Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 10:57:07
|
|
|
|
Slončica
|
Zakaj bi grela postan močnik?Če se je tip odloču se je pač odloču in bo on na zgubi ne ti.Uživaj življenje in poišči otroku pravega očeta,ne namišljenega.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:11:27
|
|
|
|
Tiara123
|
trojči, imaš prav. Čeprav se strinjam z al bino, da RKC tega ne bo dovolila še dooolgo. Ima zgleda preveč koristi od tega.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:18:58
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Zakaj bi grela postan močnik?Če se je tip odloču se je pač odloču in bo on na zgubi ne ti.Uživaj življenje in poišči otroku pravega očeta,ne namišljenega. Tip se ne more odločt pol k je že naredu ta svoje, prej bi se lahko (al seksat al ne, pa s kondomom ali brez). Pol ima samo še dolžnosti in obveznosti (pa tut pravice). Pa anonimna ne išče očeta otroku, ampak samo razmišlja o tem ali mu povedat ali ne, da ima hčerkico.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
men se le škoda zdi da mu nisi že takoj povedala, že ko si bla noseča. kljnč, če ga je znov namakat nej pa še odgovornost prevzame pa duhovnik al pa avtomehanik.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:25:58
|
|
|
|
Slončica
|
Sem vse kapirala,sam moje mnenje je da mu ne rabi razlagat,ker kokr jst razumem tip noče met nobenga opravka z njo,zato sem ji zaželela lepo življenje in ji svetovala akcijo poiščimo očka..odgovornega po možnosti..In prosim lepo kako pa bo zgledalo na socialni,ko bo šel priznat očetovstvo..poklic duhovnik .Sej je vedla da iz te moke ne bo kruha,zakaj bi mešala glavo otroku,res da enkrat bo začela spraševat in kaj ji bo rekla..a ni boljše da piše oče neznan.Kaj pa bo imel otrok od očeta??
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:29:50
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA men se le škoda zdi da mu nisi že takoj povedala, že ko si bla noseča. kljnč, če ga je znov namakat nej pa še odgovornost prevzame pa duhovnik al pa avtomehanik. Točno to.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:31:37
|
|
|
|
srki
|
Mislila sem predvsem na to, da mu ni že prej povedala. Ne vem, itak se boš morala sama odločit in to ni res lahko, kot kilo kruha kupit.... Mogoče pa bo, ko bi izvedel za to, izstopil iz duhovništva.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 11:50:44
|
|
|
|
jade1
|
Ne vem, meni se zdi prav, da oče ve, da ima otroka in, da otrok ve kdo je njegov oče. Pa ne moreš rečt hčerki, da jo je prinesla štorklja.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 12:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali se res samo meni zdi da nekdo tukaj spet bučke sadi, zgolj zato ker je včeraj bil tak dogčas na RR, nikjer žive duše in je pač spet treba kakšno provokacijo napisat . Pa ne da ne verjemem da se to to dogaja, ker se.......samo mi je vseeno zadeva malček sumljiva. Pravopisne napake gor ali dol.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 12:26:31
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Poznam enega bivšega župnika, ki je zaradi družine (žene) prenehal biti župnik. Povedal mi je, da imajo skoraj vsi župniki vsaj eno romanco za sabo. Nekateri kar živijo tako. Celibat je nekaj, kar si je izmislila cerkev, ne Bog. Oni so se zavezali Bogu, da bodo delali dobro, širili njegovo besedo, bodo njegovi poslanci na zemlji. Bog jim ne brani ljubezni. Protestanti so zavezani k istemu bogu, pa imajo vsi družine. Samo vprašanje časa je, kdaj bo RKC "dovolila" svojim duhovnikom imeti družine. Ce duhovniki ne spostujejo pravila cerkve, cigar predstavniki so, s kaksnim "obrazom" pricakujejo od "ovcic", da bi cerkvenim pravilom sledila? Cerkev se zaveda problema in ga noce resiti, z druge strani, si jemlje pravico resevati probleme, tam kjer se ne bi smela IMO vtikati. Cloveki kar slabo rata od licemerstva. Otrok ima pravico vedeti, kdo je njegov oče. Oče ima pravico vedeti, da ima otroka. Pošlji! Podpisem.
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 12:26:57
|
|
|
|
_andreja_
|
hmmm... težka dilema, če bi bila jaz na tvojem mestu mu nebi povedala, oz. jaz sploh nebi nikoli imela nič z župnikom, če bi bila pa katera druga ki jo poznam na tvojem mestu, bi ji pa sigurno svetovala da naj pove, in oče pa naj bo to kdorkoli more prevzeti odgovornost...glede cellibata je pa itak brezvezno da je...že zdavnaj bi moral biti odpravljen...kakorkoli mislim da bi njemu rada samo malce ponagajala, ker če bi hotela da bi vedel, bi mu že zdavnaj povedala, da imata hčerko...
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 12:51:04
|
|
|
|
srki
|
Srček, pa če se ne motim, je že enkrat bila neka podobna tema. O neki zaljubljenosti in župniku,....
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 12:51:11
|
|
|
|
loredana
|
NE.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 15:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Srki, je bila ja, samo se ne spomnim več pod katerim naslovom......
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 16:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz bi mu povedala/poslala. Kot je že ena napisala, otrok ima pravico poznati svoje starše. Tudi župnik naj moli svojo spoved, ne da jokaš samo ti. Zakaj bi bilo njemu prizanešeno? Včasih je dobro pospraviti po svoji preteklosti, da gremo lahko naprej.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 23.7.2007 16:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je tudi zadeva malo čudna....vsaj kar se tiče obeh anonimnih. Obe pišeta nebo, neve...da bi dve osebi z enakimi problemi pisali iste pravopisne napake je pa kar malo neverjetno. Lahko, da je zgodba resnična, menim pa, da če imaš namen nekomu povedati nekaj tako pomembnega, je lepo, da mu pošlješ pismo brez pravopisnih napak. Mene take napake sicer zelo motijo, ampak na forumu naj piše vsak kakor želi. Ampak pisati pismo nekomu in mu v njem povedati, da bo postal oče, je pa vendarle potrebno napisati vsaj slovnično pravilno, če že nas moti, morda bi tudi njega, zakaj se ne bi potrudila in mu vsaj lepo napisala, če ne drugega, bo morda imel pismo za trajen spomin in naj bo napisan brez vseh teh napak.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 24.7.2007 10:53:34
|
|
|
|
snake
|
res ali ne, če bi bila ta štorja resnična, bi jaz od njega zahtevala DENAR za otroka in za njega bi me bolu ****, najsiga utakne magari rit od papeža.......jaz bi razmišlajala samo o otroku bravo zameeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 25.7.2007 9:41:41
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien A je to joke? Ker mi je čudno, da nobena od vaju ne zna napisat niHče, pa presledki vaju tudi matrajo. 'nišče neve' v obeh postih.... matr imajo eni cajt pisat zgodbice
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 25.7.2007 10:28:47
|
|
|
|
tanikaa
|
Dejstvo je, da je oče. In ima pravico vedeti, da nekje živi njegova hči. Pa ne zaradi odgovornosti. Pač ma pravico. Zato bi mu jaz povedala. In tudi hči ma pravico vedeti, kdo je oče.
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 25.7.2007 10:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sploh ne bi bila z župnikom. LP
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 25.7.2007 10:45:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby84 Jaz sploh ne bi bila z župnikom. LP Nikoli ne reci nikoli.
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 25.7.2007 13:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj anonimna, javi kako si se odlocila. Jaz se strinjam s predhodnicami, da ima pravico vedeti, da je oce.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 26.7.2007 21:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Čakamo.Ali pa si še pri spovedi.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 26.7.2007 21:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa si še pri spovedi.
|
|
|
|
RE: Mail bivšemu-da ali ne? 26.7.2007 22:07:39
|
|
|
|
muška
|
če je ta post resničen, potem mu ne pošiljaj maila, ampak kot si napisala hodiš k maši, torej po maši k njemu v zakrstijo in karte na mizo.
|
|
|
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
75%)
Večje. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!