|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
7.2.2008 12:08:08   
leni5
Ja, ma kaj ko nikoli ne ugotovimo pravočasno, da smo vse online.

Upam, da ste dobro opravle na pregledih...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: OBALA 2008
7.2.2008 21:57:35   
Azzurra
Ma jaz niti ne, sem fasala merilec tudi jaz! Ma se pa sprašujem, če ta reč sploh dela prav. Pred večerjo mi je pokazalo namreč 7,2 ! Je moja mama bla pri nas in je gledala kako to počnem, pa je rekla, da je nekam dosti, da naj si še enkrat zmerim. In res, si zmerim še isto minuto, mi pokaže 7,4! Potem sem pojedla večerjo in sem bla vsa demoralizirana kaj bo pokazalo - no, pa mi pokaže 5,9!
user posted image  Iz solidarnosti do mene ima tudi moj dragi nosečniški diabetes - sem mu zmerila in je imel 6,4 !!! user posted image user posted image user posted image
Samo vam povem potiho, da je kar skočil, ko sem ga pičila v prst! user posted image user posted image user posted image  In mi si moramo to delat 6krat na dan!

Imam pa v torek že spet ctg in pregled, upam, da me bo dal kmalu spet tudi na UZ. Zdaj je enkrat preskočil UZ in jaz sem že čisto zasekirana. Oboje - protitelesa in sladkorna - se najbolje vidi na UZ, tako da upam, da bom imela še kakšnega do konca.
Jutri gre moja prijateljca v Ikeo in mi dela take gušte. Že ful časa se menimo, da bi šli, da bomo šli, a zdaj je že pozno, tako visoko noseča si ne upam it v Padovo. Kaj da ostanem kje tam v koloni kamionov v Mestrah?! user posted image  Sem ji pa naročila nekaj stvari in komaj čakam jih dobit, upam, da bodo imeli plac v avtu!

Uživajte vikend kolikor gre, še podaljšan je user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Obala 2008
8.2.2008 22:12:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Sicer sem videla odprto temo nekaj strani nazaj, a se mi dozdeva, da so vse primorske mamice že v porodnišnici, tako sem odprla novo temo. Če je katera, ki bo rodila v letu 2008 in je doma na Obali, naj se kaj oglasi, da ne bom samevala.

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
10.2.2008 19:56:37   
amaya
?????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.2.2008 19:57:47   
amaya
Kako ste kaj bodoče mamice? Vreme je fantastično...jaz sem končno vse preprala in posušila. me je že kar panika malo grabla, kdaj mi bo vse uspelo...pa je...zdej lahko grem dihat user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.2.2008 10:28:00   
leni5
Juhu!
Ste lep preživele vikend? Mi smo bli v petek v postonjski jami in je blo lepo, tudi, če je blo ogromno, preveč ljudi. Jaz sem tudi počasi začela s pranjem in pripravljanjem cunjic, ve pa verjetno že odštevate dneve. Kaj ste vse 3 (amaya, azzurra in aleži) marčevke, ne?

Kaj pa ta anonimna hoče?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.2.2008 11:42:37   
aleži
Leni5, prav škoda da se nisva videle pred Postojnsko jamo, saj smo bili tudi mi gor. Mi nismo šli noter gledat predstave v jamo,saj Žiga je bil čisto trd od gužve, šele potem, ko smo šli proti avtu se je oživel. On ko vidi gužvo postane tih, samo gleda,...!!! ha hauser posted image  Posluđšali smo Romano in potem šli proti domu na pizzo.

Jaz in Azzurra sva marčevki, amaya je februarčica.
Tudi jaz sem končno začela s pranjem, mali je v vrtcu, tako, da imama mir in čas. En kup štrac za likat naših in od pupice,...

Kako se pa ti počutiš?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 357
11.2.2008 12:17:07   
leni5
Ja, če bi se sploh našli med vsemi ljudmi...ma nam je blo fajn kljub gužvi. Pa drugič, ne?

Ma jaz sem kar dobro...razen križa me nič ne boli, sem pa popoldan pogosto kar utrujena in komaj čakam večer, da grem spat...

Zdaj proti koncu me kar malo grabi panika, pa čeprav sem že enkrat dala vse to skozi...

Ve? Vse o.k.?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.2.2008 20:37:34   
amaya
ojla pupice. sem bila na predavanju za pručko in sem bila ful navdušena.tudi babica ki je vse to predstavila me je tako navdušila da bi kr takoj rodila.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.2.2008 22:14:55   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ojla pupice. sem bila na predavanju za pručko in sem bila ful navdušena.tudi babica ki je vse to predstavila me je tako navdušila da bi kr takoj rodila.

ciao

se opravičujem ker sem kar vpadla not. sem hotela samo povedat, da je pručka super stvar. sem rodila junija v Izoli na pručki v 1 uri z dvema šivoma.
Res se vam splača probat user posted image

Srečno !!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 360
13.2.2008 10:11:47   
leni5
Ja, za pručko mi je tudi znanka pravila, da je fajn, prvi porod je imela na pručki, pri drugem pa je šlo tako hitro, da še do pručke ni utegnila...in glede, da je to moj drugi porod, upam, da bo enako z manouser posted image .

V pon. pa sem imela en neljubi dogodek na cesti, ki se je na srečo dobro končal...ne smem niti pomislit kaj bi se lahko zgodilouser posted image  

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.2.2008 18:36:59   
tominikapiki
Čau, jaz sem tudi na Obali. Pdp konec aprila. Nisem vedela, da je bilo to predavanje o pručki ... A bo v marcu še kakšno? 

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.2.2008 20:46:25   
Azzurra
Vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 13.30 je predstavitev porodnišnice.
Vsaka prva sreda v mesecu ob 13.30 je predavanje o pručki.
Vsak drugi ponedeljek v mesecu ob 13.30 je predavanje o EA.

Naj me kdo popravi, če sem se zmotila.

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.2.2008 14:43:26   
amaya
JAJAJJAJAJ

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.2.2008 14:44:43   
amaya
Poskusno sem prej napisala nekaj ker sem opazila, da mi noče poslat...ah...

Ogledi so ob 13.00. No res da malo zamudijo vedno, vendar le cca.10 minut.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.2.2008 16:17:23   
aleži
Amaya, kaj tvoj partner bo s teboj? Jaz bi morala vprašati patronažno, če moj potrebuje kakšen dokaz, da je že hodil,... pa res nimam pojma, če je lahko ponovno z menoj, saj je pred 3 leti opravil šolo za očetje.

kako je pa s teboj? Kamlu je rok,a ne?!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.2.2008 20:44:05   
Azzurra
aleži, ja potrebuje potrdilo! ni potrebno, da se udeleži tistega predavanja, dovolj je, da greš ti na eno predavanje v šolo za starše (ali samo prideš za par minut, ko se konča) in prosiš patronažno za to potrdilo! je rekla, da so v porodnišnici postali strogi okoli tega (poleg tega, da so uvedli plačilo za prisotnost očeta pri porodu).

kako je blo na telovadbi? jaz nisem prišla - iz znanega razloga, moj je v službi in jaz ne morem več kot tolko obremenjevat mojih z varstvom malega. ni kej. bi rekla, da bo naslednjič boljše, ampak...ne bo nobenega naslednjič se meni zdi...
Zdaj pa grem jest. danes sem imela velike razmake med obroki in mi ne paše, ampak ni kaj, insulin sem si vbrizgala in moram jest.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.2.2008 7:41:17   
aleži
Dobro jutro ob prijetni  user posted image  in user posted image  sladkornemu zajterku.

Hvala ti, bom poklicala in vprašala kdaj sploh imajo in kako. Tel. številko imam.

Pri telovadbi je bilo super. Imeli smo tavelike žoge, se po njej klobasali in... malo naprorno zame, saj sem edina bila tik pred rokom. Druge so vse še za mano. Ob 18.20 nas je ful malo, ob 17.30 pa jih je dosti. Kaj bomo pa potem hodile na telovadbo z dojenčki, če seveda boš šla? Jaz upam, da ja, čeprav ko se bila z Žigcem takrat (ni imel 6 mesece) nisem kaj dosti telovadla, saj sem ga non stop gledala, pa dajala igrače, ni sedel samo ležal,.. je pa fino, ker potem smo šle z mamicami na kakšno kavico ali sprehod.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 368
17.2.2008 12:05:12   
amaya
ah jaz sem že tako neučakana da dihamuser posted image , da kr noče še nič...sedaj se malo zgubljam z kupovanjem avta. za san valentino sva z mojim ugotovila , da je to nekaj kar ne bova mogla preložit na konec leta...ena krava (dobesedno) naju je skoraj zrinla z avtoceste v ograjo...malo sva pillla po ograji in gume so cville , avti so se ustavljali za nami...no lahko bi bila katastrofa. dobro da je moj pazljiv. če bi jaz z mojimi refleksi vozila, bi končala na drugio strani v škocjanskem zatoku...no pol je pa krava še spizdla...tako da sva jo še lovila....noro...na koncu se mi pa še v fris smejeuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.2.2008 12:08:14   
amaya
no sedaj pa kupujeva tank...ker je twingo celofanuser posted image in se v njem ne počutim varna. pa še voziček bi peštala notr, tako da sva se kar za karavana odločila

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.2.2008 10:38:56   
leni5
No, amaya vidim, da imaš podobne prigode na cesti kot jaz...meni so se zabili v rit, pa je moj clio super prestal trk! Prodaja pa moj laguno karavan, če te zanima....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.2.2008 18:31:45   
Naja30
Čao primorke.

Sicer sem "uvožena" štajerka na primorsko, pa upam da me vseeno sprejmete med sebe.

Noseča sem 27t, sem majčica. Imam pa že eno 14m pupiko, s katero se dan obrača čisto prehitro user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.2.2008 19:23:16   
aleži
Pridna, da si upoštevala nasvet Azzurre in se nam pridružila.user posted image  Čestitke!!!

No, smo prav vesele, da kdo pride poklepetat na Obalo2008.

Tudi jaz imam doma sinčka, čeprav je malo večji od tvoje, 3 leta bo star.

Drugače kako gre na sladkorni, kako se počutiš...???

A živiš prav na koprskem? Drugače se bomo videvale kaj z vozički user posted image , ko bomo vse rodile!!!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.2.2008 10:14:29   
leni5
Pa kakšen je ta zrak na obali, da vas je večina fasala nosečniško sladkorno?

Dobrodošla Naja...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.2.2008 16:29:15   
Naja30
O hvala za welcome words! user posted image

Na sladkorni gre.user posted image  Na kontroli je bilo ok, se držim diete naprej. Sem se navadila in kar gre. Najtežje mi je bilo na začetku kuhat za vse - jaz npr. ne smem polnomastnih izd., tamala pa seveda samo te. Ma smo se navadili in je super. Počutim se pa tudi fajn, čeprav mi še vedno miljon vprašanj kroži po glavi. Ampak če je bilo ok, potem že delam prav.

Sem iz Izole. Se kaj sprehajate tu okoli?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.