Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:47:12
|
|
|
|
Taša
|
Ej Anitka hvalalepa. Imam bolj slabe izkušnje z začetki nosečnosti in sicer dva SS, pa me je kar strah. No sedaj pri tamali pa sem od začetka malo krvavela. Nočem še enkrat skozi vse to. No pa saj veš nikoli ne reci nikoli.....
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:48:20
|
|
|
|
pika74
|
Zara, a ti neki zaupam - zdele je Pia73 na RR - sam ne vem, če mi jo bo ratal privabit na javno
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:48:25
|
|
|
|
Anaelisa
|
Ja, bivši je zdaj že bolj podoben prascu, torej svoji osebnosti... Ne, PIKA74, jaz nisem imela splavov, to je imela moja sestra! Jaz imam "samo" endometriozo, to je razraščanje maternične sluznice na ostale notranje organe, ti ratajo ciste, recimo na jajčnikih, na jajcevodih, pa na črevesju jih tudi že skoraj imam... In potem te operirajo, laparoskopsko recimo, in ko ti režejo te :hudicek: ven, ti lahko poškodujejo tudi ostale zadeve, ki bi jih še rad imel! No, kakorkoli že, smotano je, ker je neozdravljivo, lahko samo ješ kontracepcijske tablete, da nimaš ovulacije, ta sluz se namreč tvori ob ovulaciji! Sem pa slišala, da je tega vedno več, tudi pri še zelo mladih dekletih!
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:50:26
|
|
|
|
Anitka
|
Pinja :)-:)-:)-:)- turbo računalniki. Ne mamo turbo prste;););) In še malo pa gre pri tebi zares. A veš kaj bosta dobila? Pa imena? Jutri ga pa po trgovinah kar fajn izkoristi za nošenje stvari:)-:)-:)- Taša sorry nisem vedela za tvoje težave.:rozica::rozica:
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:50:26
|
|
|
|
ZARA
|
Dej dej,pika... zvab jo ven!!! ZBEZEJ JO... 8)
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:50:53
|
|
|
|
Taša
|
Joj Pinja se kar spomnem kako je bilo. Na koncu bi rabla že žerjav da bi me dvigoval iz sedežne, sem bila kot slon. Da o energiji o kateri ni bilo ne duha ne sluha ne govorim. Ker neki sem se prekladala sem pa tja. Groza. No sem pa šla 14 dni prej to je pa blo fino da sem se rešla....
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:51:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Na srečo pri nas noben ne smrči, ker jaz bi ga fentala! Ko sva bila na romanju, sva spala v zavetiščih, ki majo skupna ležišča - brez čepkov bi se mi vtrgalo!:hudicek: Joe bi mel pa same pupe:roza:. Hja, taprvič je blo po moje:modri:... v načrtu jih je še nekaj, tak da ni :hudicek:, da ne bo tud kaj zanj:)-.
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:55:34
|
|
|
|
Anitka
|
PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Anaelisa prascu:)-:)-:)-:)-:)- svoji osebnosti je podoben:)-:)-:)-
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:55:54
|
|
|
|
pika74
|
Oooooo šit Anaelisa, to pa ni glih fajn. Drgač pa Anaelisa, sam glavo gor. Decov je še velik na tem svetu, pa ni :hudicek:, da se ne bi kšn vmes tud normaln najdu.
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:56:57
|
|
|
|
ZARA
|
Jancika,dober vecer....A to sta prov pes,pes sla tolk dalec :ups:... Pika a gre???
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:57:40
|
|
|
|
pika74
|
Sm ji napisala privat, pa še neki menca. PIA73 NE BIT TRMASTA - PRIT GOR IN NAM POŽEGNEJ TO DEBATO - PLIIIIIIIIIIIIIIIZ
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:59:43
|
|
|
|
Anitka
|
Sem tudi jaz poslala PII privat sporočilo in upam, da nas pride vasj pozdravit. PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pridi iz brlogca.
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 22:59:53
|
|
|
|
pika74
|
Punce, k mate že dojenčke: mene pa neki zanima. Kdaj pa ve planirate met tadruzga? Jst sm včasih misnla, da to tkoj rata, zdej pa vidm, da če bi pr 20-ih začela, bi blo glih prou - vsaj mislm. K tok dolg ne rata.
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:03:02
|
|
|
|
ZARA
|
jst se ne razmisljam,mene ze Zara zmatra... kaj sele da bi se enga imela,svaka cast mamicam k majo po 2 in vec nadebudnezev :bravo::bravo::bravo:...takrat pa res moras delat 5 stvari naenkrat!!!CEL DAN da se razumemo...
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še mene! Pia, če tole bereš: Č E S T I T KE!!!!!!! Kaj sva se že zanč pogovarjale na privat???:)-:bravo::)- JST SEM FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULL VESELA!!!!!:rozica::rozica::rozica: Pika, komej čakam koncert. Anitka, a boš ti kej v LJ pršla?:)
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:03:45
|
|
|
|
Anitka
|
Punce še malo pa bom zaspala:zaspan::zaspan::muca::muca::muca: Sem bila že ob šestih zjutraj v vrctu, pa pomočnica je na bolniški zdaj sem pa čist hin. A boste jezne, če vas kmalu zapustim?Upam, da še prej pride PIA. Ja Pika jaz zdaj tudi vidim, da bi lahko začela že kar pri 20-ih, da bi bilo prav. Hja bomo pa potem enga za drugi, a ne? :zaspan:
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:05:40
|
|
|
|
Pinja
|
Ne veva kaj bo, kar smo se na UZ spretno skrivali! Sem upala, da bom imela še kak UZ pa ga zgleda ne bo, mi je prej Pilar rekla, da sta zdaj v nosečnosti samo dva, če hočeš več, moraš plačat :grrr:! Imena imava pa samo okvirno, se morva še posvetovat! Taša jaz bi tud prej mela :duda:, že zaradi pdp, ki je 31.12. Anaelis, če je tak :pujs:, tale tvoj bivši, je že bolš, da sta z :duda: sami, kot da si skoz v skrbeh s kero je. Tudi zate posije sonce! Janička, dej mal razlož tole zadevo o pešačenju
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:05:53
|
|
|
|
ZARA
|
ma dejta no,sej vidta da se tud fosilkam odpira...se mal...se mal... Kam je pa Jancika zginla :zmeden2:???? FISH-HELLO!!!
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:06:01
|
|
|
|
Anitka
|
:fis: na kak koncert pa gresta? Ja jaz bi fuul že šla v LJ. Če ne prej pa bom najverjetneje v januarju nekaj dni v prestolnici, ker sem se prijavla na en seminar in upam, da bo le-ta potekal. PIA KJE SI?????
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:07:21
|
|
|
|
Anitka
|
Pinja moja zelo dobra prijateljica je rojena 31.12., njena hčerkica pa 1.1.
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Na sinmfonični- filmska glasba. Jaz moram zaradi šole. Ampak bom Piko spoznala:love: pa tut baje bo fajn:) oj, zara...ju3 nas ne bo gor!
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:10:41
|
|
|
|
ZARA
|
ja smola no fisha... a jih nisi uspela prepricat!!??
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:11:02
|
|
|
|
pika74
|
Anitka, mi gremo v cankarjev dom na koncert simfonikov poslušat filmsko glasbo in vmes bojo špilal tud musko iz filma Gladiator pa take dobre. Jst sm čist nora na to musko - komi čakam. Sm že mojmu rekla, da bom ko bomo ploskal sigurn gor vstala (tm nek v 5 vrsti bova) in ploskala. Pa ga je že zdej strah te scene 8)8)8)8). Jst pa že zdej vem, da jo bom naredla. Tm so zmer sami leseni -- pa sam sedijo pa ploskajo pr mer. Jst sm pa mal :hudicek:, pa morm mal. Sam res, tale muska je res ful dobra. Vem, da bom jokala od uživanja.
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:11:05
|
|
|
|
Anitka
|
PIA 73 IIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSS BAAAAAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) 12.11.2004 23:11:56
|
|
|
|
Anaelisa
|
Saj kozoroginje so take fine punce, pridne, potrpežljive, pametne, lepe... je pa res, da ti ljudje, če imaš r. d. preblizu novemu letu, prinesejo samo eno darilo! To pa ni fino, ane? Jaz imam še kar srečo, imam r. d. šele 18. 1.!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.