakšno je stanje na plaži danes zjutraj, če je katera bila? Kaj je full shladilo vodo vse tisto zalivanje ponoči? Tla-blato tam kjer je trava ali ni panike?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
5.7.2008 16:35:51   
Marsy
Halo!
Hvala za pomoč glede trgovin. Vem, kje je gavioli, za ostalo moram pa še izvedet. Težava je bolj v tem, ker bom jaz brez avta, občutek pa imam, da so trgovine od stanovanja (pri tržnici) kar precej daleč, prav veliko nosit ne smem, 15x na dan pa tudi ne bi šla v trgovino user posted image . Moj pa bolj kot ne dela do 18h-19h. Ampak predvidevam, da je kakšna trgovina odprta tudi do 20h.
No sej, stradali ne bomo, za ponedeljek bi rada šla kaj v nabavo, ker s sabo bova pritovorila čim manj, saj z avtom ne moreva do stanovanja, jaz pa kaj dosti ne morem sodelovat pri raztovarjanju avta user posted image .

Zdej sem v dilemi glede šole za starše v Kopru. Včeraj mi je sestra po telefonu rekla, da je v ponedeljek ob 8h predavanje, datum imam pa napisan kao da je to v sredo. In zdaj ne vem, ali se je sestra zmotila v datumu ali v dnevu. Ali katera od vas ve? user posted image  No, kakorkoli, jaz bom šla v pon zjutraj v Koper pa bo kar bo.

Res bi bilo lepo, če se kmalu spoznamo. Zarad mene tud že v ponedeljek, sam kak kontakt mi dajte. Jaz svoje telefonske ravno ne bi objavljala na forumu. Upam, da bom čimprej našla kak dostop do interneta. Najboljša možnost bi bla kar, da to zrihtamo v stanovanju.

Lep dan,
M

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
5.7.2008 17:22:24   
amaya
Marsy: trgovino imaš zraven doma. Čez trg proti morju je Mercator, zraven imaš ribarnico, sadje in zelenjava sta na tržnici, kruh je v pekarni....joj....IZOLA PRIHAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
5.7.2008 17:22:52   
amaya
Marsy: sem ti poslala ZS

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
5.7.2008 22:38:12   
marty5
Pri nas končno vse spi user posted image ...no, zaenkrat.

Danes je bil spet en dober dan...kot prvo mi je primil antibiotik in se počutim neprimerno boljše, možek je skuhal dobro kosilo (ribe user posted image ), fanta pa sta bila še kar pridna user posted image . Najbolj me je osrečil Jernej, ker je danes prvič odkar ga odvajamo od plenic (in ni ravno malo) vprašal kakat user posted image . Sej vem, da je smešno, ampak sva ga cel dan ljubčkala in hvalila zaradi tega user posted image . Po moje od veselja, ker smo tolko teh drekcev z gat ribali v zadnjem času user posted image . Upajmo, da bo počasi user posted image . Naslednja stvar pa bo navajanje, da zaspi sam....ta bo tudi huda. Kako gredo spat vaši starejši otroci? Kak nasvetek....user posted image -

Marsy: lepota in največja prednost Izole je, da ne rabiš avta - vse je dosegljivo peš! Zdravstveni dom, vse trgovine, šole, ....vse. Sej boš sama takoj vidla, da sta se preselila na najlepše mesto na Obali user posted image .

Sirenetta: v Valdoltri delajo UZ, čaka pa se ne tolko, kolkor se spomnim....sicer, ko prideš, te kap od vseh dojenčkov (mislim, da imajo to ambulanto samo ob ponedeljkih), ampak gre hitro. Zdaj ravno razmišljam, kdaj se dobi napotnica za Valdoltro? Na prvem sistematskem? Ker jaz je namreč nisem - zdaj ne vem, če je sestra pozabila, ali jo dobim naslednjič user posted image ? Kdaj ste jo ve?

Grem izkoristit dokler je mir v bajti user posted image . Lahko noč user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
5.7.2008 23:32:32   
sirenetta
Marty sem full vesela zate za tako pozitiven dan in ti želim še obilico tako dobrih dni in pa še boljših takih sanjskih  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej za napotnico user posted image user posted image user posted image jaz sploh nisem bila pozorna pa imam UZ v ponedeljek user posted image . Sem zdaj laufala pogledat in je sploh nimam user posted image . Edino vabilo sem dobila kar po pošti na dom. Če bi jo morala imeti in mi je niso dali, jim bom kar lepo rekla naj si pokličejo v zdr. dom in naj si jo storijo poslat po pošti, jaz niti pod razno ne mislim še enkrat hodit tja zaradi napotnice. Mogoče pa gre to tako, da iz zdr. doma že sami pošljejo napotnico vnaprej?

Kaj pa glede kartice za zavarovanje user posted image ?  V kolikem času ste jo ve dobile? Robi je nesel v kadrovsko kopijo rojstnega lista že lep čas nazaj pa ne duha ne sluha o kartici... Upam, da mi ne bojo komplicirali v valdoltri zaradi tega, ker smo še vedno brez karticeuser posted image .

Marsy jaz sem hodila v materinsko šolo v Kopru in kolikor jaz vem imajo ob sredah in petkih in takrat niti pod razno ni bilo govora o kakem ponedeljku. Razen če zdaj ni kaj pomešedrano zaradi poletja in dopustov in da imajo bolj strnjeno.
Se mi je pa zgodilo dvakrat, da so mi po telefonu dali napačno info glede predavanja za očete (tisto, nakaterem dobi potrdilo, s katerim lahko potem prisostvuje na porodu), tako da sva z mojim 2x letala tja zastonj. Ne me vprašat kako besna sem bila. Tako da je vprašanje, če je prav to kar so ti rekli za ponedeljek po telefonu.
Tu imaš tel. št. patronažne službe (oglasijo se ti sestre, ki organizirajo in vodijo MŠ): 05/ 66 47 390, na razpolago so tudi sobote, nedelje in praznike od 8 - 8.30.
Najboljše, da njih pokličeš jutri zjutraj (v nedeljo) in vprašaš direktno njih, ti bodo dale zanesljivo info o tem, ali šola je v ponedeljek ali ne. Na tej št. so ti na razpolago ves čas nosečnosti in potem po porodu za raznorazna vprašanja v zvezi s potekom nosečnosti in posebno potem v zvezi z user posted image . Med tednom vsak dan od 7 - 8 in od 13 - 14.30. Če ne uspeš v nedeljo pokicat, še vedno lahko takoj v ponedeljek ob 7.00 za preverit preden greš od doma, da ti ni treba s trebuščkom hodit v Koper zastonj v tej vročini, če slučajno ni predavanja.

Če si želi tvoj user posted image bit pri porodu mora imeti potrdilo, ki ga dobi na predavanju za očete, med letom je potekalo vsak 3. torek v mesecu ob 16h, če me spomin ne vara. Najboljše, da vprašaš na MŠ ali pa na tisti tel. št. zgoraj.

Kaj še, a ja, ogled porodnišnice Izola, če boš šla tja rodit je vsak 1. ponedeljek v mesecu (prav tako, če se še prav spomnim) ob 11 uri. Ti ga zelo priporočam, mene ke kar sprostilo in pomirilo in sem se skoraj navdušila nad tem, da grem rodit (pred tem strah za umret, moja prva user posted image ). Res lepo ti vse pokažejo in razložijo, pokažejo vse prostore in sam postopek os sprejema, umivanja, itd.
Tu je tel.št. pa lahko pokičeš za vprašat, kdaj je ogled: 05/ 66 06 299, 05/ 66 06 399.
Sem pozabila, kdaj imaš PDP? Že veš, če je user posted image ali user posted image . Tvoja prva user posted image ? Ime imaš že izbrano za user posted image ?

Amaya sem ti poslala slikice s piknika na mail user posted image .

Azzu, Ale, Leni, Marty sem potem ugotovila, kaj je bilo tisti dan, ko sem bila vsa obupana glede naraščaja, moj mišek je spet dobil stare obiskovalce - vetrove user posted image user posted image user posted image . Ubošček on, v torek zvečer sem jedla nekaj kar ne bi smela in ga je v sredo zvijalo 100/h. V čertek pa sem valjda mislila, da je že vse zdavnaj mimo in da je samo pač tečko. Ugotovili pa smo komaj potem ponoči, ko je med dojenjem spustil ene par rafalov, da se je moj zbudil in ves prestrašen gledal okoli po sobi, da ki kaj je to? Sploh ni štekal, da je bil mali user posted image . Vgl. potem sva ga šla previjat (ponavadi Robi prespi in pusti ves užitek meni) in ga je Robi ves čas tolažil in mu nežno prigovarjal, da kakšen ubožec je, ki ga buba bušček. Sem bila zjutraj full hvaležna Robiju, ki jaz po dveh dneh torture sigurno ne bi bila v stanju ob treh zjutraj še kaj tolažit Mihaela, sem bila samo štufa vsega, on invece je imel pazienzo bit zraven in ga crtat in ujčkat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.7.2008 8:38:03   
leni5
Za slikanje kolkov ne rabiš nobene napotnice. Iz ZDja sporočijo v Valdoltro, oni pa pošljejo vabilo...to je to.
Sire, jaz imam ob 9.30, tako da se verjetno še srečava...

Marty, jaz nimam nobenega nasveta glede spanja...mi smo s Tajo še vedno dokler ne zaspi, še tako ima fobije, da me ne bo ko se zbudi (to je spet neka po porodna kriza, ker me ni bilo doma, ko sem bla v bolnici), jo nosi luna, tlačijo more in teka po stanovanju sredi noči in je ne silim v to, da gre spat sama...Enkrat pač bo zaspala sama.

Kaj lahko se moja Vita smeje že naglas? Sicer ni vreščanje ampak prav lep zadovoljen smeh.

Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.7.2008 8:38:20   
Azzurra
Sirenetta - s tistim vabilom in začasnim potrdilom o zavarovanju greš najprej na šalter, ki je na desni strani, ko prideš not v stavbo. Nasproti šalterjev so ambulante in tam iz enih čisto kotnih vrat vas bodo kar sami klicali, tako da ti daš samo dokumente na šalter in počakaš tam pri vratih, da boš slišala.
Mi smo zdravstveno dobili v par dneh od kar smo dali dokumente v kadrovsko in to je blo takoj po prihodu iz porodnišnice.
Kdaj ti prinesem skledo? Ta teden bom morala hodit naokoli, ker imam ful opravkov. Morda bi pa uletela enkrat ko bom glih na poti domov...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.7.2008 8:40:50   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Kaj pa glede kartice za zavarovanje user posted image ?  V kolikem času ste jo ve dobile? Robi je nesel v kadrovsko kopijo rojstnega lista že lep čas nazaj pa ne duha ne sluha o kartici... Upam, da mi ne bojo komplicirali v valdoltri zaradi tega, ker smo še vedno brez karticeuser posted image .

Ma čudno, jaz sem jo dobila kar hitro, v 2-3 tednih. Ma komplicirat ti ne bi smeli, ker tvoja kartica velja 3 mesece še za otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.7.2008 9:03:32   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ma čudno, jaz sem jo dobila kar hitro, v 2-3 tednih. Ma komplicirat ti ne bi smeli, ker tvoja kartica velja 3 mesece še za otroka.

mi smo tudi dobili v roku 3 dneh. Po mojem naj vseeno tvoj vpraša v službi, če so res poslali,.... da se ni kje izgubil list
Spanje: moj gre v sobo pod rjuhe, jaz mu preberem pravljico in on čez čas zaspi sam. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 6.7.2008 9:04:26 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.7.2008 10:27:14   
amaya
Ma kot se jaz spomnem je bil ogled porodnišnice vsak 1. ponedeljek v mesecu ob 13.00 uri, tako, da je lahko tudi partner prišel. Mojega, ki je bil pri porodu, pa sploh niso vprašali za potrdilo.

Marsy: Ne razumem zakaj ne greš v MŠ  kar v Izolo. Poznam punco, ki to vodi in je v redu. Pa še gužve ni. V KP je bila (takrat, ko sem jaz hodila) ful gužva. V izoli imajo tako, da traja skupaj cca. 2 tedna. Vsak dan po 1 uro in pol. Je pa v ZD Izola (cca. 5 minut od tam kjer si ti user posted image )

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.7.2008 10:56:57   
Marsy
Punce, res hvala za te informacije. Sem še pogledala na forum, preden greva. Bom jutri zjutraj poklicala, da mi povejo, da je predavanje v sredo user posted image .

Z veseljem bi šla v Izolo v šolo za starše, sem jih klicala, pa so me poslali v Koper, ker v Izoli poleti naj ne bi bilo nič user posted image . A so me tud tuki mal shecali?

No, ko najdem internet, se vam pa oglasim iz Izole!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.7.2008 23:31:22   
sirenetta
Leni super, da imava tako blizu uro pregleda, se pa res lahko vidiva, mi se bomo itak potem še malo zadržali v valdoltri, ker tašča dela tam in jo gremo pozdravit. Kakšne imaš plane za po pregledu? Če končaš zgodaj se lahko dobimo. Te magari pokličem, če se ne vidimo tam.

Azzurra hvala za napotke, kje in kako v valdoltri. Si garmin tudi ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Za posodo lahko kadarkoli, lahko tudi pridem iskat, da ti ne delam dodatne poti, samo sem mobilna po 16 uri, ko pride avto domov.
Ju3 pa lahko uletim kadarkoli ali pa se kje dobimo s5 kadarkoli, ker je Robi vzel dopust tako da sem mobilna non stop od jutra do večera. Ti mi samo povej kje kdaj in kako ti ustreza.

Ja, bom mu rekla, naj povpraša v službi, kako in kaj. Upam, da bo torej zadosti moja kartica, če velja prve tri mesece.

Vita je čisto možno, da se res smeji na glas. Mihael se tudi nekaj oglaša-enih deset dni nazaj je začel spuščat glasove od sebe, ki niso jok user posted image , zraven ima pa ustka čisto zavihana po navzgor in vedro zre v svet, tako da smo se tudi mi spraševali, če se smeji ali kaj.
Vgl če Vita zgleda zadovoljno in spušča glasove in ima ustka zavihana potem mislim prav, da se smeji na glas user posted image , sonček mali lepi. Je prav ena kokica ta tvoja Vita. Pa pupe so itak bolj klepetuje tako da...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 6.7.2008 23:32:03 >

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.7.2008 5:51:45   
amaya
Mi smo danes spali de škifo in I need kafeeeeeeeeeeeeeeee....se dobimo v KP ker je lepo frišno?

Neposredna povezava do sporočila: 1517
7.7.2008 7:31:00   
sirenetta
Azzu smo v kontaktu danes preko gsma, ker bom naokoli - valdoltra in niente internet...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.7.2008 7:32:34   
aleži
Amaya te pokličem, če moj dragi vstane pred 8h.

Kaj ste pa imeli ponoči?

Leni: Sara se smeji od 2m. Najprej samo se je smejala z ustnicami in malo na glas, če je kdo prišel zraven, zdaj se pa tako reži in pljuva, da je kar groza. Menjujem slinčke skozi! Pa še obrnila se mi je iz hrbta na trebuh in pase kravice; pa še sedi mi od 3m kot prava baba, vse hoče videt...... kar pri njemu tega nisem  doživela.user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.7.2008 14:26:28   
leni5
Sire, sorči ma mi ni zneslo. Taja ni hotela domov, tako da smo se spakirale šele ob 12h proti domu. Upam, da si dobila kakšno od naših okrog. Je pa zabavno v Valdoltri, sem srečala full znanih mamic iz porodnišnice in iz CTGja.

Kaj jutri, bo katera kaj okrog? Že ki so napovedali ohladitve?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.7.2008 14:37:30   
marty5
Punce, eno vprašanje na hitro?

Ste v porodnišnici dale cepit otroke proti tuberkolozi? Sprašujem, ker smo se naknadno odločili, da bomo Matijo cepili in me zanima, če je katera dala cepit in če je bilo kaj posebnega? Ko sem takrat v P preden sem podpisala tisti list vprašala, kako je s tem, da razmišljam, da bi ga, mi je dežurna pediatrinja zamahnila z roko v smislu "brezveze". No, potem pa so mi vsi drugače rekli, vključno s patronažno in našo zdravnico, tako da ga vseeno bomo...

No, če je katera cepla, bi jo prosila za izkušnjo.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.7.2008 14:55:02   
leni5
Ja, jaz sem cepla Vito proti tuberkulozi, zadnji dan, ko sva šli domov. Nič ji ni blo, edino čez en mesec dobijo na mestu vboda rdečo piko, kot en gnojni mehurček, pol to poči in pika še nekaj časa ostane. Je pa nič ne moti, ali boli...
Pina je tudi naknadno cepila in mislim, da moraš poklicat v bolnico in se naročit. Sploh ne vem, zakaj ni to cepljenje več obveznouser posted image . Kaj za Jerneja ni bilo več obvezno?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.7.2008 14:57:13   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Punce, eno vprašanje na hitro?

Ste v porodnišnici dale cepit otroke proti tuberkolozi? Sprašujem, ker smo se naknadno odločili, da bomo Matijo cepili in me zanima, če je katera dala cepit in če je bilo kaj posebnega? Ko sem takrat v P preden sem podpisala tisti list vprašala, kako je s tem, da razmišljam, da bi ga, mi je dežurna pediatrinja zamahnila z roko v smislu "brezveze". No, potem pa so mi vsi drugače rekli, vključno s patronažno in našo zdravnico, tako da ga vseeno bomo...

No, če je katera cepla, bi jo prosila za izkušnjo.

Ja, jaz sem ga tudi hotela, pa mi ga pediater ni hotel: češ: "Kaj si iz katere od držav, ki so navedene na listu? Si bla tam med nosečnostjo? Ne, potem pa nič!" Zdej pa me malo muči. Vem samo, da mora biti vsaj 40 dni od kakeršnegakoli drugega cepljenja. Kar pomeni, da moram počakat konec tega meseca, potem pa bi se naročila v bolnici. Vem, da to delajo samo gor in se moraš naročit, ker nimajo cepiva na zalogi. Pa plača se 30 evrov (če se ne motim). Če boš to izvedla mi javi, ker me zanima kako in kaj.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.7.2008 15:11:11   
marty5
Ne, cepljenje ni več obvezno od leta 2005. Mi naj bi šli jutri ga cepit, ampak je moj možek danes, ko je bil tam pozabil na mojo angino in ga najbrž ne smem, če sem bolna user posted image . Zdej več ni nikogar gor.

Tudi Jerneja bom šla naknadno cepit, samo ker je že čez eno leto star, treba delat prej teste za tuberkolozo...

Sem pa precej jezna, ker ko sem gor vprašala pediatrinjo, me je gledala kot da delam z muhe slona in kako je to brezveze in mi zraven štulila tisto izjavo....pol pa so se vsi ostali čudili, zakaj ga nisem dala cepit, saj je ravno tuberkoloza v porastu. Za Jerneja pa mi sploh nihče ni ne bu ne mu rekel user posted image
J******* za to delajo probleme, če pa samo malo ugovarjaš drugim cepljenjem je že pridiga, če ne cepiš pa te še k sodniku za prekrške pošljejo! Svašta, ma sej nimajo tri čiste se meni zdi user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.7.2008 15:35:01   
leni5
20 eur stane, je pa res, da ti nobeden tam nič ne pove. Ko sem rekla, da jo bom cepla, so me vsi čudno gledali. Tuberkuloza je veliko hujša bolezen kot npr. rota virus, za katerega pa vsi po novem priporočajo, da se cepiuser posted image !?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (69%)

Pred rokom. (31%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!