|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obala 2008
20.2.2008 16:52:31   
marty5
Pozdravljene,

sicer se redko oglašam (oz. že zelo dolgo ne), ampak vas kr redno berem, enih par pa poznam user posted image .

Imam skoraj 2 letnega sinčka (drugi četrtek bomo pihali 2. svečko), ta drugi user posted image  pa prihaja konec maja - uradni pdp je sicer 1.6., ampak po meritvah in kolikor jaz vem, bo kr maja user posted image . Skoraj prepričana sem, da bomo zibali 28.5. - bomo videli, če me občutek vara user posted image .

Sicer sem z Markovca, ampak celo porodniško sem vozikala po Izoli, kjer sem živela, pa starše imam tam. in tudi zdaj redno zahajamo na Birbo, ki jo moj ta mali obožuje.

Naja3 - očitno se nama lahko zgodi, da bova cimri v prodnišnici user posted image . Aleži, zate pa bi skoraj dala roko v ogenj, da vem katera si user posted image  - sicer se osebno ne poznava, imava pa eno skupno "sorodnico" - zate bo prava, zame pa primožena user posted image .

Drugače pa, sem danes pristala na bolniški za ta malega, ki ima očitno kako virozico - ni še v vrtcu, ga bomo vpisali za september, tako da se nam obeta zelo pestro poletje....

Jaz neham delat 7.3., ker bom koristila dopust, aprila pa imam obljubljeno bolniško - kar bo zmanjkalo do nastopa porodniške. Še dobra dva tedna torej, pol pa se poslovim od službe za dobro leto user posted image . Se mi zdi, kot da sem ravnokar začela spet delat, pa že spet grem....

No, toliko. Sicer bo jutri pomemben dan za eno od Obalk in bo treba držat pesti. Najbrž bo sama povedala kaj zvečer, da ne bom prehitevala user posted image . Samo tolko, da nas pripravim user posted image .

LPuser posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.2.2008 19:27:12   
aleži
Zdaj ko sem te prebrala pa vem kdo si in res imam sorodnico, ki živi na Markovcu, pa še na RD septembra smo bili skupaj!! Samo kaj, ko se poznamo samo bežno in ne osebno!!
Nisem pa vedela oz. mi ni nič povedala, da boste kaj zibali!!!

Pa čestitke in da gre vse v redu!user posted image user posted image  

A že veš kaj boste imeli?  Mi namreč bomo imeli pupico. Še malo mi manjka do PDP (še dva tedna pa bom zibala)user posted image

Kako pa veš, da bo jutri pomemben dan za eno od Obalk?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.2.2008 19:37:52   
aleži
Naja3, jaz sem tudi iz Izole, poročena pa v Koprer. Tako, da sem se že v prvi nosečnosti sprehajala po Izoli in tudi zdaj se bom. Tako, da ko boš rodila, se bomo zbrale kdaj vse iz Obale2008 skupaj na kakšni kavici, da se spoznamo osebno, a si oz. ste za to?

Drugače moja sladkorna mi kakšen dan niha gor in dol, včeraj in danes pa je v mejah normale.

Danes sem imela UZ in naj bi imela 3124g-bomo še videli ko se bo rodila, ker v to ne verjamem, ker že pri prvemu se je zmotila za skoraj 1 kg. Drugače je v redu z njo. 27.2 pa imam CTG in bomo videli, če so kakšni popadki že na ekranu.user posted image

lp

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 378
20.2.2008 19:41:38   
marty5
No, aleži, pa smo spet potrdile, da je Obala zelo majhna user posted image . Točno- na rd septembra smo se videle - takrat sem ravnokar sveže zvedla, da bomo spet zibali in se prov spomnem, da sem gledala tvojega sinkota in si mislila, da bo moj Jernej  približno lih tolko star, ko bo dobil družbo user posted image . Me je na začetku dajala malo panika, kako bo z dvema tako majhnima - zaenkrat se več ne sekiram - morda me spet prime, ko bomo šli proti koncu in se bo pdp bližal....

Glede jutri pa - sem govorila s to "obalko" zato vem. Samo morda ji ne bi bilo prav, da govorim v njenem imenu, pa raje nič ne rečem - samo držmo pesti z mislimi na "hrib" jutri user posted image .

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.2.2008 19:45:13   
marty5
No, tudi jaz sem rojena Izolanka, poročena v koper user posted image . Očitno smo Izolanke res hudo navezane na Izolo, ker se vse vračamo tja. Jaz svojega moža vtrajno prepričujem, da se nekega dne spet preselimo nazaj.....

Ta malega sem tudi v vrtec vpisala v izolo - bolj zaradi nonotov, ker mi je bolj praktično, saj ga lahko kadarkoli gredo iskat ipd....Tako da bom od septembra dalje sploh vsak dan v Izoli.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.2.2008 13:19:26   
Naja30
Ja seveda se moramo dobiti, da se spoznamo user posted image user posted image

Moja sladkorna pa ne vem, kako je, ker si ne merim KS. Samo po počutju vem, da je včasih malo preveč. Ko se počutim utrujeno in čudno user posted image  aleži, te bom kar tukaj vprašala. Če si po obroku žejen, je preveč cukra, ne?

marty, v kateri vrtec pa bo hodil (ali že hodi) tvoj mali? Jaz sem jo tudi vpisala za september in sicer v enoto Školjka.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.2.2008 18:50:03   
aleži
Imam eno ZELO LEPO NOVICOuser posted image user posted image user posted image
Azzurra je danes ob 15.08 rodila punčko Dašo težko 3430g in dolgo 53 cm  v Izoli.
ČESTITKE BRATCU, MAMICI IN OČKU  ter prijetno cartanje. 

Naja3, nimam pojma, ker jaz pijem veliko vode in tudi nisem zasledila, da bi imela povišanega, ker si merim KS.

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.2.2008 19:33:15   
aleži
Ej, Marty5 a si ti mislila na Azzurro ali na katero drugo? Amaya ima rok drugi teden. Ali je morda ona srečna mamica danes??

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.2.2008 19:54:54   
helenav
aleži user posted image user posted image user posted image kaj špegaš pri septembrkah????user posted image user posted image user posted image user posted image
Se opravičujem ki sem kar vdrla..ampak mi ni dalo mirauser posted image user posted image ..

lep pozdrav iz obale 2007 oziroma Južna Primorska....

Danes sem imela UZ in naj bi imela 3124g-bomo še videli ko se bo rodila, ker v to ne verjamem, ker že pri prvemu se je zmotila za skoraj 1 kg. Drugače je v redu z njo. 27.2 pa imam CTG in bomo videli, če so kakšni popadki že na ekranu.

user posted image user posted image user posted image lepa moja pikica,ampak naj ne zraste preveč..sicer ji cunjica za odhod domov, od moje Klare ne bo pravuser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.2.2008 20:11:12   
amaya
Bravo za Azzurro...joj kako lepo...jaz pa še kar čakam...ta luna ima z mano samo to, da sva obe okrogli user posted image . Na zadnjem CTG je bila črta popadkov ravna premica user posted image , ko sem pa domov pršla bi pa verjetno malo skakalouser posted image . Sedaj pa že res nestrpno čakam. Sem pa ful vesela za Azzurro in upam, da je vse v redu . Ali kdo kaj ve?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.2.2008 20:13:20   
marty5
Na Azzurro sem mislila, ja user posted image . Je včeraj pisala, da ji bodo danes sprožili - sem kr gledala na uro, se mi je zdelo dooolgooo user posted image . No, glavno, da je na cilju, ta hudo mimo, mala pupika pa uživa pri mamici user posted image .

Naja3 - moj ta mali bo šel v enoto Livade s septembrom (Mavrica, če se ne motim). Seveda, če nas sprejmejo....sem vlogo oddala že septembra, odgovora še ni. Držim pesti....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.2.2008 22:04:33   
leni5
user posted image Ma bravo za azzurro in Dašo...ve kdo, če je vse o.k.?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.2.2008 10:01:53   
Naja30
Čestitke Azzuri! In njeni družinici! user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.2.2008 13:03:09   
aleži
Azzurra mi je napisala, da sta v redu in da vas lepo pozdravlja in vas čaka gor!!! ha ha. Najprej tebe čaka Amaya potem še mene, ampak midve se še ne dava s pupico!!! user posted image user posted image

Daša je rekla, da pridno je in da epiduralna ji ni prijela.

Saj bo že Azzurra sporočila in kaj več napisala o porodu,... ko bo pri moči in se vrnila domov!!!

naja3 KS so merili samo Daši, njej pa bodo 3 dan po porodu in diete ni nobene. Morala sem jo vprašati, ker me je mantral firbec glede sladkorne.

Helenav lepo da si me našla user posted image user posted image   moja priča!!! Saj moraš ti mene kontrolirat in jaz tebe!!!user posted image user posted image
Boš videla, da bom lahko kaj oblekla od Klarice user posted image , ker ne bo imela toliko kg!!! Lep pozdravček Klarici user posted image od Žigija!!!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.2.2008 13:26:22   
melaverde

user posted image  Azzurra, iskrene čestitke in najlepše želje tudi z naše strani !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.2.2008 18:27:26   
Naja30
aleži, se pravi da ko rodiš, nisi v porodnišnici na dieti?user posted image  No, ok.

In kako drugače, primorke? Nekam sivo vreme je, ne? Sonček se prebija skozi to meglo, no saj mu bo ratalo, da bo zasijal.

S tamalo sva bile vzunaj malo na igrišču, na kavici...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.2.2008 15:36:22   
amaya
Miauči...čakam in čakam...danes sva z mojim kupila avto, tako da sedaj lahko grem user posted image user posted image .Samo to me je še matralo, zdej pa lahko diham user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.2.2008 14:13:35   
Eviii
čestitke azzurri user posted image user posted image user posted image .
amaya, tebi sem pa že zadnič povedala, da se boš še malo načakala, še predvsem, če je fantek v tvojem bušiju. sem ti napovedala, da bo 3.3., tako kot dejan user posted image . od zdej naprej pa drži noge skupi in počakaj, da pride lovšin z dopusta user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.2.2008 21:17:13   
amaya
ja ma veš da imaš prav...ta lovšin me prav matra zdej...vedno kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.2.2008 10:13:46   
leni5
Eviii, kdaj pa se nam boš ti spet pridružla??? Bi bla počasi že ura, auser posted image ?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.2.2008 13:10:39   
Eviii
leni, sem te prej klicala (iz službene številke). pa mail sem ti tudi poslala.

amaya, pazi, da se ti ne bo zgodilo ko meni... isto počitnice. lovšin me naroči za sprejem in sprožitev 2 dni čez rok. dejan je bil pač po ocenah grozno velik fantič. v 37. tednu je imel glavico 34 cm. sm se že vidla, da me bo čisto razparal... 2 dni čez rok me dobi guzejeva. in reče, da bomo čakali. ker itak se je lovšin zmotu in otroček res ne more bit tko velik, ker sem sama majhna. in glejgazlomka naslednje jutro ugotovi, da ima moj fantina glavico z obsegom 36,1 cm. jaomene... in smo tolko čakali, da je imel dejan glavico 37 cm, ko se je odloču prit ven (z malo spodbude) 6 dni čez rok. ko je pršla enkrat ena kolegica na obisk v bolnico (guzejeva me ni spustila domov, samo čakala sem v bolnici) in me je vprašala, kdo sploh dela. sem ji rekla, da guzejeva in ravnikar. takrat mi je v smehu rekla, drži noge skupi in pejdi domov in čakaj na lovšina, da pride nazaj. no, pa ga nismo dočakali user posted image ... se je pa izkazalo, da je imel čisto prav in da mi morejo takoj sprožit, ker bojo problemi. in smo čakali in čakali, dokler ni blo treba cr... tko da amaya, noge skupi in uživaj še teh par dni user posted image ...

leni, hm, glede na to, da možeka ni dosti doma (ta teden je na primer v španiji) in da sama user posted image  ne morem nardit, bomo še vidli, kako z novim članom. mogoče nam bo kr dejan dovol... itak nimam dovolj energije za njega, kaj šele še za enga zraven user posted image .

ajd, se beremo user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.2.2008 22:24:31   
amaya
Ja moj naj bi bil po Lovšinovih besedah tudi velik....a so njegovi vsi veliki?user posted image user posted image user posted image Da ne bo res 3.3. user posted image No jutri imam rok in tudi CTG, pa bom videla kaj bodo rekli. Pa še moj gre v LJ tako da se zna kaj dogajat...Zadnjič je rekel, da čim bo šel naprej od Kozine ga bom zihr klicala, da mora laufat domov...da bi blo res tako...bi ga že zdavnaj poslala. Ne bi bilay rada gljih dosti čez rok, pa da bi mi morali še oni sprožit...no res pa je, da to delajo čez dan...kar bi blo tudi mojemu fajn...ja kr nekaj zbirča...user posted image user posted image user posted image seveda vse v hecuuser posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.2.2008 7:33:27   
amaya
zjutraj sem se zbudila, šla lulat in opazila ta famozen čep...kri in sluz...zej p ležim v postelji in štejem popadke user posted image user posted image user posted image user posted image ...nočem divjat gor prezgodaj...no mislim, da je to to...samo ta lovšin je res car če je skinu pdp v nulo user posted image ...edino kar mi je žal je to, da ga ni....pa gljih zdej morajo bit te počitnice

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.2.2008 10:54:58   
leni5
Srečno Amaya! En lahek in neboleč porod ti želim...pa zdravega in pridnega otročiča...

Eviii, sem šla še enkrat prečekirat telefon, ma nimam nobenega neodgovorjenega klica od včeraj!? Ben, zdaj je že itak ksno!

Pa Brigito pozdravi! 

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.2.2008 11:06:53   
aleži
Amaya srečno in upam, da bo vse v redu!!!

Jaz sem imela isto kot ti, čep odpadel in rodila express!!

Čestitke!!user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.