tiasha77
|
Luka, Kiar, Anej, Hana, Nik in Tilen - čestitke za prvo svečko Najprej dve novički iz naših logov: Zoja hodi , prejšnji torek se je parkrat sama sprehodila po hodniku, najprej z zajčkom v rokah, potem pa čisto sama (z mano za ritjo seveda ). Tu in tam še čofne na pleničko, pa odvisno od volje je, če se ji ne da, me prime za roko ali pa se spusti na vse štiri, ampak iz dneva v dan ji gre bolje (in več ). Ta druga je pa ta, da je naša miška to soboto prvič prespala pri babici čez noč . Najprej me je moj možek malo na finto dobil, saj se je meni zdelo še prezgodaj, da bi ona spala brez mene kje drugje, ampak se je potem super obneslo, je spala še boljše kot jst doma . Kaj pa vaši malčki, so že prespali kje brez vas? Ta vikend smo tudi mi imeli bolj družinsko obarvan, v soboto smo se potepali mi (pri eni žlahti), v nedeljo pa smo pri nas pekli na žaru za druge sorodnike. Zoja je postala prav družabna, odkar je v varstvu čez teden in prav lepo sprejema druge otroke in nepoznane odrasle. Odgovori ostalim: Nea - super za uspelo zabavo - čakamo slikice ; pa verjamem da paše biti malo v dvoje, sploh vama, ki sta daleč stran od babic, dedkov in podobne pomoči, lepo da sta uživala Saraja - super za uspeli torti in dve zabavi , čakamo slikice Andrejaz - me veseli, da se Sara lepo uvaja v vrtec, tudi tebi bo lažje, ko veš da se imata oba lepo Hruška in Miši - uživajte še za nas, mi gremo mogoče tale vikend, ki prihaja Srečanje - lahko družinsko, mogoče v ZOO v Ljubljani , ampak raje nekje do konca septembra (čist ta zadnji vikend pa žal ne moremo) Lepe fešte še naprej, T
|