RE: Dobri ginekologi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

m_o_i -> RE: Dobri ginekologi (22.11.2013 17:50:15)

super ginekologinja!

jaz sem sla k njej od dr. Levakove(zdravnica nic kriva, ampak sestre...enkrat mi je pac poknilo, ker sem morala vedno "cez en mesec poklicat, da me bodo narocili" in sem sla samoplacnisko drugam-k omenjeni).
prvi pregled samoplacniski, potem njena pacientka-in tako ze 10 let.
med nosecnostjo VSAK PREGLED z ultrazvokom, slikic dobila mali milijon...ma superca!

rommy1984 -> RE: Dobri ginekologi (24.11.2013 5:37:44)

Še jaz dam svoje mnenje... Imela sem ginekologinjo iz ZD Kamnik, Dr. Jemec - zame zelo slaba izkušnja, vsakič zelo nerodna in boleča... Vmes smo imeli IMN in ta G. je bila res osorna, nobenih podatkov, zdelo pa se mi je da je ona bolj prestrašena od mene ko je izvedela za IMN. Da ne govorim da mi sploh ni povedala za test PAP ki je imel že številko III.
Po IMN katero mi je opravil Dr. Matija Barbič iz Leonišča, sem se kar odpravila tja in sedaj je on moj ginekolog. Ne vem kaj naj vam povem, ker potem ne bom nehala pisat. Zakon!!! Enkraten ginekolog; vedno pozoren, nežen, včasih se tudi nasmejim ko sem tam. Tako da ga res priporočam. Je pa res, da če te naroči dopoldan je brezplačno, če si popoldan pa je samoplačniško. Ampak, ni drago...

NikaAnna -> RE: Dobri ginekologi (8.2.2014 0:01:17)

Dr. Tanja Jordan - ZD Cerknica je ne menjam za nič na svetu! [sm=smiley1.gif]
Dr. Rejlič, dr. Kovač, dr. Vlaisavljevič, dr. Gavrič-Lovrec - UKC Mb, ambulanta za neplodnost - krasni ljudje, prav tako vso ostalo osebje (sestre), kjer si dejansko človek in ne samo številka oz. del statistike.

V.P. -> RE: Dobri ginekologi (9.2.2014 15:05:44)

DR. MATIJA URH iz ZD Škofja Loka, Železniki in Porodnišnici Kranj...

slabe izkušnje bi brez njegovih besed težje prenesla...!!
ni le zdravnik, ginekolog, je tud nek psihiater, ki te pomiri...

ga ne menjam za vse na svetu... zame je najboljši!!!!

Anonimen -> RE: Dobri ginekologi (9.2.2014 18:12:19)

Dr. Lena Žigon v ZD Bežigrad.

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]