tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Tosja, to majico ima tudi moj sinko. Mi je bila ful dobra. Potem, ko sem jo kupla, sem pa itak vidla, da jo imajo skoraj vsi otroci v MB. ja naš jo bo imel star 2-4 mesece... Punce, a imogoče katera ve za kakšno primerno dieto za nosečnice? No, ne mislim diete v smislu za hujšanje, le to, da ne bi toliko pridobivala na teži. V prejšnji nosečnosti sem se zredila za 22 kg, in čeprav jih imam do sedaj vsega skupaj +7 kg, bi to pridobivanje rada malo omejila. Kako se zdravo prehranjevati, je pa zame španska vas... Sicer sem že večkrat povedala, da sem med debelimi, se pa na srečo v nisem zredila še nič. Nekak mi je bila tista odskočna deska, ko sem rekla, zdaj pa je zadost... V bistvu mi nič kaj strašno ne diši, nobene čudne kombinacije Mi je ravno danes babica rekla, da sem shujšala , pa nisem... Pijem velikooooooooo - vodo ali grenki čaj. Jem večkrat - obroki pa so majhni. Za začetek dneva je obvezno sadje - stisnem si grenivko, ali pomaranči, pojem kivi... Sem se omejila bolj na sadje, ki nima veliko sladkorja, ko sem mislila, da imam diabetes. Itak pa ni sezona (dobrega) grozdja, melon, ...ki so sladke in kalorične. Za kosilo pojem otroško porcijo, mi je čist dovolj - obvezna velika skleda solate. Za večerjo pa je zadnje čase priljubljen mali EGO... Se bom pa po porodu soočila s preostalo kilažo, ki je je odveč - več kot tvoje iz prejšnje . Tako, da bo pestro... Če sem te s tem kaj potolažila... Pa še nekaj - ker sem na bolniški gre vse tako na izi - lahko res pazim kaj jem, koliko... Pozabila sem na stres, hitenje, delo...V službi je to nemogoče!!! Od februarja naprej si tudi ti v staležu - privošči si razvajanje tudi v tem smislu - brez stresa, brez hitenja boš skrbela za vašo družinico, zase in seveda aprilčka...
< Sporočilo je popravil tosja -- 19.1.2008 21:24:45 >