|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
15.1.2008 19:13:51   
majrim
user posted image  TO JE ZATE VAL!!!!!!!!!!!!!!!!...zdej pa pazi,ko boš dojila...user posted image user posted image
...tvoja ideja ni slaba veš...tista o pustuuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.1.2008 19:14:01   
melaverde
thaiss, sem vidla Matiine slikce...je bogi ampak je v vrtcu sigurno tanajtanarlepši !! najbolj so mi padle v oči tiste bele nikice na tretji sliki...po moje mama od lastnika supergic, ga niti na tla ne da, da ostanejo tako bele..user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.1.2008 19:14:58   
zrak
Val, rožica,  bravo za zobek.. Mela ti si pa lepo naglas objavila moje Imeuser posted image

Thaiss upam, da si kaj prišla k sebi.. nimaš pojma kako si se mi smilila danes... groznnooo..., še dobro da bomo imele tebe da nam boš dala kakšen nasvet.. ,ampak upam, da nas zdaj ne boš zapustila z kavico..

Neposredna povezava do sporočila: 2278
15.1.2008 19:17:40   
melaverde
mirjam, ciao bella !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma se nisem hecala veš, jaz sem za take neumnosti takoj za...user posted image user posted image
bi bilo scensko da jim naredimo vsem enako, nekaj čisto preprostega...vsi bi nas gledali user posted image  ampak manjka en detajl - nimam pojma o šivanju user posted image

dojenje, zadnja dva dni sem bila ful vesela ker se je bolj pogosto dojil, danes mu gre spet na jok ko jo vidi user posted image  nam je dala P zeleno luč za navadno mleko, navaden jogurt, skutico, kislo smetano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
15.1.2008 19:21:01   
melaverde
jojjjjjjjjjjjjjjjj, oprosti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma sem mogal it brat za nazaj, da sem sploh ugotovila kaj sem naredila...ful mi je žal in upam, da mi verjameš da ni bilo zanalašč !!!! sem čisto podzavestno uporabila napačno ime....

še enkrat oprosti, ful mi je hudo !!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
15.1.2008 19:22:50   
melaverde
jaz ne pišem več...delam same cazz user posted image
se iskreno opravičujem tudi drugi osebi !!!!!!!!!!

od sedaj naprej pišem samo sms-je....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2281
15.1.2008 19:29:24   
majrim
ja,sej pravim,da je ideja super in sem takoj zauser posted image user posted image user posted image ...saj ne rabi dosti...samo se je treba zmenituser posted image user posted image user posted image
thaissuser posted image user posted image user posted image  bo treba dat možgane na pašo,ko bo Matia v vrtcu,ker če ne,boš preveč živčna...pa saj to je samo začetek,kar sploh ni čudno,ko pa smo z njimi 24 ur na dan in pol se v trenutku stanje obrne na glavouser posted image ..ampak s  tem se moramo sprijaznituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2282
15.1.2008 19:29:34   
zrak
MA DAJ NEHAJ.... JE DOVOLJ THAISS user posted image .. .. ...

navadno ne grem brat tolko za nazaj.. ma tisto moje ime mi je prav v uke udarlo...

ormaj... seveda se pa moraš izplačat.. zdaj vse kar si prišparala na kavbojkah hahahah  ..... eno kafe...

ljubčka Valu

Neposredna povezava do sporočila: 2283
15.1.2008 19:38:38   
thaiss
Ta ideja da se vse našemimo je user posted image  user posted image  
Jaz bi kej zašila sam rabim ideje!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
15.1.2008 19:43:27   
thaiss

user posted image  user posted image  user posted image  

se iskreno opravičujem tudi drugi osebi !!!!!!!!!
!

zdej pa me zanima kdo je ta druga oseba????????

< Sporočilo je popravil thaiss -- 15.1.2008 19:47:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 2285
15.1.2008 19:55:15   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

se iskreno opravičujem tudi drugi osebi !!!!!!!!!
!

zdej pa me zanima kdo je ta druga oseba????????

Še en post prej user posted image , mah, po moje ni panike, firbci te itak poznajo po nicku in mulčkih user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
15.1.2008 23:52:27   
Žana04
Večer!

Smo na drugi strani, zato je potrebno kaj napisati... Thaiss, kako te razumem glede vrtca. Žan je bil sicer malo večji, ko je šel prvič v vrtec (13 mesecev), ampak je bilo prav hudo. user posted image  Pustiti kar naenkrat otroka tujim osebam ni kar tako, če pa otrok še ne hodi, ne je samostojno ipd., je še toliko hujše. Iz časa uvajanja se spomnim, da so bili otroci večkrat prepuščeni sami sebi in so bili praktično primorani se hitro naučiti hoditi, jesti, itd. Saj po eni strani je to dobro, ampak kaj, ko se ti ubožci tako smilijo... Meni se je trgalo srce vsako jutro, ko sem Žana pustila v vrtcu. Potem je vzgojiteljica predlagala, da ga v vrtec pripelje mož (Žan je z mano ful jokal), ki ga je po moško pustil in vozi... Mame smo drugačne, vzgojiteljica mi je razlagala, da otroci čutijo, da nam je hudo in tudi zaradi tega jočejo. No, potem ko ga je nekaj časa v vrtec vozil mož, se je stanje popravilo in vrtec je postal nekaj nalepšega. Za Žana in zame.user posted image user posted image
Ležalniki pa res niso nekaj najboljšega. Nizki ali visoki, če padeš, se udariš. Pri nas so imeli nizke, pa kljub temu ni manjkalo bušk prvo leto.
Ne skrbi, boš videla, da bosta zadovoljna. user posted image user posted image  zate in za Matio.
Lahko noč vsem!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.1.2008 8:41:22   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ojli,

samo na hitro dokler se Val ne zbudi... je bil pri noni in namesto 2 uri je spal samo 1 in valda ga je zmanjkalo prej. me zanima kaj bomo delali ponoči user posted image

thaiss, jaz bi te potolažla, da bi vedla kako...si ne upam niti pomislit, da bo jeseni Val šel v vrtec user posted image  

Tale pa je za mojega Vala, ki je dobil prvega zobka !!!!!!!!

user posted image

za pust se bomo valda šemili, vse bi se lahko našemile in šle v Bariero na kafe user posted image  bom šla pogledat pod stadion če imajo kaj pametnega....

O čestitke za prvi zobek!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.1.2008 8:43:42   
tejčica
Val, user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek.

Nam je pa včeraj šesti ven pokukal.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.1.2008 13:52:09   
nektarina
user posted image Valu inuser posted image  Vidu za zobke. Mi ostjamo še praznih ust.
MEla: ma kaj lahko že daš  normalno mleko 7 mesečnemu otroku?  AL je P mislila samo,da recimo  pire narediš lahko  tudi  z nav. mlekom in drugo hrano. Jaz sem mojim do sedaj dala vse razen mleka.  Ful radi imajo navadno  3,5 mm jogurt. Ja pa tudi puding so že pojedli. Zdaj čakam 8  mesec ,da bomo še kaj čokoladnega pojedli. Zame mama pravi,da sem jedla mineštrce že pri 3 mesecih?? Kako se vse spreminja?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.1.2008 14:08:55   
melaverde
ciao nektarina,

meni je P dala zeleno luč za mleko ampak navadno - Planika je baje v redu. Tudi te kašice lahko delam z mlekom in če se noče dojit mleko in dva biškota user posted image  alpsko samo na potovanju !!

Val dobi danes polento z mlekom...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.1.2008 15:26:14   
nektarina
Ma komaj čakam,da grem do moje P in ,da vprašam še njo, če lahko začnemo  tudi  z nav, mlekom.  Zjutraj in zvečer bi dala  adaptirano mleko, čez dan s hrano  pa  navadno.   Za dva mi gre preveč mleka in košta eno uko z  glave. Največ stroškov je prav s tem  mlekom.  So pa moji veliki manjoni in pijejo mleko tudi čez dan.  Nadomestim s čajem ali  sokom, ma za Nika ni to  to in se buni. Bo treba  veliko jogurtov nabavit.
user posted image He, he   trenutno mi Alex veselo  govori  Ma-ma. NIk je mesec nazaj  klical Ta-ta zdaj pa je to opustil... boo

Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.1.2008 16:00:19   
thaiss
ojli,

kakšen mrk je tukiuser posted image
Danes je bil Matia 1,5 urce v vrtcu, baje je bil pridkan, malo malo je pojokcal!!!
Jutri ga bom peljala za osmo, da bo jedel malco z ostalimi, čeprav nevem kako??!!

Melaverde super da imate zeleno luč za mleko in ostalo. Nam je P rekla da naj bo na adaptiranem mleku do 1 leta, potem pa lahko začnemo s kravjim. Sicer mu jaz že cca 1 mesec uvajam KM ma je prebrisan in ga noče, zato ga mešam z AM.
Je pa mleko Planika baje najboljše (pasterizirano nehomogenizirano), se ga pa zelo težko dobi in tudi ceno ima kr 0,98€

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.1.2008 19:01:13   
melaverde
Ma meni je svakinja-patronažna rekla, da mu moram mleko mešat z vodo in ko sem vprašala potrditev dr. Rončevič je rekla ne, mešamo do 6. meseca user posted image

Val itak ne pije mleka s stekleničko, tisto malo kar ga bo zaužil s kašico ali za večerjo pa mu ne bo hudega.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.1.2008 19:11:24   
majrim
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
...mi smo pohajali cel dan danes..sem imela starše tle,pa smo se z mamo malo vozle okoli...ampak ni to zameuser posted image ...jaz tega ne maramuser posted image ...pa še Neža je dobila neke čudne rdeče pikice od glave do pasauser posted image ...upam,da bo čez noč minilo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.1.2008 19:12:42   
majrim
no vidiš thaiss...počasi se boš navadla,Matia pa tudiuser posted image ...ti ga kar pusti kako urco več...saj bo tudi tebi pasalo malo bit fraj..user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.1.2008 20:15:56   
zrak
Ciaooo vsemm

Thais kako si danes????

Majrim, ciao, Nežika je pol zaspala??? Pri nas se je Enei takoj zbudil .. v glavnem danes je ful malo spal, ampak vseeno je bil dobre volje.. zdaj pa je že padel dol

Val kako zgleda z zobki..??Zdaj se boš pa važu, ker zgleda da mi bomo zadnji..

Danes smo bli v Trstu, ampak z mojim dragim ne moreš v trgovino.. jooojjj. samo njuri.... še dobro da sem si uspela kupit kakšno majco..in to je tudi vse..

Jutri nas ne bo na pohajanju.. tako da imejte se lepo in upam, da bo vreme dovolilo..

V petek pa se rada pridružim..

Austen??? Erika??

ciaoo

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.1.2008 20:49:30   
helenav
ojla

ma kašno zatišje tu goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja austen, erika....jaz se tudi sprašujem kje ste?? ste zdrave? Ker niti po Izoli vaju ni....
No, danes ni bilo nobeneuser posted image user posted image , sem šetala sama, pila kavo samauser posted image user posted image , jutri pa imamo  2.cepljenje in še grdo vreme....tako, tako bom spet cel dan škifasta zaradi pediatrinje.....user posted image , upam, da bom našla prave besede in se bom na lep način poslovila od nje...na koncu, taka kot sem..bom tiho da se ne zamerim....user posted image Bem vedremo

Thaiss  držim pesti, da bo vsak dan bolje....ma itak da bo....dej....user posted image

mela juhuuu...kaj zdej te grize kajuser posted image user posted image user posted image ? Kdaj se vidimo?

Inšomma....upam, da bo čimprej lepo vreme in bomo spet vse na kupu...da vas malo poždrocams to GH.....Klara je dane spojedla 90 ml rižolinota + obe cice spraznila....zjutraj je pa delala njammmm pri banani...user posted image

grem gledat kakšen filem..sem zmantrana..sem do sedaj likala.....e ja...sedaj pa je pacjanje ko ne je samo mlekiča.....in kaj še bouser posted image ...tri slinčke ji sedaj menjam na dam....viva la pappa

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.1.2008 21:01:57   
Afnica
Malo off topic...pa vseeno...a zna katera italijansko???

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.1.2008 21:21:40   
thaiss
Čer,
je še katera gor???
Kaj sem se že pohvalla da danes nisem potočla niti ene solzice?user posted image  user posted image  
Sem pa imela velik cmok v grlu ko sem šla iz vrtca, pa sem sama sebi dopovedovala: Če Matia ne joče, tudi ti ne boš!!! to sem si scitirala ene 10x in je pomagalo!!!

A ste kej pohajale danes??? Midva sva šla ob 11h en giro, pa nismo nobene srečali. Sem šla pogledat za blago za pusta, zdej sam še idejo oz. predlog rabim kaj naj zašijem!!! Hitro ideje na plan!!!!!!!user posted image

Majrim kaj ti da ne maraš pohajkovat user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da so Neži pikice zginle, lahko pa je to od cepljenja reakcija!!!

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
Ma meni je svakinja-patronažna rekla, da mu moram mleko mešat z vodo in ko sem vprašala potrditev dr. Rončevič je rekla ne, mešamo do 6. meseca user posted image
Val itak ne pije mleka s stekleničko, tisto malo kar ga bo zaužil s kašico ali za večerjo pa mu ne bo hudega.

Ma itak da vsak drugače poveuser posted image user posted image  zdej pa vedi...Jaz mu rižolino, čokolino in te varjante pripravljam samo z KM, po flaši pa ga noče, zato ga mešam z AM.

Zrak upam da ste vse opravli v Trstu, pa za jutri eno user posted image

Klara boš pa prava manjonka user posted image  user posted image  bravo, samo tako naprej!!!!!

Austen in Erika, javte s kej, vaju pogrešamo!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.