Azzurra
|
1. Za Bemovo sem tudi jaz slišala, da ne sprejema. Da ima že ful pacientov in da jih je kar nekaj še napovedanih (sestric in bratcev, ki se še bodo rodili - od pacientov, ki že hodijo k njej in baje imajo sestrice in bratci prednost). Mi hodimo k Rončevič in jaz nimam pripomb za sedaj. 2. No, ne mi zamerit mamice, ki dojite, ampak jaz v to, da se dojenček ne naleze, ker je dojen, žal ne verjamem. Več kot očiten primer mi je bila moja cimra iz porodnišnice (cimre ko sem rodila Liama), ki je njenega sinčka prvič cepila šele pri 7. mesecih (drugače je prvo cepljenje pri 3.), ker je bil do takrat neprestano bolan, prehlajen, nahoden, na antibiotikih itd, ker mu je starejši bratec iz vrtca prinašal bolezni - ni dvoma, ker je vedno zbolel starejši in v roku nekaj dni še mlajši. Jaz se na to sploh nebi zanašala, pa če bi dojila oba ali pa ne. 3. Marty, saj če bo Jernej pri tvoji mami, lahko ti vskokneš za kakšno urico. Ni ti treba nosit nič, pridi samo na pijačo. Brez slabe vesti naj tvoj mož poskrbi eno urico za Jerneja, če bo doma, ali pa če bo pri tvoji mami, pridite pač vi trije. Situacije žal ne moreš spremenit in Jerneju ne boš nič bolj pomagala, če bo on v Izoli, ti pa doma. Sicer pa, seveda kot se odločite jaz bi rada samo, da se malo sprostiš, mogoče pa bo tudi za vaju z možem malo sprostitve prišlo prav. Ker vem, ker poznam kako to gre prve tedne.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|