Anonimen -> RE: vse o porodu z ultivo (18.10.2008 20:05:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: liza01 Tud jest sem se po tehtnem premisleku in zbiranju informacij premisla[sm=smiley29.gif] Pomoje je res bolš EA..... Par dni nazaj, sem se pogovarjala z G, ki je bil prej predstojnik porodnišnice, o ultivi in EA. Kaj je boljš in kaj varneje za oba? Čisto po domače mi je povedal, da je res, da pri ultivi, dobi otročiček večjo dozo, vendar je povsem nenevarno tako za mati in otročička. Ni nobenih posledic oz. nezaželenih učinkov. Vprašala sem ga, kaj bi priporočal svoji ženi, če bi imela v kratkem za rodit.....brez premisleka je odgovoril ULTIVO! Seveda na koncu preostane odločitev nam samim, ki gremo rodit? Kaj menite na moj komentar in komentar mojega G? Verjetno je vsakemu, ki mu ni treba sprejemat določenih odločitev, lahko biti pameten. Če bi pa moja žena... Sama sem se odločila, da grem na naraven porod, z običajnimi analgetiki. Sem kar nekoliko skeptična, kar se tiče telih umetnih zadev. Morda se bom v drugo drugače odločila. Ne vem kako bo.
|
|
|
|