tasyo
|
Danes sem pa ultra pridna - imamo sonček! Sem bila pri frizerju in sem zdaj takooo lepa, da bi se res morale v kratkem dobit... Pri kratkih laseh namreč frizura zelo hitro pride iz lepe v . Sem tudi barvo mal spremenila, da se narastek ne bo toliko videl. Depilacija - hja, jaz poskušam bit samostojna ,kolikor se to pač da - noge še nekako gredo, spodnje nadstropje pa zrihtam, kolikor vidim, potem pa še možek malo popravi. Definitivno mi pa vsa ta nega vzame precej več časa kot prej. Ketrin in Sinska, jaz tudi nameravam v Ikeo naslednji teden, pa še ne vem, če bo moj lahko šel zraven, tako da - če se bosta kaj zmenili (samo v četrtek ne morem), bi se vama morda pridružila. Tosja, tale posteljnina bi bila pa res za našo punčko... Bodoči očka je navdušen! Sploh ne morem razumet, kako se je spremenil - prej mu je bila večina stvari za otročke preveč načičkana, zdaj pa gleda same pisane - in roza (tu ga pa močno bremzam, ker nisem glih pristaš roza) stvari. Pravi, da punčka mora bit punčkasta... Maškare - meni se zdi, da pri nas najbolj uživam jaz. Sej smo se že pred časom pogovarjale o tem - sem se lotila kostuma za nečaka - bo zorro, tako da nimam pretiranega dela. Komaj čakam, da bom to počela za svojega otroka! Midva letos ne bova maskirana, šla pa bova na povorko. Da pa ne zanemarim najbolj pomembne teme te dni - krofe danes peče tašča, čez vikend pa jih bo moja mami, ki naredi najboljše... Mislim da se v nobeni slaščičarni ne morejo primerjat z njenimi (to pravijo tudi drugi, ne sam domači, tak da ni tkooo zelo subjektivno). In tako sem tega dela oddrešena. Se je pa že moj zmenil, da jih mora bit ogromnooo, da se jih lahko napokamo do onemoglosti. Po moje bo nazadnje tako, da jih bom kar nekaj dala zmrznit in potem je super sladica, kadar se mi nič ne da packat. Mmmmm, zdaj se pa tudi meni že cedijo sline. Za kosilo bo pri nas danes gobova juhica, testenine z repki kozic in gorgonzolo in solata. Ampak veste kaj - dejte katero drugo temo najdet, zdej sem tako lačna, da mi še ni čist jasno, akko bom počakala na dragega!
|