asso -> RE: (Južna) Primorska (18.1.2008 8:00:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Pa tudi to, da samo z vilico pretlači ne velja za vse. Z Nastio ni bilo problemov, zmiksanega ni marala tako, da sem ji komot samo pretlačila, čeprav sem imela probleme, ker ni dosti jedla. Pri Tarin pa ni problema z hrano, je dosti, ampak, če ni premiksano pljuva ven. Že pri jogurtu, če ima kakšen mikrobski košček sadja not ne bo jedla... tako da otroci so si različni... asso, ma misliš da ni to stvar navade ??? Pustimo stat, da meni kar mi rečejo vzamem skoraj za sveto in pol to delam...ker Val mi je tudi na začetku pljuval ven, ma prvi mesec govorim in sedaj mu je čisto vseeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Če mene vprašaš ni stvar navade, ker pri obeh sem delala isto. Ta starejša je brez problema pojedla tudi, če so bili kakšni koščki vmes, ta mlajša pa ni šans. Na koncu po tisočih poskusih GH sem poskusila več zmiksati in glej ga zlomka. Isto stvar, ki je prejšnji dan (teden, mesec...) pljuvala ven je lepo pojedla. Ni bilo stvar v tem, da se bi davla, ampak enostavno ji ne gre dol, če ni malo več zmiksano. No, to je le pri raznih kuhanih kašicah tipo frutek... Meso sem ji dobro sesekljala in je pojedla, paštico glih tako... Sej sedaj je brez problema tudi večje kose, ampak sadna kašica z rižem ali proseno kašo mora biti še vedno dobrooooo zmiksana...
|
|
|
|