miši
|
evo,sem že nočna ptica. no,da vam mal pojamram. naši žverci gredo ven vse štirice, dve sta že zunaj, dve se pripravljata na preboj. je kar boga, imela je vročini 2 dni, zelo zelo malo poje. še dobro da popije veliko, tudi dober liter na dan. sicer se mamo fajn, veselo in aktivno, Ajda že ima kar bogat besedni zaklad, hehe, je prav smešna, ampak čeblja pa tako,da jo lepo razumemo, zaenkrat govori eno ali dvo zloženke. huanita, a pol mate že skoraj vse zobe? andrejaz, super,da gre sari na boljše, zabava bo že počakala, glavno, da ste vi skupaj. si se pa zelo potrudila s torto, jaz česa takega nisem sposobna ustvarit. saraja, fajn praznujte, bomo držali pesti za vreme. glede cpeljenja ne skrbi, pri tem cepljenju ni nobenih stranskih učinkov, ker špiknejo pod kožo in ne v mišico. issa, tudi pri nas imamo rpobleme s stolčkom, zdaj malo zaleže,če zraven bere knjigico in mi kaže stvari,jaz pa jo sprašujem,pol kr odpira usta, čeprav ne dolgo. upam,d abo kmalu minilo. tiasha, kako je kaj v vrtcu? kdaj vstajate zjutraj? mene tudi že malo skrbi, čez 3 tedne bo treba v akcijo...sem radovedna, kje pa delaš,da moraš biti tako pozno še v službi? tudi pri nas so knjigice zakon, pa tut pelje in poriva vse kar se da viziti naokoli in gre potem po celem nadstropju. jabolj smešna je, ko vozi naokoli kahlico (da ne omenjam kakšen zvok se sliši,ko se drgne ob tla). kahlica-kdaj boste začele? menda je zdaj še prezodaj,ker se še ne zavedajo.tako pravijo vzgojiteljice. Ajda gor sedi nekaj sekund, potem pa pot pod noge. sandra, kje si kaj, kako vam gre, že v vrtcu? srečanje, sem za september ali še rajši oktober,ker imamo čisto vsak vikend (od tega dalje) zaseden z rojstnimi dnevi, obletnicami in porokami. kmalu bomo objavili bankrot. vsem ostalim pa lep pozdravček z Gorenjske Taja