tasyo
|
Tosja, meni se tudi to dogaja - da pozabljam, kako se reče stvarem, povezanim z M! Danes pa dobro opravite in seveda poročaj!!!! Privoščita si tudi dobro večerjico... Pa še ! No, moji plani za šoping so padli v vodo, ker nama pride v soboto napeljevat elektriko v hišico! Sem takoooo vesela - do konca naslednjega tedna bo že, potem pa takoj vodovodar. Edino, kar me malo muči, je to, da bo začel že ob 8ih, kar pomeni, da bo reba vstat ob pol sedmih... Pa se čez vikend tako rada pocrkljava v postelji z mojim! Meni je tkooo luštno! Ponavadi temu sledi nabava špecarije inkavica v mestu. No, pa sej se mi ni težko odpovedat, ko vem, da je za hiško. Bo pa tole zagotovo dražje kot šoping... SinskaT, ko boš preštudirala posteljice, pa le prilimaj svojo dizertacijo, da men ne bo treba toliko razmišljat! Lepa posadka - čestitke za izvid toxe, jaz tudi upam, da se nisem v tem času okužila... Za menije pa se definitivno interesiram - mi tudi zmanjkuje idej. Prej, ko je bilo treba na hitro kaj skuhat, ko sem priletela iz službe, ni bilo problema, zdaj, ko sem doma, pa kar ne vem, kaj bi...
|