puso -> RE: Herbalife (7.12.2008 21:07:26)
|
Pozdravljeni Se opravičunem, ker se nisem nic prej prikazal na forumi. Poglej Romale, mislim da sem že enkrat prej pustil svojo telefonsko, za vsakogar ki ga to zanima. Lahko jo še enkrat. 070 829 527 In tkole je: jas plačujem za osnovni paket 120 Eur, in mi deluje zelo odlično. Jas sem do sedaj zgubil že 9 kg, med tem ko moja žena pa 5 kg, ampak pri njej je zanimivo to, da je prej že eno leto poskušala shujšati, tudi z pripomočki iz lekarne (pa tudi ti niso bili poceni) in ne vem kaj use, pa ji ni ratalo. Sedaj pa lahko jema vse kar si zaželima, obenem pa še hrano od HL in vseeno izgubljama kg, pa jema tudi čokolade, pa čips, pa sladkarije pa vseeno kg padajo. Počutima se pa tudi odlično, vsak dan bolje, ker sma vsak dan bolj zadovoljna z videzom. Pa ko delate izračune upoštevajte tudi to da, vam HL nadomesti dva obroka. Pri nama z ženo je to zajterk in večerja, vmes jema še v službi, pa še enkrat doma plus še kakšna malica večinoma sadna. tko da jema vsaj 5 krat na dan. NO, midva sva zadovoljna :-) caw
|
|
|
|