|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.11.2007 8:53:29   
sasy20
Ojla souser posted image ,

danes je pa ful mraz...tako da bo sedaj pasala ena dobra vroča skodelica kavice...Kako ste kaj? Jaz sem včeraj opazila, da imam rahlo zelenkasto obarvan beli tok user posted image  sem klicala ginekologinjo če moram k njej pa je rekla kar navaden jogurt uporabite. To sem že zasledila na našem forumu sam ali mi lahko katera pove kateri jogut je najbolje da uporabim?
user posted image  za dobro opravljene morfologije. Jaz že komaj čakam da jo bom imela sama da vidimo našega pikolonkota.
Včeraj mi je soseda prinesla ene nosečniške kavbojke user posted image  so mi čisto prav tako da sem sedaj priskrbljena z hlačami, majčke pa kar stare nekako kombiniram.

Naše današnje kosilo:
Zelenjavna juhica, riž z koruzo in korenčkom pa pečene piščančje nogice. Za posladek pa še ne vem.

Tako sedaj pa grem na zajtrk.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.11.2007 8:56:51   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image   Dobro jutro!

Zunaj tak sonček...pa mraz...jaz pa naspidirana do konca... user posted image user posted image user posted image
Danes je naš pikolino telovadil od zgodnjega jutra, ko je user posted image šel v službo...
Očitno je tudi on-ona čist navdušen, ker gremo danes na MF user posted image

Sam to je šele popoldan ob štirih...

Jaz sem danes pooooooooooooolna energije, prespala sem celo noč...
Ko se pogledam v špegel sem si prav všeč user posted image Me je frizerka pohvalila, da sem taka lepa, cvetoča user posted image In prav, da sem urejena, ker ene pa mislijo, da če so doma so lahk zapuščene... user posted image
Tuzraven je mal frizerske strategije...sam drgač pa ji dam kr prav!

Danes ne bom kuhala...po MF ima user posted image to čast, da nas pelje na boljše...sem včeraj zvečer komentirala malega razgrajača...Jutri te bom že lahk po imenu ogovorila user posted image (upam, da ne bo nog skup tiščal user posted image ).
Ko smo šli spat, razgrajaček pa v akciji je user posted image pobožal bušija in imel cel govor, da gremo spat, pa zakaj je noč, pa tema...blabla user posted image user posted image user posted image , da je razgrajanje nehalo user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem mal sadja pojest...za začetek! user posted image

Moj buši je kooooooooooooončno poslikan! user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 29.11.2007 9:01:27 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.11.2007 9:03:11   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

imam rahlo zelenkasto obarvan beli tok user posted image  sem klicala ginekologinjo če moram k njej pa je rekla kar navaden jogurt uporabite. To sem že zasledila na našem forumu sam ali mi lahko katera pove kateri jogut je najbolje da uporabim?

kr vzami navadni jogurt, ki ga imaš v hladilniku...Če boš kupovala pa ti priporočam tistega z bakterijami...saj veš, ki uravnavajo črevesno floro...
Odpreš svež jogurt, vanj pomočiš tampon do vrvice in si ga tako fino obloženega z jogurtom vstaviš...
Če te kaj pečeboš čutila olajšanje takoj...po kakšni uri si zamnjaj s svežim.
Meni je delovalo! user posted image

user posted image user posted image user posted image super za  user posted image kavbojke!

Kosilo bo tud njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
sasy ti

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.11.2007 9:28:54   
sasy20
Super hvala Tosja, pa eno user posted image  za danes ko imaš morfologijo in da bomo še mi zvedeli kaj se skriva pri tebi user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
29.11.2007 9:46:54   
scorpiogirl
Haljo, punce!

Ste res taprave čveke, se komaj uspem prebit skoz vse čvekanje user posted image

Tasyo, imam enake probleme s spodnjimi hlačkami ... bo treba v nabavo, pa tud še kakšno majico z dolgimi rokavi ... ostalega imam pa dovolj user posted image

Tosja, naj bo vse super na MFuser posted image ... pa da dete pokaže, kaj ima med nogami user posted image

glede user posted image  je pri nas super user posted image  mene razganja kot že dolgo ne user posted image  bo kar težko drug teden, ko ima user posted image  eno operacijo, pa najbrž to ne bo lih v prvem planu user posted image

lepo se imejte, treba delat user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.11.2007 10:04:08   
simvir
Sasy glede jogurta naj bi bil najboljši probiotični LCA. Če je pa Tosja sprobala kar navadnega, bo pa verjetno tudi ta dober. Poročaj kakšni bodo rezultati.

Tosja držim pesti da bo vse ok in da izvesta spol. Tudi ti poročaj.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
29.11.2007 10:04:09   
lepa posadka
Dobro jutro aprilke!

Mi imamo prav romantično jutro. Vsa drevesa so bela...in zunaj je mraz, ampak tukaj notri je pa toplo :-)))

Nile: hvala za info za oreščke. Definitivno jih moram nabavit prvič, ko grem v LJ. A jih še kje drugje prodajajo razen na Trubarjevi?

Sicer sem se vam pa čist pozabila pohvalit...v torek sem bila kar malo v luftu - sem klicala v ambulanto, ker sem čakala izvid za toxo - in je NEGATIVEN!!!!! Zdej smo zmagal. Ne vem, ali je to vznemirjenje...zadnje dve noči se ponoči zbudim in potem ne zaspim nazaj takoj...pa imava z detetom debate :-)))

Ste me pa zrajcale s temi meniji, da sem sprejela odločitev, da bom svoje menije dala na računalnik. Ko sem bila na prvi porodniški doma, sem si delala ene 2 meseca celo jedilnike - za naprej... Bom poskusla vse skupaj dat v en fajl...pa vam potem pripopam tukaj, če vas zanima. Ta teden pa, hm...naj pomislim: v ponedeljek: piščančja obara, torek: zelje, pečenice in pire, sreda: goveja juha in palačinke, danes pa bo morda riž z zelenjavo v sojini omakci...za jutri pa morda spečem kakšne osličeve fileje. Ta teden smo bolj brez atija, ker ima veliko popoldanskih terminov, tako da kuhamo bolj enostavne jedi...pa še otroci se trudijo bit bolni oz. zdravi in ne kompliciram še s hrano :-)))) Viroze izgleda, da smo hitro prepodili, tako da živel mraz!!!

Bodi dovolj... lep četrtek vam želim...jutri pa bo že spet petek!!!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
29.11.2007 10:05:31   
u04111976
Pozdravljene!

Tosja, glej da boš poročala čimprej kako je šlo na MF. Pa bušija ne moremo videt, je album zaklenjen.

Super mi je, da napišete kaj boste kuhale. Jaz ne kuham vsak dan, kadar pa, je pa treba kaj na hitro naredit, tak da so vse ideje dobrodošle.

Mi se z vozički več ne ubadamo, ker se je mojuser posted image  že odločil.

Me pa zanima če ima katera link, oz.seznam - kaj potrebujemo za novorojenčka. Sem gledala že tu na forumu, pa ne vem zakaj hudiča ne morem sprintat. Enega sem si sprintala-članek, iz revije družina, je šlo super, ampak ko pa punce pišejo seznam v forum pa ne gre. Pomoč!!!!?????

Pridne bodite, vse ki imate težave, pa naj čimprej minejo.

Tudi mi že komaj čakamo MF v ponedeljek!

Resnično srečna, hojla, kje si?????????????? 

Neposredna povezava do sporočila: 2933
29.11.2007 10:12:10   
NiLe
Helouuu ... uf, mrazzz je, zato se sedaj razvajm z božičnim čajčkom (cimeti in jabolko). Smo danes malo podaljšali s spanjem in sem šele pred pol urce odpeljala hči v vrtec.

Tosja; danes je tvoj dan user posted image držimo pesti, da vajino dete razkrije spol in potem pa le pojdite na kakšno dobro kosilo. Pa čestitke za nov look in toliko pozitivne energije.

Sasy; uporabi jogurt LCA ... definitivno pomaga.

Pri nas user posted image laufa, s podobnim tempom kot je bilo pred nosečnostjo ...

Današnje kosilo: kislo-pekoča juhca iz kitajca (mi fuuuul paše, pa jo gre dragi iskat v bližnjega kitajca), špageti s šunko in grahcem v paradižnikovi omaki, solatka.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.11.2007 10:29:01   
sinskaT
Ojla iz meglene Ljubljane!

Najprej čestitke za dobre izvide toxe in morfe, naj bo tudi v prihodnje tako, same lepe novičke. Zato danes, Tosja uživaj, pa potlej kaj lepega napiši.

Lepa posadka - jaz sem že ena izmed tistih, ki bi ti bile neskončno hvaležne za ideje jedilnikov. Sama nisem še nevem kako izurjena kuharica, pa še idej mi zmanjkuje pol pa eno in isto delam. Tako, da če boš imela čas in dala gor, bo tudi moj zelo vesel user posted image .

Seznam za novorojenčke pa tudi jaz iščem. Jih je nekaj gor na netu, pa v BC sem dobila tak mini seznamček, žal nevem zakaj noče printat...

Sem pa izvedela (včer, koje blo že prepozno), da so imeli v Turbo limaču v Zagrebu akcijo en teden za Bebe confort košare, tako da upam in verjamem, da bodo še kje kakšna znižanja, ker sva se midva kar odločila za ta vozek (High trek). Zdaj pa samo še čakamo na ugodno ponudbo, če bo kaj user posted image . Če bo katera kaj izvedela, so me sama ušesa! Zdaj mam pa dost teh vozičkov in moja naslednja raziskovalna akcija bodo posteljice hihi...sam da mi ni dolgčas.

Si tipkamo...tap tap tap!

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.11.2007 10:34:42   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Sasy glede jogurta naj bi bil najboljši probiotični LCA.

user posted image user posted image user posted image si me rešila simvir, se nisem spomnila, da se reče LCA...user posted image user posted image user posted image
Bom še izdala, da sem porabla kr nekaj časa, ko sem pisala sasy, ker se nisem spomnila kako se reče   user posted image ...TAMPON user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem čist iz tega ven user posted image user posted image user posted image
Ko je bil test user posted image sem vse te stvari user posted image spakirala v vrečo in jih podarila sestri user posted image user posted image user posted image sva se smejali... user posted image user posted image user posted image

Moj buši...geslo dobite na zs!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.11.2007 10:39:42   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosja user posted image , Majček28 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica, darja33, u04111976

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. sasy20, Ketrin, resbično srečna

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha,
u04111976

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 29.11.2007 10:53:36 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.11.2007 10:47:29   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04. - GP 17.12.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 20.12. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 08.01.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12.
NS user posted image MF 29.11.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
NS user posted image MF 07.12.   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 20.12.
NS user posted image MF 29.11. Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF 3.12.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. NS user posted image MF 11.12.

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. MF 12.12. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. NS user posted image   MF 28.11. LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image MF  06.12LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 6.12.
MF 03.12.  06.12.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. MF 17.12.

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.12.
MF 06.12.  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
 NS user posted image MF 7.12. LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04.
NS user posted image
MF 6.12.  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF 03.12. CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. MF user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   MF 13.12. LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF 12.12. Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MF 18.11. MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04.
 NS  user posted image  
MF 12.12. KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. 
UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. NS user posted image MF 11.12. LJ

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
82 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
user posted image 14.04. 6 user posted image
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 2
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.11.2007 10:49:31   
tasyo
Tosja, meni se tudi to dogaja - da pozabljam, kako se reče stvarem, povezanim z M! Danes pa dobro opravite in seveda poročaj!!!! Privoščita si tudi dobro večerjico... Pa še user posted image user posted image user posted image !
No, moji plani za šoping so padli v vodo, ker nama pride v soboto napeljevat elektriko v hišico! user posted image  Sem takoooo vesela - do konca naslednjega tedna bo že, potem pa takoj vodovodar. Edino, kar me malo muči, je to, da bo začel že ob 8ih, kar pomeni, da bo reba vstat ob pol sedmih... Pa se čez vikend tako rada pocrkljava v postelji z mojim! Meni je tkooo luštno! Ponavadi temu sledi nabava špecarije inkavica v mestu. No, pa sej se mi ni težko odpovedat, ko vem, da je za hiško. Bo pa tole zagotovo dražje kot šoping...

SinskaT, ko boš preštudirala posteljice, pa le prilimaj svojo dizertacijo, da men ne bo treba toliko razmišljat!

Lepa posadka - čestitke za izvid toxe, jaz tudi upam, da se nisem v tem času okužila... Za menije pa se definitivno interesiram - mi tudi zmanjkuje idej. Prej, ko je bilo treba na hitro kaj skuhat, ko sem priletela iz službe, ni bilo problema, zdaj, ko sem doma, pa kar ne vem, kaj bi...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
29.11.2007 10:50:48   
barby78
tosja srečno danes na MF.A nam boš zaupala al jeuser posted image ,al user posted image ,če se bo videlo?
A ti lahk na ZS pišem za geslo? si js tud želim slikco videtuser posted image

Jaz pa grem jutri h G,zaradi slabega izvida brisa.Upam,da je sam kako vnetje in ne kaj hujšega.Me zanima,če me bo kaj pregledala ali pa UZ delala.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
29.11.2007 10:51:45   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image tasyo, za hiško in dela, ki se bodo začela! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
29.11.2007 10:53:35   
u04111976
Uf, so me klicali iz LJ porodnišnice, da imam pri njih MF po novem šele 13.12., ker dr.ni. Sicer je to mogoče že mal pozno, bom pa vsaj v dalšem razmaku gledala našo pikico (zdaj pa že niso več pikice, a ne!!!!!!!!!?????)user posted image

Danes delam krompirjeve polpete in zeljnato solato (user posted image žal kuham samo zase-mi je dolgčas sami jest!).

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
29.11.2007 10:54:50   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

A nam boš zaupala al jeuser posted image ,al user posted image ,če se bo videlo?

user posted image Sam, da se falot ne bi skrival, al pa user posted image ...ker koooooooooooooooooooooomaj čakamo na novico! user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
29.11.2007 10:55:51   
tasyo
O, hvala, Tosja. Se res takooo veselim, da se je končno začelo premikat. Sej vem, da je še ogromno dela, ampak v pol leta se tudi ogromno naredi, kajne? Sicer se bomo pa selili s kakšnim mesecem zamude... Bo pa naše dete v tem primeru dobilo darilo od občine, ki ga NM ne daje...
Vsaka stvar je lčahko pozitivna, če hočemo, kajne?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.11.2007 10:58:13   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

MF po novem šele 13.12.

user posted image imaš prestavljeno iz 06.12.? Sem že popravila na seznamu...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
29.11.2007 11:09:25   
barby78
Tosja res lep trebušček.A ni fajn,ko se nam zdaj tak vidiuser posted image ! Jaz ful rada nosim oprijete majčke,da se še bolj vidi.Men je spet ful zrastu in se mi zdi,da sem taka kot bi že šla kmalu rodit.Pa nič zato.sem ful ponosna nanj in ga z veseljem razkazujem.

Aja,sem že prej hotela vprašat.A mogoče katera ve,kje se dobijo majčke z napisi,npr.:pridem aprila?Saj smo se že enkrat pogovarjale,pa sem pozabilauser posted image

LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
29.11.2007 11:14:14   
tosja
barby, hvala user posted image Jaz sem tud zelo ponosna na bušija... user posted image

Glede teh majčk z napisom Pridem... pa se ne spomnim user posted image
Pa nek čist enostaven naslov je bil...nekaj v zvezi z majico... user posted image

Zdaj pa šibam na en hiter sprehod. Čeprav je zunaj bbbbbbbbbrrrrrrrrr, me to sonce vleče! user posted image
Pa še čas bo mi hitreje minil... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.11.2007 11:16:24   
NaTaŠa*
Pozdravljen aprilčice!
Danes je pa res mraz zunaj kar 6°C pod ničlo je pri nas. Še dobrr da mi ni treba iti nikamor vn v tem mrazu da sem kar doma na toplem.
user posted image  za izvide toxe in user posted image  za MF.
Vse tiste ki imate danes pregleda ali pa MF pa čimprej poročajte. Upam da bo kakšna punčka med aprilčicam.
Kar se tiče vozičkov imava z user posted image  že umerkanega pa barvo tudi, posteljico pa tudi, nekaj evrčkov bomo dali na kupček pa upam da bojo meli v BC kakšne božično- novoletne popuste in da greva koj iskt te dve stvari.

Aja, včeraj je moj ati dobil res lepo denarno nagrado sem bila kar presenečena nad vsoto, tako da upam da bo bodoči dedek kaj prispeval vsaj za eno stvar ( voziček ali pa posteljo). Ampak mislim da bo ker bo to prvi vnuk/vnučka, tako da mislim da bo z veseljem kaj prispeval.

Prav lepo da pišete kaj imate za južno, ker meni tudi zmanjkuje žće idej tako da mi bojo vaši meniji prav prišli.

LEP DAN ŠE NAPREJ PA SE ŠE KAJ OGLASIM!!!

BOŽAJTE BUŠIJE!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.11.2007 11:18:29   
NaTaŠa*
Aja sem nekaj pzabila. Tosja a boš meni tudi poslala ZS da pogledam tvoje slike?

LP

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.11.2007 11:32:26   
zolika
oj - dobro jutro...danes sem lepa  - imam novo majico gor -  nogicami kiking baby user posted image  .....

kako ste kaj damice moje...tud naš trebušček veselo raste in počasi bo res treba začet nosečniške hlače nosit...user posted image

Drugače pa za tiste majčke...pridem aprila - mislim da je trgovina "popek" . Na internetu imajo trgovino...tako,da... :)

Lepo bodite!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......