|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obala 2008
4.3.2008 15:31:14   
marty5
Aha, torej sem leni5 nevedoč spoznala v nedeljo user posted image . Če ne veš katera - tista z največjim trebuhom pri Eviii user posted image .
Madonca, je ta Obala res eno malo selo, kjer se vsi tako ali drugače poznamo user posted image .

Upam, da se pridruži še kaka majčica, junijčica, julijčica, če ne bom po maju sama ostala tukaj user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.3.2008 19:41:01   
aleži
No končno je naša Sara zaspala. Cel dan je samo iskala zajest od 12.30 do 17.30 smo se dojile na 1 uro in nič ni spala. Non stop je bila lačna. Kriza!! Mogoče je vreme kaj vplivalo!
Kako je tvoja Daša in tvoj Etiene?

Leni5, ne se sekirat, ker jaz tudi ne grem iz Obale2008. Končno smo se našle, a da bi pa šle, ne gremo!!!
Morem rečt, da je moj drugi porod bil drugačen od prvega, saj prvi je bil naraven in drugi z umetnimi popadki. Drugače morem priznat, da je drugi šel HITREJE od prvega. V roku 15 min (saj meni se je zdelo) z bolečinami groznimi vred je prišla naša Sara, potem si pa misli kako hitro!!! Porod naj bi trajal kot so mi napisale 2 uri!!
Ne se preveč sekirat in razmišljat, ker bo samo še slabše!!!

Eviii vse najboljše tvojemu sinčku za rojstni dan!!!user posted image user posted image

Obala je pa res majhna če se vse poznamo med seboj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.3.2008 8:29:09   
aleži
Dobor jutro Obala in želim vam prijetno kavico in topel zajterk pri takem vremenu!!

user posted image

Azzurra, kako si kaj? Nič mi nisi napisala kako je sprejel Liam Dašo?
Kako je bila noč? Naša je bila kar v redu napram včeraj popoldne. Jedla je na 4 ure. Problem je v temu, da je lačna, spije in potem nekaj cuca z ust in zaspi. tako, da se dojimo cca pol ure z spanjem vmes. Nisem tega navajena, ker Žiga je pojedel in spal. Punce so bolj zaspanke!!user posted image
Žiga je bil včeraj super, ni več protestiral da hoče it spat z nami. Zdaj ga daje on spat in se on ukvarja zvečer z njim!!user posted image   Prav vesela sem, ker nisem pričakovala, da se bosta uskladila.
A ja, si že nesla strojček na sladkorno? Moj mi ga je ravno nesel in seveda bo treba poklicat čez 6 tednov za it gor delat test. Ke zoprno spet tisto pit!user posted image
Kaj pa k pediatrinji si jo naročila? Mi imamo pregled 1.4 ob 12.30 pri Rončevičevi.

Lp. Morem it ker me kliče user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.3.2008 10:45:16   
leni5
U, vidim, da je še več akcije zdaj na obali kot prej! SUPER!

Eviii, ti pa si obkrožena s samimi trebuharcami in se mi zdi, da ti počasi že delamo gušte, ne? Pozdravi Dejančka in res pridite kaj mimo, zdaj bo itak kmalu sonček, jaz se bom dolgočasla doma, žabice pa čakajo!
Ja Marty sej sem skozi študirala od kot si mi znana, pa se mi zdi, da sva bili tudi parelelka na gimnaziji? Si bla v B-ju al sem vstrelila mimo?
Aleži kaj res, da umetni popadki bolijo bolj kot naravni? Ker mi je ravno v pondeljek ena pupa povedala, da so ji v drugo sprožli z umetnimi in da je blo hitreje kot prvič, ampak da je bolelo kotuser posted image . No, sej bom že preživela, zdaj že malo pretiravam s temi strahoviuser posted image ! In praviš, da je Sara požerušček? Sej se je že rodila kar konketna pupa, ne?

Kaj lahko pridem previjat vaše otročiče, da malo povadim? Včeraj sem s Tajo vadila na Baby Bornu in sem ugotovila, da ji kar gre. Danes imam zadnji UZ in bo šla verjetno z mano gledat dojenčka in začuda je ne zanima spol! Je rekla, naj ne vprašam zdravnice, ker mora biti presenečenje!

Mamice uživajte in počivajte, ostale user posted image pa se še kaj oglaste!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.3.2008 10:47:22   
nika9
ojla, evo mene jaz sem julijčica, tako da marty ne skrbi, ne boš sama!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 430
5.3.2008 11:00:43   
leni5
čau nika, še ena izolanka vidim...ste pa res v večini!

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 431
5.3.2008 12:14:03   
Azzurra
Aleži - Liam je sestrico sprejel kar dobro. Najbolj sem se bala, da bo kak kažin ponoči. Zaenkrat je vse ok. Jo boža, ji daje poljubčke, gre gledat ko jo dojim in pravi, da me "grize" user posted image  Zvečer se vsi 4 uležemo na posteljo in vsak hrani svojega, moj dragi Liama, jaz pa Dašo. Konča se tako, da zaspijo vsi (plus maček ob vznožju), jaz pa grem kaj naredit po hiši user posted image
Drugače nekega ljubosumja ni zganjal, edino je treba pazit, ker on nima občutka in včasih božanje postane že skoraj krtačenje user posted image

Zaenkrat še ne morem rihtat obeh, torej ali je zraven moj dragi ali je moja mama, če pa Daša spi, pa sva lahko sama in se igrava skupaj in kar gre. Upam, da se bomo kmalu "osamosvojili", samo po moje bo to ko bo Daša vseeno malo večja in ko bojo problemi s hranjenjem premagani.

Tudi Daša je zaspanka, ona bi tudi cucala ure in ure in vmes spala. Samo to ni nič. Tudi mleko se ne dela tako. Poleg tega ko tako cuca, ji vmes še izteka mleko iz ust, ker se samo carta. No, kljub vsemu je že začela lepo pridobivat na teži, od prejšnjega ponedeljka, torej v 10 dneh je dobila 280gr. Upam, da bo šlo tako naprej. Liam je prvi mesec zrastel 10 cm in dobil malo več kot 1,5kg in podpišem, če bo tudi Daša tako. Raje vidim, da so moji otroci dobri jedci user posted image  tako, da res upam, da bo vzpostavila red s hranjenjem. Za zdaj smo v zadnjih dneh na dobri poti (in trkam po leseni glavi, da bo šlo tako naprej!).

Jaz pa sem dobro, res se počutim (tam spodaj) kot da nebi rodila. Prvič sem bila dosti bolj boga, slabokrvna, utrujena. zdaj mi ni problem se zbudit ponoči in dojit magari eno uro. je pa res, da se zbudi vmes enkrat ponoči in enkrat pozno proti jutru (recimo, včeraj smo jo dali spat ob 22.30 in je spala do 4., potem smo se nahranile in potem se je zbudila ob 7., pa še to smo jo po moje mi zbudili)

leni5 - jaz sem imela obakrat sprožen porod, za Liama ker sem šla čez rok, sproženo s svečko in dobila sem svoje popadke.

Tokrat sem šla rodit "na suho", torej brez popadkov in so mi takoj od začetka zašibali umetne. Moram rečt, da ni bilo bistvene razlike med enimi in drugimi. Ne boj se. (je pa lahko rečt to, enkrat ko je šlo mimo, priznam!).

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 432
5.3.2008 13:05:07   
amaya
Pozdravljene.
Jaz pa sem danes zelo slabo začela dan. Se že prav sama sebi smilim. Med jutranjim umivanje našega piščančka me je primlo na WC in začela se je kriza...boli za umret, tako da skoraj nisem mogla priklicat mojega. Med njegovim jokom, mojim stokanjem in petjem dragega sem končno nekaj spravila s sebe. Se stuširam, popivnam, namažem s kremo...in evo...ponovno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dejavu....na koncu mi ga je uspelo skupaj z mojim (ki ima še vedno malo straha se rokovat z njim-pravi da je štorastuser posted image ) umit in preoblečt. Potem pa jok...laaaaaaaaaačen...nisem mogla...naj si mislijo da sem slaba mama, ma jaz se nisem mogla niti premaknit...še vrtoglavica in slabo...sem si spumpala mleko, pa je kr zaspal...Meni pa še slabo: vročina 38...zdej mi je malo padla, pa ne vem kaj naj...sem klicala v zdravstveni dom, pa moja ne dela...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem žalostna, ker sama resnično še ne uživam materinstva ampak je zaenkrat ena velika muka...ne z njim, temveč s temi šivi in ranami...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 433
5.3.2008 13:16:16   
nika9
a je v Izoli kakšna telovadba za nosečnice?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 434
5.3.2008 13:32:19   
amaya
Mislim, da ima Barbara v obrtni coni, amapk nisem sigurna...pokliči...Mislim da je B-center ali nekaj takega

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.3.2008 13:35:30   
aleži
Ciao amaya, kako je? je kaj bolje!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 436
5.3.2008 13:46:19   
amaya
Ne. Ne vem več kaj naj naredim. Zdej se mi je stavr še zagnojila, ampak baje je to ok, samo da gre ven...pa še ta vročina....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.3.2008 17:08:26   
leni5
joj, boga ti amaya! Pa ti je babica dala kaj, da si mažeš, razkužiš? Pa vročina je od tega?Ni kakšen mastitis? Jaz bi na tvojem mestu se šla pokazat kar v bolnico al pa pokliči babico!

Jaz pa sem imela UZ in moje mikino še vedno sedi na ritkiuser posted image ! Kaj katera ve, če obstajajo kakšne vaje? Kaj ni tvoja azzurra se čisto proti koncu obrnila?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.3.2008 19:24:37   
aleži

Leni5, nekaj sem ti našla glede obrata na glavico iz forumov. Magari poglej si še kje na google kot ti piše!!

1. ko vstaneš iz sedečega položaja, vstani čim bolj zravnano (čim manj prepogibanja v pasu)
2. čim dlje držat poln mehur, ker naj bi ta izpodrival plod navzgor in ga posledično silil, da se obrne

Na eni angleški strani sem prebrala, da naj bi vaja, ko si z dvignjenimi nogami in zadnjico, tako da trebuh dol visi proti prsnemu košu, bila % uspešpna vsaj toliko kot je zunanji obrat.....Glej, ne vem - vprašala sem Pušenjaka in je rekel, da škodit ne more, ampak on ne verjame, da to pomaga. Zgubit nimam kaj. Podobne zadeve lahko najdeš tako, da v iskalnik (google ipd) vtipkaš "breech baby" ali pa "turning a breech baby".

Takrat ko smo hodile na telovadbo je ravno Azzurra vprašala Majo za te vaje, pa naj ti ona kaj več na piše ko se bo oglasila!!user posted image

Ujej, uboga ti amaya, skoraj bi bilo dobro da se greš pogledat k ginekologu!! Ni se za hecat, če imaš vročino!!!

Drugače si vprašala za spol ali bo presenečenje in koliko kg ima že tvoja pikica? A si že na porodniškem?

lp

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.3.2008 20:21:02   
Azzurra
ja, res je dolgo sedela na ritki.
Meni je takrat maja dala neke vaje, jih imam še vedno nekje spravljene, ti jih pošljem magari po pošti, bom poslala magari mojega na pošto, ker zdej ne vem kako bom kdaj lahko šla kaj ven. sicer imam za it do naše kadrovske nest papirje za jo zavarovat, verjetno v petek.

amaya - da nimaš res kak mastitis?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.3.2008 8:43:07   
marty5
Dobro jutro user posted image !

Leni5: moj sin (taprvi) je tudi dolgo sedel na ritki, tako dolgo, da sem bila že skoraj poslana na obrat. SEm raziskala vse živo o tem po netu (vse kar ti je napisala aleži) in sem delala vaje. Zdaj, ne morem trdit, da je ravno to pomagalo, ampak se je le zadnji hip obrnil user posted image . Tako, da škodit ne more. Sem pa prakticirala tisto vajo, o kateri je aleži pisala - da trebuh visi proti prsnemu košu in pa še tisto, da si na vseh 4ih in trebuh dol visi. Samo moraš nehat takoj, ko postane neprijetno. Baje pomaga tudi namakanje v topli kadi, ampak je to nepriporočljivo iz drugih razlogov.
Sicer pa se naj bi drugi in vsi naslednji otroci obrnili veliko kasneje kot prvi - nekateri celo tik pred porodom....Kakorkoli, upam, da se obrne user posted image .

Aja, pa res sva očitno bili paralelki- ja B sem bila, tisti babji razred user posted image .

Amaya - upam, da se čim prej rešiš muk user posted image . Če sem prav razumela te bolijo šivi od poroda in hemeroidi? Jaz se spomnem, da sem še 3 mesece po porodu rojevala na wc-ju, ko sem šla na veliko potrebo in te čisto razumem. Ne predstavljam pa si, kako mora biti še s šivi zraven.....Jaz bi se šla pokazat, pa naj ti kaj dajo.

Grem delat - recimo user posted image . Delam namreč še 3 dni in bolj kot ne sedim in čakam da mine delovnik, ker sem že vse predala user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil marty5 -- 6.3.2008 8:44:09 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.3.2008 10:16:15   
leni5
Hvala, zlate ste!!! Bom malo pogledala te vaje, nekaj sem že brskala po netu, če bo kriza azzurra te bom prosla za vaje, zaenkrat pa te še ne bom gnjavla, bom jih kar sama poiskala!
Malo ste me potolažle, tako da verjamem, da se bo obrnil/a, ne vem kaj je, ker sedi na ritki, pa se je nekaj gin. matrala gledat in sem ji rekla, da naj kar pusti, ker itak pridem čez 14 dni nazaj...ima pa zdaj nekaj manj kot 2 kg, tako da računam, da bo ob rojstvu kot Taja, okrog 3.500 g.
Nisem še na porodniški, uradno nastopim porodniško 22. marca...pa bom vidla kako mi bo, če bom o.k., bom poskusla kar do konca, za teh par urc, ki delam na dan...

Amaya se ni nič oglasa, upam, da je o.k.

Lep dan in pazite, da vas ne odpihne burja!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.3.2008 13:34:44   
aleži

Leni5
, super ima že tvoja pikica g. No isto težka kot naša Sara. user posted image
Zadnjič si napisala, da potrebuješ prakso, pa se ti ponujam, da lahko prideš se prakticirat!!user posted image
Saj boš še malo potrpela in potem boš že kot bo pihnila burja na PORODNIŠKEM in ti bo štorkljica prinesla zlato dete!!!
Azzurra, kako je bila kaj noč? Naša kar lepo spi na 4 ure, malo pogleda in potem spet spi. Je prava zaspanka.
Veš, da komaj čakam, da gremo malo ven na sonček ko bo seveda in da se kaj kmalu dobimo na user posted image klepetu in ne na sladkorni user posted image kot včasih.user posted image
lp

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 443
6.3.2008 17:38:33   
Azzurra
Tudi Daša je zaspanka, po cele dneve spi. Ne vem ali nabira energijo za nazaj ali za naprej user posted image
Ponoči zaenkrat spi kar lepo, posebej prvi del noči. Jo nahranim cca ob 22.30 in potem spi tudi do 3. ali 4. ure (še takrat jo zbudim jaz, ker se mi nabere mleko in je treba spraznit), potem pa se zbudi med 7. in 8. uro, ampak to po moje tudi zato, ker jo zbudimo mi, ker takrat vstanemo.

Je pa ta noč bila katastrofa zaradi drugih stvari. Burja je namreč premetavala kante, lonce od rož, strešnike, vse živo - in to je ropotalo kot zmešano. Nekje ob 4. zjutraj sem šla ven v sami majci s kratkimi rokavi in v copatih po neko kanglo, ki mi jo je rumpalo direktno pred oknom. Potem se je zbudil Liam in je bil kažin. On tako lepo spi, še za novo leto ko pokajo petarde se ne zbudi, tokrat pa cel kažin. Verjetno se je ustrašil česa. No, potem pa je še maček težil in mijavkal za ven, pol sem ga spustila ven, pa je čez čas tolkel po polknih za pridet nazaj  not, skratka - če je kdo spal - je bla to glih Daša.

Tudi jaz komaj čakam bolj toplo in sončno vreme, da bomo šli kaj ven.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.3.2008 19:13:13   
amaya
uh...evo mene.hvala za skrbuser posted image .
včeraj zvečer sem šla v ZD Koper k dr. Kocjanovi in ko je vidla kaj imam zadaj, se je zgrozila in mi dala napotnico za bolnico. Ko sem prišla gor me je sprejela ista ginekologinja, kot na porodu dr. Strgulc (mlada in prijazna ter profesionalna punca). Me je ginekološko pregledala in napisla sprejemni list. Jaz pa sem ji rekla, da niti pod razno, ker me doma čaka moja lačna mucica. Sicer sem mu spumpala deci mleka, pa mu ga je moja mama kar v šusu dala...user posted image je pa jedec res.
no v glavnem sem se z njo zmenila, da dobim sobo na ginekološkem in lahko grem domov s tem da sem morala obljubiti, da bom ob 8 uri gor na tšče. še prej sem scucala vrečko antibiotikov.
zjutraj sem se vrnila in čakal me je operacija: prva diagnoza je bila začetek sepse...hvala bogu ni bila končna, ker sem imela kri v redu. lovšin mi je skupaj s smajlovo očistil gnoj, ki se je naredil in nakopičil za šivi. Potem sem še malo obležala in se vrnila (pred dvema urcama ) domov. Gor sem pa bila z mojo pikico. Najhuje mi je pa to, da sem ga morala dat (za včeraj in danes) na aptamil...zaradi antibiotikov in narkoze, ki sem jo danes dobila...

NO, SEDAJ SEM PA SUUUUUUUUUUUUUUUUPER....LAHKO SEDIM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IN upam da je tega konec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne upam, ampak VEM!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.3.2008 8:12:15   
Azzurra
he he, ni zastonj moja sestrična (dr. K) user posted image user posted image user posted image

kar se pa aptamila tiče...če je to najhujše od vsega, amaya, pol kaj naj jaz rečem, ki imam že drugega otroka na dodatku? ti lahko pokažem prvega, je super rezultat, tako da zaradi dveh flaškic se ne bo svet podrl, važno je, da si ti boljše in tudi aptamil boste pozabli, jaz pa bolj težko.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 446
7.3.2008 9:47:09   
aleži
Joj, prav uboga ti. Še dobro, da se je vse skupaj v redu končalo in da lahko zdaj sediš in uživaš tvojega cukerčka.
Srečno!!user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.3.2008 10:44:53   
leni5
Dan! Meni še vedno kolca pod levo joško, tako da bom danes začela s kakšno vajo, da se obrne.
No, amaya, sem vesela, da si rešla vse in ne se hecat z zdravjem. Če te pa potolažnim, sem tudi jaz po 2h tednih imela mojo ta prvo 2 dni na aptamilu, zaradi antibiotikov, mastitisa in gnojno vnete bradavice...pa smo se pol normalno dojili do desetega meseca.
Aleži, komot pridem malo vadit...meni se vse novopečene mamice čudijo, ker sem baje edini obisk, ki se ponudi, da previje dojenčka...pri fantkih imam malo problemov, če so pokakani pri punčkah pa sem itak mojsteruser posted image !
Drugače me popoldan že daje nosečniška utrujenost, pripravla sem vse, kar sem imela, zdaj čakam še, da dobim nazaj vse stvari od Taje, ki sem jih posodla. Upam, da jih dobim kmalu, ker čez par tednov ne vem, če me bo volja likat in prat!

Baje bo kmalu lepše vreme, tako da se boste lahko sprehajale z vašimi sončki!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.3.2008 15:25:58   
Eviii
kuku obalke user posted image .

leni, kar se previjanja tiče, ti lahko povem, da una ta tretja user posted image , ki je bla zadnič pri meni na rd od dejana (ne mislim na marty), je rekla, da bo v bolnici odgovorila, ko jo bojo vprašali, kiri otrok bo to, da je to prvi. da se ji slučajno ne bi smejali, ker ne bo znala previjat user posted image ... pa ima 3 leta starega sinčka...

ja, komi čakam, da se vreme malo popravi. našega dejana sicer nič ne moti in hoče bit cele dneve zunaj. pa niti razno ne razume, da mamico zebe, ko ga po burji šeta naokoli user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.3.2008 17:49:24   
amaya
danes sem kot nova...problem je pa mleko, ker sem opazila da je po narkozi ful vodeno in zanj prešvoh...cel dan ga že dojim, on pa kar joče in še kakal mi ni od zjutraj...tako sem sedaj dodala aptamil pa je kar utihnil in me zadovoljno gledal...revček, jaz pa nisem cel dan štekala kaj mu je...štroncauser posted image

azzurra: kako pa so ti prebavljala z aptamilom? moj je imel namreč tonsko plenico, kar jo z mojim mlekom nima. pa tudi dosti več poliva, čeprav podiramo kupček.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.