|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.12.2007 11:50:51   
Ketrin
Jaaaa, urška!user posted image Veliko srečanj po aprilu... Še celo jesen bomo lahko med tednom po SLO hodile in se dobivale.... Super!!! user posted image user posted image user posted image

Violica, Scorpiogirl je napisala, da gre v LJ iz Šk. Loke.... Pa da malo šparamo, lahko prideš do tam, potem pa gresta skupaj!  Tako kot je Urša predlagala.....user posted image  

Meni je tudi vseeno kje se dobimo, lahko tudi na pol poti med LJ in štajersko....

Tasyo, tole je pa res fino, da imaš prenočišče v LJ! In kako si pridna z darili in piškotki....

Jaz bom pa letos malo poenostavila: v špajzi imam ful enih flaš borovničk, vina, likarjev, pa marmelade in medu... So mi letos vsi ki so na obisk pršli to prinesli... Pa bom samo lepo dekorirala in bodo domača darila.... Pa še prišparali bomo!user posted image Veliko tudi v službi dobiva z možem, pa je vsako leto veliko stvari, ki jih midva ne rabiva, al pa jih imava že čist preveč, tko da bomo kar naprej potalali.... user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.12.2007 12:00:35   
sky77
Ojla

Spet sem rabila kar nekaj časa da sem vse prebrala. Enostavno v tem decembru sploh ni časa. Pa še mali je bil spet bolan in posledično siten. Sem ga v četrtek v vrtcu dvignila z vročino, potem je pa dobil še vnetje oči.  V glavnem, danes je že v vrtcu, pa še dedka mraza imajo popoldne tako da bo luštno. Je pa mene začelo boleti grlo in bolj težko požiram, ampak itak delam samo še tri dni potem pa počitnice

Tudi jaz sem se pred kratkim postarala za eno leto, zato prosim popravek na 30.

srečanje - sem iz Ljubljane, avto imam tudi tako da mi ni problem peljat tudi kam dalj

user posted image za vse dobre izvide na morfologiji in user posted image za vse user posted image in user posted image . Pri nas spol ostaja presenečenje

Zdaj grem pa še malo delat, ob 13 se mi pa delavnik itak konča user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.12.2007 12:49:44   
barby78
Ojla punce!

Evo mene,sem že nazaj s komisije.So mi podaljšali za 1 mesec.Je zdravnica tam rekla,da ni imela dovolj izvidov,na podlagi katerih bi mi podaljšali .In pol sem imela neke vrste zagovor,da sem povedala da je bil 1. porod predčasen in 1 SS in da sem v tej nosečnosti krvavela,itd.In je rekla,da če bi ona vse to vedela,ne bi rabla niti tja hodit.Tak da mi mora zdaj moja G,vsak mesec napisat poročilo kako in kaj,za komisijo.zgleda da je zdaj vse bolj strogo.user posted image

Za srečanje,pa takole.Jaz sem ravno med MB in CE.Prostora v avtu imam še za 4.Samo ne vem kako daleč bi lahk šla,ker se naj ne bi preveč z avtom vozila.Bom videla,kaj bo drug teden,ko imam GP,rekla moja G.Jaz srčno upm,da bom lahk prišla na srečanje,kjerkoli že bo.Če le ne bo kaj škodovalo našemu user posted image  (mislim glede vožnje ali česa podobnega).

Se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.12.2007 13:01:20   
tosja
user posted image user posted image user posted image Pozdravljene!

Vidim, da pridno čvekate user posted image user posted image user posted image

Kr nekaj vas je za postrarat user posted image user posted image user posted image za to si bom vzela čas zvečer! user posted image
Ker je tak sonček sem ga mahnila v mesto...uuuuuuuuu je pasalo.
Ne bom kr čakala vrtoglavicouser posted image ...naj le pride če upa!!! user posted image user posted image user posted image
Seveda sem zapravljala... user posted image celo eno darilo sem uspela kupit user posted image - za svakinjo!

V H&M (Mb) imajo znižane farmerke za -50%!!! user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki ste v teh dneh praznovale rojstni dan (scorpiogirl...) Vse naj naj user posted image user posted image , pa seveda Majček za opravljeno diplomo user posted image
Saj vam sploh nisem sledila...upam, da bo sedaj bolje! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.12.2007 13:21:08   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Kr nekaj vas je za postrarat user posted image user posted image user posted image za to si bom vzela čas zvečer! user posted image

Tosja, a lahko mene pomlajšaš....mislim tko... v resnici??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.12.2007 13:46:26   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tosja, a lahko mene pomlajšaš....mislim tko... v resnici??? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta program mi ne dela... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam mi2 se lahk režima...kr sva kr istih let zanosle in bova rodile!!! user posted image

Seveda si ti mlajša user posted image user posted image user posted image Bom najprej pri sebi preizkusila tisto odštevanje...pa pol še pr teb... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.12.2007 13:46:46   
modrookica
ojla aprilčice!
Kako ste kaj? Tako pridno pišete, da vas enostavno ne dohajam user posted image .

Za mano je 3D UZ in še ene morfologija. Videli smo najinega malega nagajivčka, ki se je malo pokazal, se nasmehnil, potem pa pred svoj obrazek spravil vse kar je bilo mogoče - popkovnico, rokice, nogice - da ga nisno dobro videli, pa se je spet pokazal in tako naprej - skratka že zdaj je nagajivček, kaj šele bo user posted image . Je pa toooook luškan in takole vidt svojega otročka je tak poseben občutek, da ga jst ne znam opisat. Moj je bil tudi čist iz sebe in je zvečer že predlagal, da bova kar zdaj že pripravila posteljico zanjga in ne šele januarja kot sva planirala najprej. Drugače pa je z malčkom vse ok, pridno raste in ima že 797g. Tako se jst lahko tolažim, da je ena švoh kilca od dojenčka, ne moja in sem potolažena, ko stopim na tehtnico. user posted image

Imam pa eno veliko prošnjo - oz. bi rabila nasvet. V nedeljo sem dopolnila 25. tednov in kot bi se nekaj zgodilo, so se mi takrat začele težave - že dopoldne sem dobesedno zlezla skupaj (malo me je zabolelo v trebuhu - tam ko je želodec, potem pa me je obllila vročina, iz mišic je vsa moč šla ne vem kam, in stemnilo se mi je), potem sem si zmerila pritisk in je bil ful nizek, pulz pa noro visok. In to se mi zdaj dogaja vsak dan, tudi če mirujem in ne menjam položaja prehitro (da bi se mi zato zvrtelo), me obhaja slabost in se komaj skoncentriram, da ne padem skupaj. Pa tudi pulz imam ful visok (v mirovanju tudi 95 ali več). Potem pa cel dan nisem ta prava, bi kr spala in kot bi bila malo zadeta. Kri imam v redu - tako mi je rekla zdravnica prejšnji teden, tako da mi ni čisto nič jasno. Če ima katera kake podobne težave ali kak nasvet bom zelo hvaležna. (Imam namreč ta problem da je moja G na dopustu, moj osebni zdravnik pa dela samo 2x na teden in ne vem kam sploh hodit)

Že vnaprej vsem fuuuul hvala za pomoč in prijeten sončen dan vam želim.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.12.2007 13:55:30   
Ketrin

user posted image user posted image user posted image user posted image ta program mi ne dela... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam mi2 se lahk režima...kr sva kr istih let zanosle in bova rodile!!! user posted image

Seveda si ti mlajša user posted image user posted image user posted image Bom najprej pri sebi preizkusila tisto odštevanje...pa pol še pr teb... user posted image user posted image user posted image

Madona, daj usposobi ta program.... Pa seveda na sebi najprej probaj, da kaj ne fališ in bo šlo na gor, namesto na dol..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.12.2007 13:56:07   
Ketrin
Tosja, pa čestitke user posted image user posted image user posted image  Danes ste napolnili 6 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.12.2007 14:00:29   
NaTaŠa*
modrookica
lej nevem če je to lih najbolj ampak ti svetujem da useno obiščeš zdravnika, lahko greš tudi k dežurnemu. Drgač pa kr počivaj da se kj ne prebrneš in ne udariš v trebuh ne bi bilo fajn. Tako da čimprej najdi nekoga da te pelje in pejt k dežurnem. Drgač pa počakajmo naše zdravnice zukaj če bota kj več vedele povedat.

Počivaj da ne bo kj narobe s tojim nagajivčkom.

LEP DAN ŠE NAPREJ!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.12.2007 14:19:18   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Madona, daj usposobi ta program.... Pa seveda na sebi najprej probaj, da kaj ne fališ in bo šlo na gor, namesto na dol..... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image v laboratoriju se že bliska user posted image user posted image user posted image

...zdaj moram skuhat, pa se pol spet posvetim inovacijam, izboljšavam... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Še malo pa prilezem v zadnje trimesečje...kako čas beži... user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.12.2007 14:28:38   
tosja
modrookica user posted image  user posted image  user posted image za nagajivega fantiča! user posted image

Glede tvojih težav bo ziher kak dober nasvet s strani naših zdravnic. user posted image

Sama sem tud prejšnji teden imela 2 dni strašno vrtoglavico, slabost, driska...
Sem bila pri dežurnem, ker sva bila z user posted image že čist panična...
Pravijo, da je to normalno - vrtoglavica. Sem včeraj povedala G, ko sem imela MF, pa se bova jutri zmenili, ko imam GP!
Pravi, da če se bo nadaljevalo, bom šla na preiskave na ORL user posted image
Upam, da se ne ponovi! Pa mal študiram, če ni bilo tisto bruhanje in driska reakcija na cukr - tisti dan sem bila na glukoznem testu user posted image Kdo bi vedel? G je rekla, da sem lahk tud v čakalnici staknila kakšen virus... user posted image
Sam jaz sem imela normalen pritisk (117-65), pulz pa ne zlo visok, okol 71.
Saj zvišan pulz je v tem obdobju  user posted image normalen. Tud sama sem ga imela okol 95 vedno, tak da mi je čudno, da je spet tak normalen user posted image

Če se bodo težave nadaljevale pa sigurno takoj k dežurnemu!

Upam, da se vse porihta! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.12.2007 14:40:43   
Sandrin
Pozdravljene!
Vceraj smo imeli MF, vse je lepo in prav. Za spol zvemo aprila. sem bila pa nad celim postopkom malo razočarana - vse skupaj je trajalo kakšnih 5 minutk user posted image  user posted image , pa nobene slikice,...

darja 33 oz kdor pač ve: če je posteljica zadaj, kaj to pomeni, da bom imela majhen trebušček?

Glede morja pa tako: mi jo bomo pobrisali za 1 mesec ali pa še več v Istro. Prilagodili se bomo user posted image  in nas ni prav ničesar strah. Se bomo imeli prav fajn, saj bomo vse skrbi in hiter tempo življenja pustili doma.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.12.2007 14:43:52   
Tejcha
Ojla!

Res ste pridne! Komaj sledim...

Tudi sama bi se vam pridužila na srečanju, če bo le časovno zneslo. Imam namreč hude plane glede izpitov v januarju - se bom potrudila!

Sem pa iz okolice Velenja in prav tako vozna.

Naša Maša (ja, ime je zabetonirano, :) ) je tudi med nagajivčki in najbolj miga takrat, ko mami počiva oziroma gre spat. Res je taprava migica, js pa tud ful uživam v brcikah - so mi, ko je bil mimo prvi porod, kar manjkale, user posted image .

Včeraj sva s prijateljico odpeljali mojega tavečjega škrata (ki je v bistvu še vedno majhen) v Pravljično deželo v Celje. Na žalost smo bili precej pozni, a ker je bilo tako luštno, gremo danes še enkrat, izkoristit polni dve uri rajanja. :) Mali je naravnost užival.  Moški del ekipe pa opravlja gasilsko dolžnost raznašanja koledarjev, tako da smo babe naslednjih par dni solo.

Nč, šibam pripravit za kosilo, dokler čmrlek spi, da potem, ko se zbudi,  ujameva še nekaj sončnih žarkov. Res je luštno zunaj!

Božajte bušije, vsi problemčki pa se naj čimprej poberejo stran!user posted image user posted image user posted image

Čau čau

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.12.2007 15:34:48   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Še veliko srečanj bomo lahko imele po aprilu - bomo delale izlete po Sloveniji! 

No to je prov lepa stran naše razseljenosti po Sloveniji. Najbolje, da se za prvega kar čimprej domenimo in če kateri ne uspe prit, bo pa prišla na drugega itd.

Mi je že ene par bivših nosečnic reklo, da so si na forumu usvarile prov luškano prijateljsko skupinico. Meni tut tole zelo odgovarja, ker poznam le eno user posted image (pa imava obe preveč dela, da bi ne vem kako prijateljevali), druge so pa samske ali pa sploh še ne razmišljajo o tem. Jaz sem pa itak tako zaposlena, da žal za "navadne" prijateljice (da ne bo pomote, so zelo posebne, samo niso user posted image ) sploh nimam časa (imajo vse že precej dolge nosove) in po resnici povedano tisto malo prostega časa nekako najraje sanjarim o mojem user posted image in sem vesela, da lahko vse to delim z vami (ki vas vse to tudi nekako zanima).

Drugače sem pa danes čist zdelana (kolokviji v petek, ponedeljek, torek in danes), pa moram v bistvu še nujno nekaj za fax narest (to je pa še kakšen cel dan dela), potem se moram pa že počasi lotit služenja denarja (ga zdej med "učenjem" nisem nič), ker je glih december, da se ne bo preveč na denarnici poznalo (ko sem tok user posted image nakupila - pa ja, saj še po kruh ne uspem it).

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.12.2007 15:48:33   
Ketrin
Sandrin, da je le vse ok!!! Še malo pa se boš v živo nagledala dojenčka! user posted image user posted image user posted image

Tejcha, uživajte v Pravljični deželi.... Jaz bi tudi šla...moram user posted image  rečt, da pelje mene, velikega otroka user posted image

Modrookica, upam, da čimprej minejo tele zoprne zadeve!!! POČIVAJ! user posted image

SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod               Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 

Ljubljana 10
Štajerska 5
Gorenjska 2

Dajmo štajerke, saj vas je še kar nekaj tu gori!!! Mogoče celo pridete v vodstvo, pa se preselimo na vaš konec! user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.12.2007 15:50:40   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

"navadne" prijateljice (da ne bo pomote, so zelo posebne, samo niso user posted image ) sploh nimam časa (imajo vse že precej dolge nosove) in po resnici povedano tisto malo prostega časa nekako najraje sanjarim o mojem user posted image in sem vesela, da lahko vse to delim z vami (ki vas vse to tudi nekako zanima).

Imam isti "problem" kot ti! user posted image  Pa se nič kaj dosti ne sekiram..... user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.12.2007 17:13:10   
modrookica
Sandrin - najprej tebi. Glede tega podatka, da je posteljica zadaj sem tudi jaz spaševala mojo G kaj to pomeni, pa mi je rekla, da je to zgolj podatek za tistega, ki bo pri porodu, če ne bo še enkrat delal ultrazvoka, da bo vedel kje leži posteljica - če bo npr. potreben  carski rez, ali pa če se jim bo zdelo da posteljica ko se bo porodila ni cela, da ne šarijo po celem trebuhu oz. maternici, temveč vejo kje se je posteljica nahajala. Kar se tiče tega, da boš zato imela majhen trebušček, pa menda s tem nima kaj dosti veze. Tudi to je verjetno zelo odvisno od vsake posameznice - tudi jst imam posteljico zadaj, pa se mi je trebušček začel bolj poznati šele sedaj in če bo tako hitro rastel bom pravi slonček čez tri mesece :)))

Kar se tiče mojih težav - je pa tako, da sem že včeraj, zaradi strahu (ker je to moja prva nosečnost, ne vem kaj je normalno in kaj ne), šla kar v porodnišnico se pokazat in pojamrat. Bil je tam sicer en precej nezainteresiran zdravnik, ampak upam, da bi mi povedal, če bi bilo kaj bolj resnega - naredil mi je UZ, pa ginekološki pregled, pa pritisk mi je zmeril , pa je bilo vse bp, razen tega, da je bil pulz spet 94. Edino za to je rekel, da je malo višji, ampak da se mu ne zdi potrebno, da bi me pošiljal naprej. Pa nekaj me je spraševal o ščitnici, s katero sem imela sicer težave pred nosečnostjo, vendar sem januarja imela kontrolo in je bilo vse ok. Tako da mi je potem samo svetoval počitek. Tako da, jst upam, da je moje počutje res povezano z mojim nizkim pritiskom in vedno večjo obremenitvijo (ker otroček pač vztrajno raste in rabi vedno več). Mogoče pa moram tudi jaz občutiti nekaj nosečniških težav, glede na to da na začetku ni bilo nobenih problemov.
Drugače pa hvala vsem, ki ste mi že namenile kak nasvet in se priporočam še za kak nasvet zdravnic user posted image .

In vaši malčki tudi že veselo brcajo? Moj postaja vedno močnejši, včasih tako sune, da se prav vidi na trebuhu ali pa mi kar cel trebuh zavalovi. Tudi to mu že uspe, da me tako brcne ali pa boksne, da mi kar malo zapre sapo. Kaj šele bo, ko bo še večji :))user posted image user posted image

Vidim, da se dogovarjate za srečanje. Moram priznati, da se tu počutim kot outsider, ker sem bolj poredko gor in ko gledam vaše debate, se mi zdi, da se nekatere že fuul poznate med sabo. Je pa fino spoznavat ljudi, s katerimi lahko v tem obdobju delim občutke, ker jih lahko razumejo le souser posted image .

Imejte se najlepše in uživajte s svojimi nagajivčki.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.12.2007 17:35:19   
sinskaT
Žal mi danes ne bo uspelo vsega prebrat kar ste napisala, tako da samo še enkrat potrjujem, da se FuL veselim našega srečanja, sem prav firbčna kdo se skriva za vsemi temi nickname-i user posted image , pa velik tem imamo za predebatirat...

Uff, kar naporen dan je za mano (nama user posted image user posted image ; ), sem končno opravila šoping za vsa božično-novoletna darila, sem čist enostavne in uporabne stvarce kupla in sem še bolj srečna, kot pa če bi zase kupovala. Seveda  sem kupila še nekaj za našo dete, take luštne  dekoracije za okrasit otr. sobico z motivom ovčk, nekaj bom še sama porisala in  dodala pa bo!

Punce moje, držite se pa radi se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.12.2007 17:44:03   
sinskaT
Pa Ketrin user posted image za lep seznamček in za trud.

cmok-cmok od vesele nosečke (še posebej ker me zdajle moj dragi pelje na pico mljask - ki mi noro paše že od začetka nosečnosti, tudi ko mi je bilo slabo je bila špica 1Auser posted image ).

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.12.2007 17:45:24   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosjauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271 user posted image  user posted image , bela vrtnica user posted image  user posted image  
u04111976 user posted image user posted image

04.12. matejchykam user posted image , Majček28 user posted image  user posted image ,Calena user posted image user posted image

05.12. simvir user posted image user posted image , petty82 user posted image , darja33 user posted image

06.12. sasy20 user posted image  user posted image , Ketrin user posted image   , resnično srečna user posted image  user posted image

07.12. maja24-2 user posted image user posted image , NiLe user posted image user posted image

10.12. maxi133 user posted image

11.12. barby78 user posted image , Katka28 user posted image user posted image user posted image user posted image , Jo@n user posted image user posted image

12.12. sinskaT user posted image , tasyo user posted image  user posted image , scorpiogirl user posted image user posted image ,
kekec in mojca user posted image , leni5 user posted image

13.12. malamalinca user posted image user posted image , Tejcha user posted image  user posted image  

14.12. tipriga user posted image , pikica030407 user posted image user posted image , Kaa user posted image  user posted image

17.12. Jelcy user posted image , ppika user posted image , zokica user posted image user posted image

18.12. Lubici user posted image user posted image   zolika user posted image user posted image

19.12. 5erca04user posted image

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   16 :10 user posted image

14 user posted image

user posted image

petty82, maxi 133, tipriga,Jelcy, ppika

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.12.2007 17:49:11   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

cmok-cmok od vesele nosečke (še posebej ker me zdajle moj dragi pelje na pico mljask - ki mi noro paše že od začetka nosečnosti, tudi ko mi je bilo slabo je bila špica 1Auser posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image uživajteeeeeeeeeeee, pa fajn se napapajte! user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.12.2007 18:12:24   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 07.01.
NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 20.12. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 08.01.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. 
NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS user posted image MF user posted image Lan   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (27 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 03.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 20.12.
NS user posted image MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF user posted image user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. - GP 27.12. NS user posted image MF user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca:user posted image  user posted image PDP 13.04. MF user posted image SG

user posted image   ppika: PDP 13.04. MF...

user posted image   sky77 (33 let): user posted image  PDP 14.04. - GP 09.01.
NS user posted image
  MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. - GP 27.12. NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP 07.01. NS user posted image MF user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 07.01.
NS user posted image MF user posted image  user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MF 19.12. MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. - GP 15.01. MF user posted image user posted image

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 14.04. - GP 07.01.
NS user posted image  
MF user posted image user posted image   LJ

NiLe (35 let):   PDP 14.04. - GP 09.01.
 NS  MF      LJ

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.12.
MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (29 let): PDP 19.04. - GP 07.01.
NS user posted image
MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   Krista28: PDP 19.04.
MF user posted image user posted image

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image
MF user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04.  NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

Kaa (29 let): PDP 20.04. NS MF Feldbach, Ptuj

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.- GP 07.01.

NS user posted image   MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. MF user posted image user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF...

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF...

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. - GP 08.01. MF user posted image user posted image user posted image user posted image

Jo@n (31 let): PDP 22.04. - GP 08.01.
NS user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. 3D 09.01.
NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): PDP24.04. - GP 14.01.
 NS  user posted image  
MF user posted image  user posted image KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. 
UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.
NS user posted image
MF user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   zokica: PDP 26.04. - 17.01. UZ MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. 21.01. 3D
NS user posted image MF 18.12.

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image MF user posted image   user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   ppika: PDP...

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
83 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 4
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 1
17.04. 1
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20. in 22. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
                            ...gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.12.2007 18:15:36   
tosja
Tako! V drugem poskusu sem vas uspešno postarala... user posted image  user posted image  user posted image

NiLe hoče po vsej sili rodit v gužvi... user posted image user posted image user posted image Tudi prav! user posted image user posted image

Kaa - kaj če bi ti 10 dni prej rodila, bi ble skupaj... user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam v cvetličarno...by

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.12.2007 19:18:27   
tasyo
Evo mene, opravila še zadnji del nakupov in imam sedaj mir. Pa smrečica je tudi izbrana, pripeljana in čaka, da jo okrasim. Pa bom to raje počela jutri zjutraj... Malce prehitevam, ampak ne morem več čakat...

Tosja, ko boš popravljala seznam, pa še mene postaraj za 1 leto...pa naslednji gp imam 8.1.2008.

Posteljica zadaj - v bistvu res pomeni le lego in ne napoveduje velikosti trebuščka. Je podatek za porodničarja, tako da se ne obremenjuj s tem...

Vrtoglavica - modrookica, lahko je posledica nizkega pritiska (kako nizek pa je bil? in kakšnega si imela pred nosečnostjo?). Svetujem veliko tekočine in posebno previdnost pri vstajanju in naglih premikih. Pojavi se lahko tole temnenje pred očmi tudi ob večjem razburjenju (meni se je zgodilo, ko so imeli eni sosedi hudega psa odprtega pa se je zagnal v naju z možem), pomaga da se vležeš in daš noge v luft, da so višje kot trup, pa hladna voda, ali pa daj glavo med kolena, tudi to pomaga. Visok pulz je prav tako lahko posledica nizkega pritiska, da srce zagotovi dovolj veliko prekrvavitev tkiv, lahko razburjenja, seveda pa je lahko tudi posledica težav s ščitnico, kazatelj njenega prevelikega delovanja. Če si imela že pred nosečnostjo s tem težave, potem mogoče ne bi bilo slabo, da se delovanje preveri zdaj med nosečnostjo - če bi se tele težave nadaljevale.

Za srečanje pa - sem mobilna in bom prišla, kjerkoli bo že...

Sinska, upam da ti je pica teknila!!!! Hmmm, jaz bi tudi...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......