asso -> RE: (Južna) Primorska (17.1.2008 13:14:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak ma sem si kupila dve majčki v intimissimi eno poletno eno za zdaj in dve v motivi in to tako na hitro, da sem bila prej ven kot not... uffaa Še dobro, da si kupovala na hitrco, ker če ne bi našla še kaj. Jaz ko kupujem na hitro z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] me dela nervozno in ne kupim nič... Čestitaj tvoji mami v mojem imenu in lepo praznujte... IZVIRNO SPOROČILO: zrak Helenav.. ne se obremenjevat s temi količinami koliko ml??? Jaz sploh ne vem koliko mu dam in tega pri GH nisem nikoli gledala in tudi tehtala ga nisem, da bi videla koliko je pojedel... pa zamenjaj ker tisti rižolino ima že čez kapo... in tako kot je mela napisala vse samo pretlači.. Ja, ko otroci jejo se ne obremenjuješ s koliko in kaj, ampak, ko imaš takšne, ki skoraj nič ne dajo v sebe pa se obremenjuješ... Pa tudi to, da samo z vilico pretlači ne velja za vse. Z Nastio ni bilo problemov, zmiksanega ni marala tako, da sem ji komot samo pretlačila, čeprav sem imela probleme, ker ni dosti jedla. Pri Tarin pa ni problema z hrano, je dosti, ampak, če ni premiksano pljuva ven. Že pri jogurtu, če ima kakšen mikrobski košček sadja not ne bo jedla... tako da otroci so si različni...
|
|
|
|