womanpolice -> RE: Dobri ginekologi (17.3.2011 11:42:18)
|
Morm pohvalit svojo G. dr. Jožefo Kežar iz ZD Litija. Je EDINA, ki se mi je res posvetila in me pregledala ter videla, česar prej na nešteto UZ na umetni v LJ niso videli (pregrada v maternici,itd.). Je super ginekologinja, zelo strokovna in prijazna. Same dobre besede za njo, res. Pohvalit morm tudi svojega G. v MB (ICSI) dr. Reljič, kateri se nama je pri prvem razgovoru 100 % posvetil in naju ni "spustil" iz ordinacije, dokler nisva imela vseh odgovorov. In po njegovi zaslugi, zaslugi dr. Vlaisavljeviča (ki mi je delal transfer) in zelooooooooooo prijaznegaaaaaaaaaaaaa osebja v MB (kjer ti dajo vedeti, da si ČLOVEK in NE LE ŠTEVILKA!!!) danes nosim v bušijo princesko, ki jo že težko pričakujeva (PDP 17.4.). Hvala vam!!! Graja... dr. Bokalovi iz GK LJ... da ne omenjam prvega razgovora, ki je trajal mislim da slabih 10 min (pri dr. Reljiču v MB je trajal 40 minut), da ne omenjam, da sem ji dvakrat predlagala (po neuspelih postopkih), da me naj pregledajo, da mogoče pa ni razlog neuspeha samo pri mojmu... in me ni hotela slišati in mi je vedno odgovorila "ne, z vami je vse v redu! Pridelate velikoooooooooo celic" Nimam besed... Bi pa delala krivico, če bi vse na GK LJ metala v isti koš. dr. Tomaževič mi je opravil dve operaciji in je res super!!! In pa sestre na SIII oddelku so tudi zelo prijazne (tu mislim predvsem sestro Andrejo in sestro... uf, sm pozabila ime... Sveli lasje, močnejša postava in pa v laboratoriju biologinjo Jožico. Pohvale pa sem slišala za dr. Merlo-ta iz Postojne in sva se odločila za njega v porodnišnici Postojna (čeprav imava bližje LJ; Trboljvlje; Celje,...)
|
|
|
|