sirenetta
|
Marty sem full vesela zate za tako pozitiven dan in ti želim še obilico tako dobrih dni in pa še boljših takih sanjskih . Ej za napotnico jaz sploh nisem bila pozorna pa imam UZ v ponedeljek . Sem zdaj laufala pogledat in je sploh nimam . Edino vabilo sem dobila kar po pošti na dom. Če bi jo morala imeti in mi je niso dali, jim bom kar lepo rekla naj si pokličejo v zdr. dom in naj si jo storijo poslat po pošti, jaz niti pod razno ne mislim še enkrat hodit tja zaradi napotnice. Mogoče pa gre to tako, da iz zdr. doma že sami pošljejo napotnico vnaprej? Kaj pa glede kartice za zavarovanje ? V kolikem času ste jo ve dobile? Robi je nesel v kadrovsko kopijo rojstnega lista že lep čas nazaj pa ne duha ne sluha o kartici... Upam, da mi ne bojo komplicirali v valdoltri zaradi tega, ker smo še vedno brez kartice . Marsy jaz sem hodila v materinsko šolo v Kopru in kolikor jaz vem imajo ob sredah in petkih in takrat niti pod razno ni bilo govora o kakem ponedeljku. Razen če zdaj ni kaj pomešedrano zaradi poletja in dopustov in da imajo bolj strnjeno. Se mi je pa zgodilo dvakrat, da so mi po telefonu dali napačno info glede predavanja za očete (tisto, nakaterem dobi potrdilo, s katerim lahko potem prisostvuje na porodu), tako da sva z mojim 2x letala tja zastonj. Ne me vprašat kako besna sem bila. Tako da je vprašanje, če je prav to kar so ti rekli za ponedeljek po telefonu. Tu imaš tel. št. patronažne službe (oglasijo se ti sestre, ki organizirajo in vodijo MŠ): 05/ 66 47 390, na razpolago so tudi sobote, nedelje in praznike od 8 - 8.30. Najboljše, da njih pokličeš jutri zjutraj (v nedeljo) in vprašaš direktno njih, ti bodo dale zanesljivo info o tem, ali šola je v ponedeljek ali ne. Na tej št. so ti na razpolago ves čas nosečnosti in potem po porodu za raznorazna vprašanja v zvezi s potekom nosečnosti in posebno potem v zvezi z . Med tednom vsak dan od 7 - 8 in od 13 - 14.30. Če ne uspeš v nedeljo pokicat, še vedno lahko takoj v ponedeljek ob 7.00 za preverit preden greš od doma, da ti ni treba s trebuščkom hodit v Koper zastonj v tej vročini, če slučajno ni predavanja. Če si želi tvoj bit pri porodu mora imeti potrdilo, ki ga dobi na predavanju za očete, med letom je potekalo vsak 3. torek v mesecu ob 16h, če me spomin ne vara. Najboljše, da vprašaš na MŠ ali pa na tisti tel. št. zgoraj. Kaj še, a ja, ogled porodnišnice Izola, če boš šla tja rodit je vsak 1. ponedeljek v mesecu (prav tako, če se še prav spomnim) ob 11 uri. Ti ga zelo priporočam, mene ke kar sprostilo in pomirilo in sem se skoraj navdušila nad tem, da grem rodit (pred tem strah za umret, moja prva ). Res lepo ti vse pokažejo in razložijo, pokažejo vse prostore in sam postopek os sprejema, umivanja, itd. Tu je tel.št. pa lahko pokičeš za vprašat, kdaj je ogled: 05/ 66 06 299, 05/ 66 06 399. Sem pozabila, kdaj imaš PDP? Že veš, če je ali . Tvoja prva ? Ime imaš že izbrano za ? Amaya sem ti poslala slikice s piknika na mail . Azzu, Ale, Leni, Marty sem potem ugotovila, kaj je bilo tisti dan, ko sem bila vsa obupana glede naraščaja, moj mišek je spet dobil stare obiskovalce - vetrove . Ubošček on, v torek zvečer sem jedla nekaj kar ne bi smela in ga je v sredo zvijalo 100/h. V čertek pa sem valjda mislila, da je že vse zdavnaj mimo in da je samo pač tečko. Ugotovili pa smo komaj potem ponoči, ko je med dojenjem spustil ene par rafalov, da se je moj zbudil in ves prestrašen gledal okoli po sobi, da ki kaj je to? Sploh ni štekal, da je bil mali . Vgl. potem sva ga šla previjat (ponavadi Robi prespi in pusti ves užitek meni) in ga je Robi ves čas tolažil in mu nežno prigovarjal, da kakšen ubožec je, ki ga buba bušček. Sem bila zjutraj full hvaležna Robiju, ki jaz po dveh dneh torture sigurno ne bi bila v stanju ob treh zjutraj še kaj tolažit Mihaela, sem bila samo štufa vsega, on invece je imel pazienzo bit zraven in ga crtat in ujčkat .
|