jade1
|
Ne razumem kaj imaš sploh od njega? Pa saj je hujši kot mali otrok, ti v bistvu nimaš enega otroka ampak dva s tem, da bi bili tega tavelikega treba malo okol ušes. Pa saj nisi ti njegova služkinja, da bo cele dneve kadar ni v službi ležal na kavču in buljil tv. In ti mu še dovoliš, da tako dela s tabo? Seveda, ko mu poveš, da tako ne gre več se začne dret in te ustrahovat, ker ve, da boš potem nehala. Sorry to zame ni dec ampak slabič. Naj se gre na kakšnega dvometraša zdirat, če se upa. Kakšen frajer, ko se na ženo zdira. Fuj pa tak dec. Saj že sama vidiš, da ga v bistvu ne rabiš, da se bo celo življenje šlepal na tebe. Če tako ljubi svoj tv naj ga ima. Ti pa imaš sebe in otroka in mislim, da ne rabiš enega takega "kljukca", da bi ti kravžlal živce. In ne zastopim čisto tistega o dojenju. A on ti "dirigira" do kdaj boš dojila, ker sem razumela kot, da bi ti rada nehala dojiti on pa ne pusti. Saj,. če je otrok star 1,5 leta komat lahko nehaš dojit, če tako želiš. In to je samo tvoja odločitev in ne njegova. Še mal pa ti bo začel komandirat kolikokrat na dan greš lahko na wc. In potem še pucaš njegovo scanje v wc-ju. Fuj kakšen pacek, ma glavo bi mu potunkala not, packonu. Se že po tem vidi koliko te ceni, ker itak ti pucaš. Ali živita na svojem ali pri starših. In kaj se sploh sekiraš kaj bo kdo rekel, pa kaj pol, če se ločiš, nisi edina in jaz bolj spoštujem nekoga, ki si upa priznati, da pač ne gre s partnerjem in gre narazen kot nekoga, ki je celo življenje nesrečen, ker nima "jajc", da bi naredil drugače ali pa še slabše, če se boli kaj bodo drugi rekli. Ti si uredi življenje tako, da bosta z otrokom srečna ne glej na druge. Kakšne odnose pa imaš s starši? Če se dobro razumete jim zaupaj svoje težave in naj te ne bo sram priznati, da si se pač "zaletela". In ne, nisi zafurala življenja, imaš enega malega sončka, ki te ima rad in te potrbuje in že zaradi otroka se moraš potrudit in ne dovoliti, da te ima kdo za "predpražnik". Denar pa le vzemi nazaj in mu ga ne dajaj. Oba morata v gospodinjstvo in otroka prispevati enako in če je tako ga nič ne briga kaj delaš s svojim denarjem. Saj ga sama zaslužiš. Če mu pa gre v nos tvoja izobrazba naj izvoli dvigniti svojo leno rit s kavča, izklopi naj tv in gre nazaj v šolo. Uf me razjezijo taki "junaki". Tebi pa in srečno.
|