Anonimen -> Mail bivšemu-da ali ne? (22.7.2007 20:52:46)
|
A se spomniš kako je bilo pred šestimi leti,ko sva se ljubila vsepovsod od cerkve do avta,skrivnih poti,hotelov daleč od doma?Kako sva se mogla skrivat pred drugimi?Zakaj? Ker si pripadal njemu.Njemu,ki mu še dandanes ne morem oprostit.Njemu kateremu še pripadaš dandanes.Se spomniš kako si mi obljubljal,da boš ostal z mano?Ampak potihem sem vedela,da nebo tako.Bolelo je vsakič,ko si rekel"ljubim te".Bolelo je vsakič,ko si stal pred oltarjem.Srce je krvavelo,ko so te hoteli premestit ampak si ostal.Zakaj?Zakaj si ostal,če nisi bil pripravljen ostati z mano? Ja in potem sem odla jaz.in veš zakaj?Če bi ostala bi pred vsemi zakričala kako te ljubim.Ampak sem se zavedala,da te bom prizadela.Zato sem odšla.Si kdaj koga vprašal zame kje sem?Vem,da si ampak zakaj me nisi poiskal,ko pa si mi obljubljal da boš moj.Čakaj še malo si rekel.Kaj naj bi čakala?Še leta se skrivala s tabo mogoče še zdaj? Vem,da si odšel še bližje k njemu in še dlje od mene čeprav po daljavi skoraj do mene..Pa nima veze bolelo je nekoč zacelilo rane ampak zdaj so se spet odprle.Zakaj?Ker si moral pri ravno sem kjer sem doma.Zakaj?Vem,da mi tokrat ON nebo odpustil,če te speljem v skušnjavo ali pač.Mogoče te je pripeljal ravno zato sem,da vidi kako močen si.Jaz sem šibka glede tebe priznam kaj pa ti?Drugič,ko boš maševal se ozri po cerkvi in poglej v zadnjo vrsto.Videl boš mene in mojo hčerkico,ki pa je prej nisem omenila tudi tvoja.Oprosti ampak ne morem biti tiho o tem čeprav nišče neve,da si ti njen oče.In,če hočeš lahko tako tudi ostane.Če boš lahko živel s tem.
|
|
|
|