|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 12:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: M ne pričakujemo septembra!
30.8.2007 12:16:49   
Naty*
No sej to sm misla, a bosta našparala tolk? Ker men je ena znanka zadnjič rekla, da je pršlo ful veliko, ampak sta namesto daril na vabila napisala, naj se jima da denar (user posted image ) in se je vse pokrilo. Midva mava sicer oba precej dobre plače, ampak mava stanovanjski kredit in da bi še relativno vredu živela, si ne upam še poroke planirat.

Drugače pa lepo za vas, da vam rata user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.8.2007 12:23:01   
Anonimen
Pri nama so za poroko dali denar najini starši (njegovi pol in moji pol). user posted image user posted image   Pa še ostalo je user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 12:25:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
30.8.2007 12:27:41   
sasa78
Glede porok je takole!
Velja nekakšno pravilo na dolenjskem. Starši ČASTIJO.
Vse. Od A DO Ž.

ja okoli 1.750.000 me je prišlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - pa ni bila luksuzna sam 135 ljudi je bilouser posted image .

pa fešte za dol past. (dekliščna 2x, pa krancanje, poroka, pa ponovno podrtje smrekc,...) aja živim v mestu - ne na vasi, pa je bila v naši ulici prva taka poroka. user posted image user posted image user posted image

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
30.8.2007 12:29:14   
kodrana
mi2 se en bova še tako zelo kamlu poročila. vsaj še leto..
ah, zaročiš se ap lahko že prej. a en?
nimava neki full financ. če hočva orng poroko.
sej pravm, sav še študenta. moj se bo sedaj (upam) zaposlil. jaz bom , če bom še prek študenta delala. pa tko..
počasi poroka. ne mudi se nama.

kar se tiče živalc, pa sem ajz tud en tak orng ljubitelj. vse mam rada. pse full. majo pri mojemu enga tko luškanga ovčarja. res ej priden. pa rada se mava, k se dost z mojim z njim ukvarjava.
pa mačkice tud majo, take luštne.
drugače pa cenim vsa živa bitja in menim, da imajo vsi pravico obstoja.. če jo imam jaz, zakaj jo ne bi iemli oni. menim, da če si ljubitelj živali, potem ljubiš vse živo.. še mravljinčke mama rada. ah..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
30.8.2007 12:31:14   
spelka12
Točno tako.Pupika(od ta male ime)je že kot nova.
Za tiste ki se jim to zdi grozno pa rek drži:kdor ne mara psov,ne mara ljudi.
Ko je bila moja sestrca noseča je moj bodoči svak Pupico cel dan nosil okoli kot user posted image ,da se je navadil na drobne stvari v rokahuser posted image .Ko se je pikica rodila je bila pa pupka tako zaljubljena,da user posted image tud pobožat nisem smela.
To ti je bila pa res pasja lubezen.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.8.2007 13:02:43   
talika81
_rebeca_, tud tebi čestitke ob zaroki user posted image

ja, pri nas na Štajerskem je tud običaj, da si starši razedlijo stroške za ohcet (50:50), fotografije ponavadi plača priča.

se pa tud strinjam s tem, da se ne rabiš takoj poročit, če se zaročiš. jaz sicer še nisem zaročena (še čakam na to potezo mojga user posted image ), vendar se o poroki kljub temu pogovarjava.

glede psov in drugih živali - jaz sem tud velika ljubileljica predvsem psov. doma imamo psico mešančko in bo kar hudo, ko jo bomo morali dati vstran. je namreč že starejša in opažamo, da ne bo več dolgo z nami. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 733
30.8.2007 13:23:33   
KAHLO
JOj punce mene so pa v službi zdaj tako zamorili da bi šla kr domovuser posted image user posted image

Drgače pa sva se midva z user posted image da se ne bova poročila, vsaj do nadaljnega ne, ker nama je tko čist vredu.
Edino kar si želiv končno svoj gnezdece (katero upam da bo do dec. urejeno) in najino user posted image pa ne rabiva nič več druga!!! bova najsrečnejšauser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.8.2007 13:35:36   
talika81
 a res? uboga kahlo   user posted image user posted image user posted image  ....

ne smeš se preveč sekirat pa bo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.8.2007 13:43:03   
KAHLO
Ah, če nebi bla na delu za user posted image , bi kr zamenjala to službo!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 736
30.8.2007 13:43:41   
KAHLO
hvala talika81 zauser posted image mi je prav pasalouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.8.2007 13:47:48   
Naty*
o ste že precej napisale odkar sm šla.

_rebeca_ moj namen sploh ni bil firbcati, kaj kdo dela pa tud za višino plače te nisem nameravala spraševat, tko da kaj na portalu poveš je res čist tvoja stvar. Js se ne skrivam in mi tud to ne bi bil problem, ampak ljudje smo pač različni.

talika81 ja res je žalosten čas, ko vidiš, da kuža ne bo več dolgo... me je kar strah, kako bom prenesla takrat ko se bo to zgodilo.

sasa78 ja sej to naj bi blo načeloma povsod, da starši častijo vsak pol. Ampak midva sva se odločla, da najina poroka ne bo nikomur v breme, ker mava oba še brate in sestre pa hočva mal staršem prizanest, da ne bi bankrotirali zarad nas user posted image .

KAHLO kdo je pa tebe tolk razjezu?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.8.2007 13:48:01   
Erin

Septemberske borke za user posted image : 

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka user posted image
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra

xx.09. - rouzi
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78

01.09. - anonimna user posted image
01.09. - anonimna user posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME

02.09. - sanja5
02.09. - amy81
02.09. - rendi

02.09. - petrca26
03.09. - reckova
03.09 -  Naty

03.09. - nati
04.09. - Galadriel
04.09. - kleja
05.09. - kimmii
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r
06.09. - Lupita
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek
07.09. - CIPRESA
07.09. - lejca
08.09. - fortun

08.09. - kanta
08.09. - freha
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984

09.09. - Endri
10.09. - fragola
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78
11.09. - sapi
11.09. - Juno

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba
12.09. - afnica mala
12.09. - **NiNa**
13.09. - matt
13.09. - lindy
13.09. - Jasnaa

13.09. - Špela12
14.09. - tinkamiška
14.09. - trma79
14.09. - Yasminka
14.09. - _rebeca_
14.09. - teodoral

14.09. - jurka6  
15.09. - gajka
16.09. - ledenka
16.09. - mojca 345
17.09. - MARTINŠČICA
17.09. - Anitka
17.09. - Souly
17.09. - linči
17.09. - sončk1

18.09. - sonček33
18.09. - KAHLO
18.09. - Zvezdica
19.09. - LuNa73
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy
19.09. - pikica36
20.09. - slovenka

21.09. - *ajetam*
22.09. - kodrana
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - murkica
24.09. - mukla
24.09. - kažotk
25.09. - teejaa
25.09. - ajat
26.09. - Katy\o/
26.09. - HEL36
27.09. - ANIME
27.09. - nineva
27.09. - Lu33
30.09. - pepa6

In zveste navijačice :

- scubadiver
- MONIKQ
- SM10
- neja24062007
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

- nf

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.8.2007 13:49:46   
Erin
Kodrana - čestitke ob zaroki!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.8.2007 13:56:45   
KAHLO
naty-------ta državni sistem oz. ravnanje z uslužbenci!!!!user posted image user posted image user posted image
tričetrt vodilnih ljudi bi moglo it na izobraževanje motiviranje delavcev oz. boljši rezultati org. ob motiviranju delavcev ne pa user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.8.2007 14:02:33   
Naty*
KAHLO sočustvujem s tabo user posted image , vem kako je ko ma moja šefica slab dan. Bi ji tud najrajš povedala neki sočnih v smislu, da verjetno maš večjo motivacijo zaradi pohvale kokr pa zarad ****kanja cel dan. Ampak pr men je tud groza ženskega kolektiva.

Sam so te pa res hudo razkurli. Lej razmišljaj, da maš svojga lubija, da bosta mela gnezdece kmalu in otročička, služba je pa samo služba. Mogoče bo drugo leto že druga. Delamo da živimo in ne živimo da delamo. Vem kako te lahko razuser posted image , ampak ne si živčkov uničvat zarad enga kretena.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.8.2007 14:10:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

KAHLO sočustvujem s tabo user posted image , vem kako je ko ma moja šefica slab dan. Bi ji tud najrajš povedala neki sočnih v smislu, da verjetno maš večjo motivacijo zaradi pohvale kokr pa zarad ****kanja cel dan. Ampak pr men je tud groza ženskega kolektiva.

Sam so te pa res hudo razkurli. Lej razmišljaj, da maš svojga lubija, da bosta mela gnezdece kmalu in otročička, služba je pa samo služba. Mogoče bo drugo leto že druga. Delamo da živimo in ne živimo da delamo. Vem kako te lahko razuser posted image , ampak ne si živčkov uničvat zarad enga kretena.

Se strinjam...

Pa še nekaj...tisti, ki iščejo napake pri drugih jih imajo ponavadi iste sami s sabo samo si jih nočejo priznati...
Ko je mene šefica nadirala sem se samo smehljala v glavi sem si pa mislila drugo npr. popoldne je treba v trgovino...joj kako je lepo vreme zunaj....user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
30.8.2007 14:15:38   
Naty*

Ko je mene šefica nadirala sem se samo smehljala v glavi sem si pa mislila drugo npr. popoldne je treba v trgovino...joj kako je lepo vreme zunaj....user posted image

Teejaa ta je dobra user posted image , sam a veš, da je tko še najboljš! Tolk je pomembnejših stvari v življenju, da je včasih prav smešno, da se eni sekirajo zaradi stvari, ki se dajo popravit. Razumem, da majo šefi radi, da so stvari dobro narejene, ampak vsi smo ljudje in smo zmotljivi. Kdor dela greši in tu se ne da pomagat.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.8.2007 14:23:13   
KAHLO
JOj punce super ste!user posted image

Teeejaaaaaaa, problem je v tem da si jaz vse full k srcu nesem!! fora pa je tud v tem da sploh kriva nisem ampak ker sem pač prva pri roki jih prva dobim!!! in pol mora raziskovat zakajo so to tko pa zaka ne tako pa bla bla bla, dokler pravi krivci pridejo se gospod že itak ohladijo, in pol je spet kakor da nič ni blouser posted image , da o tem da dopusta skoraj ne dobim sploh ne začnem, ker se takoj zakomplicira pri menjavi...oz. majo prednost mame z mulci, ampak so vseeeeeeeeeeeeeee mame.......tako da tud na dan izpita fraj ne dobim.......kaj še le bo.....
Mah to je cela štorija apmak, pol me bodo pa že na drug forum preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty s tabo pa tudi sočustvujem kaj se tiče ženskega kolektiva, jaz sem do pred kratkim dokler me niso premestili sem delala v moškem kolektivu, edina punca sem bla in blo je fantastično, sproščeno, delali smo res kot mravlice ampak vsi z veseljem in vsak dan z user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.8.2007 14:37:53   
Erin
Ženski kolektiv je kuser posted image ...dobesedno...

KAHLO jaz si tudi vse k srcu nesem...zato sem pa postala taka...čimbolj tih bit šefli pa smejat se pa strinjat, mislit si pa drugo...ampak tudi to mi ni pomagalo... pogodbe mi niso podaljšal...babe so ble ljubosumne, fouš na moje talente in sposobnosti, fouš na to da so me otroci in starši imeli radi in potem se je ena s katero nisem delala nič izmislila da nimam pojma, to povedala ta glavni ki me je videla v celem letu 2x za 5 minut in sedaj se bojim da ko bom iskala skužbo bodo vsi klicali glede mene in bo ta glavna rekla da sem zanič, in to zaradi ene ki nima pošlihtan sama s sabo, je ljubosumna...

Tudi jaz še delam na tem da me ne gane več toliko samo če mi pa taka packa uniči možnost zaposlitve povsod kamor bom poslala prošnjo, bom pa tudi jaz user posted image user posted image user posted image ...

Zaenkrat pa še vedno vztrajam, poskušam vzet vse na izi...drugače bi trpela že zaradi te krivice preveč...imam pa srečo da imam vas punce tukaj na forumu, ki ste mi prejšnji teden tako nesebično pomagale in je vse postalo takoj lažje...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.8.2007 14:43:03   
KAHLO
teeja, kaj se tolažbe na rr tiče s s tabo popolnoma strinjam!!!

Vidiš to kar se je tebi zgodilo, bi mene tud do fulla žrlo, in zdaj si včasih mislim da imaš v sebi user posted image v službi pa tak stress. Kako naj pol uživaš v user posted image če osem ur ali pa še več v službi požiraš za vse in full skrbiš da bo vse poštimano k mora bit pa bla bla bla sam da bo mir!! nevem no, jaz bom šla kr na bol. če me bodo preveč sekirali ker če bom imela v sebi pikico že ne bo rabla stresne mame prenašatuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.8.2007 14:44:50   
Naty*
KAHLO in teejaa ja ženske mamo neki tolk grdih lastnosti, da mi je včasih kr nerodno da sm ženska. Moški so dost manj nesramni.

Pr nas smo mel eno na usposabljanju pa je bla ful pridna punca in tud kot človek ful vredu. Pa eni ni bla všeč, ker sta se poznale iz srednje šole (pa je bla pač boljša bejba kot una) in jo je pri šefici ful očrnila. In reva ni mela šans user posted image . Kljub temu, da sm js šefli povedala, da je ful sposobna in da take ne bomo kr tko dobil, je pač tista zmagala, k se zna prilizovat in ji šefla tko verjame vsako besedo. Tko pač je... Zato teejaa te čist razumem, da te skrbi in da ti ni vseeno. Tud js sm taka, da me krivica ful zaboli, včasih celo bl do drugih kot do mene.

KAHLO drgač sm pa tud js predpražnik, ki vse pobere user posted image . Tud če je kdo drug kriv, js pokasiram največ, ker sem najbližje, pol ko pride pa do krivca se pa že ohladi al pa celo prespi. Eh beda...

Ma ženske pustmo to...sej mamo RR!!!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 748
30.8.2007 14:45:26   
talika81
no, jaz bom pa malo pohvalila ženski kolektiv ...

sicer jaz ne delam v šolstvu, sem pa v državni firmi - v sektorju smo sam ženske in zaenkrat dobro funkcioniramo. ne vem, zakaj so nam vsi moški ušli.user posted image

sočustvujem pa z vami, ki imate tak ženski kolektiv, ki je ......user posted image
sem enkrat prek študenta delala v takem klektivu, v katerem so si ženske med sabo tak nagajale,da je blo grozno ...

se pa tudi strinjam, da je boljš delat, če je mešana ekipa al pa če je več user posted image  kot pa user posted image .

vendar, punce, tako kot je bilo že rečeno, veliko več stvari je pomembnejših kot pa služba ...
zaradi veliko bolj pomembnejših stvari se boste sekirale in belile glavo ...

user posted image  za tiste, ki se nimate ravno fajn v kolektivu in vam šefi parajo živce.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.8.2007 14:48:19   
Naty*
talika81 tud js sm v državni ustanovi, pa ne rečem, da so vse sodelavke grozne. Smo majhen kolektiv, tko da sta že dve ki sruser posted image delata čist preveč! Sploh če je šefla taka, da ne zna razločit med iskrenostjo in pa narejenim smehom.

Še vseen bi blo bolš, da bi bil kak user posted image med nami user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?