poopa -> RE: Herbalife (16.8.2008 21:58:29)
|
Živjo! Ne morem si kaj, da ne bi tudi jaz kaj povedala na to temo. Lahko povem, da je bilo zelo zanimivo brati nekatere komentarje, predvsem pa bi rada najprej vsem, ki so naredili kakršenkoli rezultat s prehrano HL čestitala, kajti s tem resnično ni težko. Tudi sama sem pred približno 2 mesecema začela uživati to hrano oz sem si spremenila način prehranjevanja s tem da sem si dodala v normalno prehrano 2x na dan šejk in moram reči, da so rezultati fenomenalni. Spreminjam se iz dneva v dan, pa naj bo to počutje; energije imam toliko, da se kdaj vprašam od kje jo jemljem?!:) Koža je neprimerno lepša, da o izgubljenih cm in kg ne govorim. Vse skupaj je šlo dol približno 26cm po celem telesu v 1 mesecu in okoli 4kg! Nečesa se pa morate zavedati...niso pomembni kg, ki jih izgubimo pri hujšanju, pač pa centimetri, kajti to je "tisto" kar se vidi na ven. Kot zanimivost vam lahko povem tudi to, ker ste omenjale tudi 90-dnevno dieto, da to NI klinično dokazano da deluje, ker pač ne. Kar naredite s to dieto je, da izgubite 90 dni, kajti telo po končani dienti ne dobi tistega kar bi potreboval oz se mu totalno spremeni način hranjenja. Herbalife pa je znanstveno dokazan da deluje in verjemite, ni zastonj ime HerbaLIFE! Ko enkrat spoznaš, kako lahko je živeti na tak način, verjemite mi, noben noče iti nazaj na star način prehranjevanja, ker se enostavno ne počutiš dobro. Tako, na hitro, če pa katero zanima karkoli več, se lahko oglasite na PM in vam bom povedala kaj več...verjemite mi ni problem, le želja mora bit vse ostalo je lahko! Denar za lastno srečo in dobro počutje pa še nikoli ni bil problem ali kako? Lep pozdrav!
|
|
|
|