|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.10.2007 21:26:14
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Punce dober večer, najprej Fortun - mi je zelo žal zate. Se mi zdi, da je po postopkih kar precej , ki se potem spremenijo v žalost. Morda se motim, morda nas je tu premalo, da bi delali kako statistiko... tak občutek sem dobila. Tudi iz postov na IVF.ca. Pikovit - lepo, da si se spomnila name. Kako si ti? Danes je moj 4 dan, možek me je odpeljal na Fernetiče po prometrium, pa sva kar nadaljevala v Trst in si ogledala sončni zahod... prav lepo. Malo me je začelo krčiti v trebuhu; prsi še vedno zelo boleče... Joj, ko bi le lahko nekako ne opazovala vse to kar se dogaja z menoj... Ampak, ko se v postelji obrnem, začutim boleče prsi, vsake toliko me krči v trebuhu spomnijo, da se tam pa le nekaj dogaja. Ni kaj potrpežljivo bo treba čakat. Zvezdica26 - Reš je dobil letos velikoooo koncesijskih postopkov, ki jih mora porabiti, zato boš takoj na vrsti - še vesel te bo!!! Zato nikar ne skrbi - no,vsaj v mojem primeru je bilo tako. In tudi pri nekaterih dekletih iz tega foruma in foruma Neplodnost. Kajsica - jaz sem imela tokrat zelo bolečo in krvavo punkcijo, tako da še dva do tri dni po punkciji nisem vstala ali se vsedla brez bolečin.. je trajalo vse do transferja, ko mi Reš ni nič omenil, da bi bilo še kaj narobe. Opravil je transfer in sem šla domov - in doma tudi ostala. tudi jaz imam zelo stresno službo; po včerajšnjih treh dnevih preživetih na delovnem mest pa sem tudi ugotovila, da se sploh ne počutim Ok, da bi lahko delala. Takoj me je začeo krčiti v trebuhu. Ko sem prišla domov me je vse bolelo, če sem se samo vsedla. Zdaj pa počivat, jutri je nov dan. Punce vsem veliko sreče z rastjo foliklov, punkcijo, oploditvami jajčnih celic, transferji.. vsem nosečkam pa srečno in zdravo nosečnost in seveda UŽIVAJTE! 'Gut najt', čarna
|
|
|