Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kajenje med nosečnostjo 6.8.2007 21:23:27
|
|
|
|
Bajsa
|
Tudi jaz sem veselo kadila pred nosečnostjo. Če sem bila "pridna" škatlico na dan, ko sem bila zares pridna tam nekje 10 cigaret dnevno, kar niti ni tako kritično, so mi rekli, ampak saj sami vemo kako je kritična vsaka cigareta, ki jo pokadimo, aktivno ali pasivno. No pa to sigurno ni edina stvar, ki nas spremlja vsak dan, pa nam škoduje. Vedno sem zatrjevala, jaz pa ne bom nehala kadit samo zato ker bom noseča... No pa sem zanosila, na začetku ko sem izvedela, sem pridno zmanjšala na cca. 5 na dan, danes je 4 dan od zadnje cigarete. Ni še veliko, ampak je začetek in upam da mi bo uspelo prenehat za zmeraj, ne samo do poroda....Mene osebno ne motijo nosečke s cigaretom, res pa je da ni ravno prijetno za pogledat, ampak tako je moje mnenje in moja želja, vsak ima pravico do svojih odločitev, dobrih ali slabih, posledice nosi vsak sam...
|
|
|
|
RE: kajenje med nosečnostjo 7.8.2007 18:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Bajsa, imaš prav, da ni lepo videti nosečke s cigaretom. Moram ti pa odkrito povedat, da me moti, in sicer zato, ker nosečka ve, da zaradi kajenja njen plodek nima dovoljne oskrbe s kisikom, pa še kar kadi. Zelo neodgovorno ravnanje. Je pa lepo, da se odvajaš. Držim pesti. Srečno. Aja, pa še to, da ne bo kdo mislil, da govorim zato, ker sem nekadilka. Ko sma z dragim začela načrtovati , sem prenehala s kajenjem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?