ovnica7 -> RE: Dobri ginekologi (28.1.2012 0:33:46)
|
Nujno moram pohvalit dr. Natašo Tul (APN), ker še ni omenjena. Je sicer moja nadomestna G le za čas nosečnosti. Po eni precej pozno tragično končani nosečnosti, me sedaj v novi res intenzivno spremlja, vedno pove, da je rast povsem ustrezna (prejšnjič je bil to problem), tako, da se nikoli ne vračam iz pregleda s kakšnimi nejasnostmi. Zelo prijazna, v primeru nejasnosti se nanjo lahko obrnem tudi preko maila. Pohvale tudi dr. Šajini, ki me je v prejšnji nosečnosti spremljala, ko je bila dr. Tul odsotna. Po tragičnem koncu me je na viziti obiskala dr. Tul in ko sem čakala odpustnico, me je nepričakovano prišla pogledat tudi dr. Šajina, čeprav nisem bila na njenem oddelku. Je zelo strokovna, nekoliko tiha, zato nekateri pravijo, da je hladna, ampak v mojem primeru se je izkazala za zelo človeško. V LJ P so kar se mene tiče zelo prijazni, kaj vem, morda pa so nekoliko bolj prijazni z nosečkami, ki so že kaj prestale. Ko se sedanja nosečnost konča, se najbrž vseeno vrnem k stari G, ker se na preglede v Leonišču res čaka po več ur, pa še plačuje se jih, če nisi nosečka (kar je najbrž tudi prav, ker drugače bi imeli ti G tako polne ambulante, da ne bi bilo toliko časa za nosečke s težavami, ki pa take strokovnjake potrebujejo; medtem ko za redni pregled pri G, kjer ni znakov kakšne bolezni, načeloma ne potrebuješ vrhunskega strokovnjaka).
|
|
|
|