Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:41:01
|
|
|
|
talika81
|
men je tud vseeno, kaj bo. moj si sicer želi za prvega punčko, men pa je vseen. če bomo pa to prakticirali, pa ne vem. bomo ko nama bo pasalo, pa če bo to 5 dni pred O, dva dni ali dan po O. kaj bo pa bo. sam da je zdrav.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:41:17
|
|
|
|
Naty*
|
KAHLO po moje bi blo itak tako povpraševanje, da bi zaloge kr hitro pošle. Pol bi bli pa spet čakalni roki, pa bi vsi pred Petroli stali v vrsti. Morš priznat, da je pa že bolš način !!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:46:26
|
|
|
|
kodrana
|
oj čveke. ste pa že napisale. uh.. ja, da vam povem.. da sem po novem zaročena . ja, ja. važička sem. včeraj sem bila slabe volje, ker je moj prišel komaj ob 7h. služba je služba. še neke računalnike so rihtal, pa je vse štekalo. ah. no, pa se je splačalo.. namreč me je čist zares zaročil. pokleknil.. izgovoril magične besede.. in ja..in prstanček. joj, kuk je luškan. ah.. pa še rozco lepo mi je kupil. ve, da jih obožujem. mam že tolko rož, pa vse tako lepo uspevajo. drugače pa sva že začela delat na bebici. kar. čeprav plodni dnevi še pridejo.. ampak itak je to najlepše.. . ja, moj je kar resno vzel projekt . čeprav je utrujen, si vzame velikooo časa zame in , kot je treba. uf.. ja . danes nama pride žlahtnik napeljat elektriko. no, sej bosta z mojim skup. še zmeri sem vsa paf od včeri..
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:47:54
|
|
|
|
KAHLO
|
Naty se strinjam ni ga čez lasten trud , ampak kaj ko se zmeraj ta rdeč prkaže!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:55:23
|
|
|
|
slovenka
|
kodrana, ja kako je zdaj to - da se pred poroko? Ful lepo, zaroka je res romantična stvar; mene je moj vprašal, ko sem bila tri mesece v tujini in mu je bilo očitno dolgčas - čeprav sem hodila na dva tedna domov - in je na koncu on gor prišel in me vprašal... sem bila tudi cela happy par dni samo zaradi tega. Moram pa povedat, da je sama poroka še veliiiiko bolj romantična. Sama pričakujem, da pa je rojstvo otroka pa še iber... Ampak na to še čakam...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:55:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Kodrana ----ja čestitke Zdaj pa res gre zares Joj, če sam pomislim, da bova s oktobra celotno stanovanje adaptirala me kar prime. Ker moj baš ni nek struško pr hišnih opravilih, on samo finance obvlada!! Torej kodrana še to srečo maš da maš mojstra!!!!!!!!!! jaz bi na tvojem mestu bla kar v sedmih če ne v 100 nebesih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:55:57
|
|
|
|
Naty*
|
kodrana čestitke!!!!! Kok lepo!!! A za poroko sta se že kej pogovarjala, al to še pride? No vem, da sta bla včeri drugače zaposlena... KAHLO ja ta nam vse plane podre. Ampak sm čist prepričana, da nam bo tud to uspel prelisičit!!! Vztrajnost se poplača!!
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 10:59:58
|
|
|
|
Naty*
|
KAHLO, če si že zasledila sva midva zdej menjala streho, knauf delala in v celoti uredila mansardo do te faze da se jutr že dokončno odselim iz mojega stanovanjčka v Celju . No bistvo vsega je tole...večinoma so nama vse delali poznani, kar pomeni, da sva kar se je dalo naredila sama. In roko na srce tud moj je s financami pravi mojster (v nasprotju z mano), ni pa glih kej posebej izkušen kar se hišnih opravil tiče. Nadoknadi pa s tem, da se kljub temu loti vsega in da je zelo vztrajen, dela dokler ne naredi! Vem, da bi kak mojster naredu prej in boljše, ampak važno je da ima veselje, ker nekaj dela zase. Verjemi tud tvoj se bo izkazal, sam priložnost mu moreš dat.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:06:21
|
|
|
|
kodrana
|
hvala punce. jao, res sem vesela. mi2 se že itak ves čas pogovarjava o poroki.. samo nama pač še ni uresičljivo. namreč najprej stanovanje. potem pa poroka.. čeprav mogoče po tihem upava, da bo še prej ali že celo štručka. mi2 sve o vsem pogovarjava, tako da je res luštno. nobenih skrivnosti.. mi je pa reku, da mi je mislu oz. nama kupit polet z balonom.. pa da bi me tam zaprosil. skoraj sem dol pala. da je tako zelo romantičen. saj je neženček moj, sam je bolj realist.. nežen je pa tako, da bolj nežnega človeka še nisem spoznala.. ah, res sem zaljubljena.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:07:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Naty!! sej, vem, ampak problem je v tem da sem jaz bl sveža v lj on pa tud, tko da lih dost nekih znancev nimava, tko da bova vseeno mogla kake profije poklicat upam samo da naju ne bodo saj veš kaj mislim!! No pa nima veze če nama rata bova itak še zvečjim veseljem pristopila k delu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kodrana, ČESTITKE ob zaroki!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:16:44
|
|
|
|
beyba
|
Kodrana , zdej boš svoje misli obremenjevala s poroko, pozabila na in ta bo ratala že ob prvem Ste se pa razpisale, vas komaj berem ker mam zadnje dneve mal manj časa, ker imam danes ob 14.00. izpit. Drugače sem se pa odločla, da je nama pridno prinesslo razultate in da je 100% ratal ta mesec. Gledala sem namreč oddajo skrivnost, katero bistvo je prepričati ljudi, da moraš v življenju se odločit da nekaj hočeš in v to niti za 0,0000001% dvomit. Tako da se zdej ne sprašujem več a je kaj ratal a ne. Ampak si dopovedujem da je !!! Bom 12.9. povedala če stvar deluje. Držite danes ob 14.00 pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:22:04
|
|
|
|
KAHLO
|
Beyba džri seeeeeee na izpitu!! Če ti praviš, da pozitivne misli pomagajo pol sem jaz tud rezultate te metode bomo pa pol vidli najprej pr tebi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:26:16
|
|
|
|
talika81
|
kodrana, čestitke ob zaroki
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:31:17
|
|
|
|
Naty*
|
beyba veliko sreče! Bomo držale pesti! Glede pozitivnih misli pa naj vam povem eno zgodbico. Ok...da boste lahko razumele vam morm na hitr povedat od začetka (sory če morte velik brat ). No js mam kužiko dobermanko že 10 let. Ko sm bla stara 18 let je moja stara mama umrla (pri njej sem živela) in ker nism hotla bit sama, sm si omislila kužka. Ta psička je z mano preživela več kot katerikoli človek in jo imam rada kot družinskega člana. No ko je bila stara 2 leti so ji odstranili maternico, ker je imela tumorje, lani so ji amputirali prstek, ker je imela rakasto tvorbo. Kužika je pa še zmeraj živahna in lušna, tud če ji gre vse narobe. No pred tremi meseci sem spet našla bulico in so rekl da je verjetno spet rak (da ne razlagam, kako mi je bilo hudo). Ko sem jo peljala k dr. Matkotu kamor tudi ponavadi hodiva je reku da mogoče ni, ampak je vzorec poslal kolegu v Avstrijo. Oba z mojim sva bla čist fertik in on me je hotu mal pripravit, da se mogoče morm sprijaznit tud z...sej veste. No ampak js sm rekla, da ni rak in da sm v to prepričana. Potem so izvidi iz Avstrije prišli in ni rak, bulica je pa že v tem času sama od sebe izginila. Toliko o pozitivnih mislih. Vem, da me vse ne razumete, tiste, ki pa imate ljubljenčka pa veste, koliko ti žival lahko pomeni. Če se pa kateri ni dalo brat pa nč ne zamerim.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:41:04
|
|
|
|
KAHLO
|
Ja nč ,pol se pa kr vse odločmo da smo pa je !! pa da nebi slučajno kera podvomla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:43:32
|
|
|
|
Naty*
|
ja to je to ! Vse smo noseče oz.... no ene še boste, takoj ko pride O!
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:44:28
|
|
|
|
kodrana
|
hvala vam punce. zlate ste. beyba držim pesti. sama sem pred kratkim naredila zadnji izpit. ju,hu, hu. vem pa, kako je. saj bo. Naty* mata že vse? vau.. že vselita se. super. mi2 hvala bogu že imava plac za živet.. sam morva vse renovirat, pa kuhno postavt.. ah, sej bo. počas. sej sva oba še praktično študenta:). jaz sem na svojga tko ponosna. res je tehnični tip. zelo je natančen. vsega se loti preudarno. še zadnjič, ko je šel tekmovat na kmečke igre za našo vas, je potem ,ko je gledal .. vse naštudiral, kaj je bolj praktično, lažje in res se je lepo odrezal. druga lastnost, ki mi je zelo všeč pri nejmu je, da se ne mara hvalit. nikoli. on je preprost in skromen. recimo, jst mu zmeri pravm, kako se moški hvalijo z svojo moškostjo, on, ki se ima za kaj hvalit (brez zafrkancije. .vau..) . njemu je to intimna stvar in ne želi o tem debatirat, kar z vsakim.. samo z mano:).
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:48:16
|
|
|
|
spelka12
|
Joj naty sem veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika ljubiteljica .Doma imam kar 2.Maltežanko in labradorko. Bogi tvoj kuža.Se bila čisto ko sem prebirala zgodbo.Ta mali je lani sosedov pes preklal trebušček .Cela družina je bila paf. V glavnem en velik tvoji kužiki in tebi.More bit močna če bo hotela tvojega pazit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:49:07
|
|
|
|
Naty*
|
kodrana veš kako je... Zbeljeno še ni vse, pa ploščice so še v kuhinji za položit, kuhinjo dobiva prvi teden v septembru, isto tud spalnico, ostalo bo pa čez vikend že urejeno . Dokler nimava kuhinje si bova verjetno mogla še sposodit štedilnik od taščice, če bo še dovolila . Mudi se nama pa zato, da ne bi js več najemnine za september plačala. Sva pa v enem mesecu nardila fuuul veliko. Sm prav ponosna na naju, ker sva pa res noro delala. Lepo, da se mata tolk rada s tvojim, pa da znaš cenit njegove dobre lastnosti. Ženske mamo včasih problem s tem, al pa sam povemo ne... Ene iščejo samo slabe stvari v partnerju. Žal...
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:49:39
|
|
|
|
spelka12
|
Kodrana ob zaroki.Kdaj bo pa poroka?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:53:05
|
|
|
|
Naty*
|
spelka12 hvala ti . Tud js obožujem . No vse živali, ampak priznam da kužke pa sploh. Sej sem rekla, tist k kužka ma te lahko razume, enim se zdi pa to totalna bedarija. Upam, da se je tud tvoja kužika pozdravila od lani in da je sedaj vredu. Mora bit grozn ko to vidiš . Glavn je pa, da ko se kej takega zgodi, majo nas da jih poštimamo ane .
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 11:58:22
|
|
|
|
sasa78
|
KODRANA Č E S T I T K E!!!!! . ( VAŽIČKA (SE HECAM)). sE ŠE PREDOBRO SPOMINJAM SVOJE. ZA OSTALE BORKE PA DRŽIM PESTI IN ČIM VEČ . MOJA PRIJATELJICA JE RODILA 3-JEGA FANTIČA. KAKO JE CARTAN!!! BORITE SE ZA SVOJE
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2007 11:59:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 30.8.2007 12:07:29
|
|
|
|
Naty*
|
Ko smo glih pri zarokah in porokah... dejte mi nekaj povedat. Midva bi se tud ful rada poročila, ampak so problem finance. Kar nekaj miljončkov (v SIT seveda) sva zdele vložila v stanovanje in si ne predstavljam, kje bi dobila še najmanj mio za poroko . A ve boste našparale tolk, al vzamete kredit, al ste vsi razen mene tule direktorji, da si lahko s plačo privoščite? Ne ampak resno...kako boste plačale poroko? Mogoče bom tud js kako idejo dobila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?