|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: naj še vztrajam?
17.7.2007 14:30:08   
sazi
tudi jaz mislim, da ne bi smela čakati na naslednji izbruh - čimprej stran od vse te negativnosti
pa če ta teden mož dela popoldne - vzemi dopust, celo dopoldne lahko pakiraš in res dokončno odideš - lahko tudi k staršem - vsaj začasno

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.7.2007 14:54:05   
Anonimen
Anonimna ko tole berem,berem svojo zgodbo. Iste zadeve in podobne se dogajajo in so se dogajale meni. Lahko bi napisala cel roman. Težko je kar izjaviti odidi, najbolje bi bilo zate in za otroka seveda, če se le da, če imaš kam, čimprej, ker bolje nebo nikoli.
Jas svojih težav še nisem rešila, seveda bi takoj odšla vendar ni tako enostavno. Še vstrajam, vendar iščem najboljšo rešitev izhod iz tega. Lahko je govoriti, če ne doživiš tega ne moreš razumeti in svetovati nekomu. Takšno je moje mnenje. Zato svojih težav ne pišem tle gor, ker se mi zdi, ko prebiram teme, da na koncu najbolj obsojajo žrtev dogodka, ker ni nič storila, vendar ni tako enostavno. Najlažje je svetovati spakiraj in pojdi, kakor, da bi bilo danes tko, da kar čez noč dobiš stanovanje (starši) če je razumevanje, kaj pa če ni????????

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
17.7.2007 14:58:24   
Tanayya29
joj, kar malo me je groza, ko tole berem...jaz ti predlagam,da če mu tudi toliko ni, da bi se pogovorila o problemih(ki očitno so)....pač gresta vsak svojo pot...saj vem, da so to zelo težke odločitve v življenju..pa vendar,saj gre zate in tvojega otroka,ki si zaslužita bolje življenje(po tvojem opisu sodeč)!

pa srečno!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.7.2007 14:59:17   
snake
sem prebrala celo zgodbo, ki si jo napisala danes in tudi ta staro, ko si jo lani pisala..........in se mi zdi, da če se ne pobereš boš trpela za celo življenje, očitno je da je tvoj mož isti ko njegovi starši, in ti bo z njim zelo slabo in grdo..........poberise, plačo imaš dobro, si napisala, ljubezen od tvojega user posted image imaš, drugo ne potrebuješ.................pridi malo k nam na morje, da si oddahneš malo, srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.7.2007 15:07:33   
bamby
Najprej vrži TV skozi okno, potem pa temeljit pogovor, če je možno, drugače pa samo njegove kufre pred vrata!!!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.7.2007 15:14:33   
Tiara123
Ne bi rekla da ga moti to kolikor zaslužim. Ma saj on zasluži samo kakšnih 100, včasih več EUR manj, je pa res to, da delam jaz ful manj ur kot on. Ja pa kaj naj? Saj sem zato hodila v šolo!
Po moje nima čist pošlihtano v glavi. Nekaj ga ful j... pa mi noče al ne upa povedat. Al ima pa drugo. Me ne zanima. Samo njegov problem je ta, da mi ne verjame, da sem zmožna it. Ne pozna te moje strani, ko mi poči živec. To bi znali povedat moji starši česa vse sem zmožna. On bo pa še videl. Pa bo potem verjel.

Ko sem tole prebrala - me je prešinlo... Imela sem fanta, ki ga je blazno motilo, da sem jaz imela faks, on pa ne in da sem jaz  imela osnovno plačo pol višjo kot on. Bil je zafrustriran, ves čas se je po tihem obremenjeval s tem - vse to pa je rezultiralo na najinem odnosu. Zapiral se je vase, postal je odrezav, kadarkoli sem se hotla z njim pogovorit, je govoril isto kot tebi, anonimna; ves čas je govoril, da kaj delam iz muhe slona in da sem obsedena s pogovori, ki so nesmiselni.

Jaz sem hvala bogu pobrala šila in kopita in sem na to svoje dejanje blazno ponosna!!! Ne znam si predstavljat, da bi morala takega kretena še danes prenašati pod isto streho!!!

Kar pa jaz ne bi nikoli naredila: se po pol leta poročila z moškim, kljub vsej zaljubljenosti ne, saj vsi vemo: zaljubljenost mine, pomebno je tisto, kar ostane... To pa ugotoviš šele po nekaj časa skupnega življenja...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.7.2007 15:20:16   
itata
Po bitki je lahko biti general. Pa ne preveč govorit kaj ne bi nikoli naredila, ker vemo kako je z zarečenim kruhom Tiara123. Pa to sem čist dobronamerno napisala (sem ga sama veliko pojedla).
Se pa drugače strinjam s predhodniki. Čimprej se sama po svoje zorganiziraj in najdi svoj mir in srečo. Ne čakaj naslednji izbruh, ampak si vzemi par tedno in si vse zrihtaj pa se odseli brez stresa naslednjič ko bo delal popoldne. Ne boš še njega vmes hendlala ko se boš selila!!
Pa kaj če bodo pametni nekateri. Vedno se kdo najde. To je samo tvoje življenje.
Pa staršev sigurno ne boš obremenjevala. Tako da kar pogumno:)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.7.2007 15:20:36   
Anonimen
Kaj pa kakšno skupno zakonsko svetovanje?

Misliš da bi pristal, ko bi videl da misliš zares?
Morda najprej res poskusi z par dnevnim umikom, pa potem ko bo videl da "migaš" drugače kot je navajen, poskusi s pogovorom, predlagaj obisk svetovalnice....če pa ne bo šlo ne s pogovorom in tudi ne bo hotel slišat kaj takega kot je svetovanje, je pa res najbolje da gresta vsak svojo pot.

Saj verjetno to tudi ni odnos, ki si ga je on predstavljal, ko sta se poročila in verjetno tudi ni srečen, kot bi želel biti. čeprav, nekateri niti ne iščejo srečo, niti se ne potrudijo zanjo, pač pa živijo v svoji bedi in iluziji televizije, računalnika itd.

Če je on en takih, ....teci teci stran.

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
17.7.2007 15:40:20   
piščanc
med vama je res velik prepad, ki mislim da je prav zaradi dogodkov z njegovimi starši.

če hočeš obdržati to vezo, boš morala pozabiti vse slabe stvari oz. jih dati na neko mesto v srcu, ki ga odpreš smo včasih. njegove starše boš morala nekako sprejeti, če hočeš sprejeti njega. šla sta res že daleč, ampak jaz še nekako vidim upanje v vajini vezi, ker problemi so bolj v reševanju medsebojnih konfliktov in razpadu zveze.

glede staršev sem imela pa jaz obratno situacijo, moji starši so bili obupni (milo rečeno) ampak sem jim odpustila, zaradi otrok, da vidijo mojo mladost. ponosna sem pa na mojega partnerja, ki jih prenaša zavojo mene in ne komentira, če meni ne ustreza.

si na dobri poti, postavi se na svoje noge, pokaži roge, zobe in puhaj dim. Napiši pismo o vsem svojem gnevu, nič ne pozabi, pojdi z otrokom nekam da razmisliš in ko boš pripravljena mu povej, da če se o vsem pogovorita in spremenita marsikaj, bo ta veza še obstajala. pokaži vse kar te moti, vendar ne grozi z ločitvijo, to bo v naslednjem koraku. povej točno to, kar hočeš ti v svojem življenju.

pa veliko sreče in moči

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.7.2007 18:05:54   
sneška_
  Povsod so problemi ampak tole ko berem je res preveč.

Teško je svetovati kaj in kako  ti boš sama odločila ali vredi ali ne da boš še vstrajala.Res meni je to preveč kar na bruhanje mi je šlo ko sem vse brala.

Najdojenček

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.7.2007 18:08:54   
piščanc
tale zgodba mi je res segla nekam do srca, al pa je tako vreme user posted image .

če si se odločila, da boš vezo reševala, vem za dobro lokacijo za pucanje živcev. več pa na zs, če te zanima

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
17.7.2007 18:23:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna ko tole berem,berem svojo zgodbo. Iste zadeve in podobne se dogajajo in so se dogajale meni. Lahko bi napisala cel roman. Težko je kar izjaviti odidi, najbolje bi bilo zate in za otroka seveda, če se le da, če imaš kam, čimprej, ker bolje nebo nikoli.
Jas svojih težav še nisem rešila, seveda bi takoj odšla vendar ni tako enostavno. Še vstrajam, vendar iščem najboljšo rešitev izhod iz tega. Lahko je govoriti, če ne doživiš tega ne moreš razumeti in svetovati nekomu. Takšno je moje mnenje. Zato svojih težav ne pišem tle gor, ker se mi zdi, ko prebiram teme, da na koncu najbolj obsojajo žrtev dogodka, ker ni nič storila, vendar ni tako enostavno. Najlažje je svetovati spakiraj in pojdi, kakor, da bi bilo danes tko, da kar čez noč dobiš stanovanje (starši) če je razumevanje, kaj pa če ni????????

S tem, da anonimno nihče ne pretepa.Zaenkrat.Prva anonimna pojdi čimprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
17.7.2007 18:48:14   
Anonimen
Druga aninimna, ti pa kar napiši svoji zgodbo. Odgovori so vedno eni in drugi, tako kot je življenje. Morda pa ti le kak odgovor seže do srca in boš našla pogum in temu naredila konec. Ali pa vsaj spravila iz sebe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
17.7.2007 19:12:47   
Anonimen
Prva anonimna - po vsem prebranem, ti lahko samo tole napišem: gasaaaa, stran od te družine. Glede na napisano, niti ni čudno, da se tvoj mož tako obnaša, saj ima od doma privzgojene in privzete vzorce. V končni fazi lahko doma pričakuješ točno tako obnašanje, kot si ga bila deležna s strani tašče in tasta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?