Marsy -> RE: Herbalife (20.2.2009 20:26:03)
|
Ojla punce! Ena od septembrk me je prosila, naj si mal to temo pogledam. Žal nimam časa, da bi vse šla brat, vidim pa, da je začetek teme že 'star', tako da ne vem, če tista, ki je postavila vprašanje, sploh še aktivna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pritrjujem reku Le čevlje sodi naj kopitar. Jaz nisem čevljarka in ne bom govorila o čevljih, sem pa inštruktorica aerobike, fitnesa, pilatesa in vadbe za nosečnice. In že nekaj let se precej izobražujem na področju zdravega načina življenja, kamor spada seveda tudi prehrana. Med drugim sem se zelo dobro seznanila s prehrano Herbalife. Stvar je kvalitetna, seveda pa ima svojo ceno, ki ni nizka. Ker pa sem bolj v šprtnih vodah in precej v kontaktu z osebnimi trenerji, lahko povem, da od osebnega trenerja za isti denar ne moreš dobiti hrane, načrta spremembe prehranjevalnih navad in še moralne podpore. Bo zaračunal mastno več. Jaz bi pa poudarila samo tole: težave se je treba lotiti pri vzroku za njen nastanek, da jo lahko odpraviš. V primeru prekomerne telesne teže je treba ugotoviti, zaradi česa je prišlo do tega. Ja, itak da je ponavadi vzrok, da se preveč poje. Ampak od kje izhaja potreba po prekomernem hranjenju? To je to. V zadnjem mesecu sem že na ogromno ogromno vprašanj v tem smislu odgovarjala in tudi ne vem, če katero to tukaj zanima. Herbalife je ena od poti do zdravja. Vendar moraš naleteti na človeka, ki ima nekaj pojma o delovanju človeškega telesa. Marsikomu od njih gre pa žal le za zaslužek in ne opravljajo svoje naloge.
|
|
|
|