PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:40:50)

Dober večer!

Jaz sem z joge in malce preverjam stanje na RR-ji. A je katera tukaj?

:metulj:

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:42:56)

jst sm tuki, sam me mal cajt baše... sm glih iz službe prlezla.

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:44:46)

A je bila kaj megla po poti? Pri nas je taka, da še ptiči hodijo peš.:)-:)-:)-:)-:)-:)- A misliš, da se še katera pridruži?

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:45:57)

A si vidla Anitka - Pii73 je pa le ratal. Jst sm tok vesela. Ona je bla pa res fosilka. Zdej mam tud jst mal več upanja.

Če sm čist odkrita, se mi kr zdi, da sm jst tud noseča ;);). Sej veš, tisti znaki: mal me zebe, mal me križ boli, mal večkrat lulam, mal me trebuh boli, mal mi je slabo, ajaaaa pa mal čokoladno-roza vgnezditveni izcedek - na evo :ups: a se ti ne zdi, da bi to lohk blo. Sicer 18.11. pričakujem M, pa HSG je pokazal, da teoretično ni šans. Saaaaaaaam, zakaj pa ne bi bil 1%?

Jst kr mal upam.

:rozica:

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:48:22)

Ma ni bla glih megla. :)-:)-:)-

:bravo::bravo::bravo: za ptiče:bravo::bravo::bravo:.

Pr nas se rajš kr potuhnejo.

Aja, dons sm ful neki lepga dožvela. K sm pršla domov z avtom in ko sm odprla garažo, se je tik preden sm dala avto not v garažo prikradel en sosedov črni muc. Ma je dobr:muca::muca: - tak črn pa navihan. In pol sm mu mogla mal salame odrezat. Sej je jst itak ne maram. Ma jo je z veseljem pojedu :):):).

Upam, da se nama kšna pridruži, če ne je tale debata v nevarnosti. Ma ne, ne bova dons o tem ane;);).

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:51:24)

Tudi jaz sem zelo srečna zanjo. Vedš se spomnim, kako je včasih skoraj obupala, pa sem jo šla malce okregat in končno ji je uspelo. Veš tudi jaz sem globoko v sebi malce upala, da nama je morda že tokrat takoj po HSG-ju uspelo, pa me je že danes dva dni prej presenetila:hudicek:. Pa nisem jezna nanjo, računam na december.

Glede tvojega 1% pa tako - valda da ti bo uspelo in to prej kot si misliš. Tudi zdravniki so zmotljivi. A si prebrala zgodbo LANE 5?

Pika moja draga upam in držim pesti, da si tudi ti novemberska. Potem jaz usterlim še v december in gremo potem s Pio na dogovorjeno večerjo. Ona plača:)-:)-:)-:)-

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:53:29)

Ne ne, ne bova danes o tem, saj je bilo za letos :)-:ups:dovolj.

A veš, da je pred kako urco tudi na našo teraso prišel neznan:muca: Tak lep je bil. A to kaj pomeni? Muce pri obeh?

Jančika_ -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:54:22)

Evo, še jz kiro rečem, da ne bosta sam dve.:) Hm, sem že tako ven iz "navadnega" življenja, da sploh nisem porajtala, da je petek, dan za - kaj že - metek, zadetek...:)-. Mož pa itak že od osmih spi na kavču.:zaspan:

Jaja, mim so cajti, ko sva se v petek uštimala in šla ven in ga žurala do onemoglosti...pa nama ni nič žal!

:zajcek::zajcek::zajcek:

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:57:00)

Hoj Jančika!

Bodo še prišli časi za žur, kajne? A možeka si pa že uspavala? Kaj pa sinček?:metulj:

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:58:08)

Itak bo plačala mrha:)-:)-:)-, k nas je prehitela :)-:)-:)-:)-. Ne, sej bomo skupi plačale. Veš, zdej k je noseča, bo mogla večjo špežo nabavt. A veš, zej bo mogla samo ona jest za dva. Pa ni sama doma. Komi čakam tole večerjo:):).

Ja, lani je tud ratal. MA kdo bi si mislu. K ti tkole povejo dohtarji, si mislš OK bomo pa še kšno operacijo dal skoz, pa bo. Do takrat pa 100% ne bo. Pol pa rata, si pa še bolj vesel. Res se mi dopade, da čudeži obstajajo. In glih zato je življenje zanimivo.

Saaaam, ko gledam tisto rentgensko sliko od HSGja, se mi zdi, kokr ... ma ni šans. A veš kašn jajcevod. En zelo slabo prehoden, drugi pa čist nč podobn jajcevodu.
A veš kako zgleda, kt ena vreča - na en stran zatisnjena. Da le ne bo kšn semenčece mogu it skoz do jajčeca. Ej kako se mati narava poigra z nami. Sploh ne vem, če to lohk popravjo na laparoskopiji. Pojma nimam:zmeden2::zmeden2:. OK mogoče lohk unga tazamašenga mal odmašijo s kšnim prepihavanjem al pa kej tazga. Sam da bi pa vrečo odvezal pa nardil ožji jajcevod....:zmeden2::zmeden2: tle pa nimam več idej.

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 21:59:18)

O Jančika, a nisi ti tista, k sta šla z možem skupej na konc sveta na en Rt, ne vem kako se že reče. Ful zanimiv je tole mogl bit.

_Arwen_ -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:01:39)

Evo, še jaz se vam pridružim...dedec pod tušem, mali spi, jaz pa s farbo na laseh, čakam da bo mimo pol ure...
Moram vam povedat, da čeprav ne "spadam" ravno na ta forum, vas vedno preberem in to z velikim veseljem...Čeprav se skoraj nikoli ne oglasim...
A je katera kaj lačna? Jaz spet razmišljam, kaj naj spravim vase...vsak večer si rečem, da ni fino da večerjam tak pozno, pa je vsak večer isto:) lačna:):kava:

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:02:08)

Ej PIKA pusti sliko HSG-ja. Ćudeži so se začeli, meteorji padajo in z njimi srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::bravo::bravo::bravo::bravo:

Večerjo pa itak plačamo vse tri, ker bo drugače prevelik strošek za eno. Pia za dva, ti za dav????:zmeden::)-:)-:)-

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:02:42)

Jst sm tud lačna. Sam se kr ne morm odlepit od tega RR.

Se bom kr tipk najedla:)-:)-:)-:)-.

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:03:35)

:)-:)-Nika lakom lačen!!!!!!!!!!! A se spomnite te risanke? Lakom lačen!!!!!!!!!!!!

Sam kaj ko me moj že iz postelje kuka in sprašuje, če mu je katera kaj napisala:)-

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:03:45)

Nika, kašno barvo si pa dala gor?

A veš, da se jst še nkol nism farbala. Zmer me je blo strah, da bo kej čudnga vn prlezl8).

anajmad -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:04:12)

Midve s hčerko pa sva prišle iz kopanja.Bilo je še kar,ampak vse me srbi:sloncek:
moj mož lajna okoli:ups:s tamalo se pa kregam,da naj gre že enkrat spat.Ti otroci, sploh te ne ubogajo več.
Jaz pa se jaham po forumih in se smilim sama sebi:(ker me nobeden ne upošteva več pri bajti).en lep večer vam želim babike in hitro poljubčkat:love:svoje možičke(seveda tiste, ki jih imate doma)
en lp:morje:D.

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:05:34)

Pika :bravo::((:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Še nikl se nisi barvala?!?! Ej men pa to nis uspelo.

Anajmad bod mal pri nas, da ti ne bo dolgčas:metulj:

_Arwen_ -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:05:51)

Hehe, jest sem mela že vse možne barve (oranžna, rdeča itd.) zdaj pa sem že kako dobro leto blond...Tak da dam gor samo blanž...
Jaaa, lakom lačen...joj kak mi kruli po želodcu...katastrofa to nočno praznenje hladilnika...na tehtnico ne grem več:)

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:06:26)

Aja še to Anajmad otroke pa kar k meni pošlji, jim že pokažem, da te ne ubogajo. Ti ti ti;););)

Jančika_ -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:06:35)

Ja, to sva midva. Ful je blo dobro, več kot en mesec sva bila na poti, vseh 860 km peš do Finisterre.

Se sploh ne da opisat, kako je bilo... ves čas skupaj, ves čas večinoma sama, večinoma tiho, poglobljena vase - noro:bravo:. Pravijo, da je ta pot kot življenje - in ker sva jo prestala brez enega prepira:love:, potem nama dobro kaže!

Na srečo mojih dveh fantov ni problem uspavat, sta oba ena velika zaspanca. Evo, pa sta se glih oba zbudila in me postavila na laž...bo treba Vasjo podojit!:)-:)-:)-

pika74 -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:07:27)

Anitka, a mu lohk jst neki napišem:

"Pejt hitr neki Anitki prštimat za jest - npr. neki čokoladnega za začetk:)-:)-:)-, da bo lažji tipkala."

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:08:09)

Ej PIKA tisti :(( se je po pomoti tamle znašel Ej ga bom brcnila v ta zadnjo.

Jaz bi tudi nekaj jedla. He he moj mi je tule nastavil en Kinder Pingui. Sam da ne shujšam pri RR-ji

_Arwen_ -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:08:25)

Peš??? Zlo fajn:) Sam jaz sem prelena za te fore...verjamem pa, da je bilo noro...In v vsem tem času niti enkrat skregala?:) To bi blo nekej zame:)

Anitka -> PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.) (12.11.2004 22:09:08)

Vasja dober tek, pa hitro popapcaj, da bo mami kmalu nazaj.

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>