lepa posadka
|
Ženske...do aprila boste prišle na 300 strani, če boste nadaljevale s tem tempom :-) Sem zabušavala skoraj eno uro tukaj, da sem prišla na tekoče... Jaz počasi upočasnjujem tempo in im odleže. Včeraj, ko sem bila spet do pol štirih v službi, se mi je zdelo poznalo in, ko smo imeli poln popoldan, sem ob desetih zaspala kot top. Torej, danes grem spet prej domov. Za nazaj en komentar: morje - mi smo šli s ta prvima ob starosti dveh mesecev na morje,... to so eni lepših spominov...pa smo šli vedno dokaj daleč (4-5 ur vožnje). Ponavadi smo res koristili ure spanja... na morju je pa tak fajni zrak, da otrok samo še bolj spi. Ponavadi sem našla kak apartma čisto ob morju, tako da je bilo udobje enkratno...pa z babyfonom sem tudi sama uživala na moč. Zadnja leta pa samo še v avtodomih in prikolicah počitnikujemo. Je komot, čisto ob morju...pa otroci uživajo. Zadnje dve leti smo bili na otoku Čiovo. Majčken in fajni kamp. Ne vem, če letos spet ne zavijemo tja. Bomo pa gotovo šli vzačetku aprila 2-3 tedne, pa morda septembra še malo (čeprav jet a velik že v šoli, hhh...). No, bomo videli. Srečanje: načeloma sem za, ne obljubim pa udeležbe. Moram priznat, da so naše obveznosti - in pri treh otrocih se jih nabere...četudi sama ne bi nič dodala na seznam, pa je trenutno še najin seznam bolj poln, kot tisti od otrok... Torej, sem iz NM. Ljubljana je verjetno najboljša lokacija, ečprav bi bilo super, če bi prišle v NM, samo sem realna :-))))Upat, da pridemo vse, pa ni smiselno. Torej, se bom potrudila...ne ponujam prevoza, da ne bo potem katera huda name...sicer pa sem poleg Tasyo verjetno edina dolenjska kandidatka. Pregled pri G: imela sem v ponedeljek...me je hotel kar na bolniško poslat zaradi noge...no, sva se dogovorila, da z zmanjšanim tempom sedaj delam in čez praznike več počivam, potem pa upam, da bo bolje...pa ledene obkladke si moram delat in anročena sem k ortopedu... Bomo videli. Res upam, da ne bo kakšnih trajnih posledic, je pa definitivno bolje, kot je bilo. Sedaj vsaj ležim lahko... Prednovoletni čas je poln raznoraznih prireditev...je pa imel včeraj tudi naš sin prireditev v šoli...ja, to je kar zanimivo...ko si nekaj rpedstavljamo kako bo in potem imaš kar tam pred seboj tisto veliko, majčkeno in samo tvoje bitje...četudi ne poje najbolj naglas in mu je nerodno in ne stoji najbolj pokonci, si ponosen nanj in bi rad vsakemu na glas povedal...tisti je pa moj sin. Danes ima prireditev srednja hči...mi je že večraj v postelji zapela vse pesmice in povedala, da bo nastopala zame in atija, pa Miklavža in vse dobre ljudi... Oh, ona je sladka in zna bit tako očarljiva...seveda, saj je čisto moja, najina... Mah, kam me je zaneslo... Upam, da boste po porodih potem zapisale svoje porodne izkušnje...sem se spomnila, da sem jih zapisala to jesen za vse tri otroke...in jih zelo pogosto prebiram. Vedno mi uidejo solze... Le kopičite spomine. Nekoč mi je rekel prijatelj, da preveč opevam spomine, kot da mi danes ni lepo. Pa ni res, zelo rada se spominjam vsega lepega, hkrati se zavedam, da mi ej tudi danes lepo in se trudim ustvarjati znova in znova samo še lepše spomine. Boste videle tudi potem...otroci zelo radi slišijo kaj o sebo, ko so bili dojenčki...pa slike...če le morete, bodite vestne in naj slike ne sotajajo samo na računalnikih in CD-jih. Album je pri roki in ga lahko tkaoj vzameš v roke...pa še bolj zdravo je, kot pa na računalniku. Pri nas ima vsak otrok svoje slbume in rpi treh se tega že kar nabere...samo sem se že kar navadila in otroci so zeloooo veseli. Je pa res, da je to moj hobi in mi je zelo luštno fotografirat in potem vse te zgodbe shranjevat. Voščilnice...seveda smo pokoristili slikice, ki smo jih potem okrasili s krompirjevimi štempiljkami...otroci so sicer uživali, jaz pa sem bila prve poln ure čisto pisana - pomensko in dobesedno. SPloh ta mala je bila v pol ure od riti do glave vsa od temper... No, rezultat je bil na koncu simpatičen in otroci so bili ponosni nanj... jaz pa ne samo rahlo utrujena. Samo se je splačalo. Tako...lepo se imejte. Danes sonca ni od nikoder...je pa vseeno še snežna idila zunaj. Upam, da ostane čez praznike.
|