|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mail bivšemu-da ali ne?
22.7.2007 22:35:56   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

napisat niHče, pa presledki vaju tudi matrajo.

Jaz tudi pišem vedno niščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Smo opazli, ja.

Sicer pa, anonimna, se strinjam s predhodnicami, daj pismo najprej lektorirat. Še otroci v tretjem razredu lepše pišejo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja fuuuuuuuuuuul pomembno na forumu kako kdo pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a če ni pametenega nasveta pa udri  po slovniciuser posted image user posted image user posted image

anonimna, ti kar pošlji mail

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.7.2007 23:15:52   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

napisat niHče, pa presledki vaju tudi matrajo.

Jaz tudi pišem vedno niščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Smo opazli, ja.

Sicer pa, anonimna, se strinjam s predhodnicami, daj pismo najprej lektorirat. Še otroci v tretjem razredu lepše pišejo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja fuuuuuuuuuuul pomembno na forumu kako kdo pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a če ni pametenega nasveta pa udri  po slovniciuser posted image user posted image user posted image

Še malo pa bo objevljen spisek katere bomo morale vikati user posted image  in katere se bomo lahka tikaleuser posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.7.2007 23:30:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

A je to joke? user posted image  Ker mi je čudno, da nobena od vaju ne zna napisat niHče, pa presledki vaju tudi matrajo. user posted image

sam, da nimata obe istga fajmoštra user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Zna biti napeto, ko se še on oglasi user posted image .

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.7.2007 6:41:16   
CatJa

anonimna, ti kar pošlji mail

Ma, vidim, da nekaterim to res ni pomembno. Izražanje namreč. Če ne gre drugače, pa napopaj miljon smajlijev, a ne user posted image

In hvalabogu, da obstajamo še taki, ki bi nas bilo sram odposlati tak zmazek. Po mailu, pošti, whatever.

Naj mu raje osebno pove.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.7.2007 6:51:58   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Ne bi poslala.Pustila bi preteklost za seboj, saj si prej vedela v kaj se spuščaš.
0N je močnejši od tebe in tudi, če bi bila z njim, bi bil zmeraj ON na prvem mestu.

Se strinjam.

Verjamam pa, da ti je hudo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.7.2007 6:56:49   
mika
Če ne gre drugače, pa napopaj miljon smajlijev, a ne

ojoj, potem pa jaz narobe razumem uporabo smajlijevuser posted image user posted image ...........

tud nisem nikjer zasledila, da bi kdo spraševal če so posti  pravilno slovnično napisani user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.7.2007 7:38:37   
CatJa

Če ne gre drugače, pa napopaj miljon smajlijev, a ne

ojoj, potem pa jaz narobe razumem uporabo smajlijevuser posted image user posted image ...........

tud nisem nikjer zasledila, da bi kdo spraševal če so posti  pravilno slovnično napisani user posted image

Poglej, draga Mika!

Vsak ima pravico do svojega mnenja, s to razliko, da sem ga jaz (že v prvem postu) vsaj izrazila, medtem ko se ti po nepotrebnem vpikuješ vanj. Sem ti na rep stopila?
Osebnost (in inteligentnost) človeka se med drugim kaže tudi v tem, kako se zna izražat. In izgovor, da gre za pisanje na forumu, sori, meni ne potegne. Nekaj drugega je, če se nekdo izraža striktno v nekem narečju, slengu, ali pa skozi cel post dela take napake, da te glava boli.

In vprašanje je bilo - poslati ta mail ali ne. In moj odgovor je ne (in ne zgolj iz estetskih razlogov). Pa tvoj?

Če imaš še kaj za kokodakat, se obrni na ZS, OK?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.7.2007 7:45:55   
puncica
Jaz bi mu to poslala al bi se pa kar v živo z njim srečala in mu predstavila hčerko, ne vem kaj bi bilo narobe če ve da ima nekje hčerkico. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.7.2007 8:13:36   
sandrca
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Jaz bi mu to poslala al bi se pa kar v živo z njim srečala in mu predstavila hčerko, ne vem kaj bi bilo narobe če ve da ima nekje hčerkico. 

Huh ko bi ga prvič srečala, mu glih ne bi predstavila hčerko, kot njegovo hčerko. Pa sej bi najbrž sam pokapiral, če bi mal premislil kolk časa je minilo, da je punčka približno tok stara. Po moje bi reveža še kap user posted image .

Bi pa ga pozdravila in poskušala iz mimike obraza razbrat kaj čuti ob srečanju. Saj se takoj vidi ali je vesel ali ne.

Si ne predstavljam te situacije, zna bit pa zelo zakomplicirana user posted image

Anonimna, na koncu veš, da se boš morala odločiti sama, upam samo, da se odločiš pravilno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.7.2007 8:35:58   
CeluLitka
Jaz bi samo dodala tole glede pisanja in ostalega. Mene nič ne moti, če se po forumu ne piše čisto pravilno. Tudi jaz včasih pišem bolj "pogovorno", ampak se trudim vsaj vejice postavljati pravilno, da se vsaj da brati.
Gre se pa za to, če nekomu nekaj napišeš, ponavadi napišeš pravilno. Glede na to, da je to "kao" pismo, bi se jaz potrudila in napisala bolj slovnično pravilno. Pa ne glede na to, ali je to mail, ali pismo. V osnovi je enako. 

(odgovor članu sandrca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.7.2007 8:36:13   
Enolla
Ali bi se rada poslovila ali bi mu rada dala povod, da še enkrat premisli, če je pot,ki jo je izbral prava za njega. Če bi prvo, potem pošlji pismo vendar brez omembe hčerke, če pa drugo, pa se srečaj z njim osebno in mu takrat povej.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu sandrca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.7.2007 8:50:59   
Anonimen
Draga anonimna, kaj misliš, da bo imel otrok od tega, da spozna očeta, ki mu ne bo mogel nikoli biti oče?
Ali ni bolje, da sploh ne ve, da ga ima, kot, da to ve in trpi, ker ne more dobiti od očeta tisto kar otrok potrebuje.
Ko prebiram tvoje pismo, imam občutek, kot, da bi se mu rada maščevala, čeprav si zavestno šla v razmerje z njim, in si vedela, da so majhne možnosti, da bi vidva kdaj zaživela kot par.Malo razmisli, predvsem pa misli na otroka in posledice, ki bi jih prineslo priznanje otroku, kdo je njegov oče.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.7.2007 9:15:25   
maruškaŠ
Jaz bi mu povedala, tako ali drugače. Oče je in pravico ima vedeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.7.2007 9:20:36   
itata
Če si želiš, da bi vedel, da je oče tvojega otroka, zakaj pa ne poslati mail? Samo ne potem kaj pričakovati od njega. Oziroma pričakuj tudi to, da se bo umaknil ali prosil za ponovno premestitev - ne moreš vedeti.
Ampak hčerki pa jaz sigurno ne bi povedala ničesar. Če on ve, pa čeprav ga to potem mori do konca življenja, je njegov problem. Je odrasla oseba, ki mora sprejeti posledice (vsaj psihične) svojih dejanj, ampak otroku pa tega res ni treba vedeti. Jaz bi mi poslala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.7.2007 9:22:34   
kalbo
Najprej glede slovnice. Veš CatJa niso vsi za vse. Eni se znajo pisno izražat, eni pač ne, eni znajo žarnico zamenjat, drugi ne. Zdi se mi, da forum ni ravno prostor, kjer bi se zahteval strogi pravopis.

Že zdavnaj bi moral bit celibat odpravljen pa takšnih zgodb nebi bilo. Seveda naj pošlje pismo. Zakaj bi bil pa moški brez odgovornosti za svoja dejanja? Zato, ker je župnik? Če je seksal, s tem ni nič narobe, saj je konec koncev le človek, sam seksal je brez zaščite, ratal je otrok. Prevzeti mora odgovornost do otroka, pa konec. Župnik gor ali dol. Grem stavit, da bi zadnja anonimna drugače pisala, če bi bil na mestu župnika v zgornji zgodbi poročen moški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.7.2007 9:24:49   
Nika v službi
user posted image , CatJA!

Sicer pa odgovor na vprašanje: povedala bi osebno, ker menim, da ima vendarle pravico izvedeti. Še prej pa bi pri sebi dokončno razčistila, da od njega pač ne smem ničesar pričakovati. To se je vedelo že takoj na začetku, a ne?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.7.2007 9:25:50   
Anonimen
Ja, tadruga anonimna, jaz bi rada vedela, kdo si. Saj praviš, naj povemo, pa boš poslal ZS? No, če želiš.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
23.7.2007 9:30:37   
maruškaŠ
Še prej pa bi pri sebi dokončno razčistila, da od njega pač ne smem ničesar pričakovati. To se je vedelo že takoj na začetku, a ne?

Vedelo ali ne vedelo. TUdi on je vedel, da tega ne sme, pa je vseeno... Sicer če anonimna noče nič od njega, pač noče. Ne strinjam pa se, da ona nima pravice karkoli zahtevati od njega. Ima in to vso pravico.

PRav tako kot ima on pravico vedeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.7.2007 9:32:05   
Anonimen
Jaz bi mu povedala ali pa napisala, da imata skupaj hčerko. On je oče vajinega otroka in iz tega izhajajo njegove, tvoje in konec koncev tudi hčerkine pravice in dolžnosti. Mislim, da morata vidva skupaj, kot starša, urediti vse tako, da se bo vajina hčerka pri obeh počutila ljubljeno in varno.
Med to štejejo tudi redni stiki hčerke z obema staršema in pa tudi finančne obveznosti obeh staršev.
Kdaj v to kolobocijo aktivno vplesti hčerko? Moje mnenje: ko bosta vidva uredila vajin odnos - prej ne, ker bo otrok samo zbegan.
Vsekakor pa lahko pričakuješ vse možne oddzive - tako dobre, kot slabe.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
23.7.2007 10:06:04   
srki
In zakaj mu tega anonimna potem ni povedala že, ko je bila noseča? Zakaj šele sedaj, ko je prišel v njen kraj? Zakaj ne prej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.7.2007 10:18:50   
Tiara123
Mogoče pa ni naključje, da je sedaj prišel v njen kraj...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.7.2007 10:24:25   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: srki

In zakaj mu tega anonimna potem ni povedala že, ko je bila noseča? Zakaj šele sedaj, ko je prišel v njen kraj? Zakaj ne prej?

Mogoče zato,ker je bila takrat zanjo to še sveža odprta rana,zgubila je boj za njega. On se je odločil za drugo stvar in ne zanjo.Sedaj ko se je nekako pomirila s tem,pa želi povedati resnico.

Tako si vsaj jaz predstavljam situacijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.7.2007 10:25:26   
Anonimen
Mogoče pa ni naključje, da je sedaj prišel v njen kraj...

Čudna so pota Gospodova.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
23.7.2007 10:31:44   
trojči
Poznam enega bivšega župnika, ki je zaradi družine (žene) prenehal biti župnik. Povedal mi je, da imajo skoraj vsi župniki vsaj eno romanco za sabo. Nekateri kar živijo tako. Celibat je nekaj, kar si je izmislila cerkev, ne Bog. Oni so se zavezali Bogu, da bodo delali dobro, širili njegovo besedo, bodo njegovi poslanci na zemlji. Bog jim ne brani ljubezni. Protestanti so zavezani k istemu bogu, pa imajo vsi družine. Samo vprašanje časa je, kdaj bo RKC "dovolila" svojim duhovnikom imeti družine.

Otrok ima pravico vedeti, kdo je njegov oče. Oče ima pravico vedeti, da ima otroka.

Pošlji!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.7.2007 10:36:36   
Anonimen
Samo vprašanje časa je, kdaj bo RKC "dovolila" svojim duhovnikom imeti družine.

Nikoli. Pa da bi pla vsa RKC- jevksa posest na kose?

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pleničke
Miška2006

Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?

pred 1 letom starosti (14%)

do 2 leta starosti (25%)

do 3 leta starosti (44%)

do 4 leta starosti (10%)

do 5 leta starosti (2%)

po 5 letu starosti (5%)

Število vseh glasov: 393

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!