|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
30.8.2007 8:56:26   
Naty*
jutro čvekice! Js vas pa zdele mal pozdravim, pol grem delat, pa še pridem vmes kaj pogledat. Še malo pa bo ponedeljek in bomo vidl al bo kej priteklo al ne user posted image user posted image !!! Že komaj čakam. S selitvijo mam tolk dela, da mi hvalabogu dnevi kr prehitro tečejo. Napihnjena sm tolk, da mam zadrgo na hlačah odpeto pa majco čez potegnjeno user posted image . Pol pa sodelavke ugotavljajo, da to zihr bo. Je pa spet lahko napihnjenost pred M...eh sej bomo vidl.

čestitke kekec in mojca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Res naš seznamček že dobiva pravo barvo, kr tko naprej!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 676
30.8.2007 9:07:58   
KAHLO
JOj, danes je tak prijeten dan za  med rjuhami bit, tako pa moram bit v službi....no zato pa lahko vsaj rr prebiramuser posted image
Čeprav me danes šef kar pridno zasipuje z delomuser posted image

Naty tebi pa moram rečt, da mam jaz full občutek da se boš selila k nosečkam oz. da boš nas drug teden razveselila z novico o user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
30.8.2007 9:34:10   
Naty*
KAHLO hvala, upam da maš prav!!!! Al mam pa tko ko ti praviš namišljene znake user posted image , sej veš, da je pri nas zarad take želje že čist vse mogoče!

Ko sm mela blighted ovum so rekli, da je to v bistvu nosečnost, kjer jajčece samo MISLI da je oplojeno in se vgnezdi, dela ovojnice, trebuh raste, znaki so, ploda pa ni... No in js sm bla že tolk zmedena, da sem celo mislila, da sm zarad želje po user posted image js nekak prepričala jajčece da je oplojeno in se je zarad tega tko obnašalo user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš to nam pol začne psiha počet. No ampak so mi razložili, da psiha s tem nima veze in da oplojeno jajčece nekje med potjo izloči plavalčka al pa ženski genski material. Kaka nesramnost!!!! Prav negostoljubna jajčeca mam!!!! Upam, da se zdej kej lepše obnašajo user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.8.2007 9:37:07   
KAHLO
Veš kaj po moje si jih ti ta tvoja jajčeca zdaj že naučila bontona!!! jaz jih bom kar našeškala, če bodo žleht!!!! user posted image user posted image

drgače, pa danes me peče zgagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
30.8.2007 9:41:04   
Naty*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdel da te bo....glavn da še na wc lahko greš!!!! Sej če pa ne bi bla živčna zarad izpita, je pa tud tu vprašanje kako bi blo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoja O je že mimo drgač? Al sta še vedno v teh dneh?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 680
30.8.2007 9:41:31   
Anonimen
drgače, pa danes me peče zgaga

To smo tudi pričakovali user posted image user posted image user posted image

Stunfek in talika81, me veseli, da vama je kavica pasala user posted image

lp

anonimna user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
30.8.2007 9:44:10   
KAHLO
Ni še blo O ta še bo komaj v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ker sta meni pač dve potrdili da sta zanosli takoj drugi dan po tečkiuser posted image , prakticirama midva to user posted image user posted image vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
30.8.2007 9:49:48   
Naty*
Ma sej to je prav!!!! Js pravim, da če pridno user posted image ne moreš zamudit O, ker nikol ne veš kdaj te preseneti!! Mogoče si pa že res "nafilana putka" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 683
30.8.2007 9:54:52   
KAHLO
Naty upam da sem res!!!user posted image user posted image

Drgače sem pa zadnič brala na netu da je če želiš user posted image , da je najbolše če user posted image en dan pred predvideno O, glede na to da bi naj ti plavalci preživeli 72 ur, in glede na to da na dan O nikoli ne veš točno, kdaj s jajček odloči zapret svoja vrata!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
30.8.2007 9:55:44   
KAHLO
pa dajte no, jaz več nobenga normalnega stavka ne znam napisat, to je zato ker mi v službi ne dajo mira in moram vse na hitro!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.8.2007 9:57:31   
talika81
kahlo in naty, za obe držim pesti, da bi vama ta mesec ratalo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 686
30.8.2007 9:58:47   
Naty*
KAHLO tud mi upamo, da si user posted image , oz. da boš drug teden.

Baje narediš pa punčko, če user posted image en dan pred O ane? user posted image Ma js ne vem....prejšnjič sem zanosila en teden pred predvideno M, tko da ne dam veliko na kake izračune, kdaj bo O. Moja jajčeca pa očitno odprejo vrata, sprejmejo plavalčke, pol jih pa na pol poti ven vržejo!!! Tko da ....kaj mi nucajo preračuni! user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.8.2007 9:59:30   
Naty*
talika81 hvala, tud js zate držim pesti  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.8.2007 10:03:20   
pikica36
jutrp punce!

meni se tudi približujejo tisti dnevi, ko bo treba s polno paro user posted image
ja res , da je naj ne bi zgrešile če slončkamo vsak dan ali pa vsak drugi dan, samo kaj...... če se pa noče prijet
uff.. me razjeziuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.8.2007 10:04:39   
KAHLO
Talika81 tudi jaz ti želim da boš nafilana putkauser posted image user posted image v bistvu si želim da bi bile vse nafilane putkeuser posted image user posted image
Če ne pa bomo verjetno diplomirale iz user posted image user posted image user posted image . Glede na to da sva z lubijom že več let skupaj, nama je to delanje user posted image spet pričaralo tist kar doživlaš na začetku zveze....tako, da moram rečt da je user posted image user posted image user posted image špica, kaj še le bo ko bomo user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Naty daj tem plavalčkom reči da se med vožnjo ne skače ven, oz. jajčku naj ne serje mrzlih!user posted image ker je zadost časa sameval tam notuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.8.2007 10:05:35   
Lu33
Tudi jaz se selim v september in sicer user posted image  ne pričakujem 27.9.
Sedaj bo to tretji krog po histero. Počasi zgubljam upanje, da bo po odstranitvi pregrade pa kar uspelo.
Ah, bo že bolje...

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.8.2007 10:10:09   
KAHLO
Lu33 ne zgubit zagnanostiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ti sam pridno user posted image user posted image user posted image user posted image pa bouser posted image user posted image , držim pesti

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 692
30.8.2007 10:13:21   
talika81
naty* tole sem jaz našla na netu glede tega, v katerem času kateri spol:

Planiranje spola budućeg djeteta je nepouzdano.
Nekoliko sati nakon ulaska spermija u jajnu stanicu ona se podijeli i izbaci drugo polarno tijelo, pa sada ima 23 nesparena kromosoma, od kojih je jedan spolni kromosom x.
Spoji li se jajašce sa spermijem koji ima također 22 autosoma i 1 krmomosom x, začeta je djevojčica. ako spermij uz 22 kromosoma sadrži kromosom y začet je dječak. Donekle je znanstveno utemeljena tvrdnja da se "ženski" spermiji (x) gibaju sporo, ali duže žive, dok "muški" spermiji (y) jure brzo, ali umiru mladi!
na tome se temelje "savjeti" za dobivanje djevojčice, odnosno dječaka.

Savjet kako dobiti djevojčicu
preporuča se spolni odnos 3-4 dana prije očekivane ovulacije i zatim jedanput dnevno. Muškarcu se preporuča kupanje u toploj kadi prije odnosa. površna penetracija, kao i izostanak orgazma u žene pogoduje da začeto dijete bude djevojčica.

Savjet kako dobiti dječaka
suzdržavati se od spolnih odnosa 5 do 7 dana prije očekivane ovulacije. Preporuča se spolni odnos na sam dan ovulacije (najveće plodnosti) ili sutradan. Duboka penetracija (muškarac iza žene) unosi spermu bliže jajašcu. Orgazam zbog obilnijeg alkalnog lučenja favorizira začeće dječaka.

če pa to drži, pa ne vem. bomo probali, pa bomo videli.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 693
30.8.2007 10:18:59   
Naty*
Lu33 ne obupaj! Ti morš samo ostat optimistična, čeprav verjamem, da je včasih težko. Ko ti bo hudo, pa prideš na RR in mal čvekaš z nami, pa boš prec dobre volje! Kar poglej nas, kar žarimo od dobre volje user posted image

KAHLO ja upam, da sm se dost jezila od maja naprej in da sm jih zdel naučila olike. Ampak vidiš, ti bi rabla GPS za plavalčke, js bi jim pa varnostne pasove vgradila, če bi šlo! user posted image user posted image user posted image Pa po moje nama bo kljub temu uspelo, kaj pravš? Sej si pa ja zaslužimo!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 694
30.8.2007 10:19:07   
afnica mala
To pomeni, da ta mesec pri meni ne bo ratalo nič. Obema so našlogali fante!!!user posted image user posted image user posted image   In piše, če želiš fanta, moraš 5-7 dni pred o. mirovat. Zdaj pa imam. Midva pa vse od konca user posted image  vsakodnevno user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 695
30.8.2007 10:22:55   
Naty*
talika81 evo no to sm prej mislila! Ampak sm šele zdele v tem kar si dala v post videla, da mi pa ne sme pridet, če hočm met punčko....ti vragcauser posted image .

Ampak res, a boste ve prakticirale tole, ker bi rade mele določen spol al se boste pustile presenetit? Js sm sicer vedla za tole, rada bi mela punčko (seveda bi bla tud fantka fuuuul vesela), ampak sva kljub vsemu user posted image takrat ko nama je pasal. Sploh nisva razmišljala a je pred O ali po.

Bom pa lubiju naslednjič pred user posted image sama pripravila kopel z zelooo toplo vodo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.8.2007 10:29:53   
KAHLO
Res zaslužmo si pa res vse,!! a ni to čudno da hočmo še lbezen malo drugim podelit, pol se pa mormo tok matrat da user posted image če splohuser posted image

Thja,men je skor vseeno kaj bi blo sam da bi blo pa da bi blo zdravo, pa brez komplikacij potekalo!!

tak med nami naprej sem se nagibala k fantku, zaj bi pa me že tud k deklici vlečeuser posted image user posted image jah tkoje, najblš bi blo oboje skratuser posted image user posted image user posted image al pa neuser posted image

Je pa res da sva ime za fatnka že dolgo nazaj zbrala, zdaj še pa samo za punčko zbiramo!! user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
30.8.2007 10:34:49   
afnica mala
Men je tud vseeno. Prerokovano pa imam fanta, oz. dvojčka. Mož pravi, da bo itak fant.  Rada bi, da bi imel rjave oči, ampak to skoraj ni mogoče, ker jih niti eden od mojih in njegovih staršev nima. Moj dragi nečak ima take velike temno rjave, okoli pa popolnoma bele. Moj user posted image  pravi, da mu hudički gledajo z učk.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.8.2007 10:37:04   
Anonimen
Glede na to, da že imava eno punčko (punčko sva se res močno želela), nama je sedaj v drugo čist vseeno kaj bo. Samo, da bo otrok zdrav in da bomo kmalu štirje! user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
30.8.2007 10:38:39   
KAHLO
Jaz sem tud lani dobila nečaka, je pa bjondo pa temne očkeuser posted image , amppak cute za dol past!user posted image user posted image user posted image
Tako da sem že čist not v plenicah, pa kahlah.... pa izpit iz varuške verjetno tud že mamuser posted image user posted image user posted image
Sam midva z lubijom bi še doma enga mela!!!user posted image user posted image user posted image Moj pravi da je škoda da se ne da kr na petrolu kaj kupit ali pa dobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšen očka bo?
Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?