|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
31.1.2008 10:28:41   
tosja

HOKUS Bettwäscheset, 2-teilig, für KinderFenster schliessen  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
31.1.2008 10:29:46   
tosja
user posted image  user posted image   tasyo - ta bo ta prava za princesko... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
31.1.2008 10:31:46   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

NiLe, a si uspela poklicat v Fužine? Drugače pa je danes tudi telovadba ob 13.30 al kako že! Pa mogoče se oglasiš in vzameš blazino...Saj po moje je nihče ne bo vzel.

Mah, v ZD ne bom hodila, ker mi gre takoj 1 urca časa ... Sem SinskoT na ZS prosila, če jo nekam spravijo.

V soboto grem na pustno povorko v LJ!user posted image user posted image

Mi tudi. Če se slučajno kje vidiva: poleg mene in moža, ki ne bova namaskirana, bosta še Ninja in Spidermanka user posted image user posted image user posted image

Blazina za dojenje: eno butasto vprašanje....a brez tega je tako težko, oz. težje dojit al kako?! user posted image  Jaz je nimam pa tudi je ne nameravam kupiti...Pa se zdaj povsod toliko o tem govori, da sploh ne vem če obstaja še kaka druga možnost dojenja? No, bomo probali, pa če bo res taka groza jo bomo pa kupili....user posted image

Glej, jaz je pri prvih dveh nisem uporabljala, sem imela en tak fin naslonjač ... ampak glede na to, da jo sedaj imam in pravijo, da razbremeniš hrbtenico in roke, se mi zdi fino. Ni pa nujna zadeva.

Ja, no o čem bi pisale danes..... O krofih!!??? Ste me toook zrajcale s telimi krofi. Skoraj v vsakem postu se je pojavila beseda KROF! Mmmmmm! user posted image user posted image user posted image

Torej, danes boš imela za malico KROFFFFF
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Jaz bom letos Radenska, ker imam tri srca :)...
Ful dobra

Zdaj pa grem merit kopalnico in upam, da najdem kaksno resitev za naso previjalno in bano. A bano potrebujes ze takoj, ko prides iz bolnice al kdaj sploh lahko zacnes kopat otroka?

Čisto odvisno, kako se user posted image celi popek. Ti bo patronažna povedala, kdaj začnete s kopanjem. Ta prvič ti ga tako ali tako ona okopa. Kakšen teden po prihodu iz P je zihr ne boš rabila.

Še dobro, da imam možeka doma, da me vleče dol z računalnika user posted image ... Joj, jaz bi bila sposobna celo dopoldne presedet in čvekat user posted image user posted image user posted image Glejte, da boste čim več napisale, zdej pa res greeeee.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
31.1.2008 10:34:47   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Evo teme...kozmetika

Sem že parkrat hotla vprašat, pa pozabim....

Kako pa se ve zdaj brijete, depilirate....Joj, jaz imam probleme. S tem trebuhom ne morem zdržat, da si podepiliram noge....user posted image

Bo treba it k moji "krznarki", da me uredi pred porodom....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1) tista  s tremi user posted image - Katka na Radensko povprašaj za kakšno botrstvo... user posted image user posted image user posted image

2) kozmetika - si tud nisem upala povprašat kako pri vas te stvari...
Noge in bikini mi obdela z voskom kozmetičarka! user posted image user posted image user posted image Se že veselim sobote. user posted image
Tam spodaj pa sem ta teden še sama uspela - sicer sem bla skor ob sapo...zdaj pa mi je user posted image obljubo, da bo to njegovo delo! user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
31.1.2008 10:39:24   
katka28
Kar se britja tice pri nama moj mozek vse opravi. Ma ravno jutri nalogo, da me obrije, se malo pa bom imela probleme pri brisanju zadnje strani telesa tako, da mi tudi on priskoci na pomoc. Res s tem trebuhom sem tako okorna, jaz ne vem kako lahko nekateri RES mocni ljudje brez problema nosijo svoje trebuhe naokoli pa, da se jih ne navelicajo. Zdaj, ko sem okrogla mam tudi tako sreco, da mi veckrat kaj na tla pade in potem skoraj doktoriram preden se lahko sklonim, ce je hrana se ne sekiram, ker mamo psa in ona je nas sesalec brez elektrike ampak ostalo je pa ze kriza kako sele bo cez mesec dni.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
31.1.2008 10:44:04   
tosja
Za posteljnino v Ikei

- odejica (ki je sicer roza barve user posted image ), pa saj bo oblečena...
110-125 cm = 4,50
- posteljnina (150-200 cm, 50-60 cm) - je
tako lepa, pa bomo mal popravili - 9,99
- posteljnina (110-125 cm, 35-35- cm) te smo vzeli dve po ceni 12,95 in 9,99

odejica+ 3 posteljnine = 37,43 EUR

Zdaj bom še pogledala za ta njihov micen povštrček, rjuhe bom nabavila pri nas...Čez 50 ne bo...pa je za trikrat preoblečt user posted image

Otroška posteljnina ima mere 110-125 cm /35-35 cm - za kinderpete

Ostale pa enake dimenzije kot za odrasle 150-200 cm/ 50-60 cm

Cene pa od 9,99 do 25 EUR

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
31.1.2008 11:00:46   
katka28
Cene za smejat pri nas pa kr navijajo pa navijajo.
Samo kaj, ko jaz voznje do Ikeje in nazaj pa tam hoje nebi vec prenesla.  Ze samo ko grem kupovati specerijo mam po 30 minut vec kot prevec in komaj cakam, da se ulezem saj me drugace hrbet boli za znoret.
Bomo pa sigurno potem , ko jima bomo sobico urejali sli tja po nakupih.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
31.1.2008 11:15:37   
Roberta69

Jaz bom letos Radenska, ker imam tri srca :)

Zelo duhovitouser posted image user posted image user posted image user posted image !

Včeraj pa se je razvila prava debata in ne le čvek user posted image . A ko presežemo dvesto strani, se teh starih ne bo dalo več brati? V tem primeru moram hitro sprintat seznamček + komentarje (sam kaj ko nimam niti enega praznega lista user posted image - pri meni grejo za med).

Kozmetična opravila: ja jaz ko se zadnje čase spravim (čeprav pri nas smo glede tega zelooooo leni, namreč mojemu user posted image je všeč v vseh oblikah (samo da je moja user posted image ), mogoče še malenkost bolj čisto naravna, čeprav do kakšnega user posted image ne pridemo, je pa meni bolj higienično če je kot slikica. Ima pa ta slikica "zadnje" čase bolj polomljen okvir.  Samo ziher imam s tem najmanj dela tukaj gor. Z britjem nog pa zaenkrat nobenih težav, čeprav tudi tukaj nisem dosledna kot pri umivanju zob (me pa moti, začuda da user posted image ne, ker drugi dan po britju ful pikam, potem je že v redu - sem pa najraši v spalnih srajčkah). Sej drugače sem rada urejena in dam veliko na estetiko, samo s temi stvarmi nekako nisem (nisva) obremenjena; jaz se recimo velikokrat tudi počešem ne, pa mislim, da ni take krize. V glavnem v življenju se mi nekako ne da vzeti tistih "nekaj" minut, da bi se ličila, urejala frizuro itd..., je čist kul to kar je dala mati narava user posted image .

Blazina za dojenje: jaz jo bom ziher uporabljala, ker desne dlani ne morem čist obrnit (od rojstva zaraščen hrustanec v komolcu) in mi bo najbrž nekdo moral pomagat, ko ga bom dajala na desno dojko oz. se bom že znašla, samo še ne vem, katero naj izberem. Najrajši bi kakšno kompaktno.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
31.1.2008 11:15:52   
NaTaŠa*
Pozdravljene
Vidim da se že odpira debata kozmetičarka. Fajn. Ja pr nas si noge lahko še sama zaenkrat, spodaj me pa moj user posted image ker ma tako veselje da je kar noro. Ampak mi kar aše da se jaz ne matram in jaz samo ležim dokler on ne opravi svojega dela pol pa sledi tuš naprej si pa lohka predstavljate kaj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Še dobr da me obrije ker drgač bi bla zaraščena da je kr noro misl da bi G rabu debelo uro da najde lukno user posted image .

Ker zadno k sva se s kolegico zgovarjale pa ona prav da jo njen ni nč briu spodaj oz. da ji ni nič pomagal ker se mu kao gravža. Mislm da je to prav en opokan tip. Kako se mu pa ne gravža tisto stvar delat. Uglavnm noro.

Jaz s pon. štartam z MŠ pa en dan bom poklicala kozmetičarko da se bom šla mal razvajat in bom šla na depilacijo nog pa na pedikuro. Ja še zravn mal masaže. Ker user posted image mi jo tko ne naredi, no, sj ga zastopm ker dela skos po cele dneve tako da upam da se bo pol konc marca začetek aprila to mal umiril pa da bo več doma.

No tako zdj pa šibam mal vn na spehod čeprav nimamo lepega vremena ampak vseeno grem preden začne kaj padat.

Lep dan še naprej!

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
31.1.2008 11:16:55   
lepa posadka
Dobro jutro, dan...kakorkoli že...danes se mi v službi obeta en daljši sestanek...pa sem prišla šele pred eno uro v službo... Sicer bom rpišla čisto zlomljena domov. Kar ne morem verjet, da si bom že drug teden lahko vsako jutro privoščila lenarjenje v postelji ob jutrih.
Danes je možek spedenal vse otroke za v vrtec in šolo, tako da sem se zbudila šele po deveti...mhhhhmmmm, kakšen užitek.
Torej - tudi jaz sem jutri tukaj zadnji dan. Pa saj je že skrajni čas, da se začnem tudi sama crkljat :-)

Vidim, da ste si zadale 200tko še danes, al kaj?

Veliko tem ste odprle...

Najprej maškare: tudi jaz sem se lotila šivanja za otroke... Upam, da mi uspe že do sobote, ker imamo eno familly party, pa smo se zmenili, da bomo že našemljeni. Ta veliki bo gasilec (hvala Bogu - smo iz vseh raznih nindž in bojevnikov kar čez noč prešaltali na gasilca :-)) Ta srednja bo Fifi...tiste, ki še nimate otrok in ne spremljate večernih risank, se vam ne more sanjat, kdo to je...hehehe. Še vse boste not prinesle. Mala pa bo zdravnica - je bila srednja pred dvema letoma... Bodo kar luštkani. Sebi pa sem v Mullerju kupila en krila za metuljčka...pa cela se bom v črno oblekla, da ne bom videti tako ogromna :-)))) Pa bo. Možek bo veliki viking...strah in trepet :-) Tudi pri nas je luštno že cel mesec pred maškarami, ko vse načrtujemo... je res luštno.

Katka za Radensko pa dobiš 100 pik :-)))))

Kozmetika:... včeraj sem naredila plan za drugi teden, ko bom končno doma...in na prvem mestu je kozmetičarka - si bom upam privoščila eno nego obraza, čeprav ne vem kako bom zdražala tam ležat...upam, da bo ponudila še kakšno drugo pozo???!!! Je že katera probala to v visoki nosečnosti? Pa malce obrvi mi mora uredit...sicer pa se depiliram še kar sama...sem se vsako nosečnost do konca...je pa res, da potem kakšen zadnji teden, ko sem nehala...sem se komaj zložila nazaj. Ne vem, jaz še vedno vztrajam kar pri navadnem depilatorju...ga imam že več kot 10 let...pa je še vedno OK...pa najdlje drži...pa se mi zdi, da imam vedno manj dela. Ja, pa frizer bo padel drug teden, zagotovo!!!

Krofi...in sladkarije... rajši ne povem kaj vse je že priromalo v moj trebušček danes. Jaz se s kilami nisem nikoli obremenjevala in nikoli ni noben zdravnik nič rekel... Pri prvem sem pridobila dobrih 14 kg...pri naslednjih pa vedno manj, ker so ti mali otrčki tudi redni fitnes... Tudi tokrat verjetno ne bo hujšega... zato se ne obremenjujem... Jaz sem še posebej mahnjena na čokolade - takšne in drugačne... še čokoladne pudinge smo začeli kuhat z otroki, k jih nismo nikol...  Pa naj imajo še oni kakšno korist od moje nosečnosti :-)))

Pridne bodite...čvekajte dalje. Zvečer vas pa gotov še preverim.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
31.1.2008 11:31:19   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

A ko presežemo dvesto strani, se teh starih ne bo dalo več brati? V tem primeru moram hitro sprintat seznamček + komentarje (sam kaj ko nimam niti enega praznega lista user posted image - pri meni grejo za med).

Ne Roberta, tema se zaklene (ena ključavnica čist micena je na vrhu) tema se lahko bere, sam pisat več ne morš... Tako, da ne rabiš nič printat...pa še papir boš prišparala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
31.1.2008 11:39:33   
katka28
Roberta jaz sem si samo copy past v word tako, da imam zadevo shranjeno na racunalniku.

In kaj bo danes za kosilo. Pri nas se ne vem sicer sem dala ven meso odtaljevat kaj bo pa priloga pa se ne vem saj imam vrtoglavice pa slabos mi je sem si cuker merila pa je 4 tako, da to ni sploh ne vem po moje bodo spet slabosti prisle nazaj pa zgaga me je zacela pect, se dobro da mi pomaga kozarec mleka...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
31.1.2008 11:51:31   
tosja
Danes pa niste zgovorne...user posted image

katka - Jaz sem vzela iz zmrzovalnika taščino sarmo...Se mi pa luštajo čufti, pa jih user posted image nima preveč rad; sva se že včeraj pogajala... user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
31.1.2008 12:05:46   
katka28
Mmmmm meni se tudi cuftov lusta pa jih ne znam naredit user posted image   pa filane paprike ampak to pride po porodu drugace bi me pa res razgnalo, ker tega pa pojem na tone edina stvar pri kateri jem kruh.

Ja dane spa res niso nase cvekice zgovorne le kje se potepajo. Al pa vse pocasi finisirajo saj imajo jutri zadnji dan sluzbe...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
31.1.2008 12:07:32   
sinskaT
ooo...hudo! Bejbike ste čist na spidu! En dan me ni gor in sem rabila (po kosih) pol dneva, da sem vas prebrala. Itak zdaj sploh ne vem kaj bi pokomentirala, je bilo tolko napisanega.

No, zdaj mi bo pa še časa zmanjkalo, sem zmenjena s frendico, ki je bila zdaj 4 mesece v Grčiji (ja grški fantje delajo svoje...).

No, najprej kozmetika: tukaj sem pa jaz doma user posted image user posted image user posted image user posted image . Že od malega sem "kradla" šminke starejšima sestrama in mamiki, potlej sem si jih začela že sama kupovat + ostala kozmetika tudi negovalna in kozmetičarka...sem bla čist not. Zdaj pa že ene 3 leta nisem več tako zainteresirana, čeprav še vedno kdaj ličim znanke in sorodnice, prijateljice... pa so kar zadovoljne. Morda kdaj odprem svojo obrt user posted image . Ah, britje torej: zaenkrat sem kar okretna in lahko sama popedenam kar je za odstranit. Tudi bikini linijo user posted image , samo opažam da je zadnje čase bolj zanemarjeno področje, ker sem včasih imela hude brazilske prebliske user posted image , zdaj se mi pa zdi, da se ne spodobi več user posted image .

Hej, Ketrin - če nisem preveč radovedna - kdaj greš v Ikeo, sem tudi sama nameravala drug teden. Moj je ful bizi, pa še MŠ se začne, sama ne bi šla...kaj pa vem. Tista posteljnina, ki jo je Tosja nalimala mi je user posted image , sploh cena user posted image ... Pa še kad bi kupila + malenkosti, drobnarije.

Krofi - predno se dobim z zgoraj omenjeno frendico, bom skočila še po dva krofa, jih v Grčiji ziher ni jedla, vsaj tako dobrih ne user posted image . Čez vikend gremo v maškare in bom trebušna plesalka, moj dragi pa šejk ; ) Saj sem že omenila verjetno. Ampak tista o treh srcih je pa fenomenalna!!user posted image

No, toliko zaenkrat, morm šibat...se še tipkamo, sploh pa da končno premagamo magično mejo 200tih strani!

Božajte bušije pa fajn bodite!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
31.1.2008 12:46:18   
katka28
Trebusna plesalka ( dobesedno pa se to posebna, ker trebuh kar sam plese ) tudi zelo zanimivo moras kaksno slikico potem gor pripopat, da vidimo kako si plesala ;).....

No saj jaz ne bom maskirana samo, ce me kdo vprasa kaj predstavljam mu bom povedala, ker niti sli ne bomo nikamor sem taka kot spuzva sem pa danes opazila, da imamo v akvariju narascaj, ki je prezivel tri ribice...joj pa kaj pri nas se vse suce okoli stevila tri user posted image .

A je ze katera gledala na strani od BC-ja , ko imajo numeroloske izracune glede na ime in priimek vasega otrocicka? Jaz sem vceraj in se kar dobro pise zanju tako, da imena bosta zdaj 100% ostala taksna, kot sva si jih izbrala.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
31.1.2008 13:16:11   
Ketrin
O, miške vseeno ste pridne danes....

Tosja tale IKEA je še vedno zakon... Zdaj si me pa do konca prepričala... Prej sem kr neki okrevala, ne da se mi vozit...Ampak treba bo it...Meni se je tok dobro zdelo že ko sem za naju kupila posteljnino za 10EUR...pri nas so pa .... sploh ne vem kok, k tle pri nas jaz tok mal kupujem, ker niso normalni s temi cenami.... Joj, komaj čakam. Pa še kaj za stanovanje kupim,,,,, mmmmmm to je moja strast. Jaz nisem tolk za cunje in te zadeve, me bolj Bauhaus in Ikea privabita...Tam sem lahko po cele dneve....user posted image user posted image user posted image

Ja, lepa posadka, jaz tudi prisegam na depilator. Pa enkrat na mesec s spravim in je pol mir. Poleti pa grem vseeno kdaj pa kdaj h krznarki, da me povoska.... No, zdaj pa bikini nikakor ne morem z depilatorjem, se tok matram, da je brez veze.... Pa včeraj sem si nohte na nogah strigla....no to je bilo pa tudi vse....Da bi si jih nalakirala in mal pete podrgnila....to je pa že preveč. user posted image  Tko da se moram naročit.....

Pri frizerju pa sem bila v torek in sem zdaj spet lepa....Bom pa šla vsekakor še enkrat predno rodim...

Maškare sem pa že komentirala... Še vedno mi ne da miru in se ne morem sprijazniti da letos ne bom nič....user posted image  Mogoče pa do sobote že kaj pogruntam....user posted image user posted image

Kaj čem še napisat.... Hmmmm, aja pri nas v službi je danes en RD pa čakamo na pice..... MMmmmmm, mi že želodček kruli, tko da upam, da bo kmalu....

No, pa še avtočka sem danes oprala (no, avtopralnica ga je) in poslikala tudi, zvečer pa ga bova dala v oglas....user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
31.1.2008 13:16:57   
tasyo
Danes sem pa ultra pridna - imamo sonček! Sem bila pri frizerju in sem zdaj takooo lepa, da bi se res morale v kratkem dobit... Pri kratkih laseh namreč frizura zelo hitro pride iz lepe vuser posted image . Sem tudi barvo mal spremenila, da se narastek ne bo toliko videl.
Depilacija - hja, jaz poskušam bit samostojna ,kolikor se to pač da - noge še nekako gredo, spodnje nadstropje pa zrihtam, kolikor vidim, potem pa še možek malo popravi. Definitivno mi pa vsa ta nega vzame precej več časa kot prej.

Ketrin in Sinska, jaz tudi nameravam v Ikeo naslednji teden, pa še ne vem, če bo moj lahko šel zraven, tako da - če se bosta kaj zmenili (samo v četrtek ne morem), bi se vama morda pridružila.

Tosja, tale posteljnina bi bila pa res za našo punčko... Bodoči očka je navdušen! Sploh ne morem razumet, kako se je spremenil - prej mu je bila večina stvari za otročke preveč načičkana, zdaj pa gleda same pisane - in roza (tu ga pa močno bremzam, ker nisem glih pristaš roza) stvari. Pravi, da punčka mora bit punčkasta...

Maškare - meni se zdi, da pri nas najbolj uživam jaz. Sej smo se že pred časom pogovarjale o tem - sem se lotila kostuma za nečaka - bo zorro, tako da nimam pretiranega dela. Komaj čakam, da bom to počela za svojega otroka! Midva letos ne bova maskirana, šla pa bova na povorko.

Da pa ne zanemarim najbolj pomembne teme te dni - krofe danes peče tašča, čez vikend pa jih bo moja mami, ki naredi najboljše... Mislim da se v nobeni slaščičarni ne morejo primerjat z njenimi (to pravijo tudi drugi, ne sam domači, tak da ni tkooo zelo subjektivno). In tako sem tega dela oddrešena. Se je pa že moj zmenil, da jih mora bit ogromnooo, da se jih lahko napokamo do onemoglosti. Po moje bo nazadnje tako, da jih bom kar nekaj dala zmrznit in potem je super sladica, kadar se mi nič ne da packat. Mmmmm, zdaj se pa tudi meni že cedijo sline.

Za kosilo bo pri nas danes gobova juhica, testenine z repki kozic in gorgonzolo in solata.

Ampak veste kaj - dejte katero drugo temo najdet, zdej sem tako lačna, da mi še ni čist jasno, akko bom počakala na dragega!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
31.1.2008 13:17:04   
Ketrin

A je ze katera gledala na strani od BC-ja , ko imajo numeroloske izracune glede na ime in priimek vasega otrocicka? Jaz sem vceraj in se kar dobro pise zanju tako, da imena bosta zdaj 100% ostala taksna, kot sva si jih izbrala.

Jaz sem tudi gledala in pri nas pride vse SUPER!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
31.1.2008 13:20:20   
tasyo
Sem tudi pogledala tist izračun, pa bo naša mala prava carica... Tako da bomo ostali pri izbranem. Zdej grem pa pokukat, kaj bo, če slučajno še lulček zraste...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
31.1.2008 13:23:28   
tasyo
Uh, mali bo pa redoljuben - po mamici...user posted image  Pa znal bo z denarjem - spet po mamici...user posted image  Še dobro, da je mami tako fajn...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
31.1.2008 13:28:39   
katka28
Pri nas pa glede na izracun ne bo nihce po mamici, kar se mi dopade saj je mami bila ziv vragec. Hiperaktiven otrok na kvadrat user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
31.1.2008 13:30:13   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Danes sem pa ultra pridna - imamo sonček! Sem bila pri frizerju in sem zdaj takooo lepa, da bi se res morale v kratkem dobit...
user posted image user posted image user posted image si me spomnila, da se tud jaz najavim... user posted image

Ketrin in Sinska, jaz tudi nameravam v Ikeo naslednji teden, pa še ne vem, če bo moj lahko šel zraven, tako da - če se bosta kaj zmenili (samo v četrtek ne morem), bi se vama morda pridružila.

user posted image user posted image user posted image pa še ena slepa user posted image potnica se javlja...bi tud šla, pa user posted image nima časa
...sam začnemo z MŠ, pa bo spet težko uskaldit...
user posted image

Tosja, tale posteljnina bi bila pa res za našo punčko... Bodoči očka je navdušen! 

user posted image user posted image user posted image saj ta pa ni tko zlo punčkasta - priznaj... user posted image

Za kosilo bo pri nas danes gobova juhica, testenine z repki kozic in gorgonzolo in solata.

user posted image dans pa se pred PC-jem tolk slinim, da bom počasi tipkovnico zalila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
31.1.2008 13:34:06   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Sem tudi pogledala tist izračun

Ja priden otrok...pa rad se bo zatekal v naravo in med knjige user posted image user posted image user posted image
Je user posted image čist navdušen, da ne bi vseh njegovih vragolij pobral... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se jaz navdušujem nad živahnimi, aktivnimi, radovednimi, vedoželjnimi user posted image Tud v službi vidim, da je z njimi velik dela in matranja, sam je to poplačano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
31.1.2008 13:36:44   
tosja
FANTASI BARNSLIG Bild mit Rahmen 3 St.Fenster schliessen  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?