Azzurra
|
Aleži - Liam je sestrico sprejel kar dobro. Najbolj sem se bala, da bo kak kažin ponoči. Zaenkrat je vse ok. Jo boža, ji daje poljubčke, gre gledat ko jo dojim in pravi, da me "grize" Zvečer se vsi 4 uležemo na posteljo in vsak hrani svojega, moj dragi Liama, jaz pa Dašo. Konča se tako, da zaspijo vsi (plus maček ob vznožju), jaz pa grem kaj naredit po hiši Drugače nekega ljubosumja ni zganjal, edino je treba pazit, ker on nima občutka in včasih božanje postane že skoraj krtačenje Zaenkrat še ne morem rihtat obeh, torej ali je zraven moj dragi ali je moja mama, če pa Daša spi, pa sva lahko sama in se igrava skupaj in kar gre. Upam, da se bomo kmalu "osamosvojili", samo po moje bo to ko bo Daša vseeno malo večja in ko bojo problemi s hranjenjem premagani. Tudi Daša je zaspanka, ona bi tudi cucala ure in ure in vmes spala. Samo to ni nič. Tudi mleko se ne dela tako. Poleg tega ko tako cuca, ji vmes še izteka mleko iz ust, ker se samo carta. No, kljub vsemu je že začela lepo pridobivat na teži, od prejšnjega ponedeljka, torej v 10 dneh je dobila 280gr. Upam, da bo šlo tako naprej. Liam je prvi mesec zrastel 10 cm in dobil malo več kot 1,5kg in podpišem, če bo tudi Daša tako. Raje vidim, da so moji otroci dobri jedci tako, da res upam, da bo vzpostavila red s hranjenjem. Za zdaj smo v zadnjih dneh na dobri poti (in trkam po leseni glavi, da bo šlo tako naprej!). Jaz pa sem dobro, res se počutim (tam spodaj) kot da nebi rodila. Prvič sem bila dosti bolj boga, slabokrvna, utrujena. zdaj mi ni problem se zbudit ponoči in dojit magari eno uro. je pa res, da se zbudi vmes enkrat ponoči in enkrat pozno proti jutru (recimo, včeraj smo jo dali spat ob 22.30 in je spala do 4., potem smo se nahranile in potem se je zbudila ob 7., pa še to smo jo po moje mi zbudili) leni5 - jaz sem imela obakrat sprožen porod, za Liama ker sem šla čez rok, sproženo s svečko in dobila sem svoje popadke. Tokrat sem šla rodit "na suho", torej brez popadkov in so mi takoj od začetka zašibali umetne. Moram rečt, da ni bilo bistvene razlike med enimi in drugimi. Ne boj se. (je pa lahko rečt to, enkrat ko je šlo mimo, priznam!).
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|