Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:44:54
|
|
|
|
gold fish
|
pikovit - a to pokličeš kar sestre III in prosiš za Janjo ali Andrejo? Imaš mogoče tel.št.? Janja je tista z očali in kratkimi svetlimi lasmi?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 7:34:23
|
|
|
|
Pija76
|
oj punce kok ste se razpisale!!! Kajsica dobrodošla med nami!!! Tomaževič je res fajn dohtar na GK res čudaški v nezavest ampak se mu po mojem mnenju tolk mudi nam pomagat da pr njemu kar hitr čez prideš, jaz sem tud dobila papirje tolk hitr da sem mislila da moram še kake počakat in sem pol še čakala 3 mesece, ko pa ni nič več pršlo sem pa pogledala za kaj pravzaprav so te papirji in ugotovila kot pravi Tomaževič vstopnica za tekmo! Pika 74 in Gold fish: okna so zamenjana na GK, to je pa tud vse kar so naredil, vsaj tam k se IVF odvija, tko da to ni več razlog. Pejta pomoje če le lahko kar osebno do Janje al pa Andreje pa se zmenita, tukaj je še tel.št upam sam da je prava k jih imam kr nekaj tle na listu 01 522 60 60, od Blanke pa 522 62 60. Sam kr Janjo pokličta, al pa Andrejo!!! No kje je zdaj Darmar? A ga je čist zažurala - upam!!!!! Kajatina in Kikaa: še vedno pridno počivata? Jaz imam že zaležanine se mi zdi....Pa fen mehiških znam ratat.... Blanč: verjetn sem že prepozna, ampak milsim nate, upam da te ne bo preveč bolelo in čimveč kvalitetnega pridelka ti želim!!! Bojana4: ti pa jutr a ne? Enako kot Blanču ti želim! Pa kej pojej zjutraj, se mi zdi da nuca.... Vsem ostalim želim en lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 7:35:58
|
|
|
|
Pija76
|
Ja Janja je svetla in z očali
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 7:40:40
|
|
|
|
andreja 07
|
Pozdravljene A me sprejmete medse? Z možem tud že nekaj časa nečrtujeva panič ,tako da danes imava pa že razgovor pri dr. Rešu me prav zanima kako in kaj bo povedal. Drugače sem iz Dolenjske.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 7:45:27
|
|
|
|
Pija76
|
Andreja 07 seveda te sprejmemo: DOBRODOŠLA!!! Uspešen pogovr ti želim, pa poročaj kaj ste se zmenili pr Rešu
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 7:45:36
|
|
|
|
darmar
|
ojla, se ful opravičujem, da se šele sedaj javljam. Ja bo eden, vidli smo , 14 mm je rekel da je velik, pa ne vem ali ali vrečka. Zalazoya čestitke tudi tebi, sta se res lepo prismejala iz Reškove sobe. Mi je Reš povedal, da je imel danes 4 srčke za 1 in 1 srečko za . Pridem not in on kje smo, povem da sem , ja pol pa kar na mizo, je reku. Vtakne not in oznani: ja enga mamo. Mogoče sem bla clo mal razočarana, ker lahko bi bila tudi 2, ampak je rekel, da je tako še bolje. Vem, ampak jaz bi imela kar . Rabila se nekaj časa in sedaj sem vesela, res je manj skrbi in komplikacij če imaš enega . Zalazoya tebe sem pa takoj opazila v čakalnici, se mi je zdelo da si ti. ČESTITAM. Pol mava pa skupaj rok. Meni ga je določil na 23.5.08. Nuhalno 10.11.07. Prometrium jemlem do nuhalne. Toliko da veš, če ti ni povedal. Je pa tudi meni takoj rekel za odpusntico in ker je bila fotokopija je takoj sitkal. K sreči smo našli še original, da je lahko gor dopisal. Bravo citrončica, ti pa si računalniški firk. Komi čakam, da se spet srečamo, jaz sem za in pridem ko imate zopet čas. Fortun potoči solzico, in potem v nove boje s pokončno držo. Pozdravčke in spodbuda vsem novim in tistim ki vstrajate.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 7:47:49
|
|
|
|
Pija76
|
Darmar: čestitke za in zdravo nosečnost ti želim!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 8:17:08
|
|
|
|
Bety upa
|
Zalazoya ......Čestitke in srečno do konca.... Darmar... Blanč...Držim pesti za 100 jajčk.... Novim en lep pozdrav.... Ostalim želim sončen in s kostanji postlan dan.... LP
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 8:18:59
|
|
|
|
Bety upa
|
Goyin primer.... Veni....Vidi.....Vici..... Kar ne morem verjet....in tako hitro bo tudi Maj prišel....Da bi jaz imela vsaj 50% tako srečo...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 8:21:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja07,dobrodošla med nami borkami. Blanč za veliko število jajček ti držim ogromne pestke. Fortun, . LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 8:37:30
|
|
|
|
andreja 07
|
Mene pa zanima tiste k ste šle k Rešu ste vse samoplačniško ali tudi katera na kocesijo? Namreč jaz grem sedaj na koncesijo in me zaniam ali je res vse zastonj ali je treba zdravila plačati. Imam sicer dvojčke po prvem postopku-fantke sedaj pa bi imeli še punčko ,če pa ne bo potem pa pač kakor bo samo da bo zdravo.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 8:51:24
|
|
|
|
Pikica26
|
Andreja 07, jaz sem pri Rešu, sem na koncesijo in mi ni potrebno nič plačat. Ravno danes sem šla po novo dozo, začela sem z Menopurjem. Reni70, jaz sem pa dobila dozo 2Menopur, 2 vode, pa še z Dipherelinom se špikam do nedelje, v ponedeljek pa UZ.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 9:10:40
|
|
|
|
darmar
|
Bety upa zakaj tako ??? Hvala Pija76 Andreja pri Rešu sem imela vse zastonj in to prvič. Kupila sem si le prometrium.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 9:14:24
|
|
|
|
andreja 07
|
Jaz sem mela prvič kratek postopek oziroma 11.2. je bila zadnja ,26.2. tranfer in 8.3. sem zvedela da bomo imeli dvojčke.Šla sva samoplačniško in vse plačala.mela pa sem ne vem menopur ali menogon 3 praške 2 vodice,potem še cetrotide,da ne popokajo prehitro in stop.nastopila pa je huda hiper.Ampak nič ne de sem pripravljena še enkat it čez to,ker zmrznjenčkov žal ni.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 9:31:12
|
|
|
|
Abra
|
Dobrodošla andreja 07! Reš je od ZZZS junija dobil kar nekaj dodatnih postopkov, ki jih mora opraviti do konca leta, zato nam za prvi postopek ni bilo potrebno nič plačati, kot je drugače pri njemu v navadi. Sicer pa si ti prvega tako in tako že plačala in si zdaj na vrsti za koncesijskega. Darmar tko lepo je brat take novice. Lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:01:36
|
|
|
|
bojana4
|
Živio, Pija 76 hvala , ker misliš name. Eno vprašanje, vem da ste že pisale o tabletah. Zanima me ali lahko takoj zjutraj pred punkcijo vzamem nalgesen, ali priporočate kaj drugega? Sem hotela v lekarni vzeti ketonal, pa se dobi le na recept. Blanč, ti si pa verjetno že gotova? Kako je bilo? Hvala in lep dan. Bojana
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:21:28
|
|
|
|
kikaa
|
kajsica - Prof. Tomaževič je tudi moj dr. Res je "čuden", ampak baje eden izmed najboljših strokovnjakov. Tako da jaz ostajam pri njemu in mu zaupam, kljub vsemu... drugače pa - dobrodošla! Pija76 - jaz sem res pridno ("u trdo" ) počivala samo 1. dan, naslednje dneve pa sem se čisto normalno gibala, šla ven, kuhala, vmes malo počivala, pa tako naprej. Moram rečt da se počutim čisto u redu, samo vsake toliko časa me zvije neka bolečina v spodnjem delu trebuha, kot dnevi pred mensesom. Ne vem no, me je kar malo strah kaj bo. Čisto enaki občutki, kot po vseh IUI-jih, tisto tiščanje v spodnjem delu trebuha in potem je vedno prišla "una". Isto je sedaj. Malo sem še prehlajena in kašljam, zdravim se pa z čajem z limono in medom, ker drugega nič nočem vzet. Mogoče bo malo dlje trajalo da se pozdravim, ampak bolje kot pa jemati še kaka dodatna zdravila. Že tako jih je dovolj. andreja 07 - dobrodošla, tudi jaz sem iz Dolenjske... darmar - čestitam!!! vso srečo v naprej! bojana4 - lahko vzameš Nalgesin, jaz sem vzela še kaj več pa je bilo v redu, ampak sem kar kljub temu še čutila, tako da ...kar vzemi...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:22:18
|
|
|
|
pikovit
|
Živjo punce Bravo Darmar .Zdej pa veselo in zdravo naprej. Gold fish jst grem ponavadi kar osebno tja.Nikoli jih ne gnjavim po telefonu.Ker tudi ni nobenega haska.Mogoče je pa res boljše da greš do svoje gin. na kliniki.Vsak dan ob 8 imajo spodaj neke sestanke pa ga lahko ujagaš Andreja07 dobrodošla. Blanč zdej si pa verjetno že konec.Kako je bilo?Si še živa? Bojana če nimaš ketonala potem pa vzemi 2-3 nalgesine.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:22:25
|
|
|
|
Pija76
|
Bojana 4: glej tam dobiš injekcijo pa še ketonal ti dajo tko da jaz mislim da dodaten fiks ni potreben....škoda da sama sebe fiksaš po nepotrebnem, saj te ne bojo naživ rezal....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:41:24
|
|
|
|
Pija76
|
Kikaa: jaz imam tud eno tako malo kot špikanje v trebuhu, me pa zelo moti tale izcedek....ampak nimam pa nekih bolečin. včeraj sem pa jajčnike čutila...ja nič videli bova kako bo, jaz upam da zagledava obe, pa vse ostale tud zraven .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:44:12
|
|
|
|
pikovit
|
Tudi jaz vama želim da zagledata
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:48:59
|
|
|
|
kikaa
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:51:03
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit hvala!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 10:52:52
|
|
|
|
konina
|
hojla,punce. Jaz sem dobila danes in se naročila v Lj na nov IVF. Začnem 22.10. Takrat grem gor po zdravila, začnem s suprefactom. Mi lahko na kratko napišete kako se ga daje in če ima kašne stranske učinke? hvala. LP, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 11:21:33
|
|
|
|
blanč
|
Evo mene nazaj iz Postojne in Fernetičev, kamor sem mogla po prometrium. Vaše pestke so pomagale in iz napovedanih 3 jajčk so ratale (pravljično število ) 7. Transfer sem mislila, da bo v nedeljo pa ga imam že v petek ob 9.00h. Hvala punce za vašo podporo in vaše navijanje. Bojana punkcija je bila totalno neboleča . Zjutraj sem nekaj malega pojedla vzela dva naklofena in en helex. Mislim, da mi je pomagalo, ker drugače ne jemljem nobenih tabletk. Zdaj grem malo počivat potem pa v CITY CENTER po darola za ata in mamo (imata oba ta teden rojstni dan).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?