NiLe
|
Hojla punce, po včerajšnjem dnevu sem malo boljše - ja, mene je prav tako novica o smrti Tošeta zelo potrla, ker sem ga zelooo rada poslušala, bila na dveh njegovih koncertih (še v soboto sem nameravala v BTC, kjer naj bi nastopal) ... in deloval mi je tako topel, simpatičen in karizmatičen dečko. Res škoda, da je moral tako zgodaj zapustiti ta svet Občudoval ga je celoten Balkan in bil res izjemen glasbenik. No, ostanejo nam vsaj njegove pesmi. Zdej pa k veselim stvarem: za vse tiste, ki že čutite vaše . Jaz sem prav tako v pričakovanju ,saj je to le tretje dete in pravijo, da vsakega čutiš prej. Jah, pregledi NS se počasi končujejo in en, dva, tri bo tu morfologija, ko bomo spet navdušene nad napredkom naših . Ketrin: bravo za tvoj nastop. Si pa tud mene spomnila na to, da se mi je v nosečnosšti polepšala koža na obrazu, nohti so trdni in dolgi, pa lasje so tudi lepši. Ni kaj, moramo izžarevati vso to srečo, ki jo nosimo pod srcem. Resnično srečna: ti pa si ponočnjakinja. Mene ob tej zgodnji uri ne spraviš pred rač. ali TV. Veš, tudi jaz sem nora na jedi na žlico, tako da me doma že malo čudno gledajo, sploh moj starejši vedno vpraša: Kaj pa bo zraven ričeta ali jote? To ni glavna jed, samo juha Maja 24-2: joj, mene kar stisne, ko izvem, da morajo tako majhni otročki na infekcijsko ali pediatrično. No, sedaj je pomembno, da sta doma in pocartajta se. Kekec in mojca: ti si pa le privošči kak požirek piva. Tudi meni včasih zapaše in ga spijem 1 dcl, pa tud 1 dcl rdečeega vinčka sem v tem času spila - je dobro za kri Sasy20: nasvet od Katrin pa le upoštevaj. Med + limona = zdravje bo kmalu spet nazaj Tako, sedaj pa dosti čvekanja ... sem včeraj tako malo naredila, ker me je misel na Tošeta čist okupirala, tako da moram danes nadoknadit.