|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PETKOV VEČER ???????????? :-):-) (3.)
12.11.2004 22:33:49   
Taša
Tak lepo vas je brat da se moram še jaz priključit.Če se seveda lahko tako vmes. Dober večer dekleta....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.11.2004 22:33:55   
Anitka
Anaelisa a da si je našel lepšo?:)-:)-:)-:)-8)8)8)8) Ne bo držalo, ker si barab ne more najti prave lepotice po duši! Ko ga j...:ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.11.2004 22:34:20   
pika74
Oldtimerka :)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:. A gremo enkrat na eno promenado me oldtajmerke?

Ja tm nek je star mali. Sam narava je res nepredvidljiva. Pr tem sploh ne morš načrtovat. Enkrat tkoj rata, drugič pa sploh noče. Še dobr, da mamo živce za te fore.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.11.2004 22:34:59   
Anitka
TAŠA dober večer in dobrodošla:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.11.2004 22:35:35   
pika74
O Taša - dober večer. Ti maš pa tud eno tako luštno slikco. Ma sta cortkana. En bolj ko tadrug9nebesa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.11.2004 22:36:19   
Anitka
Ja PIKA promenada-srečanje oldtimerk v MM štumfah:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.11.2004 22:36:34   
Taša
Ja dve babnci mamo, ki pa hvalabogu že od 20 spijo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
12.11.2004 22:36:54   
ZARA
...jst tud...jst tud...A lahko mal za ene par minutk se vmesam :ups::ups:???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.11.2004 22:37:37   
_Arwen_
Evo jaz sem izpod tuša...barva je ratala:) spet sem blondinka...:) Ne vem, a je še kira od vas blondinka? Ker zadnjič sem slišala o nas tole : "blond is not a hair color, blond is a state of mind" hehe...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
12.11.2004 22:37:52   
Taša
Dober večer...... Sva se kar prištulili zraven....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
12.11.2004 22:38:10   
pika74
Men so tamali ful dobri, k spijo. K sm bla varuška mi je blo najbolj simpatično, k so tamali smrčal:)-:)-:)-:)-:)-:)- takrat so najbolj angelčki:angel::angel::angel::angel:. Ma ne mislm glih zarad smrčanja, sam tko, prou lepo jih je gledat:angel::angel:.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
12.11.2004 22:38:30   
Anitka
Taša maš pa res luštkani babnci. Zdaj pa še bratca naročit;)

Ej a vaši dragi kaj smrčijo in vas to kaj jezi? Moj je ravnokar malce začel in mu bom zdaj glih nekaj v glavo vrgla:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.11.2004 22:39:06   
Taša
Nika B. tudi jaz sem blondinka pa kaj čmo!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.11.2004 22:39:09   
pika74
o zara - a vam lohk predstavim zaro: to je moja tamlada - bodoča mislm;). Ker smo enkrat debatiral, da bom jst zihr mela dvojčke, sm se jst mal zagrebla in si rezervirala tamlado:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
12.11.2004 22:39:46   
Anitka
ZARA kar pridi. Več nas bo lepše bo. Sicer sem jaz že malce :zaspan::zaspan::zaspan: a bom še malo zdržala v dobri družbi!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.11.2004 22:39:51   
Anaelisa
A veste kaj, fosilka se pa ne sliši lepo, sigurno ste fletne punce, pa vam tak vzdevek čisto nič ne paše! A ni kakšnega lepšega?
No, če pa "fosilke" iščete te nogavice, potem je pa že en razlog, da jih ne najdete...boste raje kmalu iskale kakšne v velikosti 16!
Moja sestra in njen tip sta več kot tri leta delala Meto, pa splavi, pa pregrada, pa endometrioza, cista...
Jaz sem pa tudi srečka srečkica, da sem sploh zanosila, donosila in rodila mojo deklico, saj imam zelo hudo obliko endometrioze. To je en navaden :hudicek:.
Ja, mojemu bivšemu je pa sedaj res žal, saj pomoje zdaj une nima več, ker se je ful zredu! Ha, ha, premalo oz. nič :sloncek::sloncek::sloncek:! Seveda, prej je bil lahko šlank, ko je na dveh koncih... Groza. In če pomislim, da je bila moja deklica spočeta ravno takrat!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.11.2004 22:40:14   
pika74
Anitka, midve pa enak razmišljava - poglej tajming pa temo : smrčanje:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
12.11.2004 22:40:24   
Taša
Anitka veš kaj jaz sem zaključila. No čeprav "moj" še neki sanja o enem sinčku. Pa naj kar sanja.....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
12.11.2004 22:40:32   
ZARA
Anitka,pri nas nobeden...razen mene...:)-8):)-

Oj Pika74,lepo te je brat!!!
A Pia se kar strajka,al kako??????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.11.2004 22:42:14   
_Arwen_
Taša, tvoj navija še za sinčka, naš bi mel pa hčerkico...so smešni ane naši dedci:)

Smrčita pri nas oba! Moj dragi in tamali...katastrofa vam rečem, ruknem enega začne drugi, potem ruknem drugega začne prvi...groza!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
12.11.2004 22:42:36   
Anitka
PIKA saj pravim, da naju nekaj močno povezuje. Najprej muce, zdaj smrčanje.

ANAELISA prav mu je! Naj joka in stoka zdajle, ko vidi kaj je izgubil Pa naj se še kar redi!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.11.2004 22:43:37   
pika74
Anaelisa - :(:( ti si pa boga. Se mi kr smiliš, k si mogla tok skoz dat. Kaj pa je to endometrioza:zmeden2::zmeden2: - a lohk men sam na kratk poveš. Nimam pojma, kaj je to?

A bivši se je pa zredu - hehehe prou mu neej bo. Pa brez je - vidiš, what goes around comes around.... al kako že gre.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
12.11.2004 22:44:31   
Anitka
TAŠA daj no, še enga bratca. Pa ne zdaj takoj, čez nekaj let. Bom varuška.

Ej moj še zmeri smrči.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
12.11.2004 22:44:43   
Taša
No pri nas malo smrči tamala, ker ima prirejeni stridor no ki bo z meseci izginil. To ni pravo smrčanje. Včasih pa smrči moj dec. Joj kako sem :hudicek:. Ga kar dreznem naj neha.No pa hvalabogu je to bolj redko !!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
12.11.2004 22:46:58   
Pinja
A mate ve turbo računalnike? Jaz ne uspem tako hitro prebrat in odpisat, ve pa vmes pišete, jeste, dojite, kako vam rata :zmeden:

Ja Pika74 počutje je bilo pa že boljše. Če pogledaš moj opis, ti bo jasno kako je bilo pred dvema mesecema. Ga moram zamenjat, ker o energiji ni ne duha in sluha več. Mal me moti trebušček, ker se bolj težko sklonim, pa iz sedežne bolj težko vstanem. Zjutraj me malo boli križ, ampak se čez dan razmigam, pa je bolš. Sicer sem optimist in človek ki ne jamra, vam lahko mal, doma se pa pogumno delam :bravo:! Je moj dragi cele dneve službeno odsoten, tako da sem za vse sama. Sem ga končno ujela, da gre z mano jutri v trgovino, da bo punkle nosu, ker to pa res že težko delam, pol pa vsak dan po eno vrečko hodim v štacuno, pa mi gre že na živce.

Joj kok sem se razpisala :ups: Sem prava čveka, sam mi ponavad vse pobegnejo :)-

Dejmo držat :miska:, da se tale dež :nosecka: ne neha in da boste ve med srečnicam

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?